1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
εγω που ημουν μεσα και ειδα λαιβ τη μαλακια του φερουζεμ τι να πω??
γαμώ τον Σάντος σας ρε.
από εκείνο το παίγνιο τον σιχαθηκε η ψυχή μου.
εγω που ημουν μεσα και ειδα λαιβ τη μαλακια του φερουζεμ τι να πω??
γιατι δεν το θυμασαι;πλακα κανεις τωρα.9 χρονων βιντεο λες να υπαρχει;
εισαι πολυ σωστος φιλε μπραβο.Παιδιά το θέμα είναι τι γίνεται τώρα.ΤΩΡΑ.Το τι έγινε,πόσους τίτλους χάσαμε από τα κοράκια (οποιουδήποτε χρώματος ),ποιός έφαγε,πόσα έφαγε δεν θα μας δώσουν λύση.Και αυτό είναι σίγουρο.Όπως σίγουρο είναι και το ότι με το μοναδικό σχέδιο που δεν μπορούμε να πάμε μπροστά είναι είτε με πρόεδρο το Χατζηχρήστο,είτε περιμένοντας να έρθει ο Μεσσίας-μεγιστάνας-Αεκτζής από κουνιά και να τα σπρώξει για την καψούρα του.Αυτά δεν ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
Οι νυν μέτοχοι κόλωσαν οικονομικά.Δεν πιστεύω ότι δεν έχουν λεφτά , αλλά είμαι πεπεισμένος ότι δεν θέλουν να βάλουν άλλα.Είναι πλέον πασιφανές.Κοζώνης-Μοζώνης δεν υπάρχει,δεν υπήρχε και είμαι απόλτα σ΄γουρος ότι δε θα υπάρξει.
Το μοναδικό σχέδιο που εγώ βλέπω ως βιώσιμο και εφαρμόσιμο είναι το σχέδιο Κιντή.Δηλαδή η ομάδα να παράγει πλούτο μέσω των ποδοσφαιριστών της.Μικροί σε ηλικία,φτηνοί σε κόστος,είτε από τις ακαδημίες μας,είτε από σοβαρό scouting σε Ελλάδα και εξωτερικό.Το ποιοί θα το εφαρμόσουν το σχέδιο είναι το δύσκολο αλλά θα βρεθεί.
Πάντως πιστεύω ότι τον τελευταίο καιρό έχουμε απαξιώσει άτομα που όντως αγαπάνε την ΑΕΚ κι προσπάθησαν να βοηθήσουν αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφεραν.
επειδη δεν εχεις παιξει μπαλα,δεν εχεις και ιδεα και δεν σε παρεξηγω.
Παιδιά το θέμα είναι τι γίνεται τώρα.ΤΩΡΑ.Το τι έγινε,πόσους τίτλους χάσαμε από τα κοράκια (οποιουδήποτε χρώματος ),ποιός έφαγε,πόσα έφαγε δεν θα μας δώσουν λύση.Και αυτό είναι σίγουρο.Όπως σίγουρο είναι και το ότι με το μοναδικό σχέδιο που δεν μπορούμε να πάμε μπροστά είναι είτε με πρόεδρο το Χατζηχρήστο,είτε περιμένοντας να έρθει ο Μεσσίας-μεγιστάνας-Αεκτζής από κουνιά και να τα σπρώξει για την καψούρα του.Αυτά δεν ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
Οι νυν μέτοχοι κόλωσαν οικονομικά.Δεν πιστεύω ότι δεν έχουν λεφτά , αλλά είμαι πεπεισμένος ότι δεν θέλουν να βάλουν άλλα.Είναι πλέον πασιφανές.Κοζώνης-Μοζώνης δεν υπάρχει,δεν υπήρχε και είμαι απόλτα σ΄γουρος ότι δε θα υπάρξει.
Το μοναδικό σχέδιο που εγώ βλέπω ως βιώσιμο και εφαρμόσιμο είναι το σχέδιο Κιντή.Δηλαδή η ομάδα να παράγει πλούτο μέσω των ποδοσφαιριστών της.Μικροί σε ηλικία,φτηνοί σε κόστος,είτε από τις ακαδημίες μας,είτε από σοβαρό scouting σε Ελλάδα και εξωτερικό.Το ποιοί θα το εφαρμόσουν το σχέδιο είναι το δύσκολο αλλά θα βρεθεί.
Πάντως πιστεύω ότι τον τελευταίο καιρό έχουμε απαξιώσει άτομα που όντως αγαπάνε την ΑΕΚ κι προσπάθησαν να βοηθήσουν αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφεραν.
ό,τι πεις....
συνέχισε το κλαψομούνιασμα.
Ξέριες γιατί είσαι άχρηστος;
Γιατί στο μόνο παίγνιο που έχεις παίξει εκτός με τον γάβρο ΕΒΕΡ παίρνεις δυό πενάλτια, τρως 4 και χάνεις ενώ με ισοπαλία παίρνεις κούπα.
αει γαμήσου τώρα κλαψομούνη και συ και το ακυρωθέν γκολ του ρουφιάνου
μήπως να σας το έδιναν ρε μαλάκες και στα χαρτιά να τελείωνε το παραμύθι;
Είπα.
Εκείνο το παίγνιο υπήρξε σταθμός.
Μίκρυνε τον βαζελοχάνουμο και έκανε το γάβρο κολοσσό.
Μετά ήρθε η ριζούπολη μετά ο βάλνερ.
και για όλους εσάς τους κλαψομούνηδες ήρθαν και οι μέλισσες.
στα χαρτια το παιρνουν τα πουστρακια οχι εμεις.το ποιοι ειναι κλαψομουνηδες κοιτα το 2005 τι εκανε το πουστικο σωματειο οταν εφαγε τιμωρια για τα εκτροπα στην νεα σμυρνη.και κοιτα τι εκαναν τα ιδια πουστακια τα 2008.
Διαφωνώ κάθετα και οριζόντια.
Δεν υπάρχουν ούτε θα υπάρξουν οι προϋποθέσεις για να γίνει κάτι τέτοιο. Αν το κάνουμε αυτό, θα παίζουμε για τη 10η θέση, όπως κάνει η Ξάνθη και η Λάρισα. Εδώ δεν μπορούμε να φτιάξουμε προπονητικό, δεν έχουμε γήπεδο, τι ακαδημίες και μαλακίες; Ποιος βγάζει παίχτες από τις ακαδημίες; Βγάζει ο Παναθηναϊκός που έχει τόσα χρόνια προπονητικό κέντρο υψηλών προδιαγραφών;
Το ελληνικό πρωτάθλημα παίζεται (τουλάχιστον) κατά το ήμισυ στο παρασκήνιο. Μοντέλα τύπου Άρσεναλ, παλιού Άγιαξ κ.λπ., δεν μπορούν να εφαρμοστούν εδώ.
Διαφωνώ κάθετα και οριζόντια.
Δεν υπάρχουν ούτε θα υπάρξουν οι προϋποθέσεις για να γίνει κάτι τέτοιο. Αν το κάνουμε αυτό, θα παίζουμε για τη 10η θέση, όπως κάνει η Ξάνθη και η Λάρισα. Εδώ δεν μπορούμε να φτιάξουμε προπονητικό, δεν έχουμε γήπεδο, τι ακαδημίες και μαλακίες; Ποιος βγάζει παίχτες από τις ακαδημίες; Βγάζει ο Παναθηναϊκός που έχει τόσα χρόνια προπονητικό κέντρο υψηλών προδιαγραφών;
Το ελληνικό πρωτάθλημα παίζεται (τουλάχιστον) κατά το ήμισυ στο παρασκήνιο. Μοντέλα τύπου Άρσεναλ, παλιού Άγιαξ κ.λπ., δεν μπορούν να εφαρμοστούν εδώ.
από την στιγμή όμως που δεν υπάρχει κάποιος επιφανής να μπει κ να χώσει φράγκα,δυστυχώς δεν υπάρχει κατι άλλο χειροπιαστό.
ΠΑΥΛΟ ΘΕΕ, ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΠΑΕ.
Αδελφέ,από την στιγμή όμως που δεν υπάρχει κάποιος επιφανής να μπει κ να χώσει φράγκα,δυστυχώς δεν υπάρχει κατι άλλο χειροπιαστό.
Ας μπει καποιος που να θέλει να τα σπρώξει,και τότε το σχέδιο Κιντή,πάει στράφι.
Δεν μπορώ ρε φίλε να βλέπω την ΑΕΚ στη μέση της βαθμολογίας.
Ούτε μπορώ να βλέπω νέα ταλέντα - όπως ο Μάκος π.χ. - να κάνουν δηλώσεις ικανοποίησης μετά από παιχνίδια όπως το τελευταίο με τον Λεβαδιακό.
[size=30pt]ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ.[/size]
Ή πρωταθλητισμός ή τίποτα.
Μακάρι αγορίνα μου,μακάρι να είχα τα φράγκα.Αλλά τώρα φτιάχνω σπίτι κ που να τα βρω.