DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
ναι ...
κάνουμε εκδρομές και πορείες στην ύπαιθρο....
αχα,
αχα.
ναι ...
κάνουμε εκδρομές και πορείες στην ύπαιθρο....
Άκου τι λέει το άτομο.....τώρα εμείς γίναμε χάρτινοι πρωταθλητές?βρε κακομοιρη το cas ξερεις τι ειναι?η σου ειπε η ωρα οτι ειναι κατι που ελεγχει ο κοκκαλης?
πες μας τι κανατε στο cas με το πρασινο συνεταιρακι και πως προσπαθησατε να παρετε ενα τιτλο στα χαρτια?
10 αγωνιστικες πριν απο το τελος σε εκεινο το πρωταθλημα λεγατε δεν παμε για τιποτα χαμενη χρονια και ξαφνικα γινατε αδικημενοι και χαρτινοι πρωταθλητες
ουστ γαμω την κλαψα σας
Νάτσο άστο αδελφέ,κλινική περίπτωση βλάβης...απλά ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ.
Αφού ξέρεις τι σημαίνει Γ Α Υ Ρ Ο Σ
αδικο?γιατι επειδη δεν υπολογισαν στο cas οτι ενας 16χρονος αεκτζης δεν εχει δει τιτλο?πως κρινεις το αδικο ρε μυρωδια?Άκου τι λέει το άτομο.....τώρα εμείς γίναμε χάρτινοι πρωταθλητές?
ξέρω τι είναι το cas αν θες να ξέρεις,απλά ήταν ΆΔΙΚΟ και το ξέρετε και όλοι εσείς κατά βάθος απλά δεν έχετε τα κότσια να το παραδεχτείτε.Εγώ ξέρω πως εκείνη τη σεζόν έπρεπε να το χάνατε με δύο βαθμούς γιατί το περιβόητο ματς με τη Καλαμαρία έληξε 1-0(κεφαλιά Μπα΄ρκογλου στο 90') και όχι 0-3.Ήμουν πρωταθλητής και έπαιζα play-off....μόνο στο Κοκκαλιστάν συμβαίνουν αυτά.Συγχαρητήρια και για φέτος......διότι ο ΟΣΦΠ είναι άπιαστος....φαντάσου μας κέρδισε με την ομάδα βόλεϊ του!!!!
[size=30pt]ClApSe[/size]Νάτσο άστο αδελφέ,κλινική περίπτωση βλάβης...απλά ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ.
Έχεις δίκιο συγνώμη.....δε πρέπει να λέω τη λέξη "άδικο" σε κάποιον που δε το χει νιώσει άλλα μόνο το σπέρνει.Εγώ δεν είμαι 16χρονος και γι'αυτό έχω δει τίμια και σεβαστά πρωταθλήματα από ομάδΑ που έπαιζε ωραίο ποδόσφαιρο και κέρδιζε στα ΓΗΠΕΔΑ.....ενώ εσύ κάθεσαι και χαίρεσαι με τα πέτσινα και το χειρότερο απ'όλα είναι ότι είσαι και υπερήφανος γι'αυτά.Όσον αφορά το τελευταίο που έγραψες.....και ομάδα σα τη Μπάρτσα να φτιάχναμε πάλι θα το χάναμε για ευνόοιτους λόγους(ξέρεις εσύ).αδικο?γιατι επειδη δεν υπολογισαν στο cas οτι ενας 16χρονος αεκτζης δεν εχει δει τιτλο?πως κρινεις το αδικο ρε μυρωδια?
λεγατε εκεινη τη χρονια με δηλωσεις του κοντινιο οτι η χρονια εχει τελειωσει για μας απο την 20 αγωνιστικη?
γιατι πηγατε μαζι με την βαζελα στο cas?
κλαψτεεεεεεεεεεεεε και φτιαξτε ομαδα να παρετε τιτλο μεσα στο γηπεδο δεν ειναι εποχη μελισσανιδη-καρρα
έχεις απόλυτο δίκιο.....εγώ μπήκα σε θεματάκι για την ΑΕΚ και τσακώνομαι με γαύρους και βάζελους έλεος δηλαδή.....δεν πάνε να γράψουν αλλού για τις "επιτυχίες" τους?Νάτσο άστο αδελφέ,κλινική περίπτωση βλάβης...απλά ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ.
Τουλάχιστον ο μπαμπάς επέζησε έτσι δεν είναι?και συλληπητηρια για την θεια σου κ την γιαγιά σου.
Nacho μιλαμε για μεγαλα ζωαδια.Τα δικα τους δικα τους και τα δικα μας...παλι δικα τους. Δεν εχω γνωρισει ακομα gayvro που να μπορεις να πεις δυο σοβαρες κουβεντες. Μονο μπινελικια και φαπες.έχεις απόλυτο δίκιο.....εγώ μπήκα σε θεματάκι για την ΑΕΚ και τσακώνομαι με γαύρους και βάζελους έλεος δηλαδή.....δεν πάνε να γράψουν αλλού για τις "επιτυχίες" τους?
ζωντανα