Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
δεν τον ξερω αλλα εχει πλακα να τον βριζετε νομιζοντας οτι ειμαι αυτος.ελα ρε βριστε τον κιαλλο και μανα και πατερα και γυναικα και παιδια αν εχει,και θειο και θεια και γιαγια και παπου.

φεύγω για γυμναστήριο τώρα.....
θα τα πούμε όταν γυρίσω.........

αααααααααααααααααααααααααααχχαχαχαχαχαχαχααχαχχαχχχααααα

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
magio7375 χαρας το κουραγιο σου ρε φιλε.αφου βλεπεις οτι δεν το εχει το παλικαρι.μην χαλας φαια ουσια.
ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΚΩΛΟΓΕΡΕ και μόνο το γεγονός ότι ένα μυαλό γεμάτο με σκατά όπως το δικό σου είναι υπέρ του ρουφιάνου λέει πολλά!

jcvd35

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Οσοι ειχαν σχεση με τα χρεη της ΑΕΚ επρεπε να ειναι στο δικαστηριο. Και ο εκπροσωπος του δημοσιου να ηταν παλι το ιδιο αποτελεσμα θα ηταν αφου τα χρεη προς το δημοσιο ηταν ελαχιστα σε σχεση με τα αλλα.
Το τι εγινε με την παναχαικη και τα αλλα δε τα ξερω αφου δεν ασχολουμε...
Ξερω ομως πως επεσε η Καλαμαρια για να μπορεσει να παρει στα χαρτια ο Κοκκαλης το πρωτα8λημα
-για να τσεπωσει τα φραγκα,
-να μην αφησει την ΑΕΚ να γιγαντωθει μπροστα του
με την συμπαρασταση του Γκαγκατση βεβαιως....αλλα εκει την παπια
εχεις δικιο.εγω ακομη περιμενω απαντηση στο πως βρηκε ο γκαγκατσης 18000 μετοχες της ιντραλοτ και 250000 ευρω αδηλωτα.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Ευχαριστώ ρε φίλε.Το θέμα είναινα μπορούμε,τουλάχιστον μεταξύ μας, να κάνουμε ένα διάλογο με νόημα και όχι να κάνουμε διαγωνισμό για το ποιός μπορεί να βρίσει ή να μειώσει τον άλλο περισσότερο.Ας πούμε ο gatto είναι τρελλός αεκτζής και φαίνεται κιόλας.Λόγω του ότι έχει διαφορετική άποψη δεν θα τον βρίσω.
Είναι ώρα να βρούμε οι αεκτζήδες αυτά που μας ενώνουν και όχι αυτά που μας χωρίζουν.Αυτό πρέπει να κάνουμε.Τουλάχιστον εμείς.Αυτή τη στιγμή η ΑΕΚ δεν έχει αλλού να στηριχτεί,παρά μόνο στο κόσμο της.Σε εμάς.
Όχι στην original,τη θύρα 21,τους defenders,τους ντεμικούς,τους αντιντεμικούς και τους κοζωνικούς.
ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ
Θα έμπαινα στην λούμπα να σου απαντήσω στις ΜΑΛΑΚΙΕΣ που έγραψες αν δεν ευχαριστούσες το αρχίδι!Τώρα ζήσε στα παραμύθια που σου έχουνε πουλήσει οι ντεμοφυλλάδες!
Δεν έχω κανένα λόγο να τα βρω με τους ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΕΣ της ΑΕΚ!
Αρκετή υπομονή κάναμε!ΞΥΛΟ και ΜΠΙΝΕΛΙΚΙ μόνο!!!!!!!!!!!!!!!!

jcvd35

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΚΩΛΟΓΕΡΕ και μόνο το γεγονός ότι ένα μυαλό γεμάτο με σκατά όπως το δικό σου είναι υπέρ του ρουφιάνου λέει πολλά!
εγω ειμαι υπερ της ΑΕΚ και μονο.απο εκει περα η ενσταση μου ειναι οτι δεν γινεται να κατηγορουμε τον νικολαιδη για ολα.εκανε πολλα και τεραστια λαθη κανεις δεν λεει το αντιθετο.οχι ομως οτι δεν προσπαθησε να κανει κατι καλο για την ομαδα.αλλο αν απετυχε.οχι ομως να τον βγαλουμε λαμογιο και ιδιο με τον ψωμιαδη.ας περιμενουμε το πορισμα και βλεπουμε.και τι γερο με λες μωρε μαλακα 15 χρονια σου ριχνω μονο.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
εγω ειμαι υπερ της ΑΕΚ και μονο.απο εκει περα η ενσταση μου ειναι οτι δεν γινεται να κατηγορουμε τον νικολαιδη για ολα.εκανε πολλα και τεραστια λαθη κανεις δεν λεει το αντιθετο.οχι ομως οτι δεν προσπαθησε να κανει κατι καλο για την ομαδα.αλλο αν απετυχε.οχι ομως να τον βγαλουμε λαμογιο και ιδιο με τον ψωμιαδη.ας περιμενουμε το πορισμα και βλεπουμε.και τι γερο με λες μωρε μαλακα 15 χρονια σου ριχνω μονο.
Να το δείχνεις κιόλας ότι είσαι μόνο υπέρ της ΑΕΚ!Γιατί από προχθές βγήκατε σαν τα σαλιγκάρια ΓΑΜΙΔΙΑ!

jcvd35

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ρε συ πλακα κανεις;απο προχθες με ειδες μονο;

magio7375

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Θα έμπαινα στην λούμπα να σου απαντήσω στις ΜΑΛΑΚΙΕΣ που έγραψες αν δεν ευχαριστούσες το αρχίδι!Τώρα ζήσε στα παραμύθια που σου έχουνε πουλήσει οι ντεμοφυλλάδες!
Δεν έχω κανένα λόγο να τα βρω με τους ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΕΣ της ΑΕΚ!
Αρκετή υπομονή κάναμε!ΞΥΛΟ και ΜΠΙΝΕΛΙΚΙ μόνο!!!!!!!!!!!!!!!!
Gatto έχεις δίκιο.Αρκετή υπομονή κάναμε.
ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕ ΜΑΛΑΚΙΣΤΙΡΙ.
ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗ ΤΗΣ ΑΕΚ
Το μοναδικό που θέλετε να κάνετε με το φτωχό σας το μυαλό,στρατιωτάκια και μισθοφόροι είναι να μικρύνεται την ΑΕΚ για να κατέβει στο επίπεδό σας.Τράβα βγάλε κανένα μεροκάματο,μαλακιστίρι και μετά έλα να μιλήσουμε για ιδέα,για ομάδα,για μέλλον.
ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟ ΑΝΘΡΩΠΑΡΙΟ ΤΗΣ ΠΟΥΤΣΑΣ

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Gatto έχεις δίκιο.Αρκετή υπομονή κάναμε.
ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΡΕ ΜΑΛΑΚΙΣΤΙΡΙ.
ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗ ΤΗΣ ΑΕΚ
Το μοναδικό που θέλετε να κάνετε με το φτωχό σας το μυαλό,στρατιωτάκια και μισθοφόροι είναι να μικρύνεται την ΑΕΚ για να κατέβει στο επίπεδό σας.Τράβα βγάλε κανένα μεροκάματο,μαλακιστίρι και μετά έλα να μιλήσουμε για ιδέα,για ομάδα,για μέλλον.
ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟ ΑΝΘΡΩΠΑΡΙΟ ΤΗΣ ΠΟΥΤΣΑΣ
ΧΑΖΟΜΑΛΑΚΑ κλώνε έτσι να με αντιγράφεις!Γαμώ το σπίτι σου ΗΛΙΘΙΟ ντεμάκι!!!

magio7375

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
ΧΑΖΟΜΑΛΑΚΑ κλώνε έτσι να με αντιγράφεις!Γαμώ το σπίτι σου ΗΛΙΘΙΟ ντεμάκι!!!
Τράβα τώρα μία πηχτή και μετά πήγαινε να γλείψεις τα αρχίδια του Δημητράκη μικρή μου......
Χατζηχρηστομισθοφόρε της ψωλής.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Τράβα τώρα μία πηχτή και μετά πήγαινε να γλείψεις τα αρχίδια του Δημητράκη μικρή μου......
Χατζηχρηστομισθοφόρε της ψωλής.
Θα το πω  για τελευταία φορά και βάλτο καλά στην ΧΟΝΤΡΟΚΕΦΑΛΑ σου κι εσύ και οι άλλοι!Δεν είμαι στην ορίτζιναλ και δεν με αγγίζουν οι μαλακίες που λέτε για τον ΧΧ!

magio7375

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Θα το πω  για τελευταία φορά και βάλτο καλά στην ΧΟΝΤΡΟΚΕΦΑΛΑ σου κι εσύ και οι άλλοι!Δεν είμαι στην ορίτζιναλ και δεν με αγγίζουν οι μαλακίες που λέτε για τον ΧΧ!
Καλά μικρή μου τραγούδα όσο θέλεις.δεν θα σε παρεξηγήσουμε.Το μοναδικό που εύχομαι είναι ,όταν θα αποκτήσεις την ικανότητα να βλέπεις τα πράγματα όπως είναι πραγματικά και όχι όπως στα σερβίρουν οι διάφοροι κάφροι,να μην είναι αργά για την ΑΕΚ μας.

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
πιστευετε να λεει την αληθεια οτι δεσμευσε μεγαλο μερος της περουσιας του;;;
περιπου 10.000.000;;;;

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Καλά μικρή μου τραγούδα όσο θέλεις.δεν θα σε παρεξηγήσουμε.Το μοναδικό που εύχομαι είναι ,όταν θα αποκτήσεις την ικανότητα να βλέπεις τα πράγματα όπως είναι πραγματικά και όχι όπως στα σερβίρουν οι διάφοροι κάφροι,να μην είναι αργά για την ΑΕΚ μας.
Δεν πειράζει ΚΛΩΝΟΑΔΕΛΦΑΡΑ...αρκεί που σε ταίζουν εσένα σώτο!

jcvd35

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
10 εκ. δεν ηταν με τιποτα δεσμευσαν ολοι ενα ποσο περιπου στα 2 εκ.σε περιπτωση που δεν εμπαινε η αεκ στο 44.πραγμα βεβαια που ειχαν παρει εγγυησεις οτι δεν υπαρχει περιπτωση να μην γινει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom