ρε συ gatte, σαν παιδάκι πιστεύεις ότι γράφει ο Ξενάκης και ο κάθε δημοσιογράφος. Ο ξενάκης δεν έγραφε για την περιουσία του Κοζώνη? Σε συμβουλεύω να μάθεις ΄γιατί η Ελευθεροτυπία έχι τόσο μεγάλο πρόβλημα με τον Ντέμη προσωπικά. Ψάξε λίγο για τον Τεγόπουλο και τον ΑΕΚτζή τον Φυντανίδη, για το περιοδικό της ΑΕΚ που δεν τους το έδωσαν να το τυπώνουν.... και άλλα πολλά.
Μην τα κατεβάζουμε αμάσητα. Γιατί να πιστέψω τον Ξενάκη και να μην πιστε΄ψω ας πούμε τον Ζήκο, τον κατσουράνη και τον μάνατζερ του κατσουράνη??
Τι να διαβάζω?Τσακίρη όπως κάνεις εσύ?
Έχει και παράπονο ο ΜΟΥΛΟΣ ο αγαπητικός σας από τον τύπο!
Οταν ακούς από τα χείλη εκείνων που έχουν ασκήσει πολύ σκληρή (και άδικη σε μεγάλο βαθμό) κριτική στον Ντέμη Νικολαΐδη από την πρώτη μέρα που ανέλαβε την προεδρία της ΑΕΚ μέχρι και προτού να ξεκινήσει τη χθεσινή συνέντευξή του να λένε ότι «
τη στιγμή που ο Νικολαΐδης έδινε απαντήσεις και εξηγούσε τα πάντα, κάποιοι ΑΕΚτσήδες δεν άφησαν τους υπόλοιπους ομοϊδεάτες τους να τον ακούσουν», αντιλαμβάνεται κανείς τι συνέβη χθες στην Κάντζα και στα στούντιο της Nova.
Οι τύποι που διέκοψαν τη συνέντευξη του Ντέμη Νικολαΐδη είχαν ένα και μοναδικό σκοπό:
να μη γίνει γνωστή η αλήθεια σε όλους τους ΑΕΚτσήδες. Διαπιστώνοντας ότι οι απαντήσεις που έδινε ο πρώην πρόεδρος της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ ήταν τέτοιες που δεν μπορούσαν να αμφισβητηθούν από κανέναν!
Τότε πήραν το σήμα να μπουν και να... ψάξουν το στούντιο στο οποίο γινόταν η συνέντευξη για να τον βρουν και να τον φιμώσουν! «Αυτός τους έχει αποστομώσει, θα εκτεθούμε και θα γίνουμε πάλι εμείς οι κακοί. Πρέπει να τον σταματήσουμε», σκέφτηκαν τα «μυαλά» και έδωσαν το σύνθημα για να γίνει η επίθεση!
Η φίμωση είναι το πιο αισχρό φαινόμενο (και) στην ΑΕΚ και δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει με τέτοιο τρόπο. Δεν είναι το πρώτο συμβάν που κάποιοι επιχειρούν με... νταηλίκι να μη γίνει γνωστή η αλήθεια στην πλειονότητα των οπαδών της Ενωσης. Γιατί για κάποιους έχει γίνει συνήθεια να μπαίνει πάντα πάνω από την αγαπημένη τους ομάδα και την ιδέα (έτσι τουλάχιστον την αποκαλούν στις συζητήσεις τους, διότι άλλα πιστεύουν στην πράξη) το εγώ τους. Το έκαναν παλιά, το συνεχίζουν τώρα και θα το κάνουν εσαεί… Αυτοί λοιπόν οι τύποι πρέπει να συνειδητοποιήσουν κάποτε ότι μπορεί το σκοτάδι να βοηθάει πάντα να κρύβεται η αλήθεια για αρκετό διάστημα. Κάποτε όμως έρχεται το φως και είναι τόσο δυνατό που φανερώνει τα πάντα!
Οσο πρόλαβε να ακουστεί ο Νικολαΐδης, η πλειονότητα των οπαδών της ΑΕΚ κατάλαβε πολλά. Πάρα πολλά! Αν είναι... καταχραστής ή... κλέφτης… Οι περισσότεροι όμως εμπέδωσαν πως ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ έκανε λάθη στη προεδρική του θητεία, αλλά λειτουργούσε πάντα με έναν και μοναδικό γνώμονα: το καλό της αγαπημένης του ΑΕΚ! Ποτέ δεν έβαλε το δικό του εγώ πάνω από την ομάδα της καρδιάς του.
Και μακάρι αυτοί που πήγαν χθες στην Κάντζα και θέλουν να λένε ότι είναι οπαδοί της ΑΕΚ να τον μιμηθούν στο ελάχιστο, έστω στο 0,1%!
Άντε ξεκόλλα ρε Λιάκο!
Εγώ τους διαβάζω όλους όπως βλέπεις και δεν έχω κανέναν για ΘΕΟ μου!