Επισκέπτης
Διαψεύδει ο Παππάς 18/12/2009 11:53:24 πμΜε γραπτή του δήλωση, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ομάδας, ο εκ των μετόχων της ΑΕΚ, Πέτρος Παππάς διέψευσε δημοσιεύματα, που κάνουν λόγο πως ηγείται συγκεκριμένης επενδυτικής κίνησης, ενώ παράλληλα επισημαίνει ότι οποιαδήποτε κίνηση κάνει θα ενημερώσει επίσημα μέσα της "κιτρινόμαυρης" ΠΑΕ.
Αναλυτικά η δήλωση του Πέτρου Παππά:
"Επειδή διαβάζω τις τελευταίες ημέρες στις εφημερίδες και ακούω στο ραδιόφωνο, είτε δηλώσεις μου που στην πραγματικότητα δεν έχουν γίνει, είτε μαθαίνω για σκέψεις μου τις οποίες δεν έχω κάνει, θα ήθελα να ανακοινώσω ότι εάν έχω κάτι να πω θα το κάνω επισήμως και μόνο μέσω της ΠΑΕ ΑΕΚ. Επίσης, αντίθετα με σχετικά δημοσιεύματα δεν ηγούμαι κάποιας συγκεκριμένης επενδυτικής κίνησης», αναφέρει ο Πέτρος Παππάς".
Αναλυτικά η δήλωση του Πέτρου Παππά:
"Επειδή διαβάζω τις τελευταίες ημέρες στις εφημερίδες και ακούω στο ραδιόφωνο, είτε δηλώσεις μου που στην πραγματικότητα δεν έχουν γίνει, είτε μαθαίνω για σκέψεις μου τις οποίες δεν έχω κάνει, θα ήθελα να ανακοινώσω ότι εάν έχω κάτι να πω θα το κάνω επισήμως και μόνο μέσω της ΠΑΕ ΑΕΚ. Επίσης, αντίθετα με σχετικά δημοσιεύματα δεν ηγούμαι κάποιας συγκεκριμένης επενδυτικής κίνησης», αναφέρει ο Πέτρος Παππάς".