You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρε μόνο η χανούμα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 117K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)
το θεωρησα αστειο........αλλα αμα κλεισει αυτος που ξερω...οντως θα τρελαθουμε....!!!!!!!!!Χμμμ..... Τον Μοριέντες βλέπω τον άφησες ασχολίαστο nik30. Υπάρχει τέτοια περίπτωση, γιατί αν υπάρχει θα τρελλάθούμε τελείως....
ακου με απλα μαθηματικα....μεχρι τωρα εχουν φυγει 9000 κομματια * 350(μεσο ορο)3150000!!!!!!!!!!!!!Τον θεωρώ κομμάτι απλησίαστο για τα οικονομικά. Λέτε ο κοντός να μας τρελάνει;Απίθανο...
και αν ανακοινωσει(αμα κλεισει δηλαδη..)τον παιχταρα ΕΙΜΑΙ σιγουρος οτι θα περασουμε τις 30000 διαρκειας..βαλε 30000*350=10500000..
sas1977
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 2
- Like
- 43
- Πόντοι
- 16
το θεωρησα αστειο........αλλα αμα κλεισει αυτος που ξερω...οντως θα τρελαθουμε....!!!!!!!!!
Δώσε στον κοσμάκι ενημέρωση ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε... εδώ διαβάζουμε κάθε ημέρα στις εφημερίδες τόσες και τόσες παπαριές...
θελω παρα πολυ να το πω αλλα εχω υποσχεθει να μην πω κουβεντα...Δώσε στον κοσμάκι ενημέρωση ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε... εδώ διαβάζουμε κάθε ημέρα στις εφημερίδες τόσες και τόσες παπαριές...
sas1977
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 2
- Like
- 43
- Πόντοι
- 16
θελω παρα πολυ να το πω αλλα εχω υποσχεθει να μην πω κουβεντα...
ούτε την εθνικότητά του ή την ομάδα του ή την ηλικία του... ή έστω πια γνωστή μουνάρα έχει στο πλάι του...!!!
αντε θα πω μερικα στοιχεια αλλα μην ρωτατε ειναι αυτος ειναι εκεινος....αντε τσογλαναραδες. ειναι ευρωπαιος...μελαχρινος... σε καλη ηλικια....και δεν ειναι πουστης!!!!!ούτε την εθνικότητά του ή την ομάδα του ή την ηλικία του... ή έστω πια γνωστή μουνάρα έχει στο πλάι του...!!!
sas1977
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 2
- Like
- 43
- Πόντοι
- 16
αντε θα πω μερικα στοιχεια αλλα μην ρωτατε ειναι αυτος ειναι εκεινος....αντε τσογλαναραδες. ειναι ευρωπαιος...μελαχρινος... σε καλη ηλικια....και δεν ειναι πουστης!!!!!
ναι κορίτσια καλά καταλάβατε.... είναι ο... Μπάρκουλης...
Κι εγώ το σκεφτόμουν αλλά δεν τολμούσα να το πω. Μην μας πάρουν και με τις λεμονόκουπες οι αλλόθρησκοι...Και να πήγα να πω τον Μπέκαμ αλλά είπες μελαχρινός και μη πούστης
podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
Πές μας τουλάχιστον ρε Νικόλα,ποιός σου έδωσε την πληροφορία και την διασταύρωσες και λές πώς παίζει..... ;) ;) ;)θελω παρα πολυ να το πω αλλα εχω υποσχεθει να μην πω κουβεντα...
Και είναι και γαύρος...όχι ΑΕΚτζής....
αυτο μπορω να το πω..!!!!!!!!ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ......podolagnos_28!!!!!!!μου το ειπε πολυ πριν το παρουν αλλα "τσακαλια" ειδηση...Πές μας τουλάχιστον ρε Νικόλα,ποιός σου έδωσε την πληροφορία και την διασταύρωσες και λές πώς παίζει..... ;) ;) ;)
Και είναι και γαύρος...όχι ΑΕΚτζής....
ΕΥΓΕ!!!!!!!!!
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
καθηστε να φυγει πρωτα ο λυμπε.....διαβαζω στο sportime Οτι η ΑΕΚ ειπε οχι σε προταση 2 μυρια...
ουδείς αναντικατάστατος...αρκεί βέβαια να έρθει η παιχτούρα
sas1977
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 2
- Like
- 43
- Πόντοι
- 16
αυτο μπορω να το πω..!!!!!!!!ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ......podolagnos_28!!!!!!!μου το ειπε πολυ πριν το παρουν αλλα "τσακαλια" ειδηση...
ΕΥΓΕ!!!!!!!!!
τώρα μάλιστα... αφού τα κάνατε πλακάκια εσείς με τους άλλους... εμείς αποχωρούμε...
φιλε μου αν ειναι να ερθει αυτος που ξερω μακαρι να φυγει ο λυμπε..ουδείς αναντικατάστατος...αρκεί βέβαια να έρθει η παιχτούρα
podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
Και πόσο καιρό πρίν...ακόμα ούτε εφημερίδα δεν το έχει γράψει...ούτε καν το ονομά του εδώ μέσα δεν έχει γραφτεί.... ;) ;) ;)αυτο μπορω να το πω..!!!!!!!!ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ......podolagnos_28!!!!!!!μου το ειπε πολυ πριν το παρουν αλλα "τσακαλια" ειδηση...
ΕΥΓΕ!!!!!!!!!
αλλά είπαμε...αν δεν γίνει θα μας τα σπάσουν και έτσι...εχεμύθεια....
Ψάξε-ψάξε δεν θα τον βρείς.....Κάνω search σε όλους τους παίκτες του Τσου-Λου πέρσι και έρχομαι...
αν και δεν είναι πλακίτσα ωραίο το σχόλιο....τώρα μάλιστα... αφού τα κάνατε πλακάκια εσείς με τους άλλους... εμείς αποχωρούμε...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 67
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις