hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
Μηπως τον τελευταιο καιρο παραφωνιζουν λιγο ??τα κουρελια τραγουδανε ακομα
Λεω εγω ο καχυποπτος-αληταμπουρας...
Μηπως τον τελευταιο καιρο παραφωνιζουν λιγο ??τα κουρελια τραγουδανε ακομα
μα επειδη ξερω,μιλαω..
σε παει πιπα-κωλο ο πιγκουϊνος..
εμαθα οτι σου εχει μαραθει πλεον..
μου σφυριξανε οτι εχεις γινει χειροτερος & απο την ταλος..
εμαθα οτι πλεον γαμας μονο τα μπουρια του μοτοσακο σου..
[move] [/move]Χυνωωωωωωωω......!!!!!!!!!
Τραγούδα όσο θες μωρή καργιολόπουστα....προς το παρών ρούφα τ'αυγό σου...Πως κάνεις έτσι ρε πράκτορα?Φαντάσου να ήσουν και στην θέση του μπουλάκου!Την ίδια μέρα η μία του ομάδα να φουντάρει και η άλλη να χάνει τον τίτλο και ο βάζελος να πανηγυρίζει μέσα στο σπίτι του!
Βρε μαλάκα, τα έχεις τα δίκια σου, δε λέω.Τραγούδα όσο θες μωρή καργιολόπουστα....προς το παρών ρούφα τ'αυγό σου...
Χυνωωωωωωωω......!!!!!!!!!
εγώ του το είχα ξεκαθαρίσει...Βρε μαλάκα, τα έχεις τα δίκια σου, δε λέω.
Μη γίνεσαι τελείως κάφρος όμως
[size=1pt]Βάλε και το Δεσποινιώ να γίνει της καριόλας εδω μέσα[/size]
μωρη καριολα ραντεβουδακια με την λεσχη μπιλντεμπεργκ εμαθα..εγώ του το είχα ξεκαθαρίσει...
όσο θα γράφει μαλακίες και μου κωλοτρίβεται θα τον χτυπάω εκεί που τον τσούζει...και ακόμα δεν το έχω χοντρύνει...
Τον εξομολόγησα κι εγώ όμως...μωρη καριολα ραντεβουδακια με την λεσχη μπιλντεμπεργκ εμαθα..
ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΜΕ ΡΕ ΠΟΥΣΤΡΑΚΟ..
Υ.Γ καλα τα τεμαχια στο mall της κασσανδρας???
αααααααααααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
τον εξομολογησα τον γαμια σου..
ΚΛΑΨΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ..
σινα & αριωνος 9 ειχα ενα θεμα με τα χοιρινα,αλλα εληξε οπως ηθελα..Τον εξομολόγησα κι εγώ όμως...
Εμαθα σε τρέχανε οι μπάτσοι στην Πανεπιστημίου???
αααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα....
Αφού τα θέλει το κωλαράκι σου...σινα & [size=20pt]αριωνος [/size] 9 ειχα ενα θεμα με τα χοιρινα,αλλα εληξε οπως ηθελα..
για αλλη μια φορα μας κλασανε τα παπαρια τα μουνοπανα..
στα πελε σου!!!Είσαι τελείως μαλάκας γιδοβοσκέ!Γιατί άραγε παρεξηγιέσαι όταν σου λέω ότι θα πάρει το πρωτάθλημα ο βάζελος και τι σχέση έχει ο ρουφιάνος με την προηγούμενη πλακίτσα?Και επειδή βλέπω ότι η συλλογή σου είναι μικρή πάρε και άλλες για να με διασκεδάζεις!
ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΠΑΟ,Ο ΠΑΣ,Ο ΚΟΝΤΟΡΟΥΦΙΑΝΟΣ & Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ..Είσαι τελείως μαλάκας γιδοβοσκέ!Γιατί άραγε παρεξηγιέσαι όταν σου λέω ότι θα πάρει το πρωτάθλημα ο βάζελος και τι σχέση έχει ο ρουφιάνος με την προηγούμενη πλακίτσα?Και επειδή βλέπω ότι η συλλογή σου είναι μικρή πάρε και άλλες για να με διασκεδάζεις!
ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΠΑΟ,Ο ΠΑΣ,Ο ΚΟΝΤΟΡΟΥΦΙΑΝΟΣ & Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ..
διατεταγμενη υπηρεσια..
Τον έχεις στείλει σε αποστολή τον δωρητή?