Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 44 άτομα (7 μέλη και 37 επισκέπτες)

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
φιλαράκο εγώ ως ουδέτερος κρίνω εκ του αποτελέσματος...
διώξανε τον μπάγιεβιτς, διαλύσανε ότι είχε απομείνει και μετά απο 5 χρόνια τον ξανάφεραν πίσω και δεν έβγαλε άχνα....
η μεγαλύτερη αρρωστια της ΑΕΚ είναι η ορίτζιναλ.
τελεία.
το μαγαζί είναι γωνία, είναι ΕΤΑΙΡΕΙΑ και κάποιοι σαχλαμάρες το έχουν δει γενικοί γαμάω χωρίς μπαγιόκο.
απλά πράγματα....
ρε πας καλα?βριζουμε τον κουαξ φταιμε γιατι δεν αφηνουμε την ομαδα να παιξει μπαλαρα
το βουλωνουμε και δεν ασχολουμαστε με τον μπινε παρολο το -11 παλι φταιμε
στην τελευταια παραγραφο συμφωνω
που παμε με τουσ κουληδες τους κανελοπουλους και τους dj?

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
φιλαράκο εγώ ως ουδέτερος κρίνω εκ του αποτελέσματος...
διώξανε τον μπάγιεβιτς, διαλύσανε ότι είχε απομείνει και μετά απο 5 χρόνια τον ξανάφεραν πίσω και δεν έβγαλε άχνα....
η μεγαλύτερη αρρωστια της ΑΕΚ είναι η ορίτζιναλ.
τελεία.
το μαγαζί είναι γωνία, είναι ΕΤΑΙΡΕΙΑ και κάποιοι σαχλαμάρες το έχουν δει γενικοί γαμάω χωρίς μπαγιόκο.
απλά πράγματα....
Εδώ κάνεις ΜΕΓΑ λάθος Περσόνα.
Η μεγαλύτερη αρρώστια της Ορίτζιναλ είναι η ΑΕΚ.
Η μεγαλύτερη αρρώστια της ΑΕΚ είναι οι εκάστοτε λαμόγιοι "παροικούντες την Π.Α.Ε."
Η Ορίτζιναλ έχει και πολλά άσχημα να της καταλογίσεις αλλα όχι και ότι είναι η γάγγραινα της ΑΕΚ....

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
ο βατραχας εντυπωσιαστηκε απο πατσατζογλου και τον θελει στην αεκ  :2funny: :2funny: :2funny:
προπονηταρα λεμε

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
μην ασχολεισαι με το μαγαζακι του κροκους λεμεεεεεεεεεεεεεεεεε :2funny: :2funny: :2funny:
αν ηταν μαγαζακι του κροκους θα πηγαινε καλα
παραρτημα του πατερα ειναι το αεκακι και για αυτο τουμπεκιαστηκε με την βαζελα
ανθρωπινα λαθη τα διαιτητικα στο συγκεκριμενο ειπε ο δημητριαδης
α ρε μακαρος που σας χρειαζεται

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Εδώ κάνεις ΜΕΓΑ λάθος Περσόνα.
Η μεγαλύτερη αρρώστια της Ορίτζιναλ είναι η ΑΕΚ.
Η μεγαλύτερη αρρώστια της ΑΕΚ είναι οι εκάστοτε λαμόγιοι "παροικούντες την Π.Α.Ε."
Η Ορίτζιναλ έχει και πολλά άσχημα να της καταλογίσεις αλλα όχι και ότι είναι η γάγγραινα της ΑΕΚ....

γάγγραινα....
τίποτα άλλο....
το ποδόσφαιρο είναι γιορτή διασκέδαση..
αυτοί το έχουν κάνει τρόπο ζωής διότι είναι τελειωμένοι που δεν έχουν τίποτα άλλο στην άρρωστη ζωή τους.
όποιος ειναι άρρωστος στην προσωπική του ζωή μεταφερει την αρρώστια και σε όλες τις άλλες δρασηριότητες της ζωής του.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.334
Πόντοι
42.697
σε αυτό το μαγαζί γωνία έχουν ασελγίσει (τουλάχιστον) ανεκδιήγητοι τύποι του στηλ Μάκαρος, Τροχανάς,Νικολαίδης (μη χέσω-πρόεδρος), Enic, Mounic και πολλοί άλλοι....

το μαγαζί στο τέλος κατάντισε καλοκαιρινό-παιδική χαρά.

και μεγάλη ευθύνη για όλα αυτά έχει και η Ορίτζιναλ.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
σε αυτό το μαγαζί γωνία έχουν ασελγίσει (τουλάχιστον) ανεκδιήγητοι τύποι του στηλ Μάκαρος, Τροχανάς,Νικολαίδης (μη χέσω-πρόεδρος), Enic, Mounic και πολλοί άλλοι....

Κάπως έτσι είναι,κανένας δεν φταίει αποκλειστικά κ μόνο αυτός.
αλλά όχι τώρα να αρχίζει να μου παρουσιάζεται ο ΧΧ ως ο μόνος σωτήρας.

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766

συμφωνω απολυτα

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
γάγγραινα....
τίποτα άλλο....
το ποδόσφαιρο είναι γιορτή διασκέδαση..
αυτοί το έχουν κάνει τρόπο ζωής διότι είναι τελειωμένοι που δεν έχουν τίποτα άλλο στην άρρωστη ζωή τους.
όποιος ειναι άρρωστος στην προσωπική του ζωή μεταφερει την αρρώστια και σε όλες τις άλλες δρασηριότητες της ζωής του.
Κάτσε Περσόνα.
Η Ορίτζιναλ είναι άρρωστοι με την ομάδα αλλα πάει πολύς καιρός που είχαμε "ευτράπελα" εντός γηπέδου. Σε κόντρα με τον Ντέμη ήρθαν για την κατάδωση των δικών της, αλλά βοήθησε και πάντα βοηθάει να υπάρχει καλό κλίμα στην ομάδα και να συντελείται αυτό που λέμε γιορτή όπως συνέβαινε στις εξέδρες του ΟΑΚΑ εδώ και αρκετό καιρό.
Και για να σου πώ και το άλλο. Με τόσο κόντρα διαθτησία με τη διοικητική ανυπαρξία και την αγωνιστική κατάπτωση της ομάδας ακόμα ούτε φύλλο δεν κινείται...
Μην ξεχνάς πως η ορίτζιναλ πάντα υποστήριζε με τα διαρκείας την ομάδα και όχι μόνο σε ένα τομέα (ποδόσφαιρο, χάντμπολ,βόλευ μπάσκετ κτλ).
Ούτε αλήτες είναι σαν τους Παοκτζήδες (είδες τί έγινε τις προάλλες) ούτε τίποτα τελειωμένα ρεμάλια. Φυσικά στους κόλπους των συνδέσμων παρεισφρύουν και στοιχεία εξτρεμιστικά αλλά ουδέποτε διαμορφώνουν την πολιτική του Συνδέσμου. Νομίζω το καταλαβαίνεις αυτό.
Προσωπικά ήμουν μέλος της Ορίτζιναλ επί αρκετά χρόνια. Δεν είμαι πλέον για προσωπικούς λόγους και διαφωνίες με ορισμένες θέσεις.
Δεν σημαίνει όμως αυτό πως υποτιμώ τον ρόλο που έχει διαδραματίσει στην Ιστορία της ΑΕΚ η Ορίτζιναλ ούτε τους αγώνες που έχει κάνει για την ομάδα. (Λες να έμπαινε η ΑΕΚ στο άρθρο 44 ή να γινόταν Πρόεδρος της ομάδας ο Ντέμης αν δεν υπήρχε η Ορίτζιναλ?)
Δεν παραγνωρίζω όμως και τακτικές και ανθρώπους εκει μέσα που μόνο κακό κάνουν...
Κοινώς μην τσουβαλιάζεις.
Εξάλλου δεν είδες τον τρόμο που ζωγραφίστηκε στο πρόσωπο του Χατζηχρήστου όταν συνειδητοποίησε το ενδεχόμενο να συγκεντρωθεί το πλειοψηφικό πακέτο στα χέρια της ερασιτεχνικής...
Ξέρουν την θέση τους, αλλά αυτό δεν τους αφαιρεί το δικαίωμα να έχουν άποψη.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Κάτσε Περσόνα.
Η Ορίτζιναλ είναι άρρωστοι με την ομάδα αλλα πάει πολύς καιρός που είχαμε "ευτράπελα" εντός γηπέδου. Σε κόντρα με τον Ντέμη ήρθαν για την κατάδωση των δικών της, αλλά βοήθησε και πάντα βοηθάει να υπάρχει καλό κλίμα στην ομάδα και να συντελείται αυτό που λέμε γιορτή όπως συνέβαινε στις εξέδρες του ΟΑΚΑ εδώ και αρκετό καιρό.
Και για να σου πώ και το άλλο. Με τόσο κόντρα διαθτησία με τη διοικητική ανυπαρξία και την αγωνιστική κατάπτωση της ομάδας ακόμα ούτε φύλλο δεν κινείται...
Μην ξεχνάς πως η ορίτζιναλ πάντα υποστήριζε με τα διαρκείας την ομάδα και όχι μόνο σε ένα τομέα (ποδόσφαιρο, χάντμπολ,βόλευ μπάσκετ κτλ).
Ούτε αλήτες είναι σαν τους Παοκτζήδες (είδες τί έγινε τις προάλλες) ούτε τίποτα τελειωμένα ρεμάλια. Φυσικά στους κόλπους των συνδέσμων παρεισφρύουν και στοιχεία εξτρεμιστικά αλλά ουδέποτε διαμορφώνουν την πολιτική του Συνδέσμου. Νομίζω το καταλαβαίνεις αυτό.
Προσωπικά ήμουν μέλος της Ορίτζιναλ επί αρκετά χρόνια. Δεν είμαι πλέον για προσωπικούς λόγους και διαφωνίες με ορισμένες θέσεις.
Δεν σημαίνει όμως αυτό πως υποτιμώ τον ρόλο που έχει διαδραματίσει στην Ιστορία της ΑΕΚ η Ορίτζιναλ ούτε τους αγώνες που έχει κάνει για την ομάδα. (Λες να έμπαινε η ΑΕΚ στο άρθρο 44 ή να γινόταν Πρόεδρος της ομάδας ο Ντέμης αν δεν υπήρχε η Ορίτζιναλ?)
Δεν παραγνωρίζω όμως και τακτικές και ανθρώπους εκει μέσα που μόνο κακό κάνουν...
Κοινώς μην τσουβαλιάζεις.
Εξάλλου δεν είδες τον τρόμο που ζωγραφίστηκε στο πρόσωπο του Χατζηχρήστου όταν συνειδητοποίησε το ενδεχόμενο να συγκεντρωθεί το πλειοψηφικό πακέτο στα χέρια της ερασιτεχνικής...
Ξέρουν την θέση τους, αλλά αυτό δεν τους αφαιρεί το δικαίωμα να έχουν άποψη.

πουθενά και κατά κανένα τρόπο οι κλίκες δεν κάνουν καλό....
απλά πράγματα....
διαφώνησες έφυγες και πάντα έτσι γίνεται...
οι υγιείς φεύγουν, και μένουν οι άρρωστοι που τα κάνουν μπουρδέλο.
Αυτό ισχύει παντού και χωρίς καμμιά εξαίρεση.

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
πουθενά και κατά κανένα τρόπο οι κλίκες δεν κάνουν καλό....
απλά πράγματα....
διαφώνησες έφυγες και πάντα έτσι γίνεται...
οι υγιείς φεύγουν, και μένουν οι άρρωστοι που τα κάνουν μπουρδέλο.
Αυτό ισχύει παντού και χωρίς καμμιά εξαίρεση.
Δεν έχεις άδικο.
Όμως δεν σημαίνει πως όσοι φύγαμε δεν αγαπάμε την ομάδα και δεν θέλουμε το καλό της. Ούτε πιστεύουμε πως δεν ισχύει το αυτό και για όσους μείνανε.
Απλά σε διαδικασίες θερμόμετρου ΑΕΚοσύνης δεν καταδέχεται να μπεί κανείς. Όσοι δέχονται είναι απλά θύματα εκμετάλλευσης.
Η συλλογική συμμετοχή και η ομαδικότητα φέρνει αποτελέσματα.

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

συμφωνω και εγω
εξηγησε μου μονο που την βλεπεις την μεγαλη ευθυνη της r?
οταν πηρε χαμπαρι τον τροχανα και αρχισε να τον μπινελικωνει αρχισαν να μας κανουν κολοδακτυλα οι υπολοιπες θυρες
οταν βρισαμε τον ψωμιαδη ακουστηκε απο τους υπολοιπους το ¨"στειλτους μακη στο δωματιακι" και μην ξεχναμε και τα ντου σε σπιτια και σε μαγαζια
πλακωσαμε στα μπινελικια τον κουαξ την πρωτη φορα φταιγαμε γιατι διαλυσαμε την ομαδα (τον οκα και τον αμπονσα για να μην ξεχνιομαστε)
τωρα δεν ασχολουμασετε μαζι του , παλι φταιμε

Επισκέπτης
Φυσικά στους κόλπους των συνδέσμων παρεισφρύουν και στοιχεία εξτρεμιστικά αλλά ουδέποτε διαμορφώνουν την πολιτική του Συνδέσμου.
prasini_l.jpg

θαααααααααααα τα καψωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
τα ρημαδια τα λεφτα μου..
ααααααααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
αρχισε το παρτυ..
κλαψτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
τεραστια θα ειναι η ευθυνη του αν παρει τις μετοχες του κλανελοπουλου
ασε μας ρε τακουλη, εκει που εστελνες τον κοντο στην γαδα ηταν καλα?τωρα σε αυτους πας και δινεις την περιουσια σου?

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Ρε μαγκες Δωστε μου μια απαντηση γιατι θα ΤΡΕΛΑΘΩ!!!!
εχει η Αεκ να παρει Κουπα 16 Χρονια , της Χαρισαν Χρεη αλλα ΞΑΝΑχρωσταει,,Ειναι ΤΕΛΕΙΩς ανυποληπτη....
Και γι αυτο υπαρχουν Ανθρωποι που υποστηριζουν οτι φταει ο Χατζηχρηστος η Οριτζιναλ η καποιος αλλος φιλαθλος και ΟΧΙ τα λαμογια που την διοικουν 20 Χρονια?????

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
συμφωνω και εγω
εξηγησε μου μονο που την βλεπεις την μεγαλη ευθυνη της r?
οταν πηρε χαμπαρι τον τροχανα και αρχισε να τον μπινελικωνει αρχισαν να μας κανουν κολοδακτυλα οι υπολοιπες θυρες
οταν βρισαμε τον ψωμιαδη ακουστηκε απο τους υπολοιπους το ¨"στειλτους μακη στο δωματιακι" και μην ξεχναμε και τα ντου σε σπιτια και σε μαγαζια
πλακωσαμε στα μπινελικια τον κουαξ την πρωτη φορα φταιγαμε γιατι διαλυσαμε την ομαδα (τον οκα και τον αμπονσα για να μην ξεχνιομαστε)
τωρα δεν ασχολουμασετε μαζι του , παλι φταιμε
Αδερφέ γιατί όμως η Ορίτζιναλ όταν κηνυγούσανε τον Μάκαρο και ήταν για την ψειρού έβγαινε και υποστήριζε τον πρόεδρο? Δεν ήξεραν ποιος ήταν? Δεν γνώριζαν τις προθέσεις του  από την αρχή? Τέτοια λάθη έχουνε κάψει την Ορίτζιναλ που ώρες ώρες δεν μπορεί να καταλάβει ποιο είναι το συμφέρον της ομάδας και το ταυτίζει με αυτό ανθρώπων που ήρθαν για να... φύγουν. Η Ορίτζιναλ δεν θα φύγει όμως.

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ρε μαγκες Δωστε μου μια απαντηση γιατι θα ΤΡΕΛΑΘΩ!!!!
εχει η Αεκ να παρει Κουπα 16 Χρονια , της Χαρισαν Χρεη αλλα ΞΑΝΑχρωσταει,,Ειναι ΤΕΛΕΙΩς ανυποληπτη....
Και γι αυτο υπαρχουν Ανθρωποι που υποστηριζουν οτι φταει ο Χατζηχρηστος η Οριτζιναλ η καποιος αλλος φιλαθλος και ΟΧΙ τα λαμογια που την διοικουν 20 Χρονια?????
τι να λεμε τωρα

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Αδερφέ γιατί όμως η Ορίτζιναλ όταν κηνυγούσανε τον Μάκαρο και ήταν για την ψειρού έβγαινε και υποστήριζε τον πρόεδρο? Δεν ήξεραν ποιος ήταν? Δεν γνώριζαν τις προθέσεις του  από την αρχή? Τέτοια λάθη έχουνε κάψει την Ορίτζιναλ που ώρες ώρες δεν μπορεί να καταλάβει ποιο είναι το συμφέρον της ομάδας και το ταυτίζει με αυτό ανθρώπων που ήρθαν για να... φύγουν. Η Ορίτζιναλ δεν θα φύγει όμως.
δεν ξερω ρε αδερφε , αλλα και τι να λεει αυτο?ακουσε ο δικαστης το λαο της ΑΕΚ και τον αφησε ελευθερο?
εχω να πατησω πανω απο 10 χρονια για να ξερω τι ακριβως παιζετε
μονο τετοια λαθη?πολυ μεγαλυτερα εχει κανει και ιστορικοτερα

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
εδω ειμαστε την 6η αγωνιστικη στο -11 και δεν ακουγετε κιχ για τον πολυνικη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom