DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Καλημέρα Νικολάκη
βασικα βγηκε ο ρεπορτερ και ειπε οτι δε ζητησε αδεια...οτι δε θα παει στη κηδεια!τωρα δε ξερω τι να πωΑΚΡΙΒΩΣ,και πήρε άδεια για να παέι στην κηδεία.
Για τους προηγουμενους μπορουμε??Ας ελπίσουμε ότι δεν θα βρεθεί κανείς λακαμάς να πει οτιδήποτε για τον Σκόκο τους επόμενους 1-2 μήνες!
Αρκετές μαλακίες διάβασα στο συγκεκριμένο θρεντ χθές...
Εννοείται...εξάλλου είπα ότι ελπίζω...ούτε το επέβαλα ούτε είμαι βέβαιος ότι δεν θα γίνει!Για τους προηγουμενους μπορουμε??
Δεν έχεις άδικο...αλλά καμμένες ήταν οι προηγούμενες!Φέτος υπάρχει η κρυφή ελπίδα να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα για να μπορέσει η ομάδα να ξαναπρωταγωνιστήσει!!!Ας μην χαλασουμε τις καρδιες μας μεσημεριατικα.....Ετσι και αλλιως καμμενη ειναι η χρονια....
ειναι reserve..αφου δεν το πηρες περισυ,δεν θα το παρεις ΠΟΤΕ..το κύπελλο Ελλάδος
Καλά..Τέτοιες ωρες ,τέτοια λόγια..Ας βρεθεί μια ελπίδα,κ στα τέτοια μιας για άλλη μιαχαμένη χρονιά.Τι 16,τι 17-αρκεί να βρεθεί μια ελπίδα για το μέλλον.
Υπάρχει ακόμα το ΟΥΕΦΑ κ το κύπελλο Ελλάδος για να σωθεί η χρονιά-το ΟΥΕΦΑ εννοώ αν περάσουμε στον επόμενο γύρο κ κα΄νουμε γενικώς μια καλή πορεία.
Προσυπογραφω.....καμια ελπιδα δεν εχω για τιποτα
απλως θα κανουμε κανα σερι 7-8 νικων προς το τελος και εκει που θα πουμε εστρωσε η ομαδα με 2-3 προσθηκες του χρονου θα παμε καλα προς το τελος αυγουστου θα ερθει καμια προταση και θ απουλησουμε παλι
μαιστοροβιτς φευγει για γερμανια ακουγετε
Δεν μιλάω για τα αγωνιστικά..καμια ελπιδα δεν εχω για τιποτα
απλως θα κανουμε κανα σερι 7-8 νικων προς το τελος και εκει που θα πουμε εστρωσε η ομαδα με 2-3 προσθηκες του χρονου θα παμε καλα προς το τελος αυγουστου θα ερθει καμια προταση και θ απουλησουμε παλι
μαιστοροβιτς φευγει για γερμανια ακουγετε
Τα υπόλοιπα μπορούν να αλλάξουν άνετα...ήδη τα ξεκατινιάσματα που γίνονται μόνο σε καλό μπορούν να οδηγήσουν...ειπα για τιποτα
ετσι λεμε τοσο καιρο αλλα μονο ανετα δεν ειναι τα πραγματαΤα υπόλοιπα μπορούν να αλλάξουν άνετα...ήδη τα ξεκατινιάσματα που γίνονται μόνο σε καλό μπορούν να οδηγήσουν...
Άνετα δεν είναι...αλλά το πρώτο βήμα που είναι να μαζέψει τις μετοχές ο Νοτιάς και να την πουλέψουν οι ντεμοτάκηδες είναι αρκετά κοντά!ετσι λεμε τοσο καιρο αλλα μονο ανετα δεν ειναι τα πραγματα