Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

sas1977

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
43
Πόντοι
16
Φιλαράκια πως την είδατε τη δήλωση του Ανατολιωτάκη για τον Ντέμη :

«Ο συγκεκριμένος κύριος μας κοροϊδεύει. Δεν έχει τηρήσει καμία από τις υποσχέσεις του. Είναι υποχρέωση του να μας δώσει τα χρήματα. Με τη στάση και τα τεχνάσματα του μας αναγκάζει να προσφύγουμε στη Σούπερ Λίγκα για να αποβληθεί η ΑΕΚ από το πρωτάθλημα»...

πηγή 

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
128
Πόντοι
16
Τον φορτωθηκαμε τον ανεκδιηγητο και θα μας δημιουργει προβληματα για πολυ καιρο ακομα

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημερίζω τα κιτρινόμαυρα μπουρδελιάρικα αδέρφια μου.

Ρε δεν πάει να απαυτωθεί ο σκατομαλάκας ο Ανατολιωτάκης που θα εισηγηθεί στην Σούπερ-Λίγκα να αποβληθεί η ΑΕΚ; :headbang: :uglystupid: :tickedoff: :jerking: :cussing: :knuppel: :blowup: :uzi: :blahblah1: :argue: :knockinb: :hammer: :bottom: :bottom: :bottom:

ʼντε με τον παλιομουρλο(κυριολεκτικά μουρλός,ξέρω από πρώτο χέρι τι σας λέω),με τον κάνουμε στο ξύλο σαν τον Μπάκα που θα εισηγηθεί να αποβληθει η ΑΕΚ!!!!!!Μα καλά ρε πούστη μου ,δεν υπάρχει άλλος εκεί μέσα στην ερασιτεχνική να του τραβήξει του Ανατολιωτοπαπάρα τα μούσια;ʼει στο διάολο πια.

Σύμφωνα με στέλεχος της ΠΑΕ ΑΕΚ που είδα εχθές,ο Λύμπε όπως έχει πει εδώ κ καιρό ο αδερφός Νίκος...τέρμα.

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Καλημερα ΑΡΡΩΣΤΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ναι ο λυμπε τελος αλλα αμα ερθει ο αλλος.......
του δινουμε 1,3 και θελει 1,8.....αμα γινει..... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
ονομα δεν μπορω να πω!!!!εχω δωσει λογο ΚΑΙ Ο ΝΙΚ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΕΙ.... λιγο υπομονη.. :- :- :-

Επισκέπτης
Καλημερα ΑΡΡΩΣΤΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ναι ο λυμπε τελος αλλα αμα ερθει ο αλλος.......
του δινουμε 1,3 και θελει 1,8.....αμα γινει..... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
ονομα δεν μπορω να πω!!!!εχω δωσει λογο ΚΑΙ Ο ΝΙΚ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΕΙ.... λιγο υπομονη.. :- :- :-

Κάτι τέτοια μουνόπανα είναι που έχουν κάνει το μπουρδέλο ποδόσφαιρο... εεεεε.... το ποδόσφαιρο μπουρδέλο!!! Μίλαγα τις προάλλες με ένα πιτσιρικά 19 χρονών από σύνδεσμο της ΑΕΚ και μου εκθείαζε τον άλλον αρχιμαλάκα τον Χατζηχρήστο. Μου έλεγε ότι "αυτός έρχεται στον σύνδεσμο και μας λέει ότι δεν είναι ο αρχηγός μας, ότι εμείς τον αποκαλούμε αρχηγό"...  :jerking:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ο οποίος Χατζηπαπάρας δεν έχει δουλέψει λεπτό στην ζωή του κ σηκώνει τετραόροφη πολυκατοικία στα Πατήσια στο όνομα της Μαμάς ΑΕΚ.

Εμ γιατί κόπτεται να αναλάβει το μπάσκετ άραγε;Ίσως σκέπτεται να σηκλωσει νεοαναγειρόμενες μεζονέτες στην Μύκονο για τα γηρατειά του.

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Κάτι τέτοια μουνόπανα είναι που έχουν κάνει το μπουρδέλο ποδόσφαιρο... εεεεε.... το ποδόσφαιρο μπουρδέλο!!! Μίλαγα τις προάλλες με ένα πιτσιρικά 19 χρονών από σύνδεσμο της ΑΕΚ και μου εκθείαζε τον άλλον αρχιμαλάκα τον Χατζηχρήστο. Μου έλεγε ότι "αυτός έρχεται στον σύνδεσμο και μας λέει ότι δεν είναι ο αρχηγός μας, ότι εμείς τον αποκαλούμε αρχηγό"...  :jerking:
αν δεν εχεις κανει λαθος στην παραθεση.....τι εννοεις? για μενα το λες αυτο?

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Προφανώς κ ο αδελφός liomas ήθελε να βάλει την παράθεση του στο δικό μου post κ μπερδεύτηκε.Αλλά αυτό δεν ανιρεί ότι είσαι Νίκο μουνόπανο. :grin:

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Προφανώς κ ο αδελφός liomas ήθελε να βάλει την παράθεση του στο δικό μου post κ μπερδεύτηκε.Αλλά αυτό δεν ανιρεί ότι είσαι Νίκο μουνόπανο. :grin:
αυτο δεν χωραει κουβεντα........αλλα να ξερουμε τους λογους.... :grin: :grin: :grin: :grin:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Επειδή...δεν λες κουβέντα,κρατάς κρυμμένα μυστικά κ ντοκουμέντα.

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Επειδή...δεν λες κουβέντα,κρατάς κρυμμένα μυστικά κ ντοκουμέντα.
το εχω υποσχεθει....αλλα μπορειτε να το βρειτε ειναι ευκολο..αρχιζει το ονομα του απο Μ και δεν ειναι ο μακαυ!!!!podolagne το εμαθα και απο αλλου και μαλιστα και τους οικονομικους ορους....

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Λοιπόν εντός ολίγου αποκαλύπτω το όνομα του επιθετικού που θα έρθει στην ΑΕΚ.

panagis

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
να μαντεψουμε?
μαριβει?μανου?μαουλετα?μορτιγιο?μαγιαρδο?

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Λοιπόν ο επιθετικός που θα έρθει στην ΑΕΚ κ που αποτελεί κρατικό μυστικό κ που το όνομά του αρχίζει από Μ,είναι ο....

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
[size=20pt]ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ[/size]

URL]]

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166

sas1977

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
43
Πόντοι
16
Λοιπόν ο επιθετικός που θα έρθει στην ΑΕΚ κ που αποτελεί κρατικό μυστικό κ που το όνομά του αρχίζει από Μ,είναι ο....

Μήπως είναι ο Μπαϊάνο της Θέλτα...  ;) ή ο Μάρκος Μονταΐνι της Μπόκα...  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom