Σου λέω μικρή μου ότι δεν πειράζει μην αγχώνεσαι.Θα μεγαλώσεις και θα μάθεις.Τι να κάνουμε?Όσο όμως και μα χτυπιέσαι ανεγκέφαλος μισθοφοράκος είσαι και ανεγκέφαλος μισθοφοράκος θα παραμείνεις.Υπάρχουν και άλλοι τρόποι για να βγάλεις λεφτά κορίτσι μου.Από το να πουλιέσαι στους κοπρίτες καλύτερα κατέβα πεζοδρόμιο.Εκεί τουλάχιστον δεν θα τρως παραμύθι.Μόνο ψωλές μικρή μου.Δεν πειράζει ΚΛΩΝΟΑΔΕΛΦΑΡΑ...αρκεί που σε ταίζουν εσένα σώτο!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρε μόνο η χανούμα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 117K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)
Επισκέπτης
παλι με ξενα αρχιδια πουστρακο???περασμενα μεγαλεια διηγοντας τα να κλαις
περισυ σε γαμησα οπου σε βρηκα..
φετος τα ιδια..
η νεα χρονια αρχιζει παλι με πιπα-κωλο μεσα στον ναο..
τραβα τα βυζια σου & κλαψε λιγακι για τον γκαγκατση,το χαρτινο,το πετσινο & οτι σου καυλωνει..
ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ παντως δεν γαμαω..
θα σου στειλω τον gatto να σε καλαφατισει..
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΠΟΥ ΣΕ ΞΕΡΑΣΕ ΜΠΑΣΤΑΡΔΙ!Σου λέω μικρή μου ότι δεν πειράζει μην αγχώνεσαι.Θα μεγαλώσεις και θα μάθεις.Τι να κάνουμε?Όσο όμως και μα χτυπιέσαι ανεγκέφαλος μισθοφοράκος είσαι και ανεγκέφαλος μισθοφοράκος θα παραμείνεις.Υπάρχουν και άλλοι τρόποι για να βγάλεις λεφτά κορίτσι μου.Από το να πουλιέσαι στους κοπρίτες καλύτερα κατέβα πεζοδρόμιο.Εκεί τουλάχιστον δεν θα τρως παραμύθι.Μόνο ψωλές μικρή μου.
Βάλτε κι άλλους κλώνους μουνόπανα!!!!!!!!!!!!!!!!Άλλωστε αν είχατε αρχίδια δεν θα ήσασταν με τον ρουφιάνο!
ρε κλωναρι εγχειρισμενο πως με γαμησες ρε;με πεναλτυ που δεν εδωσες και ταμπουρωμα σαν τον αρχοντα των δαχτυλιδιων;κατσε να τελειωσει η κωλοφαρδια ρε και θα δεις που θα παει ο θρυνος.παλι με ξενα αρχιδια πουστρακο???
περισυ σε γαμησα οπου σε βρηκα..
φετος τα ιδια..
η νεα χρονια αρχιζει παλι με πιπα-κωλο μεσα στον ναο..
τραβα τα βυζια σου & κλαψε λιγακι για τον γκαγκατση,το χαρτινο,το πετσινο & οτι σου καυλωνει..
ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ παντως δεν γαμαω..
θα σου στειλω τον gatto να σε καλαφατισει..
ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΠΟΥ ΣΕ ΞΕΡΑΣΕ ΜΠΑΣΤΑΡΔΙ!
Βάλτε κι άλλους κλώνους μουνόπανα!!!!!!!!!!!!!!!!Άλλωστε αν είχατε αρχίδια δεν θα ήσασταν με τον ρουφιάνο!
Τελικά δεν μπόρεσα να ξεφύγω από την ακατανίκητη ευφυία σου.Με κατάλαβες φίλε μου.Είμαι κλώνος του ντέμη και μπήκα εδώ για να σε αλλάξω ή να μαζέψω πιατούς σε μένα.Καλά είχα καταλάβει ότι είσαι .
Αλλά τόσο πολύ ρε παιδί μου?
Όσο για το ότι γαμάς το μουνί που με ξέρασε,μου έδωσες και άλλη πλροφορία μισθοφοράκο.Εκτός από μαλάκας, είσαι και σαβουρογάμης.................
Μεγαλέφαντος
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Είσαι το alter ego του gastr τελικά.ασε ρε μονικα δεν σε εχουμε παρει χαμπαρι νομιζεις;το παιζεις βαζελο αλλα οπου κανεις ποστ με το πρωτο σου νικ σαν pleasure-gay αμεσως μετα μπαινεις με το αλλο και συμφωνεις σε ολα.ρε μαπα μονο ενας καμενος θα το εκανε αυτο.να μπαινεις με 2 νικ και ποιος ξερει ποσα αλλα και να εχει απο 3 χιλιαδες ποστ στο καθε ενα.πηγαινε να κλαφτεις στον μοντ σου να με κανει μπαν.ξερεις εσυ pleasure-gay.αντε μπες με το αλλο νικ και καλα να το αρνηθεις και να με βρισεις.
για τα αρχιδια μου εισαι δεν αξιζεις και τιποτα παραπανω.Είσαι το alter ego του gastr τελικά.
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Εντάξει μην κωλοτρίβεσαι άλλο μωρή ΠΟΥΣΤΡΑ...τον υπηρέτησες σήμερα καλά τον αγαπητικό σου!
Τελικά δεν μπόρεσα να ξεφύγω από την ακατανίκητη ευφυία σου.Με κατάλαβες φίλε μου.Είμαι κλώνος του ντέμη και μπήκα εδώ για να σε αλλάξω ή να μαζέψω πιατούς σε μένα.Καλά είχα καταλάβει ότι είσαι .
Αλλά τόσο πολύ ρε παιδί μου?
Όσο για το ότι γαμάς το μουνί που με ξέρασε,μου έδωσες και άλλη πλροφορία μισθοφοράκο.Εκτός από μαλάκας, είσαι και σαβουρογάμης.................
Επισκέπτης
ειδαμε & τον αγαπητικο του ναυτη..Μπραβο στην ομαδα....κατι παμε να κανουμε σημερα...
Σαχα...γαμω τα μανταλακια σου ρε..
ααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
Μεγαλέφαντος
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Έτσι. Kλάμα και κλανιά, Jan Clone van Claniari. :'(να μπαινε αυτο του μπλανκο ρε πουστη...καλα αυτος ο διαιτητης τι εδωσε ρε πουστη μου.
Επισκέπτης
παλι κλαις μωρη πουστρα???να μπαινε αυτο του μπλανκο ρε πουστη...καλα αυτος ο διαιτητης τι εδωσε ρε πουστη μου.
Μεγαλέφαντος
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Και νομίζαμε ότι χάθηκε κάπου ανάμεσα στη φυγή του κοντού και τα email των α-μετόχων.Αξιοπρεπεια...το μονο που μας εμεινε..
Και με εμάς στο 2ο κατέρευσε η Μπενφίκα και έφαγε 5.μονο μην καταρευσουν στο δευτερο.
Βοήθησε και η είσοδος του Κουτσομύτη τότε.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 67
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις