γάγγραινα....
τίποτα άλλο....
το ποδόσφαιρο είναι γιορτή διασκέδαση..
αυτοί το έχουν κάνει τρόπο ζωής διότι είναι τελειωμένοι που δεν έχουν τίποτα άλλο στην άρρωστη ζωή τους.
όποιος ειναι άρρωστος στην προσωπική του ζωή μεταφερει την αρρώστια και σε όλες τις άλλες δρασηριότητες της ζωής του.
Κάτσε Περσόνα.
Η Ορίτζιναλ είναι άρρωστοι με την ομάδα αλλα πάει πολύς καιρός που είχαμε "ευτράπελα" εντός γηπέδου. Σε κόντρα με τον Ντέμη ήρθαν για την κατάδωση των δικών της, αλλά βοήθησε και πάντα βοηθάει να υπάρχει καλό κλίμα στην ομάδα και να συντελείται αυτό που λέμε γιορτή όπως συνέβαινε στις εξέδρες του ΟΑΚΑ εδώ και αρκετό καιρό.
Και για να σου πώ και το άλλο. Με τόσο κόντρα διαθτησία με τη διοικητική ανυπαρξία και την αγωνιστική κατάπτωση της ομάδας ακόμα ούτε φύλλο δεν κινείται...
Μην ξεχνάς πως η ορίτζιναλ πάντα υποστήριζε με τα διαρκείας την ομάδα και όχι μόνο σε ένα τομέα (ποδόσφαιρο, χάντμπολ,βόλευ μπάσκετ κτλ).
Ούτε αλήτες είναι σαν τους Παοκτζήδες (είδες τί έγινε τις προάλλες) ούτε τίποτα τελειωμένα ρεμάλια. Φυσικά στους κόλπους των συνδέσμων παρεισφρύουν και στοιχεία εξτρεμιστικά αλλά ουδέποτε διαμορφώνουν την πολιτική του Συνδέσμου. Νομίζω το καταλαβαίνεις αυτό.
Προσωπικά ήμουν μέλος της Ορίτζιναλ επί αρκετά χρόνια. Δεν είμαι πλέον για προσωπικούς λόγους και διαφωνίες με ορισμένες θέσεις.
Δεν σημαίνει όμως αυτό πως υποτιμώ τον ρόλο που έχει διαδραματίσει στην Ιστορία της ΑΕΚ η Ορίτζιναλ ούτε τους αγώνες που έχει κάνει για την ομάδα. (Λες να έμπαινε η ΑΕΚ στο άρθρο 44 ή να γινόταν Πρόεδρος της ομάδας ο Ντέμης αν δεν υπήρχε η Ορίτζιναλ?)
Δεν παραγνωρίζω όμως και τακτικές και ανθρώπους εκει μέσα που μόνο κακό κάνουν...
Κοινώς μην τσουβαλιάζεις.
Εξάλλου δεν είδες τον τρόμο που ζωγραφίστηκε στο πρόσωπο του Χατζηχρήστου όταν συνειδητοποίησε το ενδεχόμενο να συγκεντρωθεί το πλειοψηφικό πακέτο στα χέρια της ερασιτεχνικής...
Ξέρουν την θέση τους, αλλά αυτό δεν τους αφαιρεί το δικαίωμα να έχουν άποψη.