nikolakis72
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ουστ
το δυστυχές είναι πως το ίδιο αυτό της φάρας μας δεν περιορίζεται μόνο στο ποδοσφαιρο αλλά ισχύει και στην πολιτική ζωή...ρε καλα τα παθαινουμε
ολα αυτα ειναι προϊον της προσωπολατρειας και της μαλακιας που κουβαλαμε και ακομα μυαλο δεν βαζουμε
Ινδιάνε ξέρεις τον εν δυνάμει?
για λεγε, για λεγε
εγω εχω διαρκειας στην 31..Πιο φτηνο μου΄ρθε απο οτι αν το βγαζα στην 1-35 :Sδηλαδη για να παρω τη γυναικα και το παιδι θελω 75 ευρα?
θα παρουνε τα αρχιδια μου και ελεγα να παω τον μικρο για πρωτη φορα
Αυτό ξαναπέστο αδερφέ... μιλάμε για κορόιδία κανονική...Aυτη η κοροιδια με τα εισιτηρια πρεπει να σταματησει..ο βαζελος εχει με 10,και εχει ριξει και τα κερατα του στις μεταγραφες,και εμεις 15 και επι σωτηρα 20!!!
να μου πεις εδω πηγαν το διαρκειας στην 1 250 ευρω..
ναι γιατι καλα που ειναι και αυτος και στηριζει την ομαδα και τους παιχτες (εστω και μη ποιοτικους)υ.γ.ο μικρος στηριζει ντουσκο??
και διατηρει και τις καλες σχεσεις μεταξυ τους..ναι γιατι καλα που ειναι και αυτος και στηριζει την ομαδα και τους παιχτες (εστω και μη ποιοτικους)
δηλαδη για να παρω τη γυναικα και το παιδι θελω 75 ευρα?
θα παρουνε τα αρχιδια μου και ελεγα να παω τον μικρο για πρωτη φορα
κοιτα απο το να βριζω στο σπιτι και να μας ακουει ολη η γειτονια καλυτερα στο γηπεδοΆσε καλύτερα πήγαινε μόνος.
Το έχω κάνει κι εγώ κι επί 90' μ'έπρηξε η σύζυγος να μη βρίζω!
:o :o :oπηγεναμε σκεπαστη παλια
Άσε καλύτερα πήγαινε μόνος.
Το έχω κάνει κι εγώ κι επί 90' μ'έπρηξε η σύζυγος να μη βρίζω!
Αμ'η δικιά μου είναι γαύροςκοιτα απο το να βριζω στο σπιτι και να μας ακουει ολη η γειτονια καλυτερα στο γηπεδο
ειναι γηπεδοβια ρε, πηγεναμε σκεπαστη παλια
και μενα ΗΤΑΝΑμ'η δικιά μου είναι γαύρος
και εκει ακομα μια ο ριμπο,μια ο βαλβερδε,μπαρουτι μυριζει..
Ευτυχώς που οι γάβροι έχουμε φου και φου τις φιέστες και βγάζουμε εκεί την υποχρέωση