Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (2 μέλη και 15 επισκέπτες)

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Έλα πουθενάδες στείλτε τον λίγο στην εξέδρα να συνέλθει κι αυτός και ο μάνατζερ του!
η δωστε τον πουλο στον κουαξ να καναγινει ευτυχισμενος ο νατσο

(αυτα περι εξεδρας, ουτε για αστειο επαναληψη της περιπτωσης τζιμπουρ)

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
η δωστε τον πουλο στον κουαξ να καναγινει ευτυχισμενος ο νατσο

(αυτα περι εξεδρας, ουτε για αστειο επαναληψη της περιπτωσης τζιμπουρ)
Κάτσε και κουβέντιαζε τότε αν θα τον δώσεις στον γαύρο ή στον βάζελο...

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Η λογική κίνηση είναι να τον φωνάξεις και να του κάνεις επέκταση συμβολαίου με περισσότερα χρήματα!Αλλά αυτό θα ίσχυε για μια κανονική ΑΕΚ!Αλλιώς κοιτάς να διαφυλάξεις την αξιοπρέπεια σου και να σταματήσεις να Πανιωνιοποιήσε!Αυτό ξέρω εγώ...

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Αρνητικά απάντησε η ΑΕΚ σε πρόταση του Ολυμπιακού για τον Νάτσο Σκόκο. Στη χθεσινή συνάντηση του Νίκου Θανόπουλου με τους μάνατζερ του 24χρονου Αργεντινού, έπεσε στο τραπέζι η πρόταση των «ερυθρόλευκων», η οποία ήταν 2,5 εκατ. ευρώ και το 50% από την μεταπώληση του παίκτη.
Ο Νίκος Θανόπουλος, που ήταν εξουσιοδοτημένος από τους μετόχους για να χειριστεί το θέμα, τόνισε ότι ο Σκόκο δεν παραχωρείται, όχι μόνο στον Ολυμπιακό αλλά και σε καμία ομάδα, και θεωρείται ως βασικό στέλεχος της ΑΕΚ.
Πάντως, η επιθυμία του Νάτσο Σκόκο να αποχωρήσει από τους «κιτρινόμαυρους» θα οδηγήσει τους μάνατζέρ του στον Πέτρο Παππά, για να τον ενημερώσουν για την πρόταση του Ολυμπιακού.

Έλα πουθενάδες στείλτε τον λίγο στην εξέδρα να συνέλθει κι αυτός και ο μάνατζερ του!

Συμφωνώ, στην εξέδρα. Είναι θέμα γοήτρου για την ομάδα να ΜΗΝ πουληθεί σε ελληνική ομάδα και να μην πουληθεί τώρα. Ας ελπίσουμε ότι ο αμέτοχος Παππάς δεν θα κάνει την μπινιά.

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Μας "τρέχουν" και οι μάνατζερ τώρα. 

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
ποια αξιοπρεπεια?
ξεχνας ποιον εχεις στον παγκο?ξεχνας ποιους εχεις στις εξεδρες?παει μας τελειωσε αυτη....

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Συμφωνώ, στην εξέδρα. Είναι θέμα γοήτρου για την ομάδα να ΜΗΝ πουληθεί σε ελληνική ομάδα και να μην πουληθεί τώρα. Ας ελπίσουμε ότι ο αμέτοχος Παππάς δεν θα κάνει την μπινιά.
Έχει κατεβάσει πολύ τον πήχη άθελα ή μη ο ΑΕΚτζής τα τελευταία χρόνια!Πολλοί ούτε που καταλαβαίνουν ποια ομάδα υποστηρίζουν...

sexoula

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
16
χανουμάκια καλημέραααααααααααα

Επισκέπτης
Η λογική κίνηση είναι να τον φωνάξεις και να του κάνεις επέκταση συμβολαίου με περισσότερα χρήματα!Αλλά αυτό θα ίσχυε για μια κανονική ΑΕΚ!Αλλιώς κοιτάς να διαφυλάξεις την αξιοπρέπεια σου και να σταματήσεις να Πανιωνιοποιήσε!Αυτό ξέρω εγώ...
εγω ξερω οτι εισαι ο καλυτερος πελατης μου και εχω ακομα παιχτες ευκαιριες για την πολυμετοχομαδα σου η ξερω γω πως τη λενε!!!!!ο μακος δεν ειναι τιποτα εχω τερματοφυλακα ταλαντουχο σεντερ μπακ κιλερ ολα αυτα θα σου κανω καλη τιμη μιας και εχεις γινει ο σπονσορας μου τα τελευταια χρονια!!!! :2funny: :2funny:

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
εγω ξερω οτι εισαι ο καλυτερος πελατης μου και εχω ακομα παιχτες ευκαιριες για την πολυμετοχομαδα σου η ξερω γω πως τη λενε!!!!!ο μακος δεν ειναι τιποτα εχω τερματοφυλακα ταλαντουχο σεντερ μπακ κιλερ ολα αυτα θα σου κανω καλη τιμη μιας και εχεις γινει ο σπονσορας μου τα τελευταια χρονια!!!! :2funny: :2funny:
αυτα ειναι
επρεπε να τον τσιμπαγαν τσαμπα τον μακο με την μαλακια που ειχατε κανει με το συμβολαιο του , οπως σας διελυσε ο βαζελος καποτε για τον μαραγκο

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
αυτα ειναι
επρεπε να τον τσιμπαγαν τσαμπα τον μακο με την μαλακια που ειχατε κανει με το συμβολαιο του , οπως σας διελυσε ο βαζελος καποτε για τον μαραγκο
Ηθικό πρόκριμα!  ;)

Επισκέπτης
αυτα ειναι
τωρα το πας αλλου!!!εκτος αν και εσυ θες να λεγεσαι βαζελος και να κανεις αυτες τις πρακτικες.αν βεβαια ειχες τη δυναμη δεν ξερω αν θα το εκανες!!!η υποθεση μαραγκου ειχε γινει εκ των εσω ας οψεται ο συγχωρεμενος ο τσολακακης!!!!παντως αν θελετε ειμαστε ανοιχτα και σας περιμενουμε ειδικα τωρα που θα πεσει και χρημα :grin:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Τερματοφύλακα μας έχει φορτώσει ο ναύαρχος...τι άλλο έχεις?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom