Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
ρε φιλαρακι τι να λεμε τωρα.να ξεχασουμε το γαυροι αδελφια μαζι θα το γιορτασουμε στην νεα φιλαδελφεια που τους γιουχαρε ολο το γηπεδο;

Φίλε μου, σε εκείνο το παιχνίδι - αν κατάλαβα καλά λες για το τελευταίο παιχνίδι με τον ΟΣΦΠ, το '93 στη Φιλαδέλφεια - ήμουνα στην 21 και είχα πάει 2 ώρες νωρίτερα γιατί γινόταν της πουτάνας.
Δεν άκουσα κάτι τέτοιο να λέγεται.
Θυμάμαι τον μακαρίτη τον Μητσιμπόνα, όταν είχαν βγει για ζέσταμα, που τους βρίζαμε και γέλαγε. Ο γαύρος τότε είχε έρθει για εκδρομή στη Φιλαδέλφεια, ήταν φανερό.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
και παλι φιλε μαριε για τον μελισσανιδη,κανεις δεν πειστηκε οτι θα εκανε το γηπεδο.πως να γινει οταν υπαρχει η αποφαση του στε;γηπεδο στην ν.φ. δεν μπορει να γινει ουτε καν οπως το παλιο.πως θα το εφτιαχνε;οταν η παε εκανε ανοικτη προσκληση σε οποιον μπορουσε να κανει γηπεδο στην ν.φ. γιατι δεν εμφανιστικε τοτε;
ΟΚ καθυστερημένο δεν είχες πειστεί ότι θα κατάφερνε να το φτιάξει το γήπεδο ο Μελισσανίδης!Ούτε εγώ είμαι σίγουρος , ούτε κανείς άλλος!Σου παρουσίασε όμως ένα σχέδιο!Ο αγαπητικός σου είχε δηλώσει "Και βέβαια θέλω γήπεδο στη ΝΦ,εκεί που έβαζα τα γκολ"!Γιατί εμφανίστηκε τότε στις εκλογές της Ερασιτεχνικής αφού δεν τον αφορούσε όπως ξεκάθαρα φάνηκε στη συνέχεια!Τι φοβήθηκε?Αν τα κατάφερνε ο Μελισσανίδης να φτιάξει το γήπεδο θα ήταν και αυτός ευτυχισμένος αφού και αυτός ήθελε γήπεδο εκεί ( :2funny: )!Αν αποτύγχανε θα έβγαινε στην από πάνω ο κοντός,θα είχε ξεμπροστιάσει τον τίγρη και θα μπορούσε ανενόχλητος να προωθήσει την αρπαχτή του ΠΟΡΔΔΥ!Και το κυριότερο θα είχαμε ξεδιαλύνει εμείς οι οπαδοί αν μπορεί να γίνει ή όχι εκεί το γήπεδο!Έχεις κάνα σοβαρό επιχείρημα ή θα μιλάμε αέρα πατέρα?

jcvd35

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ΟΚ καθυστερημένο δεν είχες πειστεί ότι θα κατάφερνε να το φτιάξει το γήπεδο ο Μελισσανίδης!Ούτε εγώ είμαι σίγουρος , ούτε κανείς άλλος!Σου παρουσίασε όμως ένα σχέδιο!Ο αγαπητικός σου είχε δηλώσει "Και βέβαια θέλω γήπεδο στη ΝΦ,εκεί που έβαζα τα γκολ"!Γιατί εμφανίστηκε τότε στις εκλογές της Ερασιτεχνικής αφού δεν τον αφορούσε όπως ξεκάθαρα φάνηκε στη συνέχεια!Τι φοβήθηκε?Αν τα κατάφερνε ο Μελισσανίδης να φτιάξει το γήπεδο θα ήταν και αυτός ευτυχισμένος αφού και αυτός ήθελε γήπεδο εκεί ( :2funny: )!Αν αποτύγχανε θα έβγαινε στην από πάνω ο κοντός,θα είχε ξεμπροστιάσει τον τίγρη και θα μπορούσε ανενόχλητος να προωθήσει την αρπαχτή του ΠΟΡΔΔΥ!Και το κυριότερο θα είχαμε ξεδιαλύνει εμείς οι οπαδοί αν μπορεί να γίνει ή όχι εκεί το γήπεδο!Έχεις κάνα σοβαρό επιχείρημα ή θα μιλάμε αέρα πατέρα?
παρουσιασε ενα σχεδιο που δεν ηταν και δεν ειναι δυνατον να γινει.εσυ σαν αεκτζη θα σε καλυπτε ενα γηπεδο 16000 θεσεων;γιατι μονο τετοιο μπορει να γινει εκει,και αν.αν θυμασαι οταν το παρουσιασε ειχαν βγει πολλοι και ελεγαν οτι ειναι αδυνατον να γινει.σου ξαναλεω παλι,οταν εκανε ανοιχτη προσκληση η παε για γηπεδο στην ν.φ. γιατι δεν επανηλθε;και δεν εμφανιστικε και κανεις αλλος;και μην τρωτε ρε παιδια το κουτοχορτο του μελισσανιδη.ελεγε περυσι οτι θελει να βαλει 70 εκ.γιατι δε βαζει τα μισα τωρα να παρει την ομαδα;στο μιλητο βαζω και εγω 200 εκ.γραπτο μπορει να κατατεθει;αυτο μετραει.μολις του ειπε ο κοντος να κανει γραπτη τη δηλωση,την εκανε,οπως παντα.και στο κατω κατω αεκτζηδες ειμαστε και οι 2.ειναι μαλακια να τσακωνομαστε.κανεις δεν λεει οτι ο κοντος δεν εκανε λαθη και τερατωδη.αλλα μονο αυτος εφταιξε;

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ο Νικολαΐδης είναι άφιλος. Θυμήσου πώς συμπεριφέρθηκε στον Σάντος και στον Ίβιτς. Τους χρησιμοποίησε και μετά τους πέταξε σαν στυμμένες λεμονόκουπες.

Κάθε φορά που υπήρχαν προβλήματα λόγω κακών επιλογών του, τα έβαζε με τους φιλάθλους.

Όσους αξιόλογους παίχτες είχε η ομάδα, τους ξεπούλησε μαζί με τον Φερέρ. Όλους.

Είχε έρθει με 5 - αν δεν απατώμαι - στόχους και δεν πέτυχε κανέναν. Ούτε τον πιο εύκολο, το προπονητικό.

Ήταν άπειρος και ανώριμος. Δεν είχε ιδέα ούτε τις γνώσεις για να διοικήσει ποδοσφαιρική ΠΑΕ.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Θα πω την γνώμη μου για τον Νικολαϊδη για τελευταία φορά,όποια κ αν είναι αυτή κ σε όποιον αρέσει.
Ο Νικολαϊδης μπήκε μπροστάρης,σε μια προσπάθεια του,να σώσει την ΑΕΚ.
Αυτή η προσπάθεια του,που έγινε αμέσως μετά το θαύμα του ΕURO,βρήκε συμμάχους της,όλους τους αδελφούς.
Αν θυμάστε είχε ξαναεμφανιστεί εκείνος ο πανύψηλος ο Κούγιας,που έλεγε ότι έχει την ΑΕΚ,όλοι πέσαμε πάνω του κ τον ξαποστείλαμε-και καλά τον κάναμε.Ωραία μέχρι ε΄δω.

Εκεί που άλλοι κρύφτηκαν,με δεδομένη την οικονομική τους επιφάνεια,ήρθε ο αγαπημένος,όλων μας,ως ποδοσφαιριστής Ντέμης,και θέλετε από μεγαλομανία,θέλετε από αγάπη,θέλετε απο μαζοχισμό,ήρθε κ αγόρασε την ΑΕΚ,στην πιο δύσκολη στιγμή της ιστορίας της,με χρέη άνω των 100 εκ.ευρώ!!!!!
Δεν πτοήθηκε,έβαλε το κεφάλι κάτω,βρήκαν κ την παράμετρο του άρθρου 44,και εξυγίαναν κατά το μεγαλύτερό της μέρος,την ΠΑΕ.

Από κει κ πέρα,άρχισαν μια σειρά κινήσεων(ΟΑΚΑ,προπονητές κλπ,κλπ) που τους περισσότερους μας έβρισκαν σύμφωνους.

Και άρχισε η κατρακύλα.
Η κατρακύλα άρχισε,από την ρουφιανια΄θέλετε να την πω,θα την πω ,των οπαδών από τον Ντέμη στην αστυνομία.
Προσέχτε όμως.Μπορεί σαν κίνηση να ήταν άστοχη και άκομψη,αλλά δεν έγινε για το κακό της ομάδας-τουναντίον έγινε από τον Ντέμη με γνώμονα να προστατέψει την ομάδα.Πιστεύω ότι είναι ένα από τα πράγματα,που έχει μετανιώσει ο Ντέμης κ να το συνυπολογίζει στα λα΄θη του ως πρόεδρος.
Από κει κ πέρα κ με αφορμή το θέμα του γηπέδου,άρχισε ο πόλεμος κ το αλισβερίσι,μέρους των οπαδών της ΑΕΚ κ δη της ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ απέναντι στον Ντέμη με σκοπό την φθορά του.
Σιγά-σιγά κ μετά το χάσιμο του πρωταθλήματος της ΑΕΚ στα χαρτιά,η φθορά έγινε μεγαλύτερη,αφού πια οι ενάντια στον Ντέμη οπαδοί,έβρισκαν κ ως αφορμή το αγωνιστικό κομμάτι της ομάδας για να τον βγάλουν ως την μεγαλύτερη λαιλαπα που πε΄ρασε από την ΑΕΚ!!!!Άκουσον-άκουσον :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Ο άνθρωπος δηλαδή που μπήκε μπροστά για να σώσει την ομάδα,την έβγαλε από το μεγαλύτερο σκόπελο της Ιστορίας της,κέρδισε ένα πρωτάθλημα που το έχασε στα χαρτιά,κατηγορείται κ κυνηγιέτε κιόλας όταν τον δούνε από μερίδα των οπαδών της ομάδας που έσωσε.ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΗΛΑΔΗ.

Από κ και πέρα το μεγαλύτερο λα΄θος του για μένα(όχι οι βλακείες τύπου Φοίβου,Φερέρ κλπ) για μένα ήταν ότι την έκανε όταν το καράβι άρχισε να μπατάρει,ενώ έπρεπε να μείνει να παλέψει.
ΤΕΛΟΣ με θλίβει που βλέπω μερίδα Αεκτζήδων,θέλετε από ξεροκεφαλιά,θέλετε από κομπλεξισμό,θέλετε από παραπληροφόρηση,θέλετε από ότι θέλετε,να κατηγορούν έναν άνθρωπο που υπέπεσε σε λαθη κ ο ίδιος το λεέι,έναν άνθρωπο που είναι δηλωμένος ΑΕΚΑΡΑΣ,που έβαλε την  περιουσία του ενέχυρο,να τον κυνηγάνε κ να τον λοιδωρούν ως τον χειρότερο πρόεδρο κ παράγοντα που περασε από την ΑΕΚ.

Εμένα ο πατέρας μου με έμαθε αχάριστος να μην είμαι,ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΙ.

Ευχαριστώ πολυ΄κ με θλίβει που βλέπω κάποιους αδελφούς,για του όποιους λόγους τους ,να ξεπέφτουν κ να μικραίνουν τόσο πολύ,βγάζοντας τον αληθινό τους χαρακτήρα κ να επιδίδονται σε βρισιές.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ο Νικολαΐδης είναι άφιλος. Θυμήσου πώς συμπεριφέρθηκε στον Σάντος και στον Ίβιτς. Τους χρησιμοποίησε και μετά τους πέταξε σαν στυμμένες λεμονόκουπες.

Κάθε φορά που υπήρχαν προβλήματα λόγω κακών επιλογών του, τα έβαζε με τους φιλάθλους.

Όσους αξιόλογους παίχτες είχε η ομάδα, τους ξεπούλησε μαζί με τον Φερέρ. Όλους.

Είχε έρθει με 5 - αν δεν απατώμαι - στόχους και δεν πέτυχε κανέναν. Ούτε τον πιο εύκολο, το προπονητικό.

Ήταν άπειρος και ανώριμος. Δεν είχε ιδέα ούτε τις γνώσεις για να διοικήσει ποδοσφαιρική ΠΑΕ.

βάλε και αδίστακτος και ανήθικος.

τα λεφτά που πήρε από τον Ψωμιάδη (τα κλεμμένα) εκτός του ότι δεν τα δούλεψε ποτέ, ακόμα λέει πως τα έβαλε ως μετοχικό κεφάλαιο.
Οι παίκτες έπαιζαν απλήρωτοι για πάνω από 6 μήνες, ο μάγκας δεν είχε χάσει δραχμή και γυρνώντας ζήτησε και από τους παίκτες να χαρίσουν το 30%.
σε όσους ατνήθηκαν αυτοί που αργότερα ρουφιάνεψε μπόυκαραν έσπασαν αυτοκίνητα για να έρθουν οι παίκτες στα λογικά τους.
Οσο η ΑΕΚ ήταν μπουρδέλο ο μεσσίας έκανε διακοπές στη Μαδρίτη.
κοινώς τα κλεμμένα φράγκα για τα οποία κάρφωσε τον Ψωμιάδη έγιναν αργότερα μοχλός απόκτησης μετοχικού πακέτου.
Να τον χαίρεστε τον ήρωα.
Βεβαίως η ζωή είναι πουτάνα.
Οι ήρωες οι πραγματικοί μπορεί να μπαίνουν φυλακή αλλά μετά παίρνουν αυτό που τους αξίζει.....
ο μάγκας ντέμης κάνει δηλώσεις όχι για να μας πει κάτι αλλά γιατί έχει κλάσει μέντες για το ξύλο που ενδέχεται να φάει......
ρόδοα τσάντα και μαγκιά όταν όλοι είναι μαζί μας.
ψέμα μούφα και κλανιά όταν όλοι είναι εναντίον μας.

Υ.Γ.
Ας ρωτήσουν μερικά ΑΕΚόνια τη γνώμη του Νικολάου (του μόνου ΑΕΚτζή που ήταν πάντα ΑΕΚ και δεν είχε ανάγκη να πουλήσει ΑΕΚοφροσύνη).
τα χω ξαναγράψει...
Του είχε πει να δουλέψει αμισθί στην ΠΑΕ κι αυτός για να είναι ο γενικός γαμάω πήγε και προσέλαβε τσιράκια του......
Ζήτω οι Μεσσίες σας.
Σκοτεινέ...... Ακου αχαριστία... Αχχχχαχαχαχαχαχαχαχα

Κλεμμένα φράγκα βρώμικα φράγκα έλεγε ο παππούς μου ο Μικρασιατης.

Επισκέπτης
βάλε και αδίστακτος και ανήθικος.

τα λεφτά που πήρε από τον Ψωμιάδη (τα κλεμμένα) εκτός του ότι δεν τα δούλεψε ποτέ, ακόμα λέει πως τα έβαλε ως μετοχικό κεφάλαιο.
Οι παίκτες έπαιζαν απλήρωτοι για πάνω από 6 μήνες, ο μάγκας δεν είχε χάσει δραχμή και γυρνώντας ζήτησε και από τους παίκτες να χαρίσουν το 30%.
σε όσους ατνήθηκαν αυτοί που αργότερα ρουφιάνεψε μπόυκαραν έσπασαν αυτοκίνητα για να έρθουν οι παίκτες στα λογικά τους.
Οσο η ΑΕΚ ήταν μπουρδέλο ο μεσσίας έκανε διακοπές στη Μαδρίτη.
κοινώς τα κλεμμένα φράγκα για τα οποία κάρφωσε τον Ψωμιάδη έγιναν αργότερα μοχλός απόκτησης μετοχικού πακέτου.
Να τον χαίρεστε τον ήρωα.
Βεβαίως η ζωή είναι πουτάνα.
Οι ήρωες οι πραγματικοί μπορεί να μπαίνουν φυλακή αλλά μετά παίρνουν αυτό που τους αξίζει.....
ο μάγκας ντέμης κάνει δηλώσεις όχι για να μας πει κάτι αλλά γιατί έχει κλάσει μέντες για το ξύλο που ενδέχεται να φάει......
ρόδοα τσάντα και μαγκιά όταν όλοι είναι μαζί μας.
ψέμα μούφα και κλανιά όταν όλοι είναι εναντίον μας.

Υ.Γ.
Ας ρωτήσουν μερικά ΑΕΚόνια τη γνώμη του Νικολάου (του μόνου ΑΕΚτζή που ήταν πάντα ΑΕΚ και δεν είχε ανάγκη να πουλήσει ΑΕΚοφροσύνη).
τα χω ξαναγράψει...
Του είχε πει να δουλέψει αμισθί στην ΠΑΕ κι αυτός για να είναι ο γενικός γαμάω πήγε και προσέλαβε τσιράκια του......
Ζήτω οι Μεσσίες σας.
Σκοτεινέ...... Ακου αχαριστία... Αχχχχαχαχαχαχαχαχαχα

Κλεμμένα φράγκα βρώμικα φράγκα έλεγε ο παππούς μου ο Μικρασιατης.
κια για να μην ξεχνανε καποιοι οτι ο κοντος μαζι με τον αλλον τον αεκαρα τον τσιαρτα ηταν οι μοναδικοι που ειχαν προπληρωμενα συβολαια απο τα τηλεοπτικα μιας και ετσι ηταν τα συμβολαια τους οταν καποιοι αλλοι ειχαν να δουν το χρωμα του χρηματος κατι μηνες. σιγα ο κοντος μην μπηκε και μεσα οσο για την περιουσια του δεν εχουν κατι να του παρουν αφου ολα ειναι στην μαλεα και στις εταιριες που εχει συστησει !!!!!αυτα για να μην σας παραμυθιαζει. αληθεια εκτος απο το συγκροτημα στο κεφαλαρι που τα βρηκε ο κυριος νικολαιδης τα χρηματα και αγορασε οικοπεδα και ακινητα σχεδον σε ολες τις κυκλαδες;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
κια για να μην ξεχνανε καποιοι οτι ο κοντος μαζι με τον αλλον τον αεκαρα τον τσιαρτα ηταν οι μοναδικοι που ειχαν προπληρωμενα συβολαια απο τα τηλεοπτικα μιας και ετσι ηταν τα συμβολαια τους οταν καποιοι αλλοι ειχαν να δουν το χρωμα του χρηματος κατι μηνες. σιγα ο κοντος μην μπηκε και μεσα οσο για την περιουσια του δεν εχουν κατι να του παρουν αφου ολα ειναι στην μαλεα και στις εταιριες που εχει συστησει !!!!!αυτα για να μην σας παραμυθιαζει. αληθεια εκτος απο το συγκροτημα στο κεφαλαρι που τα βρηκε ο κυριος νικολαιδης τα χρηματα και αγορασε οικοπεδα και ακινητα σχεδον σε ολες τις κυκλαδες;

ρει....
από τοτε τον σιχάθηκα τον μπάσταρδο....
Ειπε αποχωρώ λόγω ψυχολογίας από τα Χριστούγεννα ο σκατόψυχος ενώ ήταν ο μόνος με πλήρη πληρωμή του συμβολαίου.....
Εγώ πίστευα ότι ερχόμενος το λαμόγιο θα πει γυρίζω πίσω στην ΠΑΕ τα κλεμμένα που με πλήρωνε ο πούρος.  Αντ αυτού, με αυτά τα χρήματα έγινε μέτοχος και εκβίαζε τα απλήρωτα παιδιά που είχαν να πάρουν φράγκα για μήνες να "συναινέσουν" σε μείωση αποδοχών κατά 30% λόγω..... οικονομικών προβλημάτων της ΠΑΕ μέσω των καλόπαιδων της ορίτζιναλ.

για τέτοιο πουτανόψυχο μιλάμε.

χου ρε μπάσταρδε ρουφιάνε.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Δεν περιμένω κάποια σοβαρή απάντηση ή επιχείρημα από τα ντεμάκια!
Το είχα σαν υπογραφή για μεγάλο διάστημα εδώ μέσα...

[move]Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ[/move]

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
ρε πούστη μου.....
οι γάβροι ποτέ δεν ποστάρουν βίντεα από άλλους....
η έλλειψη γκόμενας δεν καλύπτεται με τσόντες στο βίντεο...
δε γαμάς εσύ. άλλος είναι ο πορνοστάρ.
ο άλλος σου ποστάρει ένα κάρο βίντεο που είσαι η πορνοπουτάνα του......
κόφτε τη μαλακία αυτή
εκτίθεστε μόνοι σας.
εάν δε μπορείς να γαμήσεις μόνος βάρα καλύτερα μαλακία. Μη χρησιμοποιείς τα γαμήσια άλλων.....
ρε συ επειδή μας τα έχεις πρήξει, αποφάσισε πρώτα τι ομάδα είσαι εσύ και μετά μίλα γιατους άλλους. είσαι ο μόνος που δεν ξέρουμε τι ομάδα είσαι. Εκτός και εάν είσαι απλά κομπλεξικός ΑΝΤΙ-ΑΕΚΤΖΗΣ.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
ΣΑΛΤΑ ΓΑΜΗΣΟΥ ΜΑΛΑΚΙΣΜΈΝΟ

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
Θα πω την γνώμη μου για τον Νικολαϊδη για τελευταία φορά,όποια κ αν είναι αυτή κ σε όποιον αρέσει.
Αυτή η προσπάθεια του,που έγινε αμέσως μετά το θαύμα του ΕURO,βρήκε συμμάχους της,όλους τους αδελφούς.
Αν θυμάστε είχε ξαναεμφανιστεί εκείνος ο πανύψηλος ο Κούγιας,που έλεγε ότι έχει την ΑΕΚ,όλοι πέσαμε πάνω του κ τον ξαποστείλαμε-και καλά τον κάναμε.Ωραία μέχρι ε΄δω.

Εκεί που άλλοι κρύφτηκαν,με δεδομένη την οικονομική τους επιφάνεια,ήρθε ο αγαπημένος,όλων μας,ως ποδοσφαιριστής Ντέμης,και θέλετε από μεγαλομανία,θέλετε από αγάπη,θέλετε απο μαζοχισμό,ήρθε κ αγόρασε την ΑΕΚ,στην πιο δύσκολη στιγμή της ιστορίας της,με χρέη άνω των 100 εκ.ευρώ!!!!!
Δεν πτοήθηκε,έβαλε το κεφάλι κάτω,βρήκαν κ την παράμετρο του άρθρου 44,και εξυγίαναν κατά το μεγαλύτερό της μέρος,την ΠΑΕ.

Από κει κ πέρα,άρχισαν μια σειρά κινήσεων(ΟΑΚΑ,προπονητές κλπ,κλπ) που τους περισσότερους μας έβρισκαν σύμφωνους.

Και άρχισε η κατρακύλα.
Η κατρακύλα άρχισε,από την ρουφιανια΄θέλετε να την πω,θα την πω ,των οπαδών από τον Ντέμη στην αστυνομία.
Προσέχτε όμως.Μπορεί σαν κίνηση να ήταν άστοχη και άκομψη,αλλά δεν έγινε για το κακό της ομάδας-τουναντίον έγινε από τον Ντέμη με γνώμονα να προστατέψει την ομάδα.Πιστεύω ότι είναι ένα από τα πράγματα,που έχει μετανιώσει ο Ντέμης κ να το συνυπολογίζει στα λα΄θη του ως πρόεδρος.
Από κει κ πέρα κ με αφορμή το θέμα του γηπέδου,άρχισε ο πόλεμος κ το αλισβερίσι,μέρους των οπαδών της ΑΕΚ κ δη της ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ απέναντι στον Ντέμη με σκοπό την φθορά του.
Σιγά-σιγά κ μετά το χάσιμο του πρωταθλήματος της ΑΕΚ στα χαρτιά,η φθορά έγινε μεγαλύτερη,αφού πια οι ενάντια στον Ντέμη οπαδοί,έβρισκαν κ ως αφορμή το αγωνιστικό κομμάτι της ομάδας για να τον βγάλουν ως την μεγαλύτερη λαιλαπα που πε΄ρασε από την ΑΕΚ!!!!Άκουσον-άκουσον :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Ο άνθρωπος δηλαδή που μπήκε μπροστά για να σώσει την ομάδα,την έβγαλε από το μεγαλύτερο σκόπελο της Ιστορίας της,κέρδισε ένα πρωτάθλημα που το έχασε στα χαρτιά,κατηγορείται κ κυνηγιέτε κιόλας όταν τον δούνε από μερίδα των οπαδών της ομάδας που έσωσε.ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΗΛΑΔΗ.

Από κ και πέρα το μεγαλύτερο λα΄θος του για μένα(όχι οι βλακείες τύπου Φοίβου,Φερέρ κλπ) για μένα ήταν ότι την έκανε όταν το καράβι άρχισε να μπατάρει,ενώ έπρεπε να μείνει να παλέψει.
ΤΕΛΟΣ με θλίβει που βλέπω μερίδα Αεκτζήδων,θέλετε από ξεροκεφαλιά,θέλετε από κομπλεξισμό,θέλετε από παραπληροφόρηση,θέλετε από ότι θέλετε,να κατηγορούν έναν άνθρωπο που υπέπεσε σε λαθη κ ο ίδιος το λεέι,έναν άνθρωπο που είναι δηλωμένος ΑΕΚΑΡΑΣ,που έβαλε την  περιουσία του ενέχυρο,να τον κυνηγάνε κ να τον λοιδωρούν ως τον χειρότερο πρόεδρο κ παράγοντα που περασε από την ΑΕΚ.

Εμένα ο πατέρας μου με έμαθε αχάριστος να μην είμαι,ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΙ.

Ευχαριστώ πολυ΄κ με θλίβει που βλέπω κάποιους αδελφούς,για του όποιους λόγους τους ,να ξεπέφτουν κ να μικραίνουν τόσο πολύ,βγάζοντας τον αληθινό τους χαρακτήρα κ να επιδίδονται σε βρισιές.
πολύ σωστός Σκοτεινέ. Τα είπες όλα!!!
Τώρα ετοιμάζομαι για το ξεκώλιασμα από το gatto!!!
Φίλε gatte να μου φερθείς καλά. χα χα

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
πολύ σωστός Σκοτεινέ. Τα είπες όλα!!!
Τώρα ετοιμάζομαι για το ξεκώλιασμα από το gatto!!!
Φίλε gatte να μου φερθείς καλά. χα χα
Ήμουνα σίγουρος ότι θα το κάνεις παράθεση ρε! :2funny:
Σκοπός είναι να πείτε και κάνα επιχείρημα όμως...αυτά είναι ΜΑΛΑΚΙΕΣ για μικρά παιδάκια!

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
Ήμουνα σίγουρος ότι θα το κάνεις παράθεση ρε! :2funny:
Σκοπός είναι να πείτε και κάνα επιχείρημα όμως...αυτά είναι ΜΑΛΑΚΙΕΣ!
εγώ τα έχω πει όλα ρε συ gatte και διαφωνούμε σε αυτό το θέμα. Τι θέλεις? να αρχίσω πάλι να τα γράφω? Αφού δεν πρόκειται να σε πείσω ούτε εσύ να με πείσεις. Απλά δεν θέλω να βάζεις ΑΕΚόμετρα. Πιστεύω ότι παρά τις διαφωνίες μας όλοι αγαπάμε την ομάδα καιθέλουμε το καλό της.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Το 'χει η μοίρα του προδότη να τον λένε καλό στρατιώτη που λέει και το νέο άσμα του Νότη!  :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ρε συ επειδή μας τα έχεις πρήξει, αποφάσισε πρώτα τι ομάδα είσαι εσύ και μετά μίλα γιατους άλλους. είσαι ο μόνος που δεν ξέρουμε τι ομάδα είσαι. Εκτός και εάν είσαι απλά κομπλεξικός ΑΝΤΙ-ΑΕΚΤΖΗΣ.

είμαι βάζελος. απλά όταν κάποιος είναι καμμένος είτε είναι ολυμπιακός, είτε παναθηναικός είτε ΑΕΚ θα του ρίχνω μπινελίκια μέχρι να σταματήσει να μας τα πρήζει.

από κει και πέρα.
την αλήθεια τη μαθαίνεις συνήθωε μόνοα από αυτούς που δεν έχουν ούτε συναισθηματική φόρτιση ούτε να κερδίσουν τίποτα από μια κατάσταση.

για όποιον μαλάκα γαβροχανουμοβάζελο είναι ακόμα με το ντέμη τον κομμουνιστή απλά του λεω να πάει να γαμηθεί.

Υ.Γ.
άμα έχεις περαιτέρω απορίες για τον μεσσία μπορείς να ρωτήσεις τον Κασάπη για όλες τις λεπτομέρειες.

περαστικά.
Υ.Γ. 2
η ΑΕΚ έχει βασικά υπεύθυνο κατάντιας και λέγεται Νικολαίδης. Βεβαίως επειδή στον νεοέλληνα η μαλακία δεν βγαίνει ούτε με εγχείριση υπάρχουν ακόμα τύποι που τον υποστηρίζουν.
με γειά και χαρά τους.
ΑΕΚ βέβαια εποχής Μπάγιεβιτς με τέτοια σκατόμυαλα δε θα ξαναδούν ποτέ.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
εγώ τα έχω πει όλα ρε συ gatte και διαφωνούμε σε αυτό το θέμα. Τι θέλεις? να αρχίσω πάλι να τα γράφω? Αφού δεν πρόκειται να σε πείσω ούτε εσύ να με πείσεις. Απλά δεν θέλω να βάζεις ΑΕΚόμετρα. Πιστεύω ότι παρά τις διαφωνίες μας όλοι αγαπάμε την ομάδα καιθέλουμε το καλό της.
Τα ΑΕΚόμετρα τα βάζετε εσείς!Καλό θα είναι να σταματήσετε τις προσωπολατρείες και να βάζετε τον κοντοπούτανο πάνω από την ΑΕΚ!Το ξέρω ότι στα λόγια δεν θα το δεχτείς αλλά έτσι είναι...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

πάρτε παράδειγμα απ την ΑΕΚοφροσύνη του Ντέμη να δείτε άσπρη μέρα...

αααααααααααααααααχαχαχχαχαχαχαχααχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαα

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16

Και άρχισε η κατρακύλα.

Συγκινηθηκα!!!!!
Πολυ Τρυφερο Ποσταρισμα !!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :lheel: :lheel: :lheel: :lheel: :lheel: :lheel: :lheel: :lheel: :lheel: :lheel: :lheel: :lheel: :lheel: :lheel: :lheel:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom