DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Φαντάζεστε να ερχόνταν ο Ρίμπο στην ΑΕΚ επί εποχής Big Mak;
Kαλημεραααααααα...
Μπαααα.συνεφια εχει εξω...απο δευτερα τα καλα νεα..
ενω εσεις τον βατραχο τον νικοπολιδη και κωνσταντινου τους σεβοσασταν ε....?παλτα και κοτες τους λεγατε......!!!!! αλλα ετσι ειναι την καμπουρα του αλλου κοιτας οχι την δικια σου.....ρε χανουμια... αφου τον ειχατε τελειωμενο τον ριβαλντο απο την πρωτη μερα που ηρθε στα 32 του..... τοτε τον λεγατε παππου και τωρα μου συζητατε αν θα μπορει να παιξει μπαλα μεχρι τα 37!!!!!!!!! αλλα ετσι αν δεν εχεις δει μεγαλο παιχτη ποτε αυτα θα λες..... παντως πιστευω πως ο ριμπο θα σας βοηθησει οπως θα μπορουσε να κανει σε καθε ομαδα..... το πως ξαφνικα αλλαζετε γνωμη για παιχτες ειναι αστειο..... και για τον φιλο που εγραψε για μητροπουλο σαραβακο και οι δυο τελικα γυρισαν στις ομαδες τους (οχι σαν παιχτες) γιατι εκει ανηκε η καρδια τους οπως ο γεωργατος...... απλα κατα την γνωμη μου ο ριμπο αν ερθει αεκ θα χασει καθε κυρος που εχει και θα μπλεξει ασχημα με το υποκαταστατο!!!!!!!!!
ρε χανουμια... αφου τον ειχατε τελειωμενο τον ριβαλντο απο την πρωτη μερα που ηρθε στα 32 του..... τοτε τον λεγατε παππου και τωρα μου συζητατε αν θα μπορει να παιξει μπαλα μεχρι τα 37!!!!!!!!! αλλα ετσι αν δεν εχεις δει μεγαλο παιχτη ποτε αυτα θα λες..... παντως πιστευω πως ο ριμπο θα σας βοηθησει οπως θα μπορουσε να κανει σε καθε ομαδα..... το πως ξαφνικα αλλαζετε γνωμη για παιχτες ειναι αστειο..... και για τον φιλο που εγραψε για μητροπουλο σαραβακο και οι δυο τελικα γυρισαν στις ομαδες τους (οχι σαν παιχτες) γιατι εκει ανηκε η καρδια τους οπως ο γεωργατος...... απλα κατα την γνωμη μου ο ριμπο αν ερθει αεκ θα χασει καθε κυρος που εχει και θα μπλεξει ασχημα με το υποκαταστατο!!!!!!!!!