Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Μηνύματα
10.646
Like
68
Πόντοι
166

Ένωση μόνο στα λόγια...
Online 11:26 19/4
mail to Εκτυπώστε το Αρθρο Μεγαλύτερα Γράμματα Μικρότερα Γράμματα

Του ΜΙΧΑΛΗ Κ. ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Μπορεί να ηχεί άσχημα στα αφτιά των φίλων της ΑΕΚ, πλην όμως τα όσα συνέβησαν στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης δεν είναι ούτε ξένα ούτε ασυνήθιστα για τους «κιτρινόμαυρους». Βλέπετε, η (σύγχρονη και παλαιότερη) ιστορία της ομάδας έχει να επιδείξει ουκ ολίγες περιπτώσεις εμφύλιων σπαραγμών που τραυμάτισαν την εικόνα της.
ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Τρεις οι τραυματίες της αυλαίας
Ένωση μόνο στα λόγια...
Λυτρωτής της Λίλεστρομ ο Ενσαλίβα!
Η οργή του Μελισσανίδη!
ΠΑΕ: «Τραμπούκοι και διασπαστές»
Τρεις οι τραυματίες
Ντούσκο: «Δεν αξίζει στον Σκόκο»
Μαντούκα: «Στηρίζουμε τον Νάτσο»

Ένωση μόνο στα λόγια...
ΣΧΕΤΙΚΑ

    * Η οργή του Μελισσανίδη!
    * Blog Γαλάτση: Πού μυαλό...
    * ΠΑΕ: «Τραμπούκοι και διασπαστές»
    * Συλλαλητήριο διαρκείας
    * Κυνηγητό και ξύλο στο ΟΑΚΑ!
    * Οργή κατά μετόχων!
    * Εννέα σε απολογία για ξενύχτι!
    * Συλλαλητήριο (και) στο ΟΑΚΑ!
    * Photos: Ξύλο στο ΟΑΚΑ
    * Τρεις οι τραυματίες της αυλαίας
    * Ντούσκο: «Δεν αξίζει στον Σκόκο»
    * Μαντούκα: «Στηρίζουμε τον Νάτσο»
    * Τζιμπούρ: «Γιατί έγιναν όλα αυτά;»
    * «Λυτρωτής» ο Ενσαλίβα!

Ίσως, μάλιστα, να μην είναι καθόλου υπερβολικός, όποιος υποστηρίξει ότι την τελευταία εικοσαετία, η Αθλητική Ένωσις Κωνσταντινουπολιτών έχει βρεθεί πάμπολλες φορές στο προσκήνιο της επικαιρότητας, επειδή το μεσαία συστατικό του ονόματός της δείχνει να είναι κενό περιεχομένου. Το «SentraGoal» θυμάται και παρουσιάζει μερικές από τις πλέον χαρακτηριστικές περιπτώσεις που η ΑΕΚ βασανίστηκε από φαινόμενα μεγάλου διχασμού.

ΜΑΤ ΣΤΗ «ΣΚΕΠΑΣΤΗ»

Κάτι παραπάνω από δύο δεκαετίες πίσω, η κόντρα ανάμεσα στους οπαδούς της ΑΕΚ και τον Ανδρέα Ζαφειρόπουλο έχει αρχίσει να παίρνει ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Στις 15 Μαΐου του 1988, λοιπόν, στο ημίχρονο του παιχνιδιού με τον Ηρακλή, η αναίτια επίθεση των ΜΑΤ στη «σκεπαστή» του γηπέδου της Νέας Φιλαδέλφειας, είναι η σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι και δρομολογεί τις εξελίξεις. Οι «κιτρινόμαυροι» θεωρούν ότι η υπόθεση ήταν σκηνοθετημένη από τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, ο οποίος το ίδιο βράδυ υποβάλει την παραίτησή του και λίγο αργότερα παραδίδει την ηγεσία της ομάδας στον Στράτο Γιδόπουλο.

Η «ΠΡΟΤΡΟΠΗ» ΚΑΙ Η ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΑ

Όσα συνέβησαν στο παιχνίδι με τον Αστέρα, αποτελούν ακόμη ένα κομμάτι στο παζλ των εμφύλων στην ΑΕΚ
Όσα συνέβησαν στο παιχνίδι με τον Αστέρα, αποτελούν ακόμη ένα κομμάτι στο παζλ των εμφύλων στην ΑΕΚ

Εξίσου επεισοδιακή, όμως, ήταν και η τελευταία χρονιά του Μιχάλη Τροχανά στην ηγεσία της ΑΕΚ. Ο μεγαλομέτοχος της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ βρίσκεται στο στόχαστρο τοη κόσμου και στις 28 Φεβρουαρίου του 1996, σε ένα παιχνίδι Κυπέλλου με τον Αθηναϊκό, γίνεται το... έλα να δεις.

Οι οργανωμένοι καλούν εν χορώ τον Τροχανά να πάει στον Πειραιά, αφού προηγουμένως... προβεί σε αναπαραγωγική διαδικασία, αυτός αντιδρά με μια γνωστή χειρονομία και το γήπεδο παίρνει φωτιά. Ο Μπάγεβιτς πηγαίνει μπροστά στη «σκεπαστή» σε μια προσπάθεια να ηρεμήσει τον κόσμο, ενώ το ίδιο κάνει και ο Μανωλάς που, μάλιστα, κάποια στιγμή βγάζει και τη φανέλα του σε ένδειξη αγανάκτησης για όσα συμβαίνουν.

ΤΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙ

Λίγο καιρό αργότερα, ο Τροχανάς φέρεται να συμφωνεί για την παραχώρηση των μετοχών της ΠΑΕ στον Αλέξη Κούγια. Υποστηρίζει, μάλιστα, ότι το τίμημα της πώλησης ορίστηκε στα 600 εκατομμύρια δραχμές, με τον γνωστό δικηγόρο να δίνει ως προκαταβολή τα 200.

Οι οπαδοί, όμως, δεν πείθονται και την Άνοιξη του 1997, τη μέρα που ο Κούγιας πηγαίνει στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας για να αναλάβει τα καθήκοντά του, δέχεται επίθεση από μερίδα φιλάθλων, ένας από τους οποίους τον χαστουκίζει. Την ίδια μέρα, επίθεση δέχθηκε και ο τερματοφύλακας Βασίλης Καραγιάννης, εξαιτίας κάποιων δηλώσεων που είχε κάνει για τον Τόνι Σαβέβσκι.

ΛΑΜΠΟΓΥΑΛΟ ΤΟ «MEMBERS CLUB»

Τον Απρίλιο του 1998, συμπληρώνονται περίπου έξι μήνες από τη στιγμή που η ENIC αγόρασε το πακέτο των μετοχών και ο κόσμος έχει ήδη αρχίσει να μη βλέπει με καλό μάτι την αγγλική πολυεθνική. Στις 5 του μήνα, λοιπόν, η εντός έδρας ήττα από τη Βέροια, αποτελεί την αφορμή για το ξέσπασμα.
Το αυτοκίνητο του Γεωργάτου εμφανώς επηρεασμένο από την οργή των οπαδών της ΑΕΚ
Το αυτοκίνητο του Γεωργάτου εμφανώς επηρεασμένο από την οργή των οπαδών της ΑΕΚ

Αγανακτισμένοι οπαδοί εισβάλουν στη θύρα «18» του «Νίκος Γκούμας» προπηλακίζουν τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΠΑΕ Γιώργο Λεωτσινίδη, τον διευθυντή επικοινωνίας Μιχάλη Κωτσάκο και τον Γιώργο Σαββίδη, την ίδια στιγμή που ο τοποτηρητής της ENIC Πίτερ Χάντερ φυγαδεύεται στις τουαλέτες του γηπέδου (!) για να γλιτώσει. Ο κόσμος κάνει «ντου» και στο «Members Club», όπου τα κάνει γυαλιά καρφιά και μόνο η παρέμβαση των ψυχραιμότερων γλιτώνει τα τρόπαια που βρίσκονται στον χώρο από την οργή του.

ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ «ΕΧΘΡΟ»

Το καλοκαίρι του 2002 ο τότε ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Μάκης Ψωμιάδης, προχωράει στην απόκτηση του Γρηγόρη Γεωργάτου που επιστρέφει και πάλι στην Ελλάδα από τη δεύτερη θητεία του στην Ίντερ. Η μεταγραφή, όμως, δεν ηχεί και τόσο καλά στα αφτιά των οπαδών, αφού το νέο απόκτημα της ΑΕΚ είναι ταυτισμένο με τον Ολυμπιακό.

Στις 23 Ιουλίου, λοιπόν, τη μέρα της επίσης παρουσίασής του, το αυτοκίνητό του γίνεται στόχος επίθεσης έξω από το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας. Λίγες ημέρες αργότερα, άγνωστοι εισβάλουν στο πρακτορείο ΠΡΟΠΟ ενός από τα ηγετικά στελέχη του συνδεσμιακού χώρου της ΑΕΚ και το καταστρέφουν.

ΟΙ ΚΑΦΕΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΠΟΛΟΪ

Αναμφίβολα, το μεγαλύτερο κομμάτι των εμφυλίων στην ΑΕΚ, κινείται γύρω από τον Ντούσαν Μπάγεβιτς. Οι αντιδράσεις των οργανωμένων στην επιστροφή του ήταν έντονες από την πρώτη στιγμή και εκδηλώθηκαν με πολλούς και διάφορους τρόπους. Ο πιο ήπιος ήταν η παρουσία τους έξω από το γήπεδο την ώρα των παιχνιδιών των «κιτρινόμαυρων» και ένας από τους πιο «έντονους» ήταν στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στα Λιόσια την 1η Νοεμβρίου του 2003, όταν οπαδοί που βρίσκονταν πίσω από τον πάγκο της ΑΕΚ, πέταξαν ποτήρια με καφέ στον Μπάγεβιτς. Αυτός αντέδρασε, προσπάθησε να επιτεθεί, αλλά το μόνο που κατάφερε να κάνει είναι να πετάξει εναντίον τους το κομπολόι του.
Το Members Club του γηπέδου της Νέας Φιλαδέλφειας, όπως έγινε μετά την εισβολή στο παιχνίδι του 1998 με τη Βέροια
Το Members Club του γηπέδου της Νέας Φιλαδέλφειας, όπως έγινε μετά την εισβολή στο παιχνίδι του 1998 με τη Βέροια

Η ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ

Λίγους μήνες αργότερα, όμως, ο κόμπος φτάνει στο χτένι. Στις 25 Ιανουαρίου του 2004, στο παιχνίδι με τον Ηρακλή στα Λιόσια, οι οργανωμένοι φωνάζουν κατά του Μπάγεβιτς ένα επιεικώς εμετικό σύνθημα που προσβάλει βάναυσα την οικογένειά του. Η υπομονή του τεχνικού της ΑΕΚ φτάνει στα όριά της και η αντίδρασή του είναι να σηκωθεί από τον πάγκο και να φύγει.

ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΤΟ ΠΑΝΟ

Ένα από τα σοβαρότερα επεισόδια, όμως, της δεύτερης θητείας του Μπάγεβιτς στην ΑΕΚ, είχε γίνει στις 2 Μαρτίου του 2003. Τότε, που σε ένα παιχνίδι με τον ΟΦΗ, οι ηθοποιοί Γιάννης Βούρος και Πασχάλης Τσαρούχας, μαζί με παλαίμαχους της ομάδας, είχαν προσπαθήσει να κατεβάσουν από τα κάγκελα της «σκεπαστής» ένα πανό κατά του προπονητή. Επικράτησε μεγάλη αναταραχή, το πανό τελικά μεταφέρθηκε σε άλλη θέση και στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι, ο Μπάγεβιτς εμφανίστηκε για πρώτη φορά να απειλεί τους πάντες.

«Αν μου πειράξουν κάποιον από την οικογένειά μου, θα σκοτώσω πρώτα τον αρχηγός τους και όταν βρω αυτόν που θα μου έχει κάνει το κακό, θα τον σκοτώσω κι αυτόν. Με μένα μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν, αλλά αν πειράξουν την οικογένειά μου, η φυλακή δεν θα είναι πρόβλημα για μένα», ήταν τα λόγια του. Λίγη ώρα αργότερα, ο γυμναστής της ομάδας Δημήτρης Μπουρουτζίκας, δέχεται επίθεση από οπαδούς την ώρα που περίμενε να ανάψει πράσινο το φανάρι στη γωνία του γηπέδου.
Ο Μπάγεβιτς δέχεται επίθεση στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ το Νοέμβριο του 2003
Ο Μπάγεβιτς δέχεται επίθεση στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ το Νοέμβριο του 2003

ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΥΣ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ

Άνοιξη του 2004 και ο Ντέμης Νικολαΐδης έχει μόλις «ρίξει» τον Μάκη Ψωμιάδη από την ηγεσία της ΠΑΕ και έχει ξεκινήσει την προσπάθεια υπαγωγής της στο άρθρο 44. Παράλληλα, έχει ξεκινήσει και επαφές με τους παίκτες, ζητώντας τους να δεχθούν μείωση αποδοχών. Κάποιοι από τους «κιτρινόμαυρους», όμως, αντιδρούν και ο Νικολαΐδης δηλώνει ότι αποχωρεί.

Στις 19 Μαΐου, όμως, περίπου 200 οπαδοί εισβάλουν στο προπονητικό κέντρο των Θρακομακεδόνων και επιτίθενται κατά των παικτών. Οκκάς, Κασάπης και Τσιάρτας είναι οι βασικοί αποδέκτες της οργής των φιλάθλων, ενώ κάποιοι άλλοι αναγκάζονται να κλειδωθούν στις ντουλάπες (!) των αποδυτηρίων για να γλιτώσουν.

«ΝΤΟΥ» ΣΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ

Παρόμοιες σκηνές, όμως, όπως αυτές του παιχνιδιού με τον Αστέρα Τρίπολης, είχαν επαναληφθεί και στις 18 Φεβρουαρίου του 2007. Η εντός έδρας συντριβή με 4-1 από τον Παναθηναϊκό, προκάλεσε την οργή του κόσμου, μεγάλη μερίδα του οποίου μετακινήθηκε από άλλες θύρες του ΟΑΚΑ σε αυτή των επισήμων, αναζητώντας τον Ντέμη Νικολαΐδη. Και, φυσικά, το γεγονός ότι δεν κατόρθωσαν να τον εντοπίσουν, δεν περιόρισε το ξέσπασμά τους σε ό,τι έβρισκαν στο δρόμο τους, αλλά και στις συγκρούσεις με τις δυνάμεις των ΜΑΤ.
Το εμετικό σύνθημα των οργανωμένων εξαντλεί την υπομονή του Μπάγεβιτς που αποχωρεί από τον πάγκο στο παιχνίδι με τον Ηρακλή το Νοέμβριο του 2004
Το εμετικό σύνθημα των οργανωμένων εξαντλεί την υπομονή του Μπάγεβιτς που αποχωρεί από τον πάγκο στο παιχνίδι με τον Ηρακλή το Νοέμβριο του 2004
Η είσοδος των Θρακομακεδόνων λίγο μετά την επίθεση τον Μάιο του 2004
Η είσοδος των Θρακομακεδόνων λίγο μετά την επίθεση τον Μάιο του 2004
Συνολικά 1 μηνύματα
 

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Μηνύματα
10.646
Like
68
Πόντοι
166
Ένωση μόνο στα λόγια...
Online 11:26 19/4
mail to Εκτυπώστε το Αρθρο Μεγαλύτερα Γράμματα Μικρότερα Γράμματα

Του ΜΙΧΑΛΗ Κ. ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Μπορεί να ηχεί άσχημα στα αφτιά των φίλων της ΑΕΚ, πλην όμως τα όσα συνέβησαν στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης δεν είναι ούτε ξένα ούτε ασυνήθιστα για τους «κιτρινόμαυρους». Βλέπετε, η (σύγχρονη και παλαιότερη) ιστορία της ομάδας έχει να επιδείξει ουκ ολίγες περιπτώσεις εμφύλιων σπαραγμών που τραυμάτισαν την εικόνα της.
ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Τρεις οι τραυματίες της αυλαίας
Ένωση μόνο στα λόγια...
Λυτρωτής της Λίλεστρομ ο Ενσαλίβα!
Η οργή του Μελισσανίδη!
ΠΑΕ: «Τραμπούκοι και διασπαστές»
Τρεις οι τραυματίες
Ντούσκο: «Δεν αξίζει στον Σκόκο»
Μαντούκα: «Στηρίζουμε τον Νάτσο»

Ένωση μόνο στα λόγια...
ΣΧΕΤΙΚΑ

    * Η οργή του Μελισσανίδη!
    * Blog Γαλάτση: Πού μυαλό...
    * ΠΑΕ: «Τραμπούκοι και διασπαστές»
    * Συλλαλητήριο διαρκείας
    * Κυνηγητό και ξύλο στο ΟΑΚΑ!
    * Οργή κατά μετόχων!
    * Εννέα σε απολογία για ξενύχτι!
    * Συλλαλητήριο (και) στο ΟΑΚΑ!
    * Photos: Ξύλο στο ΟΑΚΑ
    * Τρεις οι τραυματίες της αυλαίας
    * Ντούσκο: «Δεν αξίζει στον Σκόκο»
    * Μαντούκα: «Στηρίζουμε τον Νάτσο»
    * Τζιμπούρ: «Γιατί έγιναν όλα αυτά;»
    * «Λυτρωτής» ο Ενσαλίβα!

Ίσως, μάλιστα, να μην είναι καθόλου υπερβολικός, όποιος υποστηρίξει ότι την τελευταία εικοσαετία, η Αθλητική Ένωσις Κωνσταντινουπολιτών έχει βρεθεί πάμπολλες φορές στο προσκήνιο της επικαιρότητας, επειδή το μεσαία συστατικό του ονόματός της δείχνει να είναι κενό περιεχομένου. Το «SentraGoal» θυμάται και παρουσιάζει μερικές από τις πλέον χαρακτηριστικές περιπτώσεις που η ΑΕΚ βασανίστηκε από φαινόμενα μεγάλου διχασμού.

ΜΑΤ ΣΤΗ «ΣΚΕΠΑΣΤΗ»

Κάτι παραπάνω από δύο δεκαετίες πίσω, η κόντρα ανάμεσα στους οπαδούς της ΑΕΚ και τον Ανδρέα Ζαφειρόπουλο έχει αρχίσει να παίρνει ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Στις 15 Μαΐου του 1988, λοιπόν, στο ημίχρονο του παιχνιδιού με τον Ηρακλή, η αναίτια επίθεση των ΜΑΤ στη «σκεπαστή» του γηπέδου της Νέας Φιλαδέλφειας, είναι η σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι και δρομολογεί τις εξελίξεις. Οι «κιτρινόμαυροι» θεωρούν ότι η υπόθεση ήταν σκηνοθετημένη από τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, ο οποίος το ίδιο βράδυ υποβάλει την παραίτησή του και λίγο αργότερα παραδίδει την ηγεσία της ομάδας στον Στράτο Γιδόπουλο.

Η «ΠΡΟΤΡΟΠΗ» ΚΑΙ Η ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΑ

Όσα συνέβησαν στο παιχνίδι με τον Αστέρα, αποτελούν ακόμη ένα κομμάτι στο παζλ των εμφύλων στην ΑΕΚ
Όσα συνέβησαν στο παιχνίδι με τον Αστέρα, αποτελούν ακόμη ένα κομμάτι στο παζλ των εμφύλων στην ΑΕΚ

Εξίσου επεισοδιακή, όμως, ήταν και η τελευταία χρονιά του Μιχάλη Τροχανά στην ηγεσία της ΑΕΚ. Ο μεγαλομέτοχος της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ βρίσκεται στο στόχαστρο τοη κόσμου και στις 28 Φεβρουαρίου του 1996, σε ένα παιχνίδι Κυπέλλου με τον Αθηναϊκό, γίνεται το... έλα να δεις.

Οι οργανωμένοι καλούν εν χορώ τον Τροχανά να πάει στον Πειραιά, αφού προηγουμένως... προβεί σε αναπαραγωγική διαδικασία, αυτός αντιδρά με μια γνωστή χειρονομία και το γήπεδο παίρνει φωτιά. Ο Μπάγεβιτς πηγαίνει μπροστά στη «σκεπαστή» σε μια προσπάθεια να ηρεμήσει τον κόσμο, ενώ το ίδιο κάνει και ο Μανωλάς που, μάλιστα, κάποια στιγμή βγάζει και τη φανέλα του σε ένδειξη αγανάκτησης για όσα συμβαίνουν.

ΤΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙ

Λίγο καιρό αργότερα, ο Τροχανάς φέρεται να συμφωνεί για την παραχώρηση των μετοχών της ΠΑΕ στον Αλέξη Κούγια. Υποστηρίζει, μάλιστα, ότι το τίμημα της πώλησης ορίστηκε στα 600 εκατομμύρια δραχμές, με τον γνωστό δικηγόρο να δίνει ως προκαταβολή τα 200.

Οι οπαδοί, όμως, δεν πείθονται και την Άνοιξη του 1997, τη μέρα που ο Κούγιας πηγαίνει στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας για να αναλάβει τα καθήκοντά του, δέχεται επίθεση από μερίδα φιλάθλων, ένας από τους οποίους τον χαστουκίζει. Την ίδια μέρα, επίθεση δέχθηκε και ο τερματοφύλακας Βασίλης Καραγιάννης, εξαιτίας κάποιων δηλώσεων που είχε κάνει για τον Τόνι Σαβέβσκι.

ΛΑΜΠΟΓΥΑΛΟ ΤΟ «MEMBERS CLUB»

Τον Απρίλιο του 1998, συμπληρώνονται περίπου έξι μήνες από τη στιγμή που η ENIC αγόρασε το πακέτο των μετοχών και ο κόσμος έχει ήδη αρχίσει να μη βλέπει με καλό μάτι την αγγλική πολυεθνική. Στις 5 του μήνα, λοιπόν, η εντός έδρας ήττα από τη Βέροια, αποτελεί την αφορμή για το ξέσπασμα.
Το αυτοκίνητο του Γεωργάτου εμφανώς επηρεασμένο από την οργή των οπαδών της ΑΕΚ
Το αυτοκίνητο του Γεωργάτου εμφανώς επηρεασμένο από την οργή των οπαδών της ΑΕΚ

Αγανακτισμένοι οπαδοί εισβάλουν στη θύρα «18» του «Νίκος Γκούμας» προπηλακίζουν τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΠΑΕ Γιώργο Λεωτσινίδη, τον διευθυντή επικοινωνίας Μιχάλη Κωτσάκο και τον Γιώργο Σαββίδη, την ίδια στιγμή που ο τοποτηρητής της ENIC Πίτερ Χάντερ φυγαδεύεται στις τουαλέτες του γηπέδου (!) για να γλιτώσει. Ο κόσμος κάνει «ντου» και στο «Members Club», όπου τα κάνει γυαλιά καρφιά και μόνο η παρέμβαση των ψυχραιμότερων γλιτώνει τα τρόπαια που βρίσκονται στον χώρο από την οργή του.

ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ «ΕΧΘΡΟ»

Το καλοκαίρι του 2002 ο τότε ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Μάκης Ψωμιάδης, προχωράει στην απόκτηση του Γρηγόρη Γεωργάτου που επιστρέφει και πάλι στην Ελλάδα από τη δεύτερη θητεία του στην Ίντερ. Η μεταγραφή, όμως, δεν ηχεί και τόσο καλά στα αφτιά των οπαδών, αφού το νέο απόκτημα της ΑΕΚ είναι ταυτισμένο με τον Ολυμπιακό.

Στις 23 Ιουλίου, λοιπόν, τη μέρα της επίσης παρουσίασής του, το αυτοκίνητό του γίνεται στόχος επίθεσης έξω από το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας. Λίγες ημέρες αργότερα, άγνωστοι εισβάλουν στο πρακτορείο ΠΡΟΠΟ ενός από τα ηγετικά στελέχη του συνδεσμιακού χώρου της ΑΕΚ και το καταστρέφουν.

ΟΙ ΚΑΦΕΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΠΟΛΟΪ

Αναμφίβολα, το μεγαλύτερο κομμάτι των εμφυλίων στην ΑΕΚ, κινείται γύρω από τον Ντούσαν Μπάγεβιτς. Οι αντιδράσεις των οργανωμένων στην επιστροφή του ήταν έντονες από την πρώτη στιγμή και εκδηλώθηκαν με πολλούς και διάφορους τρόπους. Ο πιο ήπιος ήταν η παρουσία τους έξω από το γήπεδο την ώρα των παιχνιδιών των «κιτρινόμαυρων» και ένας από τους πιο «έντονους» ήταν στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στα Λιόσια την 1η Νοεμβρίου του 2003, όταν οπαδοί που βρίσκονταν πίσω από τον πάγκο της ΑΕΚ, πέταξαν ποτήρια με καφέ στον Μπάγεβιτς. Αυτός αντέδρασε, προσπάθησε να επιτεθεί, αλλά το μόνο που κατάφερε να κάνει είναι να πετάξει εναντίον τους το κομπολόι του.
Το Members Club του γηπέδου της Νέας Φιλαδέλφειας, όπως έγινε μετά την εισβολή στο παιχνίδι του 1998 με τη Βέροια
Το Members Club του γηπέδου της Νέας Φιλαδέλφειας, όπως έγινε μετά την εισβολή στο παιχνίδι του 1998 με τη Βέροια

Η ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ

Λίγους μήνες αργότερα, όμως, ο κόμπος φτάνει στο χτένι. Στις 25 Ιανουαρίου του 2004, στο παιχνίδι με τον Ηρακλή στα Λιόσια, οι οργανωμένοι φωνάζουν κατά του Μπάγεβιτς ένα επιεικώς εμετικό σύνθημα που προσβάλει βάναυσα την οικογένειά του. Η υπομονή του τεχνικού της ΑΕΚ φτάνει στα όριά της και η αντίδρασή του είναι να σηκωθεί από τον πάγκο και να φύγει.

ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΤΟ ΠΑΝΟ

Ένα από τα σοβαρότερα επεισόδια, όμως, της δεύτερης θητείας του Μπάγεβιτς στην ΑΕΚ, είχε γίνει στις 2 Μαρτίου του 2003. Τότε, που σε ένα παιχνίδι με τον ΟΦΗ, οι ηθοποιοί Γιάννης Βούρος και Πασχάλης Τσαρούχας, μαζί με παλαίμαχους της ομάδας, είχαν προσπαθήσει να κατεβάσουν από τα κάγκελα της «σκεπαστής» ένα πανό κατά του προπονητή. Επικράτησε μεγάλη αναταραχή, το πανό τελικά μεταφέρθηκε σε άλλη θέση και στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι, ο Μπάγεβιτς εμφανίστηκε για πρώτη φορά να απειλεί τους πάντες.

«Αν μου πειράξουν κάποιον από την οικογένειά μου, θα σκοτώσω πρώτα τον αρχηγός τους και όταν βρω αυτόν που θα μου έχει κάνει το κακό, θα τον σκοτώσω κι αυτόν. Με μένα μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν, αλλά αν πειράξουν την οικογένειά μου, η φυλακή δεν θα είναι πρόβλημα για μένα», ήταν τα λόγια του. Λίγη ώρα αργότερα, ο γυμναστής της ομάδας Δημήτρης Μπουρουτζίκας, δέχεται επίθεση από οπαδούς την ώρα που περίμενε να ανάψει πράσινο το φανάρι στη γωνία του γηπέδου.
Ο Μπάγεβιτς δέχεται επίθεση στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ το Νοέμβριο του 2003
Ο Μπάγεβιτς δέχεται επίθεση στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ το Νοέμβριο του 2003

ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΥΣ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ

Άνοιξη του 2004 και ο Ντέμης Νικολαΐδης έχει μόλις «ρίξει» τον Μάκη Ψωμιάδη από την ηγεσία της ΠΑΕ και έχει ξεκινήσει την προσπάθεια υπαγωγής της στο άρθρο 44. Παράλληλα, έχει ξεκινήσει και επαφές με τους παίκτες, ζητώντας τους να δεχθούν μείωση αποδοχών. Κάποιοι από τους «κιτρινόμαυρους», όμως, αντιδρούν και ο Νικολαΐδης δηλώνει ότι αποχωρεί.

Στις 19 Μαΐου, όμως, περίπου 200 οπαδοί εισβάλουν στο προπονητικό κέντρο των Θρακομακεδόνων και επιτίθενται κατά των παικτών. Οκκάς, Κασάπης και Τσιάρτας είναι οι βασικοί αποδέκτες της οργής των φιλάθλων, ενώ κάποιοι άλλοι αναγκάζονται να κλειδωθούν στις ντουλάπες (!) των αποδυτηρίων για να γλιτώσουν.

«ΝΤΟΥ» ΣΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ

Παρόμοιες σκηνές, όμως, όπως αυτές του παιχνιδιού με τον Αστέρα Τρίπολης, είχαν επαναληφθεί και στις 18 Φεβρουαρίου του 2007. Η εντός έδρας συντριβή με 4-1 από τον Παναθηναϊκό, προκάλεσε την οργή του κόσμου, μεγάλη μερίδα του οποίου μετακινήθηκε από άλλες θύρες του ΟΑΚΑ σε αυτή των επισήμων, αναζητώντας τον Ντέμη Νικολαΐδη. Και, φυσικά, το γεγονός ότι δεν κατόρθωσαν να τον εντοπίσουν, δεν περιόρισε το ξέσπασμά τους σε ό,τι έβρισκαν στο δρόμο τους, αλλά και στις συγκρούσεις με τις δυνάμεις των ΜΑΤ.
Το εμετικό σύνθημα των οργανωμένων εξαντλεί την υπομονή του Μπάγεβιτς που αποχωρεί από τον πάγκο στο παιχνίδι με τον Ηρακλή το Νοέμβριο του 2004
Το εμετικό σύνθημα των οργανωμένων εξαντλεί την υπομονή του Μπάγεβιτς που αποχωρεί από τον πάγκο στο παιχνίδι με τον Ηρακλή το Νοέμβριο του 2004
Η είσοδος των Θρακομακεδόνων λίγο μετά την επίθεση τον Μάιο του 2004
Η είσοδος των Θρακομακεδόνων λίγο μετά την επίθεση τον Μάιο του 2004
Συνολικά 1 μηνύματα
ετσι μονο στα λογια ειστε
 

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Μηνύματα
10.646
Like
68
Πόντοι
166
παντα η FL-ORIGINAL βρισκοταν πισω
 

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Μηνύματα
10.646
Like
68
Πόντοι
166

Εννέα παικτές σε απολογία για ξενύχτι!
Online 19:01 18/4
mail to Εκτυπώστε το Αρθρο Μεγαλύτερα Γράμματα Μικρότερα Γράμματα

Της ΒΙΚΥΣ ΣΙΩΡΗ

Εκπληξη προκάλεσε η αρχική σύνθεση της ΑΕΚ, όταν έγιναν γνωστές οι ενδεκάδες του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. Από αυτή έλειπαν οι Σάχα, Μπλάνκο, Σκόκο, Αραούχο και αποκλεισμός τους προκάλεσε εντύπωση, όμως η... αγωνία δεν κράτησε για πολύ. Σύντομα έγινε γνωστό το παράπτωμα στο οποίο υπέπεσαν οι Αργεντίνοι κι όχι μόνο, συνολικά εννέα ποδοσφαιριστές της «Ενωσης».
ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Τρεις οι τραυματίες της αυλαίας
Ένωση μόνο στα λόγια...
Λυτρωτής της Λίλεστρομ ο Ενσαλίβα!
Η οργή του Μελισσανίδη!
ΠΑΕ: «Τραμπούκοι και διασπαστές»
Τρεις οι τραυματίες
Ντούσκο: «Δεν αξίζει στον Σκόκο»
Μαντούκα: «Στηρίζουμε τον Νάτσο»

Εννέα παικτές σε απολογία για ξενύχτι!
ΣΧΕΤΙΚΑ

    * Οργή κατά μετόχων!

Συγκεκριμένα, οι Σάχα, Αραούχο, Μπλάνκο, Σκόκο, Γιαχάγια, Γκερέιρο, Αλβες, Ρίκκα, Χέρσι το... ρίξανε έξω το βράδυ της Παρασκευής, για την ακρίβεια διασκέδαζαν μέχρι το πρωί. Για το γεγονός ενημερώθηκε η διοίκηση αλλά και το τεχνικό επιτελείο και από κοινού αποφασίστηκε να μην αγωνιστούν στον αγώνα με τους Αρκάδες, ενώ την Δευτέρα θα κληθούν σε απολογία.

Να τονιστεί ότι κανείς από τους εννέα ποδοσφαιριστές δεν βρέθηκε στην αρχική ενδεκάδα της «Ενωσης», ενώ στην αποστολή για τον αγώνα που είχε βγει το απόγευμα της Παρασκευής -δηλαδή πριν από το ξενύχτι - είχαν συμπεριληφθεί οι:
Σάχα, Αραούχο, Μπλάνκο, Σκόκο, Άλβες, Γιαχάγια, Γκερέιρο, Χέρσι, δηλαδή όλοι εκτός του Ρίκκα!
 

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Μηνύματα
10.646
Like
68
Πόντοι
166
Εννέα παικτές σε απολογία για ξενύχτι!
Online 19:01 18/4
mail to Εκτυπώστε το Αρθρο Μεγαλύτερα Γράμματα Μικρότερα Γράμματα

Της ΒΙΚΥΣ ΣΙΩΡΗ

Εκπληξη προκάλεσε η αρχική σύνθεση της ΑΕΚ, όταν έγιναν γνωστές οι ενδεκάδες του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. Από αυτή έλειπαν οι Σάχα, Μπλάνκο, Σκόκο, Αραούχο και αποκλεισμός τους προκάλεσε εντύπωση, όμως η... αγωνία δεν κράτησε για πολύ. Σύντομα έγινε γνωστό το παράπτωμα στο οποίο υπέπεσαν οι Αργεντίνοι κι όχι μόνο, συνολικά εννέα ποδοσφαιριστές της «Ενωσης».
ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Τρεις οι τραυματίες της αυλαίας
Ένωση μόνο στα λόγια...
Λυτρωτής της Λίλεστρομ ο Ενσαλίβα!
Η οργή του Μελισσανίδη!
ΠΑΕ: «Τραμπούκοι και διασπαστές»
Τρεις οι τραυματίες
Ντούσκο: «Δεν αξίζει στον Σκόκο»
Μαντούκα: «Στηρίζουμε τον Νάτσο»

Εννέα παικτές σε απολογία για ξενύχτι!
ΣΧΕΤΙΚΑ

    * Οργή κατά μετόχων!

Συγκεκριμένα, οι Σάχα, Αραούχο, Μπλάνκο, Σκόκο, Γιαχάγια, Γκερέιρο, Αλβες, Ρίκκα, Χέρσι το... ρίξανε έξω το βράδυ της Παρασκευής, για την ακρίβεια διασκέδαζαν μέχρι το πρωί. Για το γεγονός ενημερώθηκε η διοίκηση αλλά και το τεχνικό επιτελείο και από κοινού αποφασίστηκε να μην αγωνιστούν στον αγώνα με τους Αρκάδες, ενώ την Δευτέρα θα κληθούν σε απολογία.

Να τονιστεί ότι κανείς από τους εννέα ποδοσφαιριστές δεν βρέθηκε στην αρχική ενδεκάδα της «Ενωσης», ενώ στην αποστολή για τον αγώνα που είχε βγει το απόγευμα της Παρασκευής -δηλαδή πριν από το ξενύχτι - είχαν συμπεριληφθεί οι:
Σάχα, Αραούχο, Μπλάνκο, Σκόκο, Άλβες, Γιαχάγια, Γκερέιρο, Χέρσι, δηλαδή όλοι εκτός του Ρίκκα!
ε ρε μπουρδελο να πατε σε κανενα μπαρακι...
 

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Μηνύματα
10.646
Like
68
Πόντοι
166
Τσάμπα μαγκιές
δημοσιευμένο από τον : kaisaris στην κατηγορία Γενικά

Οι πρώην δεν επιτρέπεται να μιλάνε. Είτε γκόμενοι είναι είτε πολιτικοί είτε παράγοντες. Αν το κάνουν, στην καλύτερη περίπτωση θα κατηγορηθούν για καψούρα και στη χειρότερη για σκοπιμότητα ή εμπάθεια.

Το να κάνει κριτική ένας απόστρατος στρατηγός στον εν ενεργεία είναι εύκολο. Δύσκολη είναι η ώρα της μάχης. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν αποστρατεύτηκε από την ΑΕΚ λόγω ορίου ηλικίας. Μόνος του αποφάσισε να βγει στη σύνταξη όταν πούλησε στον Τροχανά. Έκτοτε πέρασε στο πάνθεον των πρώην.

Το ότι “ο κόσμος της ΑΕΚ έχει ταπεινωθεί” είναι το αυτονόητο. Δεν χρειαζόταν να το πει αυτός. Το ότι το αύριο προβλέπεται ακόμα χειρότερο από το χθες (δεκάξι χρόνια χωρίς πρωτάθλημα) είναι προφανές.

Ο φίλαθλος, ο οπαδός έχει κάθε δικαίωμα να γκρινιάξει και να διαμαρτυρηθεί. Κι όταν μιλάμε για ποδόσφαιρο, δεν έχουμε να κάνουμε με Ιάπωνες, που όταν απεργούν, δουλεύουν κανονικά, αλλά τυλίγουν μια κόκκινη κορδέλα στο μέτωπο. Εδώ πλακώνονται οι παπάδες τον Πανάγιο Τάφο. Δεν θα γίνουν τσαμπουκάδες στους… Παπάδες της ΑΕΚ;

Όσα χρόνια είναι εκτός ΑΕΚ ο Μελισσανίδης, είναι του “τραβάτε με κι ας κλαίω”. Είναι ένας τρόπος κι αυτός για να συντηρεί το μύθο του. Το να κάνεις κριτική είναι εύκολο. Το δύσκολο είναι να μπεις στο χορό και να χορέψεις. Και ειδικότερα σε περιόδους κρίσης.

Όταν η ΑΕΚ είχε φτάσει το 2004 στα πρόθυρα της διάλυσης, ο Μελισσανίδης ήταν απών. Άλλοι βγάλανε το φίδι από την τρύπα. Απών είναι και τώρα. Με την ΑΕΚ να έχει μπει στο δρόμο της συρρίκνωσης. Σ’ αυτές τις καταστάσεις, όμως, δεν είναι το μυαλό που λείπει. Τη δυστυχία ή την ευτυχία τη φέρνουν τα λεφτά.

Εύκολο είναι να λες “αν ο κύριος Σκόκο δεν θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιό του, να μείνει μέχρι το καλοκαίρι του 2011 και μετά να πάει στην ευχή του Θεού”. Το να μείνει μια σεζόν ακόμα (και να φύγει του χρόνου τζάμπα) σημαίνει για την ΑΕΚ οικονομική ζημιά μίνιμουμ δύο εκατομμυρίων Ευρώ. Μαγκιές τύπου “του καρφώνουμε το δελτίο” εύκολα λέγονται, αλλά δύσκολα γίνονται πλέον.

Αυτές είναι κουβέντες της εξέδρας. Δεν λέγονται από παράγοντες. Θα έχανε από την τσέπη του ο Μελισσανίδης δύο εκατομμύρια Γιούρο για να κερδίσει σε τσαμπουκά και νταηλίκι; Δεν έχει δώσει τέτοια δείγματα.

Σε περιόδους κρίσης τη λύση τη δίνουνε τα λεφτά. Ούτε από συμβουλές έχει ανάγκη η ΑΕΚ ούτε από τσαμπουκάδες. Όταν μάλιστα αυτό που της προσφέρει ο Μελισσανίδης είναι μόνο το εισιτήριο διαρκείας του. Ούτε σέντζι παραπάνω.

Ο φίλαθλος, που δίνει μόνο τον οβολό του, έχει κάθε δικαίωμα στην κριτική. Το λέει και το σλόγκαν, ότι ο πελάτης έχει πάντα δίκιο. Το πρώην αφεντικό, όμως, όχι. Αν ξέρεις εσύ σαν Μελισσανίδης ποιο είναι το σωστό, έμπα στην ΑΕΚ και κάντο. Τσάμπα τις δίνουνε τις μετοχές. Από τη στιγμή, όμως, που σαν (πρώην) παράγοντας δεν πληρώνεις, με το να μιλάς γίνεσαι τσάμπα μάγκας.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε Δευτέρα, 19 Απρίλιος 2010 στις 11:28 π.μ. στην κατηγορία Γενικά. Μπορείς να παρακολουθείς τα σχόλια χρησιμοποιώντας το RSS 2.0 feed Μπορείς να αφήσεις ένα σχόλιο, ή trackback από το δικό σο
 

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Μηνύματα
15.458
Like
31
Πόντοι
166
Το πρόγραμμα των πλέι οφ:


1η αγωνιστική
ΑΕΚ-ΠΑΟΚ
Άρης-Ολυμπιακός

2η αγωνιστική
ΠΑΟΚ-Άρης
Ολυμπιακός-ΑΕΚ

3η αγωνιστική
ΑΕΚ-Άρης
ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός

4η αγωνιστική
Άρης-ΑΕΚ
Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ

5η αγωνιστική
ΠΑΟΚ-ΑΕΚ
Ολυμπιακός-Άρης

6η αγωνιστική
Άρης-ΠΑΟΚ
ΑΕΚ-Ολυμπιακός
 

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Μηνύματα
10.646
Like
68
Πόντοι
166
Το πρόγραμμα των πλέι οφ:


1η αγωνιστική
ΑΕΚ-ΠΑΟΚ
Άρης-Ολυμπιακός

2η αγωνιστική
ΠΑΟΚ-Άρης
Ολυμπιακός-ΑΕΚ

3η αγωνιστική
ΑΕΚ-Άρης
ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός

4η αγωνιστική
Άρης-ΑΕΚ
Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ

5η αγωνιστική
ΠΑΟΚ-ΑΕΚ
Ολυμπιακός-Άρης

6η αγωνιστική
Άρης-ΠΑΟΚ
ΑΕΚ-Ολυμπιακός
ρε φιλε με αυτα ασχολεισαι δω ολοκληρο μπουρδελο εισαι
 

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Μηνύματα
14.896
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
η επομενη συναντηση του αη-γαμιδη και του λαου του σε μια εβδομαδα περιπου!
 

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Μηνύματα
14.896
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
ωραιο προγραμμα!με νικη περνας τον ημιτασιον δικεφαλο με τα κλειστα φτερα
καλο που'χουμε τον γκει τελευταια αγωνιστικη...
ο παπΑρης θα'ναι αδιαφορος μεχρι την 3τη..
 

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Μηνύματα
15.458
Like
31
Πόντοι
166
ωραιο προγραμμα!με νικη περνας τον ημιτασιον δικεφαλο με τα κλειστα φτερα
καλο που'χουμε τον γκει τελευταια αγωνιστικη...
ο παπΑρης θα'ναι αδιαφορος μεχρι την 3τη..


Αν είναι όμως να αρχίσουμε να πλακωνόμαστε/να γιουχάρουμε/να/να/να...δεν το βλέπω να φτάνουμε μακριά.Μέχρι κ ο Άρης θα μας περασει.Ειδάλλως είναι καλό όπως λες το πρόγραμμα,αν και το +3 του γαύρου,δεν δίνει πολλα περιθώρια για να περάσουμε.Σε μίνι πρωτάθλημα 6 ομάδων το +3 είναι μεγάλη διαφορά.
 

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Μηνύματα
10.646
Like
68
Πόντοι
166
αντι να φτιαξετε το οικο-δομημα ασχολειστε με βλακειες
 

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Μηνύματα
10.646
Like
68
Πόντοι
166
πρωτα ολυμπιακος θα βγει
 

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Μηνύματα
14.896
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Αν είναι όμως να αρχίσουμε να πλακωνόμαστε/να γιουχάρουμε/να/να/να...δεν το βλέπω να φτάνουμε μακριά.Μέχρι κ ο Άρης θα μας περασει.Ειδάλλως είναι καλό όπως λες το πρόγραμμα,αν και το +3 του γαύρου,δεν δίνει πολλα περιθώρια για να περάσουμε.Σε μίνι πρωτάθλημα 6 ομάδων το +3 είναι μεγάλη διαφορά.
ο  γαυρος ειναι για το πεος φετος..
μπορει να χασει οπουδηποτε και απο οποιονδηποτε στα πλευ-οφς...
η μαχη θα'ναι αμφιρροπη.
 

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Μηνύματα
15.458
Like
31
Πόντοι
166
ο  γαυρος ειναι για το πεος φετος..
μπορει να χασει οπουδηποτε και απο οποιονδηποτε στα πλευ-οφς...
η μαχη θα'ναι αμφιρροπη.


Δεν ξέρω ρε συ,μετά από τα χθεσινά κ την ηλίθια συνέντευξη του Αδαμίδη,αποπροσανατολιστήκαμε πολύ από τα πλέι οφ.Ελπίζω το δεκαήμερο που απομένει μέχρι την έναρξη των πλέι οφ,να μην επιφυλλάσει μεγάλες και δυσάρεστες συγκινήσεις,μπας κ βγάλουμε κανά λαγό.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom