Θα πω την γνώμη μου για τον Νικολαϊδη για τελευταία φορά,όποια κ αν είναι αυτή κ σε όποιον αρέσει.
Ο Νικολαϊδης μπήκε μπροστάρης,σε μια προσπάθεια του,να σώσει την ΑΕΚ.
Αυτή η προσπάθεια του,που έγινε αμέσως μετά το θαύμα του ΕURO,βρήκε συμμάχους της,όλους τους αδελφούς.
Αν θυμάστε είχε ξαναεμφανιστεί εκείνος ο πανύψηλος ο Κούγιας,που έλεγε ότι έχει την ΑΕΚ,όλοι πέσαμε πάνω του κ τον ξαποστείλαμε-και καλά τον κάναμε.Ωραία μέχρι ε΄δω.
Εκεί που άλλοι κρύφτηκαν,με δεδομένη την οικονομική τους επιφάνεια,ήρθε ο αγαπημένος,όλων μας,ως ποδοσφαιριστής Ντέμης,και θέλετε από μεγαλομανία,θέλετε από αγάπη,θέλετε απο μαζοχισμό,ήρθε κ αγόρασε την ΑΕΚ,στην πιο δύσκολη στιγμή της ιστορίας της,με χρέη άνω των 100 εκ.ευρώ!!!!!
Δεν πτοήθηκε,έβαλε το κεφάλι κάτω,βρήκαν κ την παράμετρο του άρθρου 44,και εξυγίαναν κατά το μεγαλύτερό της μέρος,την ΠΑΕ.
Από κει κ πέρα,άρχισαν μια σειρά κινήσεων(ΟΑΚΑ,προπονητές κλπ,κλπ) που τους περισσότερους μας έβρισκαν σύμφωνους.
Και άρχισε η κατρακύλα.
Η κατρακύλα άρχισε,από την ρουφιανια΄θέλετε να την πω,θα την πω ,των οπαδών από τον Ντέμη στην αστυνομία.
Προσέχτε όμως.Μπορεί σαν κίνηση να ήταν άστοχη και άκομψη,αλλά δεν έγινε για το κακό της ομάδας-τουναντίον έγινε από τον Ντέμη με γνώμονα να προστατέψει την ομάδα.Πιστεύω ότι είναι ένα από τα πράγματα,που έχει μετανιώσει ο Ντέμης κ να το συνυπολογίζει στα λα΄θη του ως πρόεδρος.
Από κει κ πέρα κ με αφορμή το θέμα του γηπέδου,άρχισε ο πόλεμος κ το αλισβερίσι,μέρους των οπαδών της ΑΕΚ κ δη της ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ απέναντι στον Ντέμη με σκοπό την φθορά του.
Σιγά-σιγά κ μετά το χάσιμο του πρωταθλήματος της ΑΕΚ στα χαρτιά,η φθορά έγινε μεγαλύτερη,αφού πια οι ενάντια στον Ντέμη οπαδοί,έβρισκαν κ ως αφορμή το αγωνιστικό κομμάτι της ομάδας για να τον βγάλουν ως την μεγαλύτερη λαιλαπα που πε΄ρασε από την ΑΕΚ!!!!Άκουσον-άκουσον
Ο άνθρωπος δηλαδή που μπήκε μπροστά για να σώσει την ομάδα,την έβγαλε από το μεγαλύτερο σκόπελο της Ιστορίας της,κέρδισε ένα πρωτάθλημα που το έχασε στα χαρτιά,κατηγορείται κ κυνηγιέτε κιόλας όταν τον δούνε από μερίδα των οπαδών της ομάδας που έσωσε.ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΗΛΑΔΗ.
Από κ και πέρα το μεγαλύτερο λα΄θος του για μένα(όχι οι βλακείες τύπου Φοίβου,Φερέρ κλπ) για μένα ήταν ότι την έκανε όταν το καράβι άρχισε να μπατάρει,ενώ έπρεπε να μείνει να παλέψει.
ΤΕΛΟΣ με θλίβει που βλέπω μερίδα Αεκτζήδων,θέλετε από ξεροκεφαλιά,θέλετε από κομπλεξισμό,θέλετε από παραπληροφόρηση,θέλετε από ότι θέλετε,να κατηγορούν έναν άνθρωπο που υπέπεσε σε λαθη κ ο ίδιος το λεέι,έναν άνθρωπο που είναι δηλωμένος ΑΕΚΑΡΑΣ,που έβαλε την περιουσία του ενέχυρο,να τον κυνηγάνε κ να τον λοιδωρούν ως τον χειρότερο πρόεδρο κ παράγοντα που περασε από την ΑΕΚ.
Εμένα ο πατέρας μου με έμαθε αχάριστος να μην είμαι,ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΙ.
Ευχαριστώ πολυ΄κ με θλίβει που βλέπω κάποιους αδελφούς,για του όποιους λόγους τους ,να ξεπέφτουν κ να μικραίνουν τόσο πολύ,βγάζοντας τον αληθινό τους χαρακτήρα κ να επιδίδονται σε βρισιές.