Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
βρε κακομοιρη το cas ξερεις τι ειναι?η σου ειπε η ωρα οτι ειναι κατι που ελεγχει ο κοκκαλης?
πες μας τι κανατε στο cas με το πρασινο συνεταιρακι και πως προσπαθησατε να παρετε ενα τιτλο στα χαρτια?
10 αγωνιστικες πριν απο το τελος σε εκεινο το πρωταθλημα λεγατε δεν παμε για τιποτα χαμενη χρονια και ξαφνικα γινατε αδικημενοι και χαρτινοι πρωταθλητες
ουστ γαμω την κλαψα σας
Άκου τι λέει το άτομο.....τώρα εμείς γίναμε χάρτινοι πρωταθλητές?
ξέρω τι είναι το cas αν θες να ξέρεις,απλά ήταν ΆΔΙΚΟ και το ξέρετε και όλοι εσείς κατά βάθος απλά δεν έχετε τα κότσια να το παραδεχτείτε.Εγώ ξέρω πως εκείνη τη σεζόν έπρεπε να το χάνατε με δύο βαθμούς γιατί το περιβόητο ματς με τη Καλαμαρία έληξε 1-0(κεφαλιά Μπα΄ρκογλου στο 90') και όχι 0-3.Ήμουν πρωταθλητής και έπαιζα play-off....μόνο στο Κοκκαλιστάν συμβαίνουν αυτά.Συγχαρητήρια και για φέτος......διότι ο ΟΣΦΠ είναι άπιαστος....φαντάσου μας κέρδισε με την ομάδα βόλεϊ του!!!!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Νάτσο άστο αδελφέ,κλινική περίπτωση βλάβης...απλά ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ.
Αφού ξέρεις τι σημαίνει Γ Α Υ Ρ Ο Σ :uglystupid: :uglystupid: :idiot: :idiot:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Άκου τι λέει το άτομο.....τώρα εμείς γίναμε χάρτινοι πρωταθλητές?
ξέρω τι είναι το cas αν θες να ξέρεις,απλά ήταν ΆΔΙΚΟ και το ξέρετε και όλοι εσείς κατά βάθος απλά δεν έχετε τα κότσια να το παραδεχτείτε.Εγώ ξέρω πως εκείνη τη σεζόν έπρεπε να το χάνατε με δύο βαθμούς γιατί το περιβόητο ματς με τη Καλαμαρία έληξε 1-0(κεφαλιά Μπα΄ρκογλου στο 90') και όχι 0-3.Ήμουν πρωταθλητής και έπαιζα play-off....μόνο στο Κοκκαλιστάν συμβαίνουν αυτά.Συγχαρητήρια και για φέτος......διότι ο ΟΣΦΠ είναι άπιαστος....φαντάσου μας κέρδισε με την ομάδα βόλεϊ του!!!!
αδικο?γιατι επειδη δεν υπολογισαν στο cas οτι ενας 16χρονος αεκτζης δεν εχει δει τιτλο?πως κρινεις το αδικο ρε μυρωδια?
λεγατε εκεινη τη χρονια με δηλωσεις του κοντινιο οτι η χρονια εχει τελειωσει για μας απο την 20 αγωνιστικη?
γιατι πηγατε μαζι με την βαζελα στο cas?
κλαψτεεεεεεεεεεεεε και φτιαξτε ομαδα να παρετε τιτλο μεσα στο γηπεδο δεν ειναι εποχη μελισσανιδη-καρρα

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
αδικο?γιατι επειδη δεν υπολογισαν στο cas οτι ενας 16χρονος αεκτζης δεν εχει δει τιτλο?πως κρινεις το αδικο ρε μυρωδια?
λεγατε εκεινη τη χρονια με δηλωσεις του κοντινιο οτι η χρονια εχει τελειωσει για μας απο την 20 αγωνιστικη?
γιατι πηγατε μαζι με την βαζελα στο cas?
κλαψτεεεεεεεεεεεεε και φτιαξτε ομαδα να παρετε τιτλο μεσα στο γηπεδο δεν ειναι εποχη μελισσανιδη-καρρα
Έχεις δίκιο συγνώμη.....δε πρέπει να λέω τη λέξη "άδικο" σε κάποιον που δε το χει νιώσει άλλα μόνο το σπέρνει.Εγώ δεν είμαι 16χρονος και γι'αυτό έχω δει τίμια και σεβαστά πρωταθλήματα από ομάδΑ που έπαιζε ωραίο ποδόσφαιρο και κέρδιζε στα ΓΗΠΕΔΑ.....ενώ εσύ κάθεσαι και χαίρεσαι με τα πέτσινα και το χειρότερο απ'όλα είναι ότι είσαι και υπερήφανος γι'αυτά.Όσον αφορά το τελευταίο που έγραψες.....και ομάδα σα τη Μπάρτσα να φτιάχναμε πάλι θα το χάναμε για ευνόοιτους λόγους(ξέρεις εσύ).

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Νάτσο άστο αδελφέ,κλινική περίπτωση βλάβης...απλά ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ.
Αφού ξέρεις τι σημαίνει Γ Α Υ Ρ Ο Σ :uglystupid: :uglystupid: :idiot: :idiot:
έχεις απόλυτο δίκιο.....εγώ μπήκα σε θεματάκι για την ΑΕΚ  και τσακώνομαι με γαύρους και βάζελους έλεος δηλαδή.....δεν πάνε να γράψουν αλλού για τις "επιτυχίες" τους?

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
και συλληπητηρια για την θεια σου κ την γιαγιά σου.
Τουλάχιστον ο μπαμπάς επέζησε έτσι δεν είναι?
ελπίζω αυτό να κάνει πιο δυνατό και αποφασιστικό το παιχταρά και εν δυνάμει ηγέτη της ομάδας μας Σκόκο και να δείξει σε όλους τη πραγματική του αξία.
ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΣΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΝΑΧΑ ΜΙΑ

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166

[size=30pt]OLE!!!!!!!!!!!!!!!![/size]

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Χωρίς αποτέλεσμα έληξε η συνάντηση του Ισμαέλ Μπλάνκο με την ΑΕΚ αναφορικά με το θέμα της πρόωρης ανανέωσης της συνεργασίας τους. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι υπήρξε ρήξη ανάμεσα στις δύο πλευρές, καθώς ανανέωσαν το ραντεβού τους για τα μέσα Νοεμβρίου.

Συγκεκριμένα ο ατζέντης του αργεντίνου παίκτη, Χουάν Μπέρος συνομίλησε με τον Νίκο Θανόπουλο για περίπου δύο ώρες.

Είναι δεδομένο ότι η ΑΕΚ θέλει τον Μπλάνκο, αλλά και ο Μπλάνκο θέλει να μείνει στην ΑΕΚ, όμως το σίριαλ θα συνεχίστεί τουλάχιστον έναν μήνα ακόμη, αφού οι δυο πλευρές συμφώνησαν να τα ξαναπούν το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Νοεμβρίου.

Πληροφορίες αναφέρουν πως αυτή η καθυστέρηση σχετίζεται με την περίεργη κατάσταση που επικρατεί στα διοικητικά της 'Ενωσης', όπου το τοπίο παραμένει εξαιρετικά θολό.

Για αυτό το λόγο, φέρεται ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Νίκος Θανόπουλος να ζήτησε από τον Χουάν Μπέρος να «παγώσουν» κι άλλο τις συζητήσεις, έως ότου βρεθεί μια άκρη με το ιδιοκτησιακό, όπου πιθανώς να υπάρξουν αλλαγές στον ορίζοντα.

Οπως και να έχει, οι φίλοι της ΑΕΚ εξακολουθούν να κάθονται σε... αναμμένα κάρβουνα, βλέποντας ένα μείζον θέμα να παίρνει συνεχώς παράταση, όπως είναι η ανανέωση του συμβολαίου του πρώτου σκόρερ της ομάδας, που φυσικά έχει αντίκτυπο και στον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος είναι φανερό πως έχει επηρεαστεί αγωνιστικά από αυτή την κατάσταση.

Από το

pain21

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
έχεις απόλυτο δίκιο.....εγώ μπήκα σε θεματάκι για την ΑΕΚ  και τσακώνομαι με γαύρους και βάζελους έλεος δηλαδή.....δεν πάνε να γράψουν αλλού για τις "επιτυχίες" τους?
Nacho μιλαμε για μεγαλα ζωαδια.Τα δικα τους δικα τους και τα δικα μας...παλι δικα τους. Δεν εχω γνωρισει ακομα gayvro που να μπορεις να πεις δυο σοβαρες κουβεντες. Μονο μπινελικια και φαπες.
Οταν τους εκοβαν 8 ποντους για τα επεισοδια με τον πανιωνιο, ο χο-χο-χο απαιτησε (και φυσικα το κανονισε) τα πρωταθληματα να κρινονται μεσα στο γηπεδο. Ο gayvros πηρε πισω τους ποντους και το παιχνιδι εγινε κανονικα. Και ετσι η αξια του θρυνου φανηκε μεσα στο γηπεδο και οχι στις δικαστικες αιθουσες.
Με τη καλαμαρια ομως για τον χο-χο-χο πανω απο ολα ειναι οι κανονες του ποδοσφαιρου. Δεν εχει σημασια που χασανε δικαια 1-0 το παιχνιδακι, το καθαρισανε στα χαρτια οπως μονο αυτοι ξερουν. Αλλο ενα παναξιο και πεντακαθαρο πρωταθλημα για τη χλεμπα του πειραια.
Α,το πανηγυρισαν κιολας με ολη την περηφανια που τους χαρακτηριζει σα λαο...

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Aλλη γκαφα το θεμα μπλανκο.Χωρις κανενα λογο ανοιξανε θεμα για το συμβολαιο που ληγει το 11,και τωρα δεν τα βρισκουν κιολας...Φυσικα και δεν αξιζει τις 800 χηνες που ζηταει,αλλα βλεπει διπλα του και λεει και αυτος.... ;)
Προσωπικα δεν καθομαι σε κανενα αναμενο καρβουνο,οπως λεει και το αρθρο...Η ομαδα εχει πολυ πιο σοβαρα θεματα προς διευθετηση απο την ανανεωση του μπλανκο....Καλος σκορερ,γιατι ποδοσφαιριστης δεν ειναι,αλλα δεν θα σκασουμε κιολας αν δεν ανανεωσει 2 χρονια πριν ληξει το συμβολαιο του.. :headbang:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ρε τον Νέμεθ,μπορούμε να τον αγοράσουμε,που στην καθισιά του,θέλει 3 Μπλάνκο;;;

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.