alexandros1976
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ε μηπως και για το -11 φταει ο Χατζηχρηστος η οι φιλαθλοι?????εδω ειμαστε την 6η αγωνιστικη στο -11 και δεν ακουγετε κιχ για τον πολυνικη
ε μηπως και για το -11 φταει ο Χατζηχρηστος η οι φιλαθλοι?????εδω ειμαστε την 6η αγωνιστικη στο -11 και δεν ακουγετε κιχ για τον πολυνικη
θαααααααααααα τα καψωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
τα ρημαδια τα λεφτα μου..
ααααααααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
αρχισε το παρτυ..
κλαψτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..
δεν γαμαω πουστρακια & δη χαζονεοδημοκρατες..έλα λούγκρα σε ψάχνει το τέρας.
ε μηπως και για το -11 φταει ο Χατζηχρηστος η οι φιλαθλοι?????
Συμφωνώ και επαυξάνω!!!πουθενά και κατά κανένα τρόπο οι κλίκες δεν κάνουν καλό....
απλά πράγματα....
διαφώνησες έφυγες και πάντα έτσι γίνεται...
[size=15pt]οι υγιείς φεύγουν, και μένουν οι άρρωστοι που τα κάνουν μπουρδέλο[/size].Αυτό ισχύει παντού και χωρίς καμμιά εξαίρεση.
δεν γαμαω πουστρακια & δη χαζονεοδημοκρατες..
Συμφωνώ και επαυξάνω!!!
Οσο κάποιοι δεν έχουν τα κότσια και τη βούληση να απομονώσουν τα "αρρωστάκια" τα ίδια και χειρότερα θα γίνονται!!!
τι να λεμε τωρα
Ενώ άλλοι που τους χαρίστηκαν χρέη χρωστάνε παρόλο που κάθε χρόνο τσεπώνουν 20εκ από το τσάμπιονς. Ρε σεις γαύροι,δεν δικαιούστε να ασχολείστε με την ΑΕΚ. τα χρέη της ΑΕΚ είναι μια πρόκριση στους ομίλους, πράγμα που δεν αφήσατε να γίνει εσείς πρόπερσι. Συγνώμη ομοιδεάτες, δεν λέω ότι δεν φτάινε κάποιοι για τα χρέη, αλλά όχι να απορούν και οι γαύροι!!! Πράγματι το 80% των χρεών της ΑΕΚ είαι μια πρόκριση. ΟΥΣΤ ΡΕ, μην ασχολείστε με την ΑΕΚ και κοιτάξτε μην σας φύγει ο Λαυρεντιάδης και κλαίτε μετά.Ρε μαγκες Δωστε μου μια απαντηση γιατι θα ΤΡΕΛΑΘΩ!!!!
εχει η Αεκ να παρει Κουπα 16 Χρονια , της Χαρισαν Χρεη αλλα ΞΑΝΑχρωσταει,,Ειναι ΤΕΛΕΙΩς ανυποληπτη....
Και γι αυτο υπαρχουν Ανθρωποι που υποστηριζουν οτι φταει ο Χατζηχρηστος η Οριτζιναλ η καποιος αλλος φιλαθλος και ΟΧΙ τα λαμογια που την διοικουν 20 Χρονια?????
ΟΥΣΤ ΡΕ, μην ασχολείστε με την ΑΕΚ και κοιτάξτε μην σας φύγει ο Λαυρεντιάδης και κλαίτε μετά.
βασικά αναγούλα μου έρχεται, δεν ζηλεύω. κατάλαβες boy?ζηλέυεις?
μην φοβασαι και ο Λαυρέντης να φύγει θα έρθουν "αλλοι"...
έχουν γνώση οι φύλακες boy ;)
βασικά αναγούλα μου έρχεται, δεν ζηλεύω. κατάλαβες boy?
Εσύ είσαι περιπτωσάρα αδερφέ...μα δε βλέπεις;
έφυγα εγώ ο υγιής γάβρος και κάτι χριστοπλεζοδωρήτριες έχουν κάνει την ομάδα μπουρδέλο.....
ω ρε τύπε!
πάρε για την αναγούλα:
http://[URL unfurl="true"]www.ojosdehumanoide.com/wp-content/uploads/2009/05/primperan.gif[/img[/URL]]
...και για τα κόκκινα μάτια απο το κλαμμα!
[img]http://[URL unfurl="true"]www.onlinepharmacynz.com/images/products/6-326-Visine_Allergy_Eye_Drops.jpg[/img[/URL]]
περαστικά :-*
[/quote]
Ρε κοπρίτη,σταγόνες με αντισταμινικό παλιάς γενιάς του δίνεις???θα τον ρίξεις σε λήθαργο τον άνθρωπο!!! ;D
Ρε Αριωνα τα ιδια και τα ιδια ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑ !!!!Ενώ άλλοι που τους χαρίστηκαν χρέη χρωστάνε παρόλο που κάθε χρόνο τσεπώνουν 20εκ από το τσάμπιονς. Ρε σεις γαύροι,δεν δικαιούστε να ασχολείστε με την ΑΕΚ. τα χρέη της ΑΕΚ είναι μια πρόκριση στους ομίλους, πράγμα που δεν αφήσατε να γίνει εσείς πρόπερσι. Συγνώμη ομοιδεάτες, δεν λέω ότι δεν φτάινε κάποιοι για τα χρέη, αλλά όχι να απορούν και οι γαύροι!!! Πράγματι το 80% των χρεών της ΑΕΚ είαι μια πρόκριση. ΟΥΣΤ ΡΕ, μην ασχολείστε με την ΑΕΚ και κοιτάξτε μην σας φύγει ο Λαυρεντιάδης και κλαίτε μετά.
τα χρέη της ΑΕΚ είναι μια πρόκριση στους ομίλους, πράγμα που δεν αφήσατε να γίνει εσείς πρόπερσι.
Ρε κοπρίτη,σταγόνες με αντισταμινικό παλιάς γενιάς του δίνεις???θα τον ρίξεις σε λήθαργο τον άνθρωπο!!!
θα τον ρίξεις σε λήθαργο τον άνθρωπο!!!