Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Μηνύματα
9.887
Like
3
Πόντοι
66
Δεν ξέρω ρε συ,μετά από τα χθεσινά κ την ηλίθια συνέντευξη του Αδαμίδη,αποπροσανατολιστήκαμε πολύ από τα πλέι οφ.Ελπίζω το δεκαήμερο που απομένει μέχρι την έναρξη των πλέι οφ,να μην επιφυλλάσει μεγάλες και δυσάρεστες συγκινήσεις,[size=20pt]μπας κ βγάλουμε κανά λαγό. [/size]
Εχω στη λίμνη μερικούς...θέλεις κανένα???? :2funny: :2funny: :2funny:
 

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Μηνύματα
2.583
Like
0
Πόντοι
16
καλα που εχουμε και τον ντουσκο και κραταει την ομαδα
 

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Μηνύματα
22.160
Like
32
Πόντοι
366
εσυ γιατι λες τον εβαλε γιατι τον συμπαθει?
μια χαρα το παιζει το παιχνιδακι του ο πολυσερβος
Για να καθαρίσει το παιχνίδι!  :2funny:
Μερικά καθυστερημένα φωνάζανε το όνομα του και τον χειροκροτούσαν μόνο και μόνο για να πάνε κόντρα στο πέταλο...δεν υπάρχει σωτηρία!!!
 

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Μηνύματα
2.583
Like
0
Πόντοι
16
παντως ετσι και σουταρει τον κοπριτη σταματαω να βριζω αδαμιδη για κανα διμηνο
 

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Μηνύματα
2.583
Like
0
Πόντοι
16
ας ετοιμασω σιγα σιγα κανα αβαταρ
 

Συνημμένα

  • vatraxofagos.gif
    vatraxofagos.gif
    2,8 KB · Εμφανίσεις: 18

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Μηνύματα
10.646
Like
68
Πόντοι
166
«Ασε με, εγώ δεν υπάρχω»
Online 15:33 19/4
mail to Εκτυπώστε το Αρθρο Μεγαλύτερα Γράμματα Μικρότερα Γράμματα

«Ασε με, εγώ δεν υπάρχω», ήταν η αντίδραση του Ντούσαν Μπάγεβιτς προς τον Βασίλη Δημητριάδη, όταν ο τελευταίος, μετά το τέλος της κλήρωσης, τον φώναξε λέγοντάς του: «Ντούσαν, έλα λίγο μέσα, σε θέλει ο πρόεδρος».

Αντίδραση που βεβαίως φανερώνει ότι κάτι είχε προηγηθεί ανάμεσα σε Μπάγεβιτς και Αδαμίδη ή στη διάρκεια της κλήρωσης ή από το επεισοδιακό κυριακάτικο βράδυ στο ΟΑΚΑ.
ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Νέμεθ: «Πέτρες στο αυτοκίνητό μου»!
«Ασε με, εγώ δεν υπάρχω»
Ατματσίδης: «Συσπείρωση για το καλό της ΑΕΚ»
Εδιωξε τον Μπλάνκο ο Μπάγεβιτς!
Ένωση μόνο στα λόγια...
Λυτρωτής της Λίλεστρομ ο Ενσαλίβα!
Η οργή του Μελισσανίδη!
ΠΑΕ: «Τραμπούκοι και διασπαστές»

«Ασε με, εγώ δεν υπάρχω»
ΣΧΕΤΙΚΑ

    * Ο Ντούσαν έδιωξε τον Μπλάνκο
    * Ένωση μόνο στα λόγια...
    * Νέμεθ: «Πέτρες στο αυτοκίνητό»
    * Ο Ατματσίδης στον Sentra
    * Η οργή του Μελισσανίδη!
    * ΠΑΕ: «Τραμπούκοι και διασπαστές»
    * To blog του Γ. Γαλάτση

Στη συνέχεια του διαλόγου με τον Βασίλη Δημητριάδη, τον Μπάγεβιτς φώναξε στην αίθουσα στην οποία βρισκόταν ο Σταύρος Αδαμίδης η συνεργάτιδα του Ελληνοσέρβου τεχνικού, Αγγελική Αρκάδη και ο προπονητής της ΑΕΚ κατευθύνθηκε προς τον πρόεδρο της ΑΕΚ, αλλά δεν παρέμεινε για περισσότερο από τριάντα δευτερόλεπτα.

Ολοι πάντως τον είδαν να αποχωρεί εκνευρισμένος από το ξενοδοχείο στο οποίο έγινε η κλήρωση χωρίς μέχρι τώρα να έχουν διαρρεύσει περισσότερες λεπτομέρειες για το τι έχει συμβεί.

Το επεισόδιο πάντως φαίνεται να είναι σοβαρό και πολλοί είναι εκείνοι που αφήνουν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για κάθε εξέλιξη μέσα στις επόμενες ώρες. Από τη μία υπάρχει ένας Αδαμίδης για τον οποίο ξεκάθαρα ο Μπάγεβιτς είναι ένα πρόβλημα στα πόδια του και από την άλλη ένας Μπάγεβιτς που εκτιμά ότι μέχρι σήμερα έχει ανεχθεί περισσότερα απ' ότι και ο ίδιος παλαιότερα θα επέτρεπε στον εαυτό του!

Καταλαβαίνει βεβαίως ο οποιοσδήποτε ότι αν στην παρούσα χρονική στιγμή υπάρξει για την ΑΕΚ και θέμα απομάκρυνσης του Ντούσαν Μπάγεβιτς, οι εξελίξεις θα πάρουν τη μορφή χιονοστιβάδας και δεν αποκλείεται να δημιουργήσουν και νέα διοικητικά - ιδιοκτησιακά δεδομένα.

Σύμφωνα με πληροφορίες αυτή την ώρα λαμβάνει χώρα συνάντηση του Ντούσαν Μπάγεβιτς με τους στενούς του συνεργάτες προκειμένου προφανώς να αποφασισθεί αν θα υπάρξει νέα προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι και να υποβαθμιστεί το περιστατικό ή αν ο Ελληνοσέρβος τεχνικός το τραβήξει αυτή τη φορά μέχρι τέλους...

Το εκπληκτικό είναι ότι στην είσοδο του ξενοδοχείου στην Πλατεία Συντάγματος όπου έγινε η κλήρωση των πλέι οφ κάποιοι είδαν τον Δημήτρη Μελισσανίδη με αποτέλεσμα να κυκλοφορήσει και η φημολογία ότι ο πρώην μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ είχε την ευκαιρία να μιλήσει για λίγο με τον Σταύρο Αδαμίδη!

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΕ ΛΙΓΟ

Συνολικά 7 μηνύματα
 

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Μηνύματα
10.646
Like
68
Πόντοι
166
ti μπουρδελο ειναι αυτο;; υπαρχει στο σαιτ  Α.Ε.Κ 21
 

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Μηνύματα
10.646
Like
68
Πόντοι
166

Μπάγεβιτς: «Εγώ δεν υπάρχω»

    * 19/04/2010, 16:08 | Διαβάστηκε 7393 φορές
    * Αποστολή
    *
    *
    *
    *

Get Adobe Flash player
Μπάγεβιτς: «Εγώ δεν υπάρχω»

Από το κακό στο… χειρότερο η κατάσταση στην ΑΕΚ. Στο περιθώριο της κλήρωσης για τα πλέι-οφ της Σούπερ Λίγκας δόθηκε άλλο ένα στοιχείο που αποδεικνύει ότι σχέσεις μεταξύ του Ντούσαν Μπάγεβιτς με τον Σταύρο Αδαμίδη είναι σε οριακό σημείο –μετά τα όσα ακούγονται για αντικατάσταση του.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Σταύρος Αδαμίδης με τον Βασίλη Δημητριάδη κάθισαν στην καφετέρια του ξενοδοχείου. Ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης είδε τον προπονητή της ομάδας να αποχωρεί χωρίς να δέχεται να συνομιλήσει με τον κ. Αδαμίδη και έτρεξε να τον προλάβει.

«Έλα μέσα να μιλήσετε», ήταν η προτροπή του κ.Δημητριάδη στον Ντούσαν Μπάγεβιτς ο οποίος εκείνη τη στιγμή επιβιβαζόταν στο αυτοκίνητο του για να λάβει την φανερά εκνευρισμένη απάντηση του προπονητή. «Άσε με. Εγώ δεν υπάρχω»…
Στη συνέχεια, η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων και Γραφείου Τύπου της ομάδας, Αγγελική Αρκάδη προσπάθησε να μεταπείσει τον Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Τελικά, ο Σερβοέλληνας τεχνικός κατευθύνθηκε στην καφετέρια του ξενοδοχείου. Στάθηκε όρθιος για μισό λεπτό με τους Σταύρο Αδαμίδη και Βασίλη Δημητριάδη και αποχώρησε, εκδηλώνοντας την έντονη δυσαρέσκειά του.

Η κατάσταση πλέον έχει ξεφύγει από κάθε έ
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom