Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (1 μέλη και 28 επισκέπτες)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
άντε....και του χρόνου γήπεδο  .... χιχιχι

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
ΑΕΚάρες Καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!!
Σταύρο μαλάκα άσε τις πίπες και τα πάρτυ και πιάσε δουλειά. Ό,τι ήθελες το πέτυχες. Και Πρόεδρος και το άλλο το γεράκι της Νομικής τον Κιντή τον κράτησες. Μην ακούσω τίποτα για συνδιαλλαγές και bollocks.... Μαλάκα θα σε κηνυγάω μέχρι το Λονδίνο... Κάνε τη δουλειά και βγάλε την ομάδα από το αδιέξοδο... Με Μπάγεβιτς λοιπόν ας είναι δεν θα τα χαλάσουμε εκεί. Τί σήμερα τί αυριο τί τώρα....
Τζιμπούρη... Αμαν ρε Τζιμπούρη :tickedoff:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Ινδιάνε ξέρεις τον εν δυνάμει?  :2funny:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΙΑ ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΤΙΜΩΡΟΥ ΓΙΑ ΑΒΑΤΑΡ... :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:
Ψαχνω εναγωνιως,αλλα τιποτα!!!! :2funny:

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
για να φας το ντουγιαν ρε??
εγω ψιλοξεκοβω και θα προσπαθησω να μην ασχολουμε ιδιαιτερα
απο τη στιγμη που ειδα 40 καραγκιοζηδες να εχουν παει στην γσ της παε με κυριο αιτημα κατω τα χερια απο τον ντουσαν και ντουσαν χρυσο κεφαλαιο κτλ καταλαβα οτι δεν υπαρχει ουτε παρον ουτε μελον

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
εγω ψιλοξεκοβω και θα προσπαθησω να μην ασχολουμε ιδιαιτερα
απο τη στιγμη που ειδα 40 καραγκιοζηδες να εχουν παει στην γσ της παε με κυριο αιτημα κατω τα χερια απο τον ντουσαν και ντουσαν χρυσο κεφαλαιο κτλ καταλαβα οτι δεν υπαρχει ουτε παρον ουτε μελον
οντως ηταν τραγικη εικονα...
το <<Ξεκοβω>> το'χω πει 10 φορες..Αλλα...Μονο αν με δεσεις στην καρεκλα.. :uglystupid:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Το "Ασυνεπείς" είναι ο πιο ήπιος χαρακτηρισμός που μπορεί να γίνει!
Ζήτησε να παρθεί ομόφωνη απόφαση  που να λέει ρητά και ξεκάθαρα πως ο Μπάγιεβιτς θα παραμείνει!Είναι που είναι γκα-γκα οι αμέτοχοι...θα τους μούρλανε τελείως ο κυρ-Μιχάλης! :2funny:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
[size=30pt]Και ξαφνικά πάλι Κοζώνης![/size]
Ο Ελληνοαμερικάνος επιχειρηματίας με ανακοίνωση του δεσμεύεται να καλύψει με 15.000.000 μετρητά την αύξηση του Μ.Κ της ΠΑΕ ΑΕΚ με μόνο όρο να ανακοινώσει επίσημα η ΠΑΕ ΑΕΚ ότι τα χρέη δεν ξεπερνούν τα 35.000.000 ευρώ ενώ αποκαλύπτει ότι μιλάει και με τον Φιλίππου για την ΚΑΕ ΑΕΚ

Με ανακοίνωση του που έστειλε από τους Αγίους Τόπους ο Χαράλαμπος Κοζώνης όπου βρίσκεται αναφέρει τα εξής:

«Εδώ και δυο μήνες περίπου βρίσκομαι στο επίκεντρο μιας καλά ενορχηστρωμένης επίθεσης που μοναδικό στόχο είχε την κατασυκοφάντησή μου. Ανακοινώσεις των ανωνύμων α-μετόχων, απειλές για μηνύσεις και αγωγές εναντίον μου, προσβλητικές εκφράσεις κι επιθετικές δηλώσεις των διοικούντων συνεπικουρούμενα όλα αυτά κι απο πληρωμένους κονδυλοφόρους και τα Mont Blanc της αθλητικής δημοσιογραφίας με κατέστησαν από έντιμο συνομιλητή σε αποδιοπομπαίο τράγο..

Αν σε όλα αυτά προσθέσει κανείς και την παραδοσιακή μου αποστροφή προς τη δημοσιότητα, εύκολα αντιλαμβάνεται ότι το σχέδιό τους να με βγάλουν από το παιχνίδι, σχεδόν, πέτυχε. Λέω σχεδόν, γιατί είμαι πείσμων. Κι όταν οι στόχοι μου είναι καθαροί, δεν έχω να φοβηθώ τίποτα.
Συνεχίζω, λοιπόν, να ενδιαφέρομαι για την ΠΑΕ ΑΕΚ. Απο 'δω που είμαι παρακολούθησα και τα αποτελέσματα της τελευταίας Γενικής Συνέλευσης. Για να είμαι ειλικρινής δεν τα κατάλαβα όλα, γι' αυτό κι επανέρχομαι με μια απλοϊκή, ξεκάθαρη, όμως πρόταση:
Προσφέρομαι εδώ και τώρα να καλύψω το σύνολο της αύξησης του Μετοχικού Κεφαλαίου, προκειμένου να αποκτήσω το πλειοψηφικό πακέτο της ΠΑΕ ΑΕΚ, με χρήματα <ζεστά> πάνω στο τραπέζι. Κυρίως με χρήματα που έχουν νόμιμη προέλευση, υπό την προϋπόθεση μόνο να ανακοινωθεί επισήμως από τους ''εν δυνάμει'' προέδρους, την ΠΑΕ ΑΕΚ και τους α-μετόχους, ότι τα χρέη δεν υπερβαίνουν τα 35 εκατ ευρώ (ο αρχικός όρος).
Αυτή είναι η <ταμπακιέρα>. Όλα τα άλλα είναι λεονταρισμοί εκ του πονηρού.
Υ.Γ.1 Η υπομονή των <ιθαγενών> εξαντλείται.
Υ.Γ.2 Το πάρτι της ρεμούλας, πράγματι, με αυτόν τον τρόπο θα τελειώσει.
Υ.Γ.3 Ούτως ή άλλως θα είμαι κοντά στην ΑΕΚ και στα πλευρά σας εξ αριστερών, διότι ήδη συνομιλούμε με τους εκπροσώπους ενός επιχειρηματία κύρους, όπως είναι ο κ.Ιωάννης Φιλίππου, για το μέλλον της ΚΑΕ ΑΕΚ.
Υ.Γ.4 Εξακολουθώ να περιβάλλω με αμέριστη εμπιστοσύνη και μεγάλο σεβασμό τους εκπροσώπους μου στην Ελλάδα και στην Αμερικη.

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΖΩΝΗΣ»

Επισκέπτης
[size=30pt]Και ξαφνικά πάλι Κοζώνης![/size]
Τιμή της ΚΑΕ ΑΕΚ το ενδιαφέρον του Κοζώνη σύμφωνα με τον Καραμανλή

Οι άνθρωποι της ΚΑΕ ΑΕΚ όχι απλώς επιβεβαιώνουν ότι ο Χαράλαμπος Κοζώνης βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ, Γιάννη Φιλίππου για την ανάληψη της ιδιοκτησίας, αλλά διά στόματος Μπάμπη Καραμανλή εύχονται αίσιο τέλος των διαπραγματεύσεων. Μάλιστα, ο πρόεδρος της «κιτρινόμαυρης» ΚΑΕ τόνισε ότι συνιστά τιμή για την «Ένωση» το ενδιαφέρον από έναν επιχειρηματία του βεληνεκούς του Κοζώνη.

Τη στιγμή, λοιπόν, που οι μέτοχοι της ΠΑΕ ΑΕΚ εκφράζουν τη δυσπιστία τους για το οικονομικό... βάθος του Κοζώνη, η πλευρά Φιλίππου αναγνωρίζει ως αξιόπιστα και ασφαλή τα οικονομικά στοιχεία που έχουν παρατεθεί από τον ομογενή επιχειρηματία. Είναι χαρακτηριστικό πως ο άλλοτε ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ θεωρεί την περίπτωσή του ιδιαίτερα σοβαρή και σημαντική για την ΑΕΚ, ενώ σε προχωρημένες συζητήσεις βρίσκεται ο πληρεξούσιος του μεγαλομετόχου Σωκράτης Λαμπρόπουλος με τον εκπρόσωπο του Μπομπ Κοζώνη Χρήστο Παπαδημητρίου.

«Ο κύριος Φιλίππου βρίσκεται σε επαφή με τον κ. Κοζώνη και το ενδιαφέρον είναι υπαρκτό και βάσιμο. Αλλωστε αυτό κατέστη εμφανές και στη σημερινή (σ.σ.: της Τρίτης) ανακοίνωση του κ. Κοζώνη την οποία και να γνώριζα πριν δημοσιευτεί. Τα πάντα πάντως βρίσκονται σε συνάρτηση και με το ποδοσφαιρικό τμήμα, αλλά σίγουρα υπάρχει ενδιαφέρον και συζητήσεις» σημείωσε ο Καραμανλής.

Γγια να προσθέσει:

«Τιμή μας να ενδιαφέρεται κάποιος σαν τον κ. Κοζώνη! Ευχόμαστε οι διαπραγματεύσεις να έχουν αίσια έκβαση και να μπορέσει η ΑΕΚ να βγει από αυτό αδιέξοδο».

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Τσιμπούρι τους έχει γίνει ο Μπαμπ!  :tooth:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Ε ρε γλεντια..
Να δουμε τι θα απαντησει ο τιμωρος... :grin: :grin: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
ρε καλα τα παθαινουμε
ολα αυτα ειναι προϊον της προσωπολατρειας και της μαλακιας που κουβαλαμε και ακομα μυαλο δεν βαζουμε

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Ντουσαν

Πρωι-Πρωι
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
ρε καλα τα παθαινουμε
ολα αυτα ειναι προϊον της προσωπολατρειας και της μαλακιας που κουβαλαμε και ακομα μυαλο δεν βαζουμε
Έτσι είναι και έτσι ήταν πάντα!Κάποια πράγματα δεν αλλάζουν...απλά είχαμε και την ατυχία τα άτομα που λατρεύθηκαν τα τελευταία χρόνια να είναι το λιγότερο ανίκανα και άπληστα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom