Επισκέπτης
κλαψ λυγμ ουργκ ουγκά.
Γιατί ρε παπάρα..αμφιβάλεις;
κλαψ λυγμ ουργκ ουγκά.
Δώστε μας τον Killer Τζιμπριλ....!!!χανούμια....πάλι ΄χασατε ρε......ρε μπείτε και γαμήσυε τα όλα στα γραφεία και στο γήπεδο...άλλη λύση δεν υπάρχει.....
τι μαλακια κανανε που δεν δωσανε τον μπλανκο για 5 δις στους αραβες το καλοκαιρι.
καλα ρε σορυ,5 εκ. εννωουσαΜε 5 δις αγοράζεις όλη την εθνική Αργεντινής και σου δίνουν και την εθνική Βραζιλίας για δώρο!!!
εσεις οταν σας ξεφτιλιζε ο γαυρος και μενατε εκτος Ευρωπης βαραγατε προσοχη στον Βαρδινογιαννηχανούμια....πάλι ΄χασατε ρε......ρε μπείτε και γαμήσυε τα όλα στα γραφεία και στο γήπεδο...άλλη λύση δεν υπάρχει.....
αντε γαμησου ρε μουνοπανο....Οι μουσουλμάνοι δεν μπορείτε να αλλάξετε πίστη.
Ακόμα ζείς σίχαμα?
Τι ζόρι είπαμε οτι τραβάς?αντε γαμησου ρε μουνοπανο....
ποντικε..
μην μασας ρε με τις αδερφες κατι τετοιες κοπελιες τις εχω για να μου γιαλιζουν τις πουτσοτριχες.Το ζορι που τραβαω ειναι οτι μπενετε και βριζετε ολοι ενα συγκεκριμενο ατομο στο θρεντ...
Σημερα σε προκαλεσε και μπηκε ςκαι εβρισες???
ή το θεωρειτε διασκεδαστικο να βρισκετε ενα ατομο και να το βριζετε ολοι μαζι???
αν θες να βρισεις βρισε με πμ...
βρε τραβα να θαυμασεις τον μητρογλου και αν δεν γουσταρεις το μπινελικι να μην ξαναμπεις στο τοπικ αυτο.το ποιος ξεκινησε την ολη φαση ψαξτο καλυτερα,και προσωπικα χεστηκα τι παρελθον εχεις εδω.α)Κάποιοι εδω μέσα έχουμε και παρελθόν
β)Όποιος βρίζει τα ακούει
γ)Άμα δεν την παλεύεις δές κινούμενα σχέδια στην ΤιΒι.
Και για να μην μπερδεύεσαι, ο τελευταίος ήμουν που θα αποκαλούσα κάποιον "μεμέτη" αλλά εδω και ενα μήνα ο κολλητός σου μας τα έχει ζαλίσει λίγο.
Γεία σου τώρα.
έτσι....με τις κρητικιές πουστάρες που κρύβονται πίσω απ ένα πληκτρολόγια και κάνουν τους μάγκες....γαμήσι και περίπατο στον χάνδακα λέμε........μην μασας ρε με τις αδερφες κατι τετοιες κοπελιες τις εχω για να μου γιαλιζουν τις πουτσοτριχες.
α)εφοσον αρνειται πεισματικα οτι ειναι κλωνος,δε χρειαζεται να δειχνει καθε μερα οτι δεν ειναι ελεφανταςα)Κάποιοι εδω μέσα έχουμε και παρελθόν
β)Όποιος βρίζει τα ακούει
γ)Άμα δεν την παλεύεις δές κινούμενα σχέδια στην ΤιΒι.
Και για να μην μπερδεύεσαι, ο τελευταίος ήμουν που θα αποκαλούσα κάποιον "μεμέτη" αλλά εδω και ενα μήνα ο κολλητός σου μας τα έχει ζαλίσει λίγο.
Γεία σου τώρα.
ρε συ αξιζει αυτη η σειρα να την κατεβασω;εχω βαρεσει ενεσεις με σπασμενο ποδι.α)εφοσον αρνειται πεισματικα οτι ειναι κλωνος,δε χρειαζεται να δειχνει καθε μερα οτι δεν ειναι ελεφαντας
β)αφου βριζεις και εσυ,αρα να'σαι και εσυ ετοιμος να τα ακουσεις
γ)πεθερες στο μεγκα βλεπω...χτες ειχε τη νεοδημοκρατισσα πεθερα
γεια σου γενικοτερα
πλακα εκανα τυπε...ρε συ αξιζει αυτη η σειρα να την κατεβασω;εχω βαρεσει ενεσεις με σπασμενο ποδι.
Για μαζέψου παππούληέτσι....με τις κρητικιές πουστάρες που κρύβονται πίσω απ ένα πληκτρολόγια και κάνουν τους μάγκες....γαμήσι και περίπατο στον χάνδακα λέμε........
α)Ναι αμέ, λες και δεν ξεχάσαμε τις μαλακιές ή τον τρόπο γραφής τους.α)εφοσον αρνειται πεισματικα οτι ειναι κλωνος,δε χρειαζεται να δειχνει καθε μερα οτι δεν ειναι ελεφαντας
β)αφου βριζεις και εσυ,αρα να'σαι και εσυ ετοιμος να τα ακουσεις
γ)πεθερες στο μεγκα βλεπω...χτες ειχε τη νεοδημοκρατισσα πεθερα
γεια σου γενικοτερα
το σουπερνατουραλ κατεβασα προσφατα,ειμαι στην πρωτη σαιζον ακομη.πολυ καλη και ειναι και αυτοτελης τα επεισοδια.και εχω και το true blood,καλο και αυτο.πλακα εκανα τυπε...
δεν το παρακολουθω...παντως λοστ,σουπερνατουραλ και πριζονμπρεικ μετρανε...