nikolakis72
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
σε προπονητη εχεις τιποτα?
Τερματοφύλακα μας έχει φορτώσει ο ναύαρχος...τι άλλο έχεις?
προπονητη εχω σταματοπουλο απο περσιτον εχω παροπλησμενο τον δινω σε τιμη ευκαιριας μονο για σας1!!!!σε προπονητη εχεις τιποτα?
μια χαρα μου ακουγετεπροπονητη εχω σταματοπουλο απο περσιτον εχω παροπλησμενο τον δινω σε τιμη ευκαιριας μονο για σας1!!!!
περα απο την πλακα ειναι καλος εχει σπουδασει στη γερμανικη σχολη1απο τη σερβικη εσενα σου φαινεται πολυ καλυτερημια χαρα μου ακουγετε
φερτε τον σταματοπουλο εχτες
ρε και την αλβανικη σχολη να εχει βγαλει μια χαρα μου ειναιπερα απο την πλακα ειναι καλος εχει σπουδασει στη γερμανικη σχολη1απο τη σερβικη εσενα σου φαινεται πολυ καλυτερη
οχι δεν θα σου περασει!!!!ντουσαν γερα κρατα τα λεφτα!!!ρε και την αλβανικη σχολη να εχει βγαλει μια χαρα μου ειναι
ρε και την αλβανικη σχολη να εχει βγαλει μια χαρα μου ειναι
παρτε εβαν λινεν και τσαμπα!!!δωστε μας τον σταματοπουλο ρε μνιαααααααααααααααααααα
Έφυγε από το Μόναχο?παρτε εβαν λινεν και τσαμπα!!!
ετσι και τον σουταρει με εξευτελιστικο τροπο του ανοιγω και φαν κλαμπ
Εσύ θα γίνεις ο μεγαλύτερος υποστηριχτής του "εν δυνάμει" αν τελικά σουτάρει τον Σέρβο!
οχι αλλα θα ηθελε να ξαναρθει ελλαδα αυτο το ξερω σιγουρα!!ας ειναι καλα το κωλοπαιδι ο χουτος αλλιως ακομα στη πλατεια θα ητανΈφυγε από το Μόναχο?
Τον Λάμπρο Χούτο φέρεται να έχουν προσεγγίσει οι άνθρωποι του Παναιτωλικού. Ο Έλληνας επιθετικός αγωνίζεται στην Γ’ κατηγορία της Ιταλίας, με την φανέλα της Πεσίνα, αλλά δείχνει να θέλει να αποχωρήσει. Οι πρώτες επαφές μεταξύ των δύο πλευρών έχουν γίνει από την προηγούμενη Κυριακή και ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα την προσεχή Δευτέρα, προκειμένου να συζητήσουν τα περαιτέρω.οχι αλλα θα ηθελε να ξαναρθει ελλαδα αυτο το ξερω σιγουρα!!ας ειναι καλα το κωλοπαιδι ο χουτος αλλιως ακομα στη πλατεια θα ηταν
προσεξε τη θα παθουν απο τοτε που θα ερθει διαλυση!!!μιλαμε για το μεγαλυτερο κωλοπαιδο που εχω δει ποδοσφαιρικα!!!!κριμα γιατι εχουν ριξει λεφτα στο αγρινιο.δεν ηξεραν δεν ρωταγαν!!Τον Λάμπρο Χούτο φέρεται να έχουν προσεγγίσει οι άνθρωποι του Παναιτωλικού. Ο Έλληνας επιθετικός αγωνίζεται στην Γ’ κατηγορία της Ιταλίας, με την φανέλα της Πεσίνα, αλλά δείχνει να θέλει να αποχωρήσει. Οι πρώτες επαφές μεταξύ των δύο πλευρών έχουν γίνει από την προηγούμενη Κυριακή και ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα την προσεχή Δευτέρα, προκειμένου να συζητήσουν τα περαιτέρω.
αυτος νομιζει οτι ειναι ο Μεσι και βαλε, καλο ταλεντο ηταν αλλα χαρακτηρας για πολλα χαστουκιαπροσεξε τη θα παθουν απο τοτε που θα ερθει διαλυση!!!μιλαμε για το μεγαλυτερο κωλοπαιδο που εχω δει ποδοσφαιρικα!!!!κριμα γιατι εχουν ριξει λεφτα στο αγρινιο.δεν ηξεραν δεν ρωταγαν!!
εχεις φαγωθει ρε με τον σταυροΚαλημέρα ΑΕΚάρες!!!
Άντε σιγά σιγά να φεύγουν τα σαπάκια και τα παλτά.....
και μετα θα πάμε με τον Σταύρο στο χέρι...