Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (7 μέλη και 30 επισκέπτες)

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Απαξιωτικός στις εκτιμήσεις του για την κατάσταση που επικρατεί στην ΑΕΚ εμφανίστηκε ο πρώην ποδοσφαιριστής της, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, σε δηλώσεις του στην εκπομπή «Sport Show» του «Conn X TV Sport».
«Αυτή τη στιγμή» δήλωσε ο διεθνής αμυντικός, «κατά τη γνώμη μου, όπως το βλέπω εγώ που έχω ζήσει την ομάδα σε καλύτερες στιγμές, η ΑΕΚ δεν είναι η μεγάλη ομάδα που ήταν. Η ΑΕΚ είναι μια ομάδα όπως όλες οι άλλες δηλαδή. Αυτή τη στιγμή υπάρχει μόνο ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός. Αν αλλάξουν τα πράγματα, λόγω του κόσμου και της στήριξης που δίνει στην ομάδα, πιστεύω ότι πολύ γρήγορα θα βρεθεί εκεί που ήταν».
Και ο Παπασταθόπουλος συνέχισε: «Ένα χρόνο πριν φύγει ο Ντέμης άρχισε η κακή πορεία, γιατί η ομάδα για τρία- τέσσερα χρόνια είχε μια σταθερότητα και έδειχνε ότι ανέβαινε και ότι ήταν μέσα στους στόχους της. Μετά άρχισαν τα προβλήματα, τα οποία είναι πάρα πολλά. Δεν μπορώ να ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον, τι θα επακολουθήσει».
Το τι θα… επακολουθήσει, βέβαια, δεν θα αργήσει να μαθευτεί. Ο Νίκος Θανόπουλος βρίσκεται από χθες στις ΗΠΑ για να συναντηθεί με τον Νίκο Νοτιά, ο οποίος λέγεται ότι έχει επαφές με υποψήφιος επενδυτές. Τελευταία οι φήμες για «θερμό ενδιαφέρον» επιχειρηματιών έχουν επανέλθει στο προσκήνιο, αλλά το κακό είναι ότι εσχάτως οι φήμες παραμένουν φήμες…

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
μιλαμε για πολλλλλλλα λλλλλλλεφτα
ντολλλλλλλαρς

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Καλησπέρα αδέλφια Ενωσίτες.....έχουμε κάνα νέο άξιο σχολιασμού?
Έμαθα ο βΑατραχάκος θεωρεί καλό αποτέλεσμα και το "Χ" ε?ρε που καταντήσαμε.....
Αναζήτηση επενδυτών σύνέχεια,άντε μήπως και δούμε καμιά άσπρη μέρα(χλώμο το κόβω βέβαια).

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Καλησπέρα αδέλφια Ενωσίτες.....έχουμε κάνα νέο άξιο σχολιασμού?
Έμαθα ο βΑατραχάκος θεωρεί καλό αποτέλεσμα και το "Χ" ε?ρε που καταντήσαμε.....
Αναζήτηση επενδυτών σύνέχεια,άντε μήπως και δούμε καμιά άσπρη μέρα(χλώμο το κόβω βέβαια).

με τους παικτες που εχει θαυμα ειναι αν παρει χ.

εδω ουτε τον πανθρακικο δεν μπορουσατε να κερδισετε. στο παραλιγο παλι

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
με τους παικτες που εχει θαυμα ειναι αν παρει χ.

εδω ουτε τον πανθρακικο δεν μπορουσατε να κερδισετε. στο παραλιγο παλι
Φίλε μου δεν είναι και τόσο του πεταματού οι παίκτες της ΑΕΚ(ειδικά στη μεσαία γραμμή),δηλαδή θέλω να πω ότι δεν είναι παράλογο(ούτε ακατόρθωτο) να ζητάμε νίκη επί κάποιας Μπάτε Μπορίσοφ.....άλλωστε νικήσαμε τη Μπενφίκα και μάλλιστα παίζοντας αρκετά καλά ανά διαστήματα.

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
πόσο καλά τα έλεγε ο θείος για όλους. Θυμάμαι μετά την νίκη μας στην Αγγλία επί της DERBY (η μοναδική ελληνική ομάδα που έχει νικήσει στην Αγγλία), του ζήτησαν να κάνει δηλώσεις και αυτός με κλάματα είπε μόνο "ΖΗΤΩ Η ΑΕΚ". Ημουν 7 ετών αλλά το θυμάμαι που το βλέπαμε στην τηλεόραση.

Επισκέπτης
πόσο καλά τα έλεγε ο θείος για όλους. Θυμάμαι μετά την νίκη μας στην Αγγλία επί της DERBY (η μοναδική ελληνική ομάδα που έχει νικήσει στην Αγγλία), του ζήτησαν να κάνει δηλώσεις και αυτός με κλάματα είπε μόνο "ΖΗΤΩ Η ΑΕΚ". Ημουν 7 ετών αλλά το θυμάμαι που το βλέπαμε στην τηλεόραση.

μαλακιες ελεγε..

Για τον Νικολαΐδη: "Ενας ΑΕΚτζής, αλλά αυτό δεν λέει τίποτε από μόνο του. Είναι και ταλέντο, μεγάλο ταλέντο. Αποτελεί κεφάλαιο για την ΑΕΚ. Μπορώ να πω ότι είναι δύο φορές, τρεις φορές Μαύρος. Είναι τσακάλι".

ΝΤΡΟΠΗ..
ουτε καν το δεξι αρχιδι του μαυρου,δεν ηταν ο βανδης..

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
Σωστός και σε αυτό :) Το έχω πει ρε φίλε ότι η καζούρα για την ομάδα μου δεν με ενοχλεί(ειδικά από την στιγμή που την έχουν καταντήσει μπουρδέλο), απλά μόνο όταν λένε για τουρκάλες και τέτοια φορτώνω λίγο.Κατά τα άλλα όλα οκ :) Στα περισσότερα που έχεις γράψει κατά καιρούς εκτός οπαδικών συμφωνώ μαζί σου.

Επισκέπτης
απλά μόνο όταν λένε για τουρκάλες και τέτοια φορτώνω λίγο.
λαθος σου..
σας τσιγκλαμε σε αυτο το θεμα γιατι το παιζετε αποκλειστικοτητα..
οι παππουδες-γιαγιαδες & απο την μαννα μου & απο τον πατερα μου ηταν μικρασιατες..
ηρθαν(& οι 4),ορφανοι απο πατερα & χωρις δεκαρα τσακιστη..
περιττο να σου πω οτι καθε μαννα(προγιαγια μου) κουβαλαγε 5-6 κουτσουβελα μαζι της..
φτωχεια-ανεχεια-εξαθλιωση κλπ,ειναι οι ελαχιστες λεξεις που μπορει καποιος να περιγραψει την ολη κατασταση..
εχω μεγαλωσει στην κοκκινια μεχρι τα 16 & μετα στον πειραια μεχρι τα 20..
δεν εχω παει ποτε στην τουρκια & ουτε προκειται να παω ποτε,γιατι δεν γουσταρω να τους αφησω εστω & ενα πενηνταρακι..
παρολ' αυτα κανω προσπαθεια να μην μισω τους τουρκους γιατι θελω να ειμαι ανθρωπος..
κακομοιρηδες ειναι που ζουν κατω απο φασιστικο καθεστως επι σειρα 10ετιων..
αλλοι ειναι & πρεπει να ειναι οι εχθροι μας..

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
Φίλε εννοείται ότι καταλαβαίνω ότι απλά μας τσιγκλάτε αλλά προσωπικά μου φαίνεται προσβλητικό.Όπως σας φαίνεται εσάς όταν σας λένε απόγονοι του στόλου και τέτοια φαιδρά.Και εγώ έχω ρίζες από Μικρά Ασία και η περιοχή που γεννήθηκα έχει πάρα πολλούς που έχουν μικρασιατική καταγωγή.Τουρκία έχω πάει με συγγενείς μικρός και δεν πέρασα άσχημα.Επίσης προσπαθώ να μην μισώ κανένα αν και δεν είναι πάντα εύκολο.Για το καθεστώς που επικρατεί εκεί συμφωνώ.Μέσα στην εξαθλίωση είναι.Εχθρό θεωρώ αυτόν που καλλιεργεί την έχθρα και τα θερμά επεισόδια για δικό του  συμφέρον.Όχι τον αγράμματο Τούρκο που στο χωριό του δεν έχει ούτε ηλεκτρικό και τον φανατίζουν.

Επισκέπτης
Όπως σας φαίνεται εσάς όταν σας λένε απόγονοι του στόλου και τέτοια φαιδρά.
στα παπαρια μου τι λενε..ειδικα εδω μεσα..απροσωπο ειναι το μεσο..ο καθεις μπορει να λεει οτι του καυλωσει..σιγα μην περνω τοις μετρητοις οτι γραφει ο καθε πικραμενος..

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
Και εμένα στα παπάρια μου, εννοείται αυτό(εξ'ου και το nickname).Απλά μερικές φορές σκαλώνω.Προσπαθώ να μην είμαι πρόβατο και να μην πέφτω σε καμία λούμπα.Θα το ανέλυα πιο πολύ αλλά δεν είναι και το θρεντ κατάλληλο και η ώρα.Ότι τίποτα δεν είναι εύκολο επίσης συμφωνώ.Anyway φίλε μου χάρηκα που τα είπαμε σε ήπιους τόνους, πολιτισμένα(και σόρρυ στα παιδιά που υποστηρίζουν την ΑΕΚάρα like me και σπάμμαρα λιγάκι το θρεντ).Αν και ξέρω ότι στο μέλλον σε καμια ήττα της δικής μου ομάδας η της δικής σου θα πέσει κανα μπινελίκι αλλά όλα μέσα στο πρόγραμμα είναι.Καλή σου νύχτα

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα αδέλφια μου-καλημέρα ΑΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΚΚΚΚΚΚΚΑΑΑΑΑΑΑΡΡΡΡΡΡΡΡΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ.

Πάμε για το διπλό σήμερα κόντρα στους Λευκορώσσους.Με εμφάνιση όπως αυτή με την Μπενφίκα,είναι πολύ πιθανό,με εμφάνιση όμως όπως με τον Πανθρακικό,αποκλείεται.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom