Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (2 μέλη και 21 επισκέπτες)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
αλλα θα το γυρισει ο ντουσαν με μαγικες κινησεις στο ημιχρονο
ακόμα τον αγαπάτε τον βάτραχο...δεν πά να κάνει γκέλες, δεν πα να κάνει μαλακίες μεταγραφές, δεν πα να γίνεται σκόνη και θρύψαλα με παίκτες, δεν πα να κάνει μια διοίκηση άνω κάτω...αυτός πάντα αφρός...

αποτελεί αντικείμενο ενδεχόμενης μελέτης.

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Αυτή τη φορά είναι σοβαρές ο διοικητικές εξελίξεις!Είναι υπαρκτό το ενδιαφέρον του Μπομπ Σφουγκαράκη! :sunglasses:
επιτελους ενας προεδρος που σας αξιζει
κιτρινος μεχρι κοκκαλο και τρυπες παντου σαν σουρωτηρι  :birdman:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
επιτελους ενας προεδρος που σας αξιζει
κιτρινος μεχρι κοκκαλο και τρυπες παντου σαν σουρωτηρι  :birdman:
Τον ξέρεις?
Εγώ μαθαίνω  ότι είναι το νέο εκλεκτό Πασοκοπαίδι...κάτι σαν τον Κρόκους στο ξεκίνημα του!  :birdman:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Τον ξέρεις?
Εγώ μαθαίνω  ότι είναι το νέο εκλεκτό Πασοκοπαίδι...κάτι σαν τον Κρόκους στο ξεκίνημα του!  :birdman:
ο κροκους ειχε και αλλους γατουλη,τι να κλασει ενα πασοκ μονο

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Χαιρετώ αδέλφια Ενωσίτες.....πάμε για το διπλό μωρή ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
καποτε σας ξεφτιλισε καποια ζενιτ η οποια μετα εγινε αυτη που εγινε
η μπατε περσι επαιζε τσου λου κατι που εχετε να κανετε χρονια,κρατα μικρο καλαθι
Ενώ ο ΟΣΦΠ θα τη ξεφτύλιζε τότε τη Ζενίτ του Αρσάβιν και του Κερζακόφ ε?
και τί έγινε που έπαιζε CHL πέρυσι η Μπάτε....έτσι ξαφνικά έγινε μεγαθήριο?
Υ.Γ:Έχω αποφασίσει να μην ασχολούμαι με αυτά που γράφουν οι Ολυμπιακοί και γι'αυτό δε σου απαντώ ειρωνικά και σε ρωτώ δύο πολύ απλά πράγματα(ανεξαρτήτως αν είσαι ΟΣΦΠ ή όχι).

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Ενώ ο ΟΣΦΠ θα τη ξεφτύλιζε τότε τη Ζενίτ του Αρσάβιν και του Κερζακόφ ε?
και τί έγινε που έπαιζε CHL πέρυσι η Μπάτε....έτσι ξαφνικά έγινε μεγαθήριο?
Υ.Γ:Έχω αποφασίσει να μην ασχολούμαι με αυτά που γράφουν οι Ολυμπιακοί και γι'αυτό δε σου απαντώ ειρωνικά και σε ρωτώ δύο πολύ απλά πράγματα(ανεξαρτήτως αν είσαι ΟΣΦΠ ή όχι).
εσυ ποτε εγινες μεγαθηριο?μετα την νικη επι της μπενφικα που εφαγε 5 στο ναο η μετα τη νικη επι του πανθρακικου που ειχε 2 δοκαρια?

Επισκέπτης
εσυ ποτε εγινες μεγαθηριο?μετα την νικη επι της μπενφικα που εφαγε 5 στο ναο η μετα τη νικη επι του πανθρακικου που ειχε 2 δοκαρια?
μην ασχολεισαι λεμε..
ελα στην θεση τους..
γαματα..
στην πρεζα θα ειχες πεσει..

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Είπα εγώ ότι η ΑΕΚ είναι μεγαθήριο?....απλά δεν έχει να φοβηθεί τίποτα από τη Μπάτε.Επιπλέον επειδή βλέπω πως είσαι αδιόρθωτος και θες να ακούσεις διάφορα......άκου:
Λες για τα 5 που έφαγε η Μπενφίκα για να μειώσεις τη φετινή νίκη της ΑΕΚ επί της Μπενφίκα και εγώ έρχομαι να σου θυμήσω κάτι(γιατί έχετε πολύ ασθενή μνήμη οι Ολυμπιακοί):Τη Μακάμπι Χαϊφα του Σούμ δε γίνεται να μη τη θυμάσαι.....στο CHL που εσείς πάτε κάθε χρόνο σε άφησε τέταρτο στο γκρουπ(3-0 στη Κύπρο και 3-3 στη Ριζούπολη),ενώ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΕΖΟΝστο ΟΥΕΦΑ έπαιξε με την ΑΕΚ και μάντεψε τι έκανε στην υπερομάδα τη Μακάμπι η ΑΕΚ.......:6-1 και 0-4(εκτός).

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Είπα εγώ ότι η ΑΕΚ είναι μεγαθήριο?....απλά δεν έχει να φοβηθεί τίποτα από τη Μπάτε.Επιπλέον επειδή βλέπω πως είσαι αδιόρθωτος και θες να ακούσεις διάφορα......άκου:
Λες για τα 5 που έφαγε η Μπενφίκα για να μειώσεις τη φετινή νίκη της ΑΕΚ επί της Μπενφίκα και εγώ έρχομαι να σου θυμήσω κάτι(γιατί έχετε πολύ ασθενή μνήμη οι Ολυμπιακοί):Τη Μακάμπι Χαϊφα του Σούμ δε γίνεται να μη τη θυμάσαι.....στο CHL που εσείς πάτε κάθε χρόνο σε άφησε τέταρτο στο γκρουπ(3-0 στη Κύπρο και 3-3 στη Ριζούπολη),ενώ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΕΖΟΝστο ΟΥΕΦΑ έπαιξε με την ΑΕΚ και μάντεψε τι έκανε στην υπερομάδα τη Μακάμπι η ΑΕΚ.......:6-1 και 0-4(εκτός).
θα τα πουμε το βραδυ λοιπον

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Ναι δε λέω.....όλοι στον αγωνιστικό χώρο κρίνονται,αλλά μιάς και είσαι τόσο σίγουρος για τη γκέλα της ΑΕΚ γιατί δε πας να το καρφώσεις 1Χ μονό αποδεκτό με ένα φυσικά αξιοσέβαστο ποσό?

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Ναι δε λέω.....όλοι στον αγωνιστικό χώρο κρίνονται,αλλά μιάς και είσαι τόσο σίγουρος για τη γκέλα της ΑΕΚ γιατί δε πας να το καρφώσεις 1Χ μονό αποδεκτό με ένα φυσικά αξιοσέβαστο ποσό?
Γιατι δεν παιζει στοιχημα...  Εγω ομως που παιζω, το εχω ριξει ηδη...Και δεν μου χρειαστηκε ουτε το χι...

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Και στην Ολλανδια μαζι!! :rockon: :rockon:

Stories