Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ο Λεό είναι καλός παίχτης.Λίγο χρόνο θέλει ακόμα.Μην ξεχνάτε ότι το καλοκαίρι προπονιόταν μόνος,και εντάχθηκε στα τέλη της μεταγρ.περιόδου.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Δεν έχω ολοκληρωμένη άποψη ακόμα!Από αυτά που έχω δει δεν έχω ενθουσιαστεί αλλά δεν μπορώ να τον καταδικάσω κιόλας...
Από την άλλη ο Νέμεθ βγήκε από το αεροπλάνο κι έπαιξε αλλά το τόπι φάνηκε αμέσως ότι το κατέχει!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Δεν έχω ολοκληρωμένη άποψη ακόμα!Από αυτά που έχω δει δεν έχω ενθουσιαστεί αλλά δεν μπορώ να τον καταδικάσω κιόλας...
Από την άλλη ο Νέμεθ βγήκε από το αεροπλάνο κι έπαιξε αλλά το τόπι φάνηκε αμέσως ότι το κατέχει!

;Αμα είσαι παιχταράς ,είσαι.Πάει κ τελείωσε.Ούτε προετοιμασίες,ούτε κλίματα,τίποτα δεν σε πτοεί.

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
δεν μπορω να το δω ρε
μας εχουν βαλει κοφτη

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
ΑΕΚ: Δεν αφήνει την ομάδα ο Σκόκο

Ο Νάτσο Σκόκο πληροφορήθηκε χθες για την απώλεια δύο αγαπημένων του προσώπων, της θείας του και της γιαγιάς του, αλλά ευτυχώς όχι και του πατέρα του που επέβαινε και αυτός στο αυτοκίνητο που ενεπλάκη στο τροχαίο δυστύχημα. Ο Αργεντινός, όμως, αποφάσισε να μην επιστρέψει στην πατρίδα του και να μείνει δίπλα στην ομάδα. Την Παρασκευή το ραντεβού με τον μάνατζερ του Ίσμαελ Μπλάνκο. Απογοητευμένος από την στάση της ΑΕΚ ο Τζεμπούρ. Έρχεται τη Δευτέρα ο Νέμεθ.

Σε κακή ψυχολογική κατάσταση είναι από χθες το μεσημέρι ο Νάτσο Σκόκο. Ο Αργεντινός πληροφορήθηκε ότι η αγαπημένη του γιαγιά και η θεία του έχασαν τις ζωές τους σε αυτοκινητικό δυστύχημα. Το γεγονός ότι η μοίρα επιφύλαξε καλύτερη τύχη στον πατέρα του (που οδηγούσε) και σε μία ακόμα θεία του που επεβαιναν στο αυτοκίνητο (σ.σ.: έχουν κάποιους μικροτραυματισμούς, αλλά όχι κάτι σοβαρό) δεν ελάφρυνε τον πόνο του παίκτη. Η ψυχολογική κατάσταση του Σκόκο, όπως είναι λογικό, δεν ήταν η καλύτερη δυνατή, γι' αυτό και δεν μπόρεσε να πάει στη χθεσινή προπόνηση.
«Δεν μπορώ ν' αφήσω την ομάδα τώρα, προτιμώ να μείνω εδώ, η ομάδα μάς χρειάζεται όλους. Εχουμε σημαντικά παιχνίδια μπροστά μας και πρέπει να βοηθήσουμε όλοι για να αντιστρέψουμε το κλίμα», εξηγούσε ο Σκόκο στους συμπαίκτες του, οι οποίοι τον έπαιρναν τηλέφωνο για να του συμπαρασταθούν και να διαπιστώσουν σε τι κατάσταση βρίσκεται. «Μακάρι να παίξω καλά την Κυριακή για να βοηθήσω την ομάδα και να μπορέσω να σκοράρω για να αφιερώσω το γκολ στη γιαγιά μου και τη θεία μου», εξέφρασε την επιθυμία σε κάποιους συμπαίκτες του, οι οποίοι τον ρωτούσαν μήπως είναι προτιμότερο για τον ίδιο να μείνει στο σπίτι και σήμερα, από τη στιγμή που είχε σχετική άδεια από τους ανθρώπους της ΑΕΚ. «Δεν έχει νόημα να κάθομαι στο σπίτι και να στενοχωριέμαι. Καλύτερα να έρθω στην προπόνηση, να τρέξω λίγο, να ξεφύγει το μυαλό μου, να μη σκέφτομαι, έστω και για δύο ώρες, αυτό που συνέβη», τους εξηγούσε ο Σκόκο.

Παλικαρισια σταση.... :o :rockon:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Η διάγνωση των γιατρών την Τετάρτη (14/10) το βράδυ έκαναν λόγο για μερική ρήξη πρόσθιου χιαστού στον Σωτήρη Κυργιάκο, πράγμα που σημαίνει πως ο 30χρονος αμυντικός θα απουσίαζε για 3-4 μήνες. Ομως, οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Sotis την Πέμπτη (15/10) έδειξαν τελικά οτι ο τραυματισμός του είναι λιγότερο σοβαρός.

Συγκεκριμένα, ο Κυργιάκος στάθηκε τυχερός καθώς η μαγνητική τομογραφία έδειξε πως έχει υποστεί κάκωση και όχι ρήξη στον πρόσθιο χιαστό, επομένως θα μείνει εκτός δράσης για διάστημα μέχρι ενός μήνα.

Βέβαια, θεωρείται απίθανο ο παίκτης της Λίβερπουλ να είναι 100% έτοιμος για τα μπαράζ (14 και 18/11), αλλά το σημαντικό είναι οτι ο Κυργιάκος απέφυγε τα χειρότερα.

ΑΛΑΝΙ περαστικά :rockon: :rockon: :rockon:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Aυτο το ανεκδοτο με την εθνικη πρεπει να σταματησει καποτε...Δεν γινεται η ομαδα να μην εχει γυμναστη...Μπορει στην παρουσα περιπτωση να μην ειναι καποια θλαση,αλλα σε αρκετες στο παρελθον ειχαμε τετοιους τραυματισμους...Θυμιζω δηλωσεις τεν κατε για αγυμναστους παιχτες μετα τα ματς της εθνικης...Ελεος με τον αλζχαιμερ... :headbang: :headbang: :headbang:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα αδέρφια μου.Καλημέρα ΑΕΕΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΑΑΑΑΑΑΡΡΡΡΡΡΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ :rockon: :s&m_2:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Καλημερααααα........
Υ.Γ.Εχουν φαγωθει τα βαζελακια με το σκοκκο....Με τζιολη και ματζιο ρε????? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :jerking:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
σιγά τον παικταρά ρε μαλάκα....
σιγα...... :pipa3:
Τα παντα εχουν να κανουν με το μετρο συγκρισης.....Μπροστα στον τζο κοουλ,ναι...Σιγα τον παικταρα....
Μπροστα στον λετο και τον κονσεισαο,οχι...Ειναι παικταρας....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom