nacho_scocco
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 192
- Πόντοι
- 16
Η σιγουριά σας μ'αρέσει.....έτσι είναι ωραία όπως με τη ΜΠΕΝΦΙΚΑ που ήταν το σίγουρο διπλό
συνεχισε να αυτοξεφτιλιζεσαι..Έτσι μ'αρέσει που διοργανώνετε και εκδρομές.....όπως σε όλες τι μεγάλες Ευρωπαϊκές βραδιές σας:ΤΡΟΝΤΧΑΪΜ,ΜΑΔΡΙΤΗ,ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ,ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ,ΜΟΛΝΤΕ,ΧΕΡΕΝΦΕΙΝ και ειδικά εκείνη η αλησμόνητη εκδρομή στο ΤΟΡΙΝΟ!!!!!
την εκδρομη στο ντελε αλπι και στο ολυμπικο δεν την κανεις ουτε στο οακαΈτσι μ'αρέσει που διοργανώνετε και εκδρομές.....όπως σε όλες τι μεγάλες Ευρωπαϊκές βραδιές σας:ΤΡΟΝΤΧΑΪΜ,ΜΑΔΡΙΤΗ,ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ,ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ,ΜΟΛΝΤΕ,ΧΕΡΕΝΦΕΙΝ και ειδικά εκείνη η αλησμόνητη εκδρομή στο ΤΟΡΙΝΟ!!!!!
Χα χα χα χα χα τι θες να μα μας πεις ρε για αυτην την εκδρομη? Ουτε στα ποιο τρελλα ονειρα σου δεν θα δεις κατι τετοιο...και ειδικά εκείνη η αλησμόνητη εκδρομή στο ΤΟΡΙΝΟ!!!!!
γιατι θα δει του μονακο???Χα χα χα χα χα τι θες να μα μας πεις ρε για αυτην την εκδρομη? Ουτε στα ποιο τρελλα ονειρα σου δεν θα δεις κατι τετοιο...
Χα χα χα χα χα τι θες να μα μας πεις ρε για αυτην την εκδρομη? Ουτε στα ποιο τρελλα ονειρα σου δεν θα δεις κατι τετοιο...
ναι, έχετε δίκιο!! Ούτε στα πιο τρελλά μας όνειρα!!! Αλλοι στο Τορίνο πήγαν να παίξουν ημιτελικό Ουέφα και άλλοι πήγαν και εισέπραξαν 7.Χα χα χα χα χα τι θες να μα μας πεις ρε για αυτην την εκδρομη? Ουτε στα ποιο τρελλα ονειρα σου δεν θα δεις κατι τετοιο...
ψιτ..Ε ΝΑΙ,7 δεν έχουμε φάει ακόμα στην Ευρώπη.Τα ωραία αυτά όνειρα τα αφήσαμε για εσάς.
ψιτ..
δεν σου εχω να μην μιλας μωρη καριολα???
αειντε στο μπιστολακι σου γλυκεια μου..
ψιτ..
δεν σου εχω να μην μιλας μωρη καριολα???
αειντε στο μπιστολακι σου γλυκεια μου..
αφου εχω εσενα να μου τα ακουμπας μωρη ψωλα..Τι είπες μωρή μπάμια;;;
εσύ να πας να βάλεις το πιστολάκι σου στην χοντροκωλάρα σου,άεργε-τεμπελχανά
εσυ δεν ειχες τοσα χρονια νικη ρε κακομοιρη στο τσου λουΔεν αμφισβητεί κανείς ότι είσαστε πάρα πολλοί,διότι είναι στη μαλακισμένη την ανθρώπινη φύση να νομίζει κανείς ότι είναι ανώτερος και πως νικάει και βαίνει πάντα πρώτος.Τί θα γίνει ας πούμε το μικρό το βλαμμένο το 12 χρονο που δε ξέρει που παν τα τέσσερα ΑΕΚ?....γιατί?για να μη βλέπει τίτλους?....θα γίνει ΟΣΦΠ για να πιστεύει και καλά πως είναι από πάνω και βγαίνει πάντα νικητής με κάθε μέσο(αθέμιτο ή θεμιτό).Στην Ευρώπη όμως κύριοι πέφτουν οι μάσκες και αποκαλύπτεται το σαφρό οικοδόμημα που λέγεται ΟΣΦΠ(και η ΑΕΚ τέτοιο είναι αλλά τουλάχιστον έχουμε συναίσθηση του που πατάμε,ενώ οι Ολυμπιακοί νομίζουν ότι πάνε και βλέπουν μια υπερομάδα και έχουν απαιτήσεις από αυτήν για "μεγάλα πράγματα" στην Ευρώπη).Αν είσασταν ψαγμένοι δε θα σας αρκούσε το "πρώτος στο χωριό" αλλά θα αναρωτιόσασταν.....γιατί με τόσες συνεχείς παρουσίες στους ομίλους του CHL χρειαστήκαμε κοντά στα 10 χρόνια για να κάνουμε διπλό και τρώγαμε τη μία σφαλιάρα μετά την άλλη?
αυτό λέμε και εμείς. Αλλο η βούρτσα και άλλο η΄πούτσα. Επειδή η Ευρώπη για εσάς συγκταλέγεται στην πούτσα, μιλήστε καλύτερα για την βούρτσα.ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ Τελικα ειστε εντελως απροσαρμοστοι ρε σεις... Γιατι πραγμα σας μιλαμε? Και το τι μαλακια μας απαντατε δεν εχει οριο!!
Αλλο η πουτσα αλλο η βουρτσα!!
βρε κακομοίρη, εάν βάζεις και τα προκριματικά μέσα, πως γίνεται να μην είχα νίκη? με ισοπαλίες πέρναγα στους ομίλους?εσυ δεν ειχες τοσα χρονια νικη ρε κακομοιρη στο τσου λου
φετος που εχω 7 νικες σε 8 παιχνιδια τσου λου τι εχεις να πεις?
που αν δεν ειχε παιχνιδι η εβερτον θα τρωγατε 10 ζωαδια
ενω η αδεκαρα εχει σαρωσει την ευρωπη?αυτό λέμε και εμείς. Αλλο η βούρτσα και άλλο η΄πούτσα. Επειδή η Ευρώπη για εσάς συγκταλέγεται στην πούτσα, μιλήστε καλύτερα για την βούρτσα.
σε φαση ομιλων δεν ειχες νικηβρε κακομοίρη, εάν βάζεις και τα προκριματικά μέσα, πως γίνεται να μην είχα νίκη? με ισοπαλίες πέρναγα στους ομίλους?
Εισαι και μαλακακος απο πανω!! Τι να πεις και εσυ ρε κακομοιρε κλαψιαρη χανουμακο? Δλδ ελεος μιλανε ολοι μιλανε και οι κωλοι!! Μιλατε και για ευρωπη.... Α στα διαλα ρε, δεν ξαναασχολουμαι μαζι σαςαυτό λέμε και εμείς. Αλλο η βούρτσα και άλλο η΄πούτσα. Επειδή η Ευρώπη για εσάς συγκταλέγεται στην πούτσα, μιλήστε καλύτερα για την βούρτσα.