Έδωσε εντολή ο τίγρης στον αγαμίδη χθές στο περιθώριο της κλήρωσης για τα play-off:
<Μην πειράξεις τον μπάγιεβιτς μικρέ>.
Τί λέτε παιδιά γιατί έχει αρχίσει να ψιλοασχολείται με την ΑΕΚ?
Να προσθέσω και την δήλωση που έκανε για τον σκόκο μετά απο τον αγώνα με την τρίπολη στο αεκ365.
μεταξυ αλλων ο παντα καλα πληροφορημενος(βατραχολαγνος)δηματος λεει:
Και όλα αυτά ενώ είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι ο Μελισσανίδης δυσαρεστήθηκε, έστω κι αν δεν θέλησε να το βγάλει προς τα έξω, από την τοποθέτηση του Σταύρου Αδαμίδη στο πρόσωπό του στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου που κοντεύει πλέον να... γράψει ιστορία!
«Τον κ.Μελισσανίδη δεν τον ξέρω καλά. Έχουμε μιλήσει 1-2 φορές σε φιλικό τόνο. Είναι ένας πολύ αξιόλογος επιχειρηματίας, είναι ένας μεγάλος ΑΕΚτζής, γνωρίζω πονάει και ενδιαφέρεται για την ομάδα. Έχει υπάρξει μια συνάντηση του κ.Παππά με τον κ.Μελισσανίδη, για την οποία ήμουν ενήμερος και από όσο γνωρίζω, τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον του κ. Μελισσανίδη να εμπλακεί στα διοικητικά της ΑΕΚ» είχε πει ο νυν πρόεδρος.
Σύμφωνα με τα όσα έχει εκμυστηρευτεί σε συνεργάτες του ο Δημήτρης Μελισσανίδης η τοποθέτηση Αδαμίδη δεν ήταν ακριβής γιατί στη συνάντησή του με τον Πέτρο Παππά δεν είπε ότι «ξεχάστε με, δεν υπάρχει περίπτωση να ασχοληθώ», αλλά ότι αντίθετα είπε:
«Εγώ μπαίνω μαζί σας στην ΑΕΚ, βάζω 20 εκατ. ευρώ, αλλά θα πρέπει και εσείς να συγχρηματοδοτήσετε με το ίδιο ποσό προκειμένου να καλύψετε τα χρέη που έχετε δημιουργήσει».
Στην ξεκάθαρη θέση από την πλευρά του Πέτρου Παππά ότι δεν υπάρχει περίπτωση οι νυν μέτοχοι να κάνουν εκ νέου μία τόσο μεγάλη επένδυση, η απάντηση Μελισσανίδη ήταν η εξής: «Και τότε εμένα τι με θέλετε, αν δεν βάζετε λεφτά κι εσείς στην εταιρία σας; Για να κάνω τον Αδαμίδη;»...
Κανείς μάλιστα δεν είναι σε θέση να γνωρίζει κατά πόσο ισχύει ότι ο Πέτρος Παππάς εξέφρασε αμέσως μετά την απορία του για τη στάση του Δημήτρη Μελισσανίδη λέγοντας:
«Αν είναι να βάλω είκοσι εκατ. ευρώ σε ένα καλοκαίρι, δεν είναι καλύτερο να χάνω δύο εκατ. ευρώ το χρόνο και να έχω την ΑΕΚ για δέκα χρόνια;»... (αν εχει ειπωθει αυτο απο το τραγοΠαπα πρεπει να πεσει φαπα)
Από την άλλη πλευρά ο Μελισσανίδης παρακολουθεί από κοντινή απόσταση τις πρώτες ημέρες του Σταύρου Αδαμίδη στην προεδρική καρέκλα, εμφανίζεται έτοιμος να επέμβει αν τεθεί θέμα απομάκρυνσης του Μπάγεβιτς, κάτι το οποίο το φοβάται πολύ και αν κρίνουμε από τη στάση που κρατούν συνεργάτες του Ελληνοσέρβου τεχνικού δεν αποκλείεται να έχει δώσει και συγκεκριμένες εγγυήσεις.
Κρατήστε κι αυτό: Οι όποιες πιθανότητες εμπλοκής του Μελισσανίδη με την ΑΕΚ θα αυξηθούν στην περίπτωση που ο Νικόλας Πατέρας δεν παραμείνει στην προεδρία του Παναθηναϊκού...