Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (4 μέλη και 33 επισκέπτες)

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
5)ο γιαχιτς ειναι χασαπης στην βαρβακειο...και στοπρε για τον πουστο ειναι..ο αγκαλι παρτυ εκανε...
Για τον Γιάχιτς έχεις άδικο!Μπορεί να μην είναι υπερπαιχτούρα αλλά μπορεί να σου κλείσει πολλές τρύπες...δεν παίζει μόνο αμυντικό χαφ!Και σίγουρα δεν είναι από τους πρώτους που πρέπει να πάρουνε τον μπούλο!

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Για τον Γιάχιτς έχεις άδικο!Μπορεί να μην είναι υπερπαιχτούρα αλλά μπορεί να σου κλείσει πολλές τρύπες...δεν παίζει μόνο αμυντικό χαφ!Και σίγουρα δεν είναι από τους πρώτους που πρέπει να πάρουνε τον μπούλο!
μονο και μονο που ειναι -ιτς πρεπει να παρει πουλο

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366

Συνημμένα

• giaxits.jpg
    giaxits.jpg
    27,6 KB · Εμφανίσεις: 17

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
το θεμα ειναι πως τις καλυπτει τις τρυπες γατο..στο κεντρο ειναι ανεκδοτο..ατεχνος,αργος,σκληρος,χαζος στο παιχνιδι του,με λιγα λογια οτι ΔΕΝ πρπει να'χει ενας κεντρωος..
Στοπερ καπως καλυτερα,αλλα επιμενω πως ο ζεραλντο ειναι καλυτερος..
κανα φομπα τον κερασατε?
δεν θελει τζακι,δε θελει (σ)φομπα,θελει μοναχα της οριτζιναλ τη μπομπα.. :grin: :grin: :rockon:

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
1)2)ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ..Ο μακος σερνεται και δεν το κουναει απ'την αποστολη.Αν μπουν και ειναι χειροτεροι,ας φυγουν...
4)ενσαλιβα
5)ο γιαχιτς ειναι χασαπης στην βαρβακειο...και στοπρε για τον πουστο ειναι..ο αγκαλι παρτυ εκανε...

Το οτι τους λεει να φυγουν δε σημαινει οτι θα το κανουν κιολας..nemeth προφανως μας δουλεουν..10 ματσ εχει παιξει ολα και ολα..ολο τραυματιας και παπαρια μεντολες...ας παει απο'κει που'ρθε..
χερσι ειναι ανικανος.....ατεχνο εξτρεμ μεχρι το θρασυβουλο μπορει να παιξει........
Ρε συ αυτό λέμε... τους δίνει δανεικούς για να πάρουν και παιχνίδια... Όσο τους είδες δηλαδή εσύ πιστεύεις πως ανταπεξέρχονται στο παρόν επίπεδο αυτή τη στιγμή? Γιατί όσο τους είδα εγω όχι!
4)καλά τώρα εντάξει για τον Ενσαλίβα πές μου τί θες να λέμε... αστο παλληκάρι να πάει όπου θέλει. Όσες ευκαιρίες του δόθηκαν τις χαράμισε... Πάντως γι'αυτόν άσε 1 παραθυρακι ανοικτο μηπως και φύγει το καλοκαιρακι...
5)κρίνε τον από 1 ματς... Πάντως παίζει και Εθνική. Αν διώξεις και τον Άρτσε ποιον θα κρατήσεις τον Ενσαλίβα??? Έλα στα σύγκαλα σου Χίτμαν...
Και ο Ζεράλντο είναι φιλότιμος αλλα άστο και αυτός για πολλές κόκκινες...

Διώξτους όλους ρε... Εσύ κάθεσαι τώρα και μου μιλάς λες και πάμε για το πρωτάθλημα. Χαλάρωσε. Δεν ξέρω αν μας δουλεύουν με Χέρσι και Νεμεθ αλλα σαφώς και είναι χρήσιμοι παίκτες ειδικά ο Νέμεθ (για τον άλλο δεν μιλάω είναι και βύσμα)

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Δεν ξέρω αν μας δουλεύουν με Χέρσι και Νεμεθ αλλα σαφώς και είναι χρήσιμοι παίκτες ειδικά ο Νέμεθ (για τον άλλο δεν μιλάω είναι και βύσμα)
Άσε που λόγω τραυματισμού υπάρχουν και κάποιες πιθανότητες να τον κρατήσουμε! :grin:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Ρε συ αυτό λέμε... τους δίνει δανεικούς για να πάρουν και παιχνίδια... Όσο τους είδες δηλαδή εσύ πιστεύεις πως ανταπεξέρχονται στο παρόν επίπεδο αυτή τη στιγμή? Γιατί όσο τους είδα εγω όχι!
4)καλά τώρα εντάξει για τον Ενσαλίβα πές μου τί θες να λέμε... αστο παλληκάρι να πάει όπου θέλει. Όσες ευκαιρίες του δόθηκαν τις χαράμισε... Πάντως γι'αυτόν άσε 1 παραθυρακι ανοικτο μηπως και φύγει το καλοκαιρακι...
5)κρίνε τον από 1 ματς... Πάντως παίζει και Εθνική. Αν διώξεις και τον Άρτσε ποιον θα κρατήσεις τον Ενσαλίβα??? Έλα στα σύγκαλα σου Χίτμαν...

Διώξτους όλους ρε... Εσύ κάθεσαι τώρα και μου μιλάς λες και πάμε για το πρωτάθλημα. Χαλάρωσε. Δεν ξέρω αν μας δουλεύουν με Χέρσι και Νεμεθ αλλα σαφώς και είναι χρήσιμοι παίκτες ειδικά ο Νέμεθ (για τον άλλο δεν μιλάω είναι και βύσμα)
μαθετε μπαλα...δανεικους για να παρουν παιχνιδια δινεις οταν εχεις παικτες που σε καλυπτουν...οταν η τρυπα στα χαφ ειναι πιο μεγαλη και απο το πατουρι του βατραχου,ψαχνεις λυσεις εκ'των εσω..δε διωχνεις και αυτους που'χεις...
οσο για τον ταμ,μανατζεριστικα ειναιι στη μεση....αστο...
για το γιαχιτς τα πα πιο πανω..Μοσχαρι απαγωτο...
Ο χερσι ειναι κατσικι και δεν πετυχαινει λεωφορειο απο τα 5 μετρα,και εσυ μου λες πως ειναι χρησιμος..οκ ,τρεχει..κατι αλλο??
ο  νεμεθ πουλι ηταν και πεταξε..... ;)

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Ο χερσι ειναι κατσικι και δεν πετυχαινει λεωφορειο απο τα 5 μετρα,και εσυ μου λες πως ειναι χρησιμος..οκ ,τρεχει..κατι αλλο??
Ο Αιθίοπας να μείνει!Θα θέλει να πάρει εκδίκηση για τον πεθερό του σε 2 εβδομάδες! :rockon:

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
μαθετε μπαλα...δανεικους για να παρουν παιχνιδια δινεις οταν εχεις παικτες που σε καλυπτουν...οταν η τρυπα στα χαφ ειναι πιο μεγαλη και απο το πατουρι του βατραχου,ψαχνεις λυσεις εκ'των εσω..δε διωχνεις και αυτους που'χεις...
οσο για τον ταμ,μανατζεριστικα ειναιι στη μεση....αστο...
για το γιαχιτς τα πα πιο πανω..Μοσχαρι απαγωτο...
ο  νεμεθ πουλι ηταν και πεταξε..... ;)
Ρε συ εδώ δεν έχουμε παίκτες και μου λές να φύγουν Γιαχιτς, χερσι και Νέμεθ... για να μείνει ο κούτσαυλος ο Ρίκκα και ο Γιαχαγια που είναι πιτσιρικάς...
Αφου λες πως ήταν πουλί πάσο... αστο να πετάξει.
Μανατζερίστικα ξεμανατζερίστικα η προσφορά του τόσο καιρό είναι δυσανάλογη των χρημάτων που είναι να εισπράττει. Νομίζω το καταλαβαίνεις αυτό...
Άσε και τον Χέρσι που τουλάχιστον όσο τον είδαμε ήταν κινητικός και δημιουργούσε και κινδύνους... Να ήταν η μόνη ατυχής επιλογή.....
Και μένεις με σκοκο-Μπλανκο-τζεμπουρ και Λεοναρντο... ούτε η χρονιά δεν σώζεται αααα και Γκερέιρο ή έφυγε και αυτός.

Τέσπα ο καθένας τώρα λέει ότι θέλει. Όσοι είναι να φύγουν να φύγουν. Ποιοι θα έρθουν και πότε είναι το ζητούμενο

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ο Αιθίοπας να μείνει!Θα θέλει να πάρει εκδίκηση για τον πεθερό του σε 2 εβδομάδες! :rockon:
δεν με χαλαει ο χερσι να μεινει για αλαγη
μια χαρα ειναι και ξερει σωστο ποδοσφαιρο
σε μια σοβαρη ομαδα που εχει προπονητη θα ειναι καλο εργαλειο

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Ρε τι παθαμε...Να κλαιμε πανω απο τον μακαριτη.. :2funny: :2funny: :2funny:
Ο πρωτος που πρεπει να φυγει,ειναι ακομα εκει παντως.. :grin: :grin:
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΡΑΦΙΚ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΓΕΡΜΑΝΟΙ!!! :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Βασικά τσάμπα τσακωνόμαστε!Όποιος και να φύγει δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι ουσιαστικά!Το ζήτημα θα ήταν να μπορεί να έρθει κανείς!  :grin:

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
ρε αυτον τον γκερεϊρο γιατι δεν τον βαζει καθολου ουτε αλαγη γαμω τον λεοναρτο του μεσα γαμω
με τον γαυρο ειχει παει πολυ καλα

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Δεν τσακωνόμαστε ρε... Κουβέντα κάνουμε.
Και με δεδομένο πως όποιος και να φύγει... δεν θα έρθει κανείς :'(

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Θα πάρουμε τον Ζόνας.

Μπουααααααααααααααααααχχχχχχχχαααααααααααααα

Stories