Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (2 μέλη και 31 επισκέπτες)

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Η σιγουριά σας μ'αρέσει.....έτσι είναι ωραία όπως με τη ΜΠΕΝΦΙΚΑ που ήταν το σίγουρο διπλό

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Έτσι μ'αρέσει που διοργανώνετε και εκδρομές.....όπως σε όλες τι μεγάλες Ευρωπαϊκές βραδιές σας:ΤΡΟΝΤΧΑΪΜ,ΜΑΔΡΙΤΗ,ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ,ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ,ΜΟΛΝΤΕ,ΧΕΡΕΝΦΕΙΝ και ειδικά εκείνη η αλησμόνητη εκδρομή στο ΤΟΡΙΝΟ!!!!!

Επισκέπτης
Έτσι μ'αρέσει που διοργανώνετε και εκδρομές.....όπως σε όλες τι μεγάλες Ευρωπαϊκές βραδιές σας:ΤΡΟΝΤΧΑΪΜ,ΜΑΔΡΙΤΗ,ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ,ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ,ΜΟΛΝΤΕ,ΧΕΡΕΝΦΕΙΝ και ειδικά εκείνη η αλησμόνητη εκδρομή στο ΤΟΡΙΝΟ!!!!!
συνεχισε να αυτοξεφτιλιζεσαι..
οταν γεμισετε κανα πουλμανακι,τα ξαναλεμε..
μια ζωη πουθεναδες..
ουτε το δωματιακι δεν γεμιζει πλεον..
κλαψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε πελατακο..

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
την εκδρομη στο ντελε αλπι και στο ολυμπικο δεν την κανεις ουτε στο οακα
εμεις εχουμε παει 10000+ στην ιταλια 3 φορες και εσυ εκοψες 9000 εισητηρια στο οακα

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
και ειδικά εκείνη η αλησμόνητη εκδρομή στο ΤΟΡΙΝΟ!!!!!
Χα χα χα χα χα τι θες να μα μας πεις ρε για αυτην την εκδρομη? Ουτε στα ποιο τρελλα ονειρα σου δεν θα δεις κατι τετοιο...

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Χα χα χα χα χα τι θες να μα μας πεις ρε για αυτην την εκδρομη? Ουτε στα ποιο τρελλα ονειρα σου δεν θα δεις κατι τετοιο...

Ε ΝΑΙ,7 δεν έχουμε φάει ακόμα στην Ευρώπη.Τα ωραία αυτά όνειρα τα αφήσαμε για εσάς.

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
ναι, έχετε δίκιο!! Ούτε στα πιο τρελλά μας όνειρα!!! Αλλοι στο Τορίνο πήγαν να παίξουν ημιτελικό Ουέφα και άλλοι πήγαν και εισέπραξαν 7.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
ψιτ..
δεν σου εχω να μην μιλας μωρη καριολα???
αειντε στο μπιστολακι σου γλυκεια μου..

Τι είπες μωρή μπάμια;;;
εσύ να πας να βάλεις το πιστολάκι σου στην χοντροκωλάρα σου,άεργε-τεμπελχανά

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Δεν αμφισβητεί κανείς ότι είσαστε πάρα πολλοί,διότι είναι στη μαλακισμένη την ανθρώπινη φύση να νομίζει κανείς ότι είναι ανώτερος και πως νικάει και βαίνει πάντα πρώτος.Τί θα γίνει ας πούμε το μικρό το βλαμμένο το 12 χρονο που δε ξέρει που παν τα τέσσερα ΑΕΚ?....γιατί?για να μη βλέπει τίτλους?....θα γίνει ΟΣΦΠ για να πιστεύει και καλά πως είναι από πάνω και βγαίνει πάντα νικητής με κάθε μέσο(αθέμιτο ή θεμιτό).Στην Ευρώπη όμως κύριοι πέφτουν οι μάσκες και αποκαλύπτεται το σαφρό οικοδόμημα που λέγεται ΟΣΦΠ(και η ΑΕΚ τέτοιο είναι αλλά τουλάχιστον έχουμε συναίσθηση του που πατάμε,ενώ οι Ολυμπιακοί νομίζουν ότι πάνε και βλέπουν μια υπερομάδα και έχουν απαιτήσεις από αυτήν για "μεγάλα πράγματα" στην Ευρώπη).Αν είσασταν ψαγμένοι δε θα σας αρκούσε το "πρώτος στο χωριό" αλλά θα αναρωτιόσασταν.....γιατί με τόσες συνεχείς παρουσίες στους ομίλους του CHL χρειαστήκαμε κοντά στα 10 χρόνια για να κάνουμε διπλό και τρώγαμε τη μία σφαλιάρα μετά την άλλη?

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ  Τελικα ειστε εντελως απροσαρμοστοι ρε σεις...  Γιατι πραγμα σας μιλαμε? Και το τι μαλακια μας απαντατε δεν εχει οριο!!

Αλλο η πουτσα αλλο η βουρτσα!!

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.334
Πόντοι
42.697
ψιτ..
δεν σου εχω να μην μιλας μωρη καριολα???
αειντε στο μπιστολακι σου γλυκεια μου..

URL]]

Επισκέπτης
Τι είπες μωρή μπάμια;;;
εσύ να πας να βάλεις το πιστολάκι σου στην χοντροκωλάρα σου,άεργε-τεμπελχανά
αφου εχω εσενα να μου τα ακουμπας μωρη ψωλα..
αααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
& δεν εχω πιστολακι μωρη χυσορουφηχτρα,ειμαι καραφλας..

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Δεν αμφισβητεί κανείς ότι είσαστε πάρα πολλοί,διότι είναι στη μαλακισμένη την ανθρώπινη φύση να νομίζει κανείς ότι είναι ανώτερος και πως νικάει και βαίνει πάντα πρώτος.Τί θα γίνει ας πούμε το μικρό το βλαμμένο το 12 χρονο που δε ξέρει που παν τα τέσσερα ΑΕΚ?....γιατί?για να μη βλέπει τίτλους?....θα γίνει ΟΣΦΠ για να πιστεύει και καλά πως είναι από πάνω και βγαίνει πάντα νικητής με κάθε μέσο(αθέμιτο ή θεμιτό).Στην Ευρώπη όμως κύριοι πέφτουν οι μάσκες και αποκαλύπτεται το σαφρό οικοδόμημα που λέγεται ΟΣΦΠ(και η ΑΕΚ τέτοιο είναι αλλά τουλάχιστον έχουμε συναίσθηση του που πατάμε,ενώ οι Ολυμπιακοί νομίζουν ότι πάνε και βλέπουν μια υπερομάδα και έχουν απαιτήσεις από αυτήν για "μεγάλα πράγματα" στην Ευρώπη).Αν είσασταν ψαγμένοι δε θα σας αρκούσε το "πρώτος στο χωριό" αλλά θα αναρωτιόσασταν.....γιατί με τόσες συνεχείς παρουσίες στους ομίλους του CHL χρειαστήκαμε κοντά στα 10 χρόνια για να κάνουμε διπλό και τρώγαμε τη μία σφαλιάρα μετά την άλλη?
εσυ δεν ειχες τοσα χρονια νικη ρε κακομοιρη στο τσου λου
φετος που εχω 7 νικες σε 8 παιχνιδια τσου λου τι εχεις να πεις?
που αν δεν ειχε παιχνιδι η εβερτον θα τρωγατε 10 ζωαδια

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ  Τελικα ειστε εντελως απροσαρμοστοι ρε σεις...  Γιατι πραγμα σας μιλαμε? Και το τι μαλακια μας απαντατε δεν εχει οριο!!

Αλλο η πουτσα αλλο η βουρτσα!!
αυτό λέμε και εμείς. Αλλο η βούρτσα και άλλο η΄πούτσα. Επειδή η Ευρώπη για εσάς συγκταλέγεται στην πούτσα, μιλήστε καλύτερα για την βούρτσα.

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
εσυ δεν ειχες τοσα χρονια νικη ρε κακομοιρη στο τσου λου
φετος που εχω 7 νικες σε 8 παιχνιδια τσου λου τι εχεις να πεις?
που αν δεν ειχε παιχνιδι η εβερτον θα τρωγατε 10 ζωαδια
βρε κακομοίρη, εάν βάζεις και τα προκριματικά μέσα, πως γίνεται να μην είχα νίκη? με ισοπαλίες πέρναγα στους ομίλους?

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
αυτό λέμε και εμείς. Αλλο η βούρτσα και άλλο η΄πούτσα. Επειδή η Ευρώπη για εσάς συγκταλέγεται στην πούτσα, μιλήστε καλύτερα για την βούρτσα.
ενω η αδεκαρα εχει σαρωσει την ευρωπη?
δειτε ρε ζωαδια κωλοτουρκοι ποσους βαθμους εχετε συνολο στην ευρωπη απο τοτε που υπαρχουν κυπελλα ευρωπης και μετα μιληστε
σας εχει αποκλεισει μεχρι και η αικ στοκχολμης  :2funny: :2funny:

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Εισαι και μαλακακος απο πανω!!  Τι να πεις και εσυ ρε κακομοιρε κλαψιαρη χανουμακο?  Δλδ ελεος μιλανε ολοι μιλανε και οι κωλοι!!  Μιλατε και για ευρωπη....  Α στα διαλα ρε, δεν ξαναασχολουμαι μαζι σας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom