Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
τώρα μάλιστα... αφού τα κάνατε πλακάκια εσείς με τους άλλους... εμείς αποχωρούμε...
οχι φιλε δεν ειναι πλακα!!!το εμαθα και απο αλλου....
Και πόσο καιρό πρίν...ακόμα ούτε εφημερίδα δεν το έχει γράψει...ούτε καν το ονομά του εδώ μέσα δεν έχει γραφτεί.... ;) ;) ;)
αλλά είπαμε...αν δεν γίνει θα μας τα σπάσουν και έτσι...εχεμύθεια.... :dancing: :dancing: :dancing:Ψάξε-ψάξε δεν θα τον βρείς..... :2funny: :2funny: :2funny:αν και δεν είναι πλακίτσα ωραίο το σχόλιο....
ναι!!!οταν μου το ειπε ο podolagnos  η αλλη πηγη μου το ειπε μετα 7 μερες περιπου.

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
οπως καταλαβατε μαγκες ΞΕΣΚΙΣΤΕ  στις ερωτησεις τον podolagno... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

lakisok

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Κερνάω 10 βράδυα με μπουκαλάκι και όλα πληρωμένα στο Rasputin....  :2funny: :2funny: :2funny:

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
μαγκες ηρεμα!!!!!ακομα δεν εχει κλεισει!!!!!πρεπει πρωτα να φυγει ο λυμπε και μετα να αποδεχθει την προταση  τησ ΑΕΚ!!!

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Καλά κάνεις μην το λες αν κ μας τρώει τρελά..Αν στραβώσει θα τ ακούσεις!χοχοχο :grin: :grin:
Αυτός είναι ο λόγος φίλε...1000 συγνώμη απλά το είπα μόνο στον Νίκο γιατί αν σας έλεγα κατόπιν εορτής ότι το ήξερα θα ψάχνατε μανάβικα για ντομάτες...και αν δεν έρθει τουλάχιστον ένας το έχει ήδη διασταυρώσει και ξέρει πως δεν του λέω παπαριές....

lakisok

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Έξω πλάκα πάντως δεν με πολυνοιάζει κιόλας. Όχι πως με χαλάει ένας καλός παίκτης, αλλά έτσι κι αλλιώς την ΑΕΚάρα την ερωτεύτηκα με Βάιο Καραγιάννη στην ενδεκάδα.... Η μπάλλα στην εξέδρα και ο αντίπαλος στην ταμπέλα.  :headbang2:

sas1977

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
43
Πόντοι
16
Πέρα από την πλάκα όμως, δεν τρέχει απολύτως τίποτα αν πείτε το όνομά του...  :helpplea:

αν όντως γίνει η μεταγραφή θα σας βγάλουμε το καπέλο... :thumbsup:

αν όχι... θα είναι και αυτή μια περίπτωση σαν όλες τις άλλες που δεν καρποφόρησε... και ούτε γάτα ούτε ζημιά  :grin:

Τι λέτε παλικάρια μου... σας έπεισα...  :dancing:

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Δεν έχω λόγο να αμφιβάλλω ότι δε λες παπαριές. Για τη φυγή λύμπε λέγαν τα παιδιά εδώ, ο νικ η ο νταρ δε θυμάμαι, πριν αρκετες μέρες. Και εκεί πάει το πράγμα. Αναμένουμε λοιπόν...Μακάρι να ναι δυνατό χαρτί πάντως για να πατήσω και το "ανυπολόγιστο" πιο πάνω :rockon: :rockon:
ρε στειλτε του ολοι πμ!!!!!!!πρηξτε του τα παπαρια να μην προλαβαινει να απαντα...ακομα και οσοι το ξερετε η δεν σας ενδιαφερει.. :grin: :grin: :grin:
Έξω πλάκα πάντως δεν με πολυνοιάζει κιόλας. Όχι πως με χαλάει ένας καλός παίκτης, αλλά έτσι κι αλλιώς την ΑΕΚάρα την ερωτεύτηκα με Βάιο Καραγιάννη στην ενδεκάδα.... Η μπάλλα στην εξέδρα και ο αντίπαλος στην ταμπέλα.  :headbang2:
συμφωνω αλλα στειλτου καμια 10αρια πμ... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Δεν έχω λόγο να αμφιβάλλω ότι δε λες παπαριές. Για τη φυγή λύμπε λέγαν τα παιδιά εδώ, ο νικ η ο νταρ δε θυμάμαι, πριν αρκετες μέρες. Και εκεί πάει το πράγμα. Αναμένουμε λοιπόν...Μακάρι να ναι δυνατό χαρτί πάντως για να πατήσω και το "ανυπολόγιστο" πιο πάνω :rockon: :rockon:
Είναι γαμώ τον μπελά μου...είναι....άντε θα σας πώ...θα πάρετε τον....Μπόρχα!!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Μπας και γλιτώσουμε και εμείς..... :headbang: :headbang: :headbang:
Πέρα από την πλάκα όμως, δεν τρέχει απολύτως τίποτα αν πείτε το όνομά του...  :helpplea:

αν όντως γίνει η μεταγραφή θα σας βγάλουμε το καπέλο... :thumbsup:

αν όχι... θα είναι και αυτή μια περίπτωση σαν όλες τις άλλες που δεν καρποφόρησε... και ούτε γάτα ούτε ζημιά  :grin:

Τι λέτε παλικάρια μου... σας έπεισα...  :dancing:
Εμένα όχι...και ελπίζω και τον Νίκο που μου έχει υποσχεθεί να μην μιλήσει.... :dancing: :dancing:εσύ καλά τα λές...κάποιοι άλλοι όμως θα μας τα σπάσουν....

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
ρε τσογλανια οχι σε μενα τα πμ!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ΣΤΟΝ podolagnos_28 !!!!

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Είναι γαμώ τον μπελά μου...είναι....άντε θα σας πώ...θα πάρετε τον....Μπόρχα!!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Μπας και γλιτώσουμε και εμείς..... :headbang: :headbang: :headbang:Εμένα όχι...και ελπίζω και τον Νίκο που μου έχει υποσχεθεί να μην μιλήσει.... :dancing: :dancing:εσύ καλά τα λές...κάποιοι άλλοι όμως θα μας τα σπάσουν....
O NIK κραταει τον λογο του..!!!ασχετα εαν εχει πεισθει η οχι..

lakisok

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
πμ...πμ...πμ...πμ...πμ...πμ...πμ...πμ...πμ...πμ...

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
χαχαχαχαχαχα σωστόοοοοοος! Κι εγώ πιτσιρικάς να βλέπω τον Πιά να πανηγυρίζει με τα χέρια έξω από τα δίχτυα και αργότερα τον Κούτουλα να κάνει σέντρα στον εαυτό του!χαχαχα
ε αμα δεν εχεις δει συμεων χατζη(που τον εχεις δει βεβαια...) δεν εχεις δει τιποτα...

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
ΡΕ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΟΧΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΤΑ ΠΜ!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ΣΤΟΝ PODOLAGNOS_28 !!!!
χαχαχα...όποιος σκάβει τον λάκο του άλλου πέφτει ο ίδιος μέσα....
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny::2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny::2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny::2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny::2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny::2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
O NIK κραταει τον λογο του..!!!ασχετα εαν εχει πεισθει η οχι..
Έχω 1 καλό...πάντα έχω καλό προαίσθημα ποιόν θα εμπιστευτώ....χεχεχεχε

lakisok

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Ναι σταμάτα να γράφεις με κεφαλαία και γράψε κανά όνομα... :tickedoff:

panagis

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
podolagne ριχτο να το παρει το ποταμι...
εδω ηρθαν μακελελε,ρεκομπα ντουντου,λαβ και τοσοι αλλοι φετος ελλαδα...
ενας ακομα μας μαρανε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom