Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Διαψεύδει ο Παππάς 18/12/2009 11:53:24 πμΜε γραπτή του δήλωση, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ομάδας, ο εκ των μετόχων της ΑΕΚ, Πέτρος Παππάς διέψευσε δημοσιεύματα, που κάνουν λόγο πως ηγείται συγκεκριμένης επενδυτικής κίνησης, ενώ παράλληλα επισημαίνει ότι οποιαδήποτε κίνηση κάνει θα ενημερώσει επίσημα μέσα της "κιτρινόμαυρης" ΠΑΕ.

Αναλυτικά η δήλωση του Πέτρου Παππά:

"Επειδή διαβάζω τις τελευταίες ημέρες στις εφημερίδες και ακούω στο ραδιόφωνο, είτε δηλώσεις μου που στην πραγματικότητα δεν έχουν γίνει, είτε μαθαίνω για σκέψεις μου τις οποίες δεν έχω κάνει, θα ήθελα να ανακοινώσω ότι εάν έχω κάτι να πω θα το κάνω επισήμως και μόνο μέσω της ΠΑΕ ΑΕΚ. Επίσης, αντίθετα με σχετικά δημοσιεύματα δεν ηγούμαι κάποιας συγκεκριμένης επενδυτικής κίνησης», αναφέρει ο Πέτρος Παππάς".

Επισκέπτης
Παραιτήθηκε ο Θανόπουλος

18/12/2009 1:18:01 μμΤην παραίτησή του από τον προεδρικό θώκο της ΑΕΚ υπέβαλλε την Παρασκευή (18/12) ο Νίκος Θανόπουλος. "Ο λόγος που επισπεύδω την παραίτησή μου, είναι για να σταματήσει επιτέλους αυτό το θέατρο του παραλόγου, το οποίο υπομένουμε και ζούμε τους τελευταίους μήνες στην ΠΑΕ, που υφίστανται οι φίλαθλοί μας, αλλά το σημαντικότερο για να επισπευτούν άμεσα οι διοικητικές εξελίξεις", τόνισε ο Θανόπουλος.

Η δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου: "Κατόπιν των σημερινών εξελίξεων, με την επιστολή των κ.κ. Γκούμα και Χατζηιωάννου και τον αναπάντεχο τρόπο με τον οποίο έγινε, για να διαφυλαχθεί το τελευταίο ίχνος αξιοπρέπειας και σεβασμού που έχει απομείνει ως προς τον θεσμό του προέδρου της ΠΑΕ ΑΕΚ, αλλά και το πρόσωπό μου, υποβάλλω την παραίτησή μου από τη θέση του προέδρου, που ισχύει άμεσα.

Ο λόγος που επισπεύδω την παραίτησή μου, είναι για να σταματήσει επιτέλους αυτό το θέατρο του παραλόγου, το οποίο υπομένουμε και ζούμε τους τελευταίους μήνες στην ΠΑΕ, που υφίστανται οι φίλαθλοί μας, αλλά το σημαντικότερο για να επισπευτούν άμεσα οι διοικητικές εξελίξεις.

Κάνω μια ύστατη και απεγνωσμένη έκκληση προς τους μετόχους της ΠΑΕ ΑΕΚ κ.κ. Νίκο Νοτιά, Πόλυ Χατζηιωάννου, Πέτρο Παππά, Τάκη Κανελλόπουλο, Γκίκα Γκούμα, Ντέμη Νικολαΐδη, Νάσο Θανόπουλο και Παντελή Αθηνή, αλλά και την Ερασιτεχνική ΑΕΚ, να αναλογιστούν και να αναλάβουν τις ιστορικές ευθύνες που έχουν απέναντι στην ομάδα μας. Να αφήσουν πίσω τους τις πικρίες και διαφωνίες και να κάτσουν ενωμένοι να βρουν την άκρη για το καλό της ΑΕΚ.

Ανεξάρτητα από τα οποιαδήποτε λάθη έχουν γίνει από όλους τους εμπλεκόμενους, δεν δικαιολογείται τέτοια συμπεριφορά απέναντι στην ιστορία και τον κόσμο μας.

Τους θυμίζω, σαν απλός οπαδός της ΑΕΚ πια, ότι είναι κρίμα η ιστορία να τους θυμάται για τις τελευταίες πράξεις τους και όχι για το μεγάλο όραμα και την ελπίδα που έδωσαν το 2004, αφού ως γνωστόν τα στερνά τιμούν τα πρώτα.

Ο μόνος λόγος που παραμένω, παρά τη θέλησή μου για όσο χρόνο χρειαστεί, στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου, είναι για να διαφυλάξω στο μίνιμουμ την ομαλή λειτουργία της εταιρίας, αφού τη δεσμεύω με την υπογραφή μου.

Θα ήθελα τέλος να ευχαριστήσω τον κόσμο της ΑΕΚ, για την υπομονή και την ωριμότητα που έδειξε στα δύσκολα που περάσαμε όλο αυτό το χρονικό διάστημα που ήμουν πρόεδρος.
Εύχομαι στην ομάδα μας να βρει τη λύση που αρμόζει στην ιστορία της".

κλαψ..

jcvd35

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
καλα ας παιξει στο gayσκακη οπως επαιξε χθες η αεκαρα και θα δεις ποσα γκροβερ θα σκιστουν.και ακεφαλη να ειναι τον gayρο για την πλακα της θα τον εχει.

magio7375

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Ρε αδέρφια βλέποντας πόσοι βαζελόγαυροι μπαίνουν στο thread αρχίζω να πιστεύω ότι είναι όλοι χανούμια και δεν το έχουν καταλάβει ακόμα.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Είδες πόσο πολύ και πολλοί μας ΄΄αγαπάνε΄΄.

Τέσπα θα άνοιγα καμμιά συζήτηση τώρα,αλλά έχε χάρη που λέω να μείνω στα χριστουγεννιάτικα πλαίσια κ να μην ξεφύγω...όπως άλλοι.

Επισκέπτης
ο πατσοκοιλιας ανοιξε θρεντ για ολους μας..
αααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
ποσο μαλακας εισαι που του απαντας???

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.051
Πόντοι
42.697
ο πατσοκοιλιας ανοιξε θρεντ για ολους μας..
αααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
ποσο μαλακας εισαι που του απαντας???

πάλι κωλοτρίβεται ο μουνής?
αφου δεν γαμάμε πουστράκια και δή βρωμόκωλα...

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Χέστε τον μωρέ τον μαλάκα.Χέστε τον.Από αυτό ζει να του δίνουμε αξία κ να του απαντάμε.
Έκατσε κ έκανε λογ/σμο για να απαντήσει  εκεί πυο τον έχουμε όλοι τόσο χεσμένο,όσο δεν έχουμε χέσει άνθρωπο.

Επισκέπτης
Χέστε τον μωρέ τον μαλάκα.Χέστε τον.Από αυτό ζει να του δίνουμε αξία κ να του απαντάμε.
Έκατσε κ έκανε λογ/σμο για να απαντήσει  εκεί πυο τον έχουμε όλοι τόσο χεσμένο,όσο δεν έχουμε χέσει άνθρωπο.
επιασε & τον αντισθενη τωρα..
βαλτε τωρα που γυρναει..

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ρε όλοι είναι σκάρτοι για αυτόν.
Ο Λ Ο Ι.
Αυτός είναι ο τέλειος,για αυτό τον ε΄χουν κλάσει όλοι κ όλα κ έχει μείνει μόνος του.
ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.
Δεν τα έμαθα εγώ από τον άλλον που τον είχε κ του έκανε κριτικές.
Όποτε μάθαινε για τραπεζώματα από αυτά που κατά καιρούς κανονίζω,στην κυριολεξία ήταν ένα βήμα πριν το κλάμα.

Αυτό τον πείραξε περισσότερο,ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΟΥΤΑΡΑ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΟΥ,για τις μαλακίες που έλεγε-γι αυτά που λέγαμε,ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΓΑΜΕ,ΚΑΙ ΤΑ ΕΒΓΑΖΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΟΝΤΡΟΚΟΙΛΙΑ ΤΥΟ.

ΤΕΡΜΑ,μην ξαναμιλα΄τε για τον καμμένο.Μέχρι κ η οικογένεια του,τον έχει κλάσει για την τρέλλα του.
Μην ξαναμιλάτε για αυτόν.

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Εμενα Μου λειπει γι αυτο και γουσταρω την Εμφανιση του ως [size=10pt]Ζαν Κλοντ[/size]!!!!
[size=10pt]FREE ARION REEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE[/size]
arionfutsallogo.jpg

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Μπα;;
κάτι άλλοι που βρίζουν ανελλιπώς κ διαρκώς,γιατί δεν τυχάνουν της ίδιας αντιμετώπισης;;;
επειδή είναι ΄΄κολλητάρια΄΄ μας ή επειδή είναι αρεστά τα λεγόμενά τους,όπως κ σε σένα.

Εδώ ο gatto 3 μέρες τώρα μας βρίζει όλυος τους Αεκτζηδες όπως δεν μας βρίζει γαύρος,και δεν λες τίποτα.
ΓΙΑΤΙ;;;
ΕΠΕΙΔΗ ΣΟΥ ΧΑΙΔΕΥΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΙΑ,ΟΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ;
Τελευταία φορα που απαντάω στον ΧΑΖΟΧΑΖΟ του θρεντ σοβαρά και αυτό γιατί επιμένει να αναφέρεται ΑΔΕΛΦΙΣΤΙΚΑ σε εμένα!
Εγώ δεν έβρισα κανέναν προσωπικά εκτός από αυτούς που μου κωλοτρίφτηκαν!Έβρισα τον κοντοπούτανο και τους υποστηριχτές του...αν εσείς ταυτίζεστε μαζί του τόσο πολύ είναι δικό σας πρόβλημα...ΜΠΙΝΕΛΙΚΙ και ΞΥΛΟ!
Το ότι έβρισα όλους τους ΑΕΚτζήδες που το είδες βρε ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟ?Έβρισα αυτούς που έχουνε επιλέξει σαν βασική τους ομάδα την ac ntemhs!Και στην τελική όταν εσύ και κάποιοι άλλοι αποκαλείτε την original καρκίνωμα τι οπαδούς βρίζετεΤης ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ?Ε  ΗΛΙΘΙΟ????
Στα αρχίδια μου σε ποιον αρέσουν οι απόψεις μου!Δεν μπαίνω εδώ για να σου ικανοποιώ τα αυτάκια ΒΛΗΜΑ!Κλαψούρισε και άλλο ΡΟΥΦΙΑΝΑΚΟ να με "τιμωρήσουν"!Δεν τραβάω τέτοια ζόρια...όσο γράφω εδώ μέσα θα ακους την αλήθεια ΚΑΜΜΕΝΟ όσο κι αν σε ενοχλεί!!!!
ΑΙΝΤΕ ΟΥΣΤ ΓΑΜΙΔΙ!!!!!!!!!!!!!!!

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
καλα ας παιξει στο gayσκακη οπως επαιξε χθες η αεκαρα και θα δεις ποσα γκροβερ θα σκιστουν.και ακεφαλη να ειναι τον gayρο για την πλακα της θα τον εχει.
ένα μόνο έχω να πω....
το γελιο επανήλθε...
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
αρχίσανε πάλι οι μπαγλαμάδες να μιλούν

jcvd35

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Τελευταία φορα που απαντάω στον ΧΑΖΟΧΑΖΟ του θρεντ σοβαρά και αυτό γιατί επιμένει να αναφέρεται ΑΔΕΛΦΙΣΤΙΚΑ σε εμένα!
Εγώ δεν έβρισα κανέναν προσωπικά εκτός από αυτούς που μου κωλοτρίφτηκαν!Έβρισα τον κοντοπούτανο και τους υποστηριχτές του...αν εσείς ταυτίζεστε μαζί του τόσο πολύ είναι δικό σας πρόβλημα...ΜΠΙΝΕΛΙΚΙ και ΞΥΛΟ!
Το ότι έβρισα όλους τους ΑΕΚτζήδες που το είδες βρε ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟ?Έβρισα αυτούς που έχουνε επιλέξει σαν βασική τους ομάδα την ac ntemhs!Και στην τελική όταν εσύ και κάποιοι άλλοι αποκαλείτε την original καρκίνωμα τι οπαδούς βρίζετεΤης ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ?Ε  ΗΛΙΘΙΟ????
Στα αρχίδια μου σε ποιον αρέσουν οι απόψεις μου!Δεν μπαίνω εδώ για να σου ικανοποιώ τα αυτάκια ΒΛΗΜΑ!Κλαψούρισε και άλλο ΡΟΥΦΙΑΝΑΚΟ να με "τιμωρήσουν"!Δεν τραβάω τέτοια ζόρια...όσο γράφω εδώ μέσα θα ακους την αλήθεια ΚΑΜΜΕΝΟ όσο κι αν σε ενοχλεί!!!!
υποστηρικτες ειμαστε μονο της αεκ.απο εκει και περα ειναι αχαριστια να νομιζετε οτι φταιει μονο ο ντεμης για ολα.ολοι εχουν ενα μεριδιο ευθηνης.και ο ντεμης και η οριτζιναλ και οι αμετοχοι και ολοι.οχι ομως και να ισοπεδωνουμε την ιστορια του ντεμη επειδη εδωσε στην αστυνομια καποια αλητακια που εκαναν φασαριες.γιατι αν θυμασαι καλα,ολα αρχισαν τοτε.και οταν βεβαια εκοψε το καπελο που εβαζε η οριτζιναλ στα εισιτηρια.

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Τελευταία φορα που απαντάω στον ΧΑΖΟΧΑΖΟ του θρεντ σοβαρά και αυτό γιατί επιμένει να αναφέρεται [size=20pt]ΑΔΕΛΦΙΣΤΙΚΑ[/size] σε εμένα!
Στα αρχίδια μου σε ποιον αρέσουν οι απόψεις μου!Δεν μπαίνω εδώ για να σου ικανοποιώ τα αυτάκια ΒΛΗΜΑ!Κλαψούρισε και άλλο [size=20pt]ΡΟΥΦΙΑΝΑΚΟ[/size] να με "τιμωρήσουν"!Δεν τραβάω τέτοια ζόρια...όσο γράφω εδώ μέσα θα ακους την αλήθεια ΚΑΜΜΕΝΟ όσο κι αν σε ενοχλεί!!!!
Οχι ρε Τι ψεματα και τι υπερβολες ειναι αυτες που λες????

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom