Λουπου? Αυτος που επαιζε στον ΟΦΗ?
Και στον ΟΦΗ έπαιξε πιο παλιά. Μεγάλος απατεώνας όντως, όπως λέγανε
Δεν και μια συνέντευξή του εδώ: Μιλάει χύμα για τις σχέσεις ΠΑΟ-ΟΦΗ
Λουπου? Αυτος που επαιζε στον ΟΦΗ?
ΕΛΑ ΜΩΩΩΩΩΩΩΩΩΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΗΗΗΗΗΗΗΗΗ ΑΡΡΩΣΤΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ....
Τρελαίνομαι πρωινιάτικα
ΠΑΜΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΕΕΕΕΕΕ
Καλημέραααααααααααα.ΕΛΑ ΜΩΩΩΩΩΩΩΩΩΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΗΗΗΗΗΗΗΗΗ ΑΡΡΩΣΤΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ....
Τρελαίνομαι πρωινιάτικα
ΠΑΜΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΕΕΕΕΕΕ
Τώρα που είπα για παίχτες-απατεώνες,θυμάστε τον μαύρο τον Ότιτζι που είχε παίξει ΠαναχαΪκή και Ιωνικό,που τον είχαν πιάσει μέσα σε ένα αμάξι με κατι άλλους Νιγηριανούς,που ήταν τίγκα στο ναρκωτικό για πούλημα;
ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΦΙΛΕ. ΕΛΑ ΜΩΡΗ Α Ε Κ Α Ρ ΑΕυχαριστώ
Αύριο, πάντως, εγώ θα είμαι κανονικά στο ΟΑΚΑ. Και ας μην παίξουμε μπάλα. Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι τα δω τη "φανέλα", τους παίκτες όταν βγαίνουν από τη φυσούνα και να φωνάξω: "Πάμε μωρή αρρώστιαααααααααααααααα". Και ειλικρινά σου μιλάω δεν με ενδιαφέρει αν θα χάσουμε ή θα κερδίσουμε.
ΑΕΚ δεν γίναμε ούτε για τους τίτλους, ούτε για για τα ζήτω.
ΑΕΚ γίναμε επειδή είμαστε ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ.
Τι μου θύμισες τώρα με αυτή τη φωτό!!!!!!!!! Μεγάλη αγάπη μ'αυτό το γήπεδο. Εκεί είδα για πρώτη φορά τους IRON MAIDENNNNNNNNNNNNNNN.ΔΙΠΛΟ ΤΗΣ ΑΡΕΙΑΝΑΡΑΣ,και δεν είμαι καλά,και στον πουτσο μου κιόλας.
ΓΙΑΤΙ ΠΙΟ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΊΣΑΙ ΑΕΚΤΖΗΣ;;;;;;
ΕΤΣΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΕΙ.ΔΙΠΛΟ ΤΗΣ ΑΡΕΙΑΝΑΡΑΣ,και δεν είμαι καλά,και στον πουτσο μου κιόλας.
[b]ΓΙΑΤΙ ΠΙΟ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΊΣΑΙ ΑΕΚΤΖΗΣ;;;;;;[/b]
Τι μου θύμισες τώρα με αυτή τη φωτό!!!!!!!!! Μεγάλη αγάπη μ'αυτό το γήπεδο. Εκεί είδα για πρώτη φορά τους IRON MAIDENNNNNNNNNNNNNNN.
Τρέλαααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
ΕΤΣΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΕΙ.
Παρατηρώ έναν Ενωσίτικο ενωτικό ξεσηκωμό με τα βιντεάκια της σκεπαστής
1987 ή 88, δεν θυμάμαι καλά. Μας έχουν κλειδωμένους στην σκεπαστή και δεν μας αφήνουν να μπούμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο επειδή είναι νωρίς. Για πότε έφυγαν τα κάγκελα χαμπάρι δεν πήρα. MAIDEEEEEEEEEEEEN ρε μουνιάααααααααααααααααααααΣιγά μωρή Μαγδάλω.ΣΤην Τίνα Τέρνερ είχες πάει,που λες ότι ήσουν στους MAIDEN
1987 ή 88, δεν θυμάμαι καλά. Μας έχουν κλειδωμένους στην σκεπαστή και δεν μας αφήνουν να μπούμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο επειδή είναι νωρίς. Για πότε έφυγαν τα κάγκελα χαμπάρι δεν πήρα. MAIDEEEEEEEEEEEEN ρε μουνιάαααααααααααααααααααα
ΤΕΡΛΕΓΚΑΣ ΡΕ ΚΩΛΑΡΧΙΔΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑLED ZEPPELIN ΡΕ ΚΑΡΙΟΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΤΕΡΛΕΓΚΑΣ ΡΕ ΚΩΛΑΡΧΙΔΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ