Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
την κυριακη ολοι στις θεσεις μας
να το πιουμε μεχρι πατο το ποτηρι το πικρο

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Βγηκε και ειπε ο γεωργιου οτι ο Βικτωρας Ρεστης εδωσε 10Μ στο Νοτια για να ανασανει οικονομικα η ομαδα .... :S :rolleyes:

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Βγηκε και ειπε ο γεωργιου οτι ο Βικτωρας Ρεστης εδωσε 10Μ στο Νοτια για να ανασανει οικονομικα η ομαδα .... :S :rolleyes:
εβγε το προταθλιμα ιεν κοντα

15 κε καλα 16 για να μι κσεχνιομαστε

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Sportday

«Δεν ξέρω αν θα μείνω», υποστηρίζει η σημερινή «Sportday», ότι είπε ο Νίκος Θανόπουλος στον Χουάν Μπέρος, κατά τη διάρκεια της συζήτησης για το θέμα της επέκτασης του συμβολαίου του Ισμαέλ Μπλάνκο. «Ο πρόεδρος της ΑΕΚ ενημέρωσε σε γενικές γραμμές (όσο χρειαζόταν) τον Αργεβτινό μάνατζερ για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ΠΑΕ και, σύμφωνα με πληροφορίες δεν δίστασε να του πει: “Δεν γνωρίζω αν θα είμαι εγώ πρόεδρος στην ΑΕΚ τις επόμενες ημέρες”.

:'( :'( :'( :'( :'( :tooth: :tooth: :tooth:

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
ντρέπομαι ντρέπομαι ...... α ρε σκόκο παικταρά.... α ρε μαραντόνα της ελλάδας....

ααααααχχχααχαχαχαχαχαχα
Λοιπόν τελευταία φορά που ασχολούμαι μαζί σου.....και σου προτείνω να δεις τα videakia που ανέβασε ο φίλος hitman21 για να διαπιστώσεις και εσύ(εάν μπορείς) πως αυτά που κάνει ο Σκόκο όντως μόνο ο Μαραντόνα θα μπορούσε

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Αγαπητοί μου φίλοι Ενωσίτες ας αφήσουμε στην άκρη όλα αυτά τα προβλήματα(διοικητικά,οικονομικά,αγωνιστικά κ.α) που ταλανίζουν συνεχώς την ομάδα μας και ας δώσουμε όλοι ραντεβού αύριο στο γήπεδο στο ματς με τον Πανθρακικό για να εμψυχώσουμε την ομάδα μας και τίποτα άλλο.Πρόσωπα έρχονται και παρέρχονται(όπως φυσικά και ο Scocco για να μη με θεωρείτε και "κολλημένο")αλλά η ΑΕΚ παραμένει μία και μοναδική εις τους αιώνας των αιώνων.
Υ.Γ:Ελπίζω φίλοι μου κάποτε να φωνάζουμε όλοι μαζί υπέρ της ομάδας μας στο καινούργιο μας γήπεδο,το οποίο φυσικά θα είναι στη Νέα Φιλαδέλεφεια.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
πως αυτά που κάνει ο Σκόκο όντως μόνο ο Μαραντόνα θα μπορούσε

τρέμε Μεσσι δλδ ΝΑ ο νέος διάδοχος του Μαραντόνα...
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Υ.Γ.
ρε μαλάκες τι ληγμένα τους δίνετε στους οργανωμένους;
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Αλλαζουν τα δεδομενα μεσα στη ερχομενη εβδομαδα....Οχι,δεν ερχεται ο νοτιας....Απο αλλου θα γινει κινηση... ;) ;) ;)
Τιποτα αλλο προς το παρον.... :grin:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα αδέρφια μου,Καλημέρα ΑΕΕΕΕΚΑΑΑΑΡΡΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ.
Νίκη-νίκη,νίκη κόντρα στον Πανθρακικό σήμερα,νίκη...

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Λοιπόν τελευταία φορά που ασχολούμαι μαζί σου.....και σου προτείνω να δεις τα videakia που ανέβασε ο φίλος hitman21 για να διαπιστώσεις και εσύ(εάν μπορείς) πως αυτά που κάνει ο Σκόκο όντως μόνο ο Μαραντόνα θα μπορούσε
Μην είσαι τόσο συγκρατημένος αδελφέ!Σιγά να μην μπορούσε να τα κάνει αυτά ο κουράδας ο Μαραντόνα!  :rockon:

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Μην είσαι τόσο συγκρατημένος αδελφέ!Σιγά να μην μπορούσε να τα κάνει αυτά ο κουράδας ο Μαραντόνα!  :rockon:
Εντάξει είπαμε μη το παραχέσουμε εντελώς....μεγάλη παιχτάρα ο Μαραντόνα όταν έπαιζε μπάλα.

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Αδέλφια δεν έχω πληροφορεί καθόλου σχετικά με την ενδεκάδα που θα κατεβάσει απόψε ο πρίγκιπας(τρομάρα του)...μήπως ξέρει κανείς εάν είναι διαθέσιμος ο Νέμεθ να παίξει(έστω και σαν αλλαγή)?

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Δεν έχει επιστρέψει ακόμα στην Αθήνα ο Νέμεθ...

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Δεν έχει επιστρέψει ακόμα στην Αθήνα ο Νέμεθ...

διαπραγματευεται μεταγραφη με ιταλια..

τουλαχιστον εκει θα βλεπει καθε μερα ιταλιδες μουναρες και θα παιζει σε καλυτερο πρωταθλημα.. ;)

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366

τουλαχιστον εκει θα βλεπει καθε μερα ιταλιδες μουναρες και θα παιζει σε καλυτερο πρωταθλημα.. ;)
Που το διάβασες αυτό?Δε νομίζω να τον αφήσει έτσι εύκολα η Λίβερπουλ...

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16

Τί σκέφτεται να τον δώσει η Λίβερπουλ?
και νόμιζα ότι τέτοιες ομάδες αξιοποιούν τέτοιους θησαυρούς!!!

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Τί σκέφτεται να τον δώσει η Λίβερπουλ?
και νόμιζα ότι τέτοιες ομάδες αξιοποιούν τέτοιους θησαυρούς!!!
για το λιβεπουλ δε κανι ,αμα εκανε θα τον κραταγανε μονο εδο ινε ι πεκτεσ ταλεντα μεχρι τα 25

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
για το λιβεπουλ δε κανι ,αμα εκανε θα τον κραταγανε μονο εδο ινε ι πεκτεσ ταλεντα μεχρι τα 25
20 χρονών  είναι βοθράκο ο Νέμεθ και σε πληροφορώ ότι πολλοί οπαδοί της Λίβερπουλ γκρινιάζανε στα φόρουμ τους επειδή τον δώσανε δανεικό...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom