Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (1 μέλη και 28 επισκέπτες)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Φαντάζεστε να ερχόνταν ο Ρίμπο στην ΑΕΚ επί εποχής Big Mak; :grin:

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
74.163
Πόντοι
12.056
Το πουρο στο ματι θα του εβαζε...χαχαχαχαα :2funny:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Μόνο εναντίον της Αρρώστιας δεν μπορεί να βάλει γκολ σε αυτό το γήπεδο η Μίλαν.

Όταν έκαναν κατεβασιές στο πρώτο ημίχρονο σε αυτή την περιοχή οι της Λίβερπουλ,φαινόταν ότι τον έπιανε σύγκρυο κ πανικός τον Ντίντα.Δεν ξεχνιέται ο Ζούλιο Σέζαρ.

[move]:headbang1: :headbang1: :headbang1: :headbang1:[/move]

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
εγω την ιστορία του ΛΙΩΜΑ δεν την πιστευω με τπτ!!!!
προπαγάνδα του ΘΕΙΟΥ με τον ΘΕΜΟ μου βρωμάει..

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα στον κιτρινόμαυρο αυθεντικό λαό της ΑΡΡΩΣΤΙΑΣ.

Μάλλον ξημέρωσε μεγάλη ημέρα για την Α.Ε.Κ....

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
74.163
Πόντοι
12.056
Kαλημεραααααααα...
Μπαααα.συνεφια εχει εξω...απο δευτερα τα καλα νεα.. :dancing:

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
καλημερα αδελφια!!!!!!!και μπετο εχω παρε παρε....!!!!!!!!!!

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
η νυρεμβεργη εκανε νεα προταση στην ΑΕΚ για λυμπε...... !!!!!!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Κ πήρε τα παπάρια μου πάλι.
Ο Ντέμης απάντησε με αναπροσαρμογή του συμβολαίου του Λύμπε.
Ο Λύμπε έφτιαξε ωραίο καινούριο σπιτάκι στα Γλυκά Νερά ,έκανε παιδάκι πρόσφατα η γυναίκα του(2,5 μηνών είναι τώρα), τον έχουμε σαν θεό,πλησιάζουν κ μεγάλες μέρες,στην Νυρεμβέργη θα πάει; :idiot: :uglystupid:

Επισκέπτης
ρε χανουμια... αφου τον ειχατε τελειωμενο τον ριβαλντο απο την πρωτη μερα που ηρθε στα 32 του..... τοτε τον λεγατε παππου και τωρα μου συζητατε αν θα μπορει να παιξει μπαλα μεχρι τα 37!!!!!!!!! αλλα ετσι αν δεν εχεις δει μεγαλο παιχτη ποτε αυτα θα λες..... παντως πιστευω πως ο ριμπο θα σας βοηθησει οπως θα μπορουσε να κανει σε καθε ομαδα..... το πως ξαφνικα αλλαζετε γνωμη για παιχτες ειναι αστειο..... και για τον φιλο που εγραψε για μητροπουλο σαραβακο και οι δυο τελικα γυρισαν στις ομαδες τους (οχι σαν παιχτες) γιατι εκει ανηκε η καρδια τους οπως ο γεωργατος...... απλα κατα την γνωμη μου ο ριμπο αν ερθει αεκ θα χασει καθε κυρος που εχει και θα μπλεξει ασχημα με το υποκαταστατο!!!!!!!!!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Σου επιστρέφω τον χαρακτηρισμό υποκατάστατο κ όσο για τον ΜΕΓΑ Ρίμπο τα έχουμε γράψει εδώ μέσα πολλάκις.
Κ πάρε κ συ Zantac για το στομαχάκι σου. :rockon:

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
ρε χανουμια... αφου τον ειχατε τελειωμενο τον ριβαλντο απο την πρωτη μερα που ηρθε στα 32 του..... τοτε τον λεγατε παππου και τωρα μου συζητατε αν θα μπορει να παιξει μπαλα μεχρι τα 37!!!!!!!!! αλλα ετσι αν δεν εχεις δει μεγαλο παιχτη ποτε αυτα θα λες..... παντως πιστευω πως ο ριμπο θα σας βοηθησει οπως θα μπορουσε να κανει σε καθε ομαδα..... το πως ξαφνικα αλλαζετε γνωμη για παιχτες ειναι αστειο..... και για τον φιλο που εγραψε για μητροπουλο σαραβακο και οι δυο τελικα γυρισαν στις ομαδες τους (οχι σαν παιχτες) γιατι εκει ανηκε η καρδια τους οπως ο γεωργατος...... απλα κατα την γνωμη μου ο ριμπο αν ερθει αεκ θα χασει καθε κυρος που εχει και θα μπλεξει ασχημα με το υποκαταστατο!!!!!!!!!
ενω εσεις τον βατραχο τον νικοπολιδη και κωνσταντινου τους σεβοσασταν ε....?παλτα και κοτες τους λεγατε......!!!!! αλλα ετσι ειναι την καμπουρα του αλλου κοιτας οχι την δικια σου.....

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
αλλα εμεις κραταμε τον λογο μας....

«Με εξαπάτησε ο πρόεδρος»
Για τον τρόπο με τον οποίο αποχώρησε από τον Ολυμπιακό, κατηγορώντας ευθέως τον Σωκράτη Κόκκαλη, αλλά και για το μέλλον του μίλησε ο Ριβάλντο σε μεγάλη συνέντευξη που παραχώρησε στη «Sport» της Βαρκελώνης.

«Ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού με εξαπάτησε. Δεν κράτησε το λόγο του απέναντί μου και εγώ παραχώρησα μια συνέντευξη Τύπου για να αποκαλύψω όσα έγιναν» υπογράμμισε, ενώ αναφερόμενος στην εμπειρία του στην Ελλάδα τόνισε: «Το ποδόσφαιρο είναι τρέλα στην Ελλάδα. Ποτέ μου δεν είδα τόσο ενθουσιώδεις οπαδούς σαν αυτούς του Ολυμπιακού. Ξεπερνούν ακόμη και αυτούς της Βραζιλίας και της Μπαρτσελόνα».

Επισκέπτης

Καλά φιλαράκο, μόλις περιέγραψες έναν κλασσικό οπαδό του Ολυμπιακού. Νομίζω ότι το post σου πρέπει να μεταφερθεί στο thread του Ολυμπιακού. Δεν πειράζει, μπερδεύτηκες :)

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
ο μεγας δεληκαρης......προσκυνησε με την φανελα του βαζελου........

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.055
Πόντοι
1.486
Καλημέρα στον κιτρινόμαυρο λαό του forum.Από χθες πιστεύω να συμφωνήσετε ότι πλέουμε σε πελάγη ευτυχίας καθότι είμαστε έμμεσα ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!!!!!

[move]ΑΕΚ - ΜΙΛΑΝ 1-0    [/move]
[move]ΕΛΑ ΜΩΡΗ ΧΑΝΟΥΜΑΑΑΑΑΑ!!!!  [/move]

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.055
Πόντοι
1.486
Τι έγινε ρε αδέλφια,ξεροί πέσατε με αυτό που έγραψα?? Εντάξει πλάκα ήταν....

[move]ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ,ΘΑ ΧΑΡΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΗ ΧΑΝΟΥΜΑ ΚΑΠΟΤΕ ΣΕ ΤΕΛΙΚΟ CL  [/move]
[move] :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:[/move]

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
θα το φωναζω και θα το λεω........KALIS ΟΕΟΕΟΕΟΕΟΕΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.055
Πόντοι
1.486
Ευχαριστώ παιδί μου.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :headbang1: :headbang1: :headbang1: :headbang1: :headbang1: :headbang1: :headbang1: :headbang1: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom