Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (1 μέλη και 22 επισκέπτες)

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
[size=20pt]Τζιμπούρ: Συγνώμη! [/size]

«Σκασμένος» ο επιθετικός της ΑΕΚ από το χαμένο πέναλτι, απολογήθηκε στις δηλώσεις του.

Ο Ράφικ Τζιμπούρ ήταν «σκασμένος» μετά το τέλος του αγώνα για το χαμένο πέναλτι. Μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι με τη λήξη του ματς, ο Τζιμπούρ ζήτησε συγνώμη απ' όλους για την απόφασή του να χτυπήσει με σκαφτό σουτ το πέναλτι, ενώ αποκάλυψε ότι ήταν κουρασμένος για να το εκτελέσει: «Προσπάθησα να βοηθήσω την ομάδα όσο περισσότερο γίνεται. Ήμουν κουρασμένος. Αναλαμβάνω την ευθύνη από την ομάδα και τον κόσμο για το χαμένο πέναλτι. Ισως αν άφηνα κάποιον άλλο να κάνει το πέναλτι να ήταν διαφορετικά τα πράγματα και να είχαμε κερδίσει τώρα. Και πάλι ζητώ συγνώμη», είπε ο Τζιμπούρ.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
ο μπαγεβιτς θα τον σταυρωσει αναποδα τον τζιμπουρ
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ωραια το εκτελεσε αλλα ηταν ατυχος :lheel:
Δεν εκτελείς έτσι πέναλτυ στο 90' όταν το σκορ είναι 1-1 αν δεν είσαι στόκος!
Κατά τα άλλα καλή η εμφάνιση της ομάδας , άξιζε τη νίκη και αν ήταν σε καλύτερη μέρα Σκόκο και Μαντούκα θα την είχαμε πάρει!
Τώρα περιμένουμε με αγωνία τις αυριανές προγραμματικές δηλώσεις! :jerking:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Δεν εκτελείς έτσι πέναλτυ στο 90' όταν το σκορ είναι 1-1 αν δεν είσαι στόκος!
Κατά τα άλλα καλή η εμφάνιση της ομάδας , άξιζε τη νίκη και αν ήταν σε καλύτερη μέρα Σκόκο και Μαντούκα θα την είχαμε πάρει!
Τώρα περιμένουμε με αγωνία τις αυριανές προγραμματικές δηλώσεις! :jerking:
εδω ο ζινταν βαρεσε με τον ιδιο τροπο σε τελικο μουντιαλ ρε γατε...
αυτο θα'λειπε να τα ριξουμε στον τζιμπουρ τωρα...ολη η μεσοεπιθετικη μας γραμμη χτες ηταν ανυπαρκτη..(με την αμυνα μας εχω σηκωσει τα χερια ψηλα πια...)
ο μονος που προσπαθησε ηταν ο ραφικ..εχασε ενα πεναλτυ...οκ..γινονται αυτα..ο τροπος εκτελεσης και η αντρικεια συγνωμη του,δειχνουν οτι εχει @@...
Μακαρι να'ταν και αλλοι ετσι...

Οσο για τα αυριανα να δουμε που'θανε ο ΧΧ...Απο οτι φαινεται μονο να φαει το σερβο τον ενδιαφερει..

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Μην μου συγκρίνεις τώρα τον Ζιντάν με τον Τζιμπούρ!!!!
Όταν το σκορ είναι 1-1 στο 90' σουτάρεις χωρίς ιδιαίτερα ρίσκα και αν το χάσεις το έχασες!Δεν θα σε κρεμάσει κανείς!
Και ο Τόνι έκανε τέτοια χτυπήματα αλλά όχι σε τέτοιο χρονικό σημείο και με αυτό το σκορ!Και ήταν και μεγαλύτερος τεχνίτης! :sunglasses:
Όλη η ομάδα προσπάθησε χθες και ο Τζιμπούρ ήταν ο καλύτερος...

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ο Τζιμπούρ ζήτησε συγνώμη, ο Μπάγιεβιτς θα ζητήσει συγνώμη που τον είχε στείλει διακοπές για 15 αγωνιστικές;

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Μην μου συγκρίνεις τώρα τον Ζιντάν με τον Τζιμπούρ!!!!
Όταν το σκορ είναι 1-1 στο 90' σουτάρεις χωρίς ιδιαίτερα ρίσκα και αν το χάσεις το έχασες!Δεν θα σε κρεμάσει κανείς!
Και ο Τόνι έκανε τέτοια χτυπήματα αλλά όχι σε τέτοιο χρονικό σημείο και με αυτό το σκορ!Και ήταν και μεγαλύτερος τεχνίτης! :sunglasses:
Όλη η ομάδα προσπάθησε χθες και ο Τζιμπούρ ήταν ο καλύτερος...
δε συγκρινω τους δυο παικτες ,ημαρτον..
την κρισιμοτητα του σημειου τονιζω..για μενα φανηκε οτι εχει αντερα και πιστη στις ικανοτητες του..ετσι το σκεφτηκε ετσι το'κανεπαμε παρακατω.παντως πρεπει να μας κανει εντυπωση που σε καραισκακη και καυτατζογλειο,ο καλυτερος μας παικτης ηταν ενας με 6μηνη αποχη!!
υ.γ.εγω με το που ειδα τζιμπουρ στην εκτελση ημουν σιγουρος για το σκαψιμο...το πα και στην παρεα που το βλεπαμε..
Αν θυμασαι και στη λαγοφορο ετσι το'χε πεταξει.. :2funny: :boobies:
Ο Τζιμπούρ ζήτησε συγνώμη, ο Μπάγιεβιτς θα ζητήσει συγνώμη που τον είχε στείλει διακοπές για 15 αγωνιστικές;
αν ειναι να αρχισουμε να συλλεγουμε συγνωμες....

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
δε συγκρινω τους δυο παικτες ,ημαρτον..
την κρισιμοτητα του σημειου τονιζω..για μενα φανηκε οτι εχει αντερα και πιστη στις ικανοτητες του..ετσι το σκεφτηκε ετσι το'κανεπαμε παρακατω.παντως πρεπει να μας κανει εντυπωση που σε καραισκακη και καυτατζογλειο,ο καλυτερος μας παικτης ηταν ενας με 6μηνη αποχη!!
υ.γ.εγω με το που ειδα τζιμπουρ στην εκτελση ημουν σιγουρος για το σκαψιμο...το πα και στην παρεα που το βλεπαμε..
Είχε κάνει και την μαλακία ο βάτραχος να βγάλει τον Μπλάνκο λίγο πριν...τουλάχιστον τα πέναλτυ τα βάζει ακόμα! :2funny:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Είχε κάνει και την μαλακία ο βάτραχος να βγάλει τον Μπλάνκο λίγο πριν...τουλάχιστον τα πέναλτυ τα βάζει ακόμα! :2funny:
ααααααααααααααααααχαχαχαχχαχαχ...καλο κατσικι και αυτος...θα'κλεινε τα ματια και οπου πηγαινε!!
υ.γ.<<επιτηδες το'χασε ο αληταμπουρας..ηθελε να φαει το ντουσκο..>>
μεχρι και αυτο διαβασα χτες το βραδυ!!! :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
ααααααααααααααααααχαχαχαχχαχαχ...καλο κατσικι και αυτος...θα'κλεινε τα ματια και οπου πηγαινε!!
υ.γ.<<επιτηδες το'χασε ο αληταμπουρας..ηθελε να φαει το ντουσκο..>>
μεχρι και αυτο διαβασα χτες το βραδυ!!! :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
Ότι μαλακία του κατέβει του καθενός...την λέει!
Πάντως πρέπει να τα έφαγε τα μπινελίκια του από τον ντουσκόπρο αν κατάλαβα καλά από το πλάνο!

sexoula

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
16
Που είναι τα χανούμια σήμερα?? :think:
καληβδομάδα να έχουμε

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
εμενα θα είναι καλή η εβδομάδα....θα είμαι Μολδαβία....χαχαχααχαχαχ
αφού τον φάγαμε εχθές, καιρός να τον δώσουμε κιόλας...χαχαχαχαχ

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Σιγα το καλτσον!!!! :2funny: :rockon: :rockon: :s&m_2: :boobies:
[size=20pt]<<ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ». [/size]
Αναλυτικά η δήλωση του Αδαμίδη: «Βρισκόμαστε ακόμα σε στάδιο διαπραγμάτευσης σημαντικών εκκρεμοτήτων για τη βιωσιμότητα και ανταγωνιστικότητα της αγαπημένης μας ομάδας, μετά την διευθέτηση των οποίων είμαι διατεθειμένος να αναλάβω με υψηλό αίσθημα ευθύνης το δύσκολο έργο της ανασυγκρότησής της.
Θέλω πάντως να τονίσω τα εξής: Κατάπληκτος παρατηρώ το τελευταίο διάστημα να εκτυλίσσεται ένα πρωτοφανές σχέδιο αποδόμησης της ΠΑΕ ΑΕΚ. Απατεωνίσκοι επίδοξοι παράγοντες, τυχοδιώκτες ΑΕΚάρχες  που ζουν στην πλάτη της ομάδας διακινώντας «Κροίσους» και ΑΕΚοφροσύνη, μάνατζερ που προσπαθούν να κάνουν μια τελευταία αρπαχτή δημιουργώντας θέματα εκ του μη όντος, απίθανοι «επενδυτές», χρηματιστές που τελικά ήταν εστιάτορες-ασφαλιστές, ασφαλιστήρια δεκάδων εκατομμυρίων που αποδείχθηκαν απλές προσφορές, συνθέτουν ένα όζον περιβάλλον μέσα στο οποίο προσπαθεί να επιζήσει η ομάδα μας. Ο στόχος των παρασίτων είναι προφανής: να παραμείνει η ΑΕΚ ακυβέρνητη, ώστε να απομυζήσουν ανενόχλητοι και την τελευταία σταγόνα. Σε όλους αυτούς, έχω να πω τρεις λέξεις μόνο: ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΤΕΛΕΙΩNEI».

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Ποιος είναι αυτός ο άσχετος που θα μας κόψει τα "Πούτσα και Πάρτυ" ?  :2funny:
Ήταν όντως τρομερά κρίσιμη η γενική συνέλευση...γυρίζουμε σελίδα! :jerking:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Τα ονεiρα μας-Εφιαλτης τους...
Σταυρος Αδαμιδης for president!!!!

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Παρτε και το μπρουταλ αγορι..Ψηφισε Πaτερα,πηγε να ξεπουλησει τον καλυτερο παικτη μας,μας εκανε περιγελο στους τσακιροκομποτιδες,αλλαααααα...Λιγο πριν το τελος..Μας αποζημιωσε...Για το γυναικειο κοινο τη ομαδας..Κοριτσια...
Απολαυστε υπευθυνα....

Συνημμένα

• sexy-thanopoulos.jpg
    sexy-thanopoulos.jpg
    73,8 KB · Εμφανίσεις: 19

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ?ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ?  :grin:
Με τον χασοδίκη που μας κουβαλάνε νομίζω ότι θα πέσει πιο πολύ γέλιο ακόμα...

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ?ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ?  :grin:
Με τον χασοδίκη που μας κουβαλάνε νομίζω ότι θα πέσει πιο πολύ γέλιο ακόμα...
Εγω το βλεπω οιωνο για πρωτοδικειο μαγκα...
Ας ελπισουμε να βγω ψευτης..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom