Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (1 μέλη και 34 επισκέπτες)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Τι έγινε ρε μάγκες,μας την κάνει κ ο Λύμπε;σύμφωνα με το Kicker ο Λύμπε συμφώνησε με την Νυρεμβέργη κ αρκεί να πει το ναι η ΑΕΚ,η οπόια αν το θέλει κ ο Λύμπε θα τον αφήσει να πάει.Θα μας μείνει κανένα από τα αγαπημένα μας παιδιά για του χρόνου αν φύγει κ ο Λύμπε;

[move]Λύμπε ψυχάρα για πάντα ΑΕΚΑΡΑ
[/move]

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
129
Πόντοι
16
Πολλες αλλαγες τελικα αν φυγει και ο Λυμπε.Ελπιζω να γινει μονο σωστη δουλεια το καλοκαιρι ωστε να στρωσει γρηγορα η ομαδα και να μην ξεκινησουμε παλι το πρωταθλημα με απωλειες

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
129
Πόντοι
16
Παιδια να ρωτησω αυτος ο Αστερας Τριπολης εχει λεει και Σειχη μεσα στην διοικηση?Και αν ναι κανονικο η μουφα σαν κατι αλλους που κατα καιρους εμφανιζονται.

faxanadu

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
1
φιλε lefty το ακουσα κ εγω αυτο κ σαστισα να πω την αληθεια! μαλιστα φτιαχνει νεο γηπεδο κ κατι ακουσα οτι σε 2 χρονια η ομαδα θα εχει μπατζετ 10 εκ ευρω!!! τωρα τι στο διαολο ειναι παλι αυτο δεν ξερω! απο οτι καταλαβα υποτιθεται οτι 2 σειχηδες εχουν την ομαδα μαζι με εναν ελληνα... κατι τετοιο...

faxanadu

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
1
παιδες φερερ κ επισημα για αλλα 4 χρονια! ελπιζω να μην υπαρξει καμια πλακα με λυμπε!.....

LEFTY2

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
129
Πόντοι
16
φιλε lefty το ακουσα κ εγω αυτο κ σαστισα να πω την αληθεια! μαλιστα φτιαχνει νεο γηπεδο κ κατι ακουσα οτι σε 2 χρονια η ομαδα θα εχει μπατζετ 10 εκ ευρω!!! τωρα τι στο διαολο ειναι παλι αυτο δεν ξερω! απο οτι καταλαβα υποτιθεται οτι 2 σειχηδες εχουν την ομαδα μαζι με εναν ελληνα... κατι τετοιο...
Και θελουν λεει και τον Μπαγεβιτς

faxanadu

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
1
ναι οντως το ακουσα κ αυτο! θα μας τρελλανουν μου φαινεται!

faxanadu

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
1
καλα σιγουρα βρωμαει! ο καλυτερος ηταν ο σειχης ελ κασεμι που ειχε ερθει για τον αρη εκανε λογαριασμο 300 ευρω σε σαντουιτς κ αποχωρησε σαν κυριος!!!

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
καλημερα ΑΕΚΑΡΑ μας!!!!!η αισιοδοξια ειναι στο φουλ τα "χανουμια" ελπιζουν φετος για κατι καλυτερο!!!! αντε μωρη αρρωστια "φτιαξε" μας και φετος.....

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
bloopers134gi.jpg

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα σε όλους κ στους καινούριους της παρέας με τα όμορφα nikname.

Αν φύγει ο Λύμπε,θα μου φύγει όμως εμένα η αισιοδοξία.Δεν είναι μόνο ότι είναι σκόρερ κ ηγέτης.Μετά την φυγή του Κατσουράνη είναι η μεγάλη ατραξιόν κ η βεντέτα της ομάδας κ ατός που ξέρει(μαζί με τον Δέλλα) να βάζει στεγανά μέσα στην ομάδα κ να κρατάει τις ισσοροπίες.Θα το θεωρούσα μεγάλο λάθος να φύγει ο Λύμπε.Μετριάζει κ την χαρά μου για την έλευση του Θεού(όχι εσένα Νίκο,τον Ρίμπο εννοώ).

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Καλημέρα σε όλους κ στους καινούριους της παρέας με τα όμορφα nikname.

Αν φύγει ο Λύμπε,θα μου φύγει όμως εμένα η αισιοδοξία.Δεν είναι μόνο ότι είναι σκόρερ κ ηγέτης.Μετά την φυγή του Κατσουράνη είναι η μεγάλη ατραξιόν κ η βεντέτα της ομάδας κ ατός που ξέρει(μαζί με τον Δέλλα) να βάζει στεγανά μέσα στην ομάδα κ να κρατάει τις ισσοροπίες.Θα το θεωρούσα μεγάλο λάθος να φύγει ο Λύμπε.Μετριάζει κ την χαρά μου για την έλευση του Θεού(όχι εσένα Νίκο,τον Ρίμπο εννοώ).

το θεμα λυμπε ειναι γριφος....δεν καταλαβαινω αφου ο ντεμης ειπε οχι και αφου ο λυμπε (λεγετε..)οτι δεν θελει να παει για τι επιμενουν οι γερμανοι..?
παντως αν φυγει θα ερθει καλο ονομα νομιζω....διοτι θα τα παρει χοντρα ο κοντος!!

υ.γ. ρε dark δεν ξεκινας μια απογραφη απο τα "αδελφια" μας εδω μεσα...?

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Έχουμε μαζευτεί αρκετά αδέλφια.μας βλέπω στον επόμενο καφέ να πηγαίνουμε με πούλμαν.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Μέχρι στιγμής έχω καταγεγραμμένα 25 αδέλφια εδώ μέσα που μας επισκέπτονται στο θρεντάκι μας. :rockon:

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
74.163
Πόντοι
12.056
Kαλημεραααααααα....
Ηρθε και η αδελφη ψυχη ο Dark... :2funny: :2funny: :2funny:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα στους gay οπαδούς μας.Τι να κάνουμε ,τα αδέλφια μας εμείς τα αγαπάμε κ με τα ελλατώματα τους...κ ας τους έχει γίνει η κωλάρα νααααααααα....

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Kαλημεραααααααα....
Ηρθε και η αδελφη ψυχη ο Dark... :2funny: :2funny: :2funny:
Καλημέρα στους gay οπαδούς μας.Τι να κάνουμε ,τα αδέλφια μας εμείς τα αγαπάμε κ με τα ελλατώματα τους...κ ας τους έχει γίνει η κωλάρα νααααααααα....
αυτα εκει που πρεπει!!!!!!!!!!!

ΔΙΚΕΦΑΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
«Αποφάσεις τον Ιούνιο»

«Μέσα στον Ιούνιο θα ληφθεί η οριστική απόφαση σχετικά με το γήπεδο της ΑΕΚ», ανέφερε ουπουργός ΠΕΧΩΔΕ, Γιώργος Σουφλιάς, στο περιθώριο εκδήλωσης για τα εγκαίνια της γραμμή του Μετρό που ενώνει το Μοναστηράκι με το Αιγάλεω. Σύμφωνα με πληροφορίες οι διαδικασίες για την περιοχή του ΟΔΔΥ έχουν προχωρήσει από την πλευρά της ΑΕΚ και της κυβέρνησης, με την τελευταία να θέλει να επισπεύσει τις εξελίξεις δεδομένου πως οι εκλογές πλησιάζουν.

Επιμέλεια: Χρήστος Ρομπόλης

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom