Τελευταία φορα που απαντάω στον ΧΑΖΟΧΑΖΟ του θρεντ σοβαρά και αυτό γιατί επιμένει να αναφέρεται ΑΔΕΛΦΙΣΤΙΚΑ σε εμένα!
Εγώ δεν έβρισα κανέναν προσωπικά εκτός από αυτούς που μου κωλοτρίφτηκαν!Έβρισα τον κοντοπούτανο και τους υποστηριχτές του...αν εσείς ταυτίζεστε μαζί του τόσο πολύ είναι δικό σας πρόβλημα...ΜΠΙΝΕΛΙΚΙ και ΞΥΛΟ!
Το ότι έβρισα όλους τους ΑΕΚτζήδες που το είδες βρε ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟ?Έβρισα αυτούς που έχουνε επιλέξει σαν βασική τους ομάδα την ac ntemhs!Και στην τελική όταν εσύ και κάποιοι άλλοι αποκαλείτε την original καρκίνωμα τι οπαδούς βρίζετεΤης ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ?Ε ΗΛΙΘΙΟ????
Στα αρχίδια μου σε ποιον αρέσουν οι απόψεις μου!Δεν μπαίνω εδώ για να σου ικανοποιώ τα αυτάκια ΒΛΗΜΑ!Κλαψούρισε και άλλο ΡΟΥΦΙΑΝΑΚΟ να με "τιμωρήσουν"!Δεν τραβάω τέτοια ζόρια...όσο γράφω εδώ μέσα θα ακους την αλήθεια ΚΑΜΜΕΝΟ όσο κι αν σε ενοχλεί!!!!
ΑΙΝΤΕ ΟΥΣΤ ΓΑΜΙΔΙ!!!!!!!!!!!!!!!
Άκου κατρουλή,γιατί αρκετά σε ανέχτηκα εδώ μέσα.
Δεύτερον εδώ κ 5-6 μέρες,συνέχεια είσαι με σπόντες στα ΄΄ντεμάκια΄΄ όπως λες,και θα σας γαμήσω κ θα σας κάνω κ θα σας δείξω.Σιγάαααααααααα ρε μεγάλε,κάνε κ λίγο τσίσα.Όλοι σου λε΄γανε ότι ξεφεύγεις,ακόμα κ οι φίλοι σου οι γάυροι το ανέφεραν.
Τρίτον,στο πρόσωπό μου,ξεκίνησες την ευθεία ανιτπαράθεση λέγοντας με ηλίθιο,στο ποστ που ανέφερα για τον Μπα΄ρλο παραλληλίζοντας την κίνηση του Ντέμη να βάλει υποθηκη την περιουσία του.
Με είπες κατευθείαν ηλίθιο κ από κει κ πέρα ξεκίνησες όλο τον υπόλοιπο οχετό που είχες μέσα στον εγκέφαλό σου.
΄Λοιπόν κ μια συμβουλή σου δίνω.Ξεκόλλα από δω μέσα.Εδώ μέσα είναι για Αεκτζήδες με αρχήδια κ συ τέτοιος δεν είσαι,που βρίζεις αδελφούς που έχουν άλλη γνώμη με σένα.
Και άλλοι έχουν τις απόψεις τους για τον Ντέμη ,τον ΧΧ κλπ(όπως πχ Χίτμαν,21Grams) αλλά τις παραθέτουν με σεβασμό κ με διάλογο κ δεν προκαλούν.
Εσύ είσαι με ειρωνίτσες,πλακίτσες,γελάκια,και εμετικά ποσταρίσματα προς τους διαφωνούντες μαζί σου.
Τετοιοι ΄΄αεκτζήδες΄΄ τουλάχιστον για μένα είναι ανεπιθύμητοι εδώ μέσα.
Πήγαινε στο γαύρικο,εκεί θα σε υποδεχτούν καλύτερα.
ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.
ΕΙΣΑΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ Κ ΣΕ ΑΓΝΟΩ ΠΙΑ.