Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
H τηλεόραση του Alpha θα μεταδώσει στην Ελλάδα το φιλικό της 27ης Μαΐου μεταξύ της ΑΕΚ και της Μπενφίκα (20:00)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Τώρα που θα έρθει ο Θεός(ο Ρίμπο όχι ο Νίκος),για κάντε μου μια πρόβλεψη για τα διαρκείας. :grin:

panagis

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
βλεπω ενθουσιασμο για τον ριμπο...
εμενα με ανησυχει λιγο αυτο που διαβασα για 2 ετες κλειστο συμβολαιο...

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
30 χιλιάρικα.

Γιατί ρε panagi.Νομίζω ότι είναι πιο σωστό το διετές.Θα μπορεί να δείξει πιο πολλά αν ξέρει ότι έχει την σιγουριά του διετούς.Εγω νομίζω ότι ήταν σοφή κινηση το διετές.

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
μαγκες ο ριμπο ειναι μεγαλη μεταγραφη!!!!!εκτος του οτι θα δημιουργησει νεους οπαδους θα βοηθησει και τους νεους παιχτες της ομαδας και θα ανεβασει ενα επιπεδο την ομαδα!!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Βλέπω τον Καστίγιο μέσα στο Καραϊσκάκη να του δίνει τα πόδια στο χέρι.

panagis

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
απλα θα προτιμουσα συμβολαιο 1συν1,γιατι αν κατι παει στραβα θα εχουμε ενα μεγαλο συμβολαιο παιζει δεν παιζει...
ενω με το 1συν1 θα εχει ενα επιπλεον κινητρο για να παιζει μεγαλη μπαλα.
απο την αλλη πλευρα ειναι σωστος επαγγελματιας.
αλλα στα 37 του θα μπορει να κανει την διαφορα οπως μεχρι τωρα?

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Γιατί θα τον βάζει σε όλα τα ματς;
Κ Ελλάδα δεν είναι ούτε Ισπανία,ούτε Αγγλία που έχουν ιδιαίτερο φόρτο,οπότε ίσως να έχουν απόθεμα τα πνευμόνια του,για την Ελλαδίτσα.
ʼσε που παίζει σε μια θέση που δεν χρειάζεται κ να τρέχει κ πολύ.Να βγάζει την σεντρούλα του,να βαράει το φαουλάκι του,να κάνει το σουτάκι του...αυτά με λίγο καλή φυσική κατάσταση τα κάνεις κ στα 40 σου.

Πάντως για μένα η μεταγραφή της χρονιάς,ότι κ αν ακολουθήσει μετά,είναι ο ΄΄Μακελελέ΄΄.Θα καλυφτεί ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ το κενό του Ασουνσάο,που έμεινε αναπλήρωτο από τότε.

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Συμφωνώ και εγώ με τα 2 χρόνια κλειστά. Είναι πολλά το οφέλη για την ΠΑΕ να ξέρει ότι έχει τον Ρίμπο 2 χρόνια εκμεταλλέυσιμο προϊόν!!! Επίσης έχω τρέλα με Λύμπε αλλά δεν θα στράβωνα αν απαιτούσε να παίξει 2-3 χρόνια Ευρώπη με τέτοια προσφορά. Από ότι φαίνεται όμως μένει στην ΑΕΚΑΡΑ στο ρόλο του ηγέτη!!!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ο Λύμπε θα τερματίσει την καρριέρα του στην Α.Ε.Κ.
Κ ελπίζω κ ο ΜΕΓΑΣ Ρίμπο.

Η Αθλητική Ένωσης Κωνσταντινουπόλεως αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι ξέρει να σέβεται τους μεγάλους ποδοσφαιριστές κ δεν τους ΄΄σκοτώνει΄΄,όπως κάνουν άλλοι.
Θυμίζω κ τις περιπτώσεις του Τάσαρου του Μητρόπουλου κ του Μητσάρα του Σαραβάκου,πως τους φέρθηκαν οι ομάδες τους κ ποιος τελικά τους αγκάλιασε.Για αυτό η Α.Ε.Κ. ήταν κ παραμένει η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα.ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΣΕΒΕΤΑΙ κύριοι,ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΣΕΒΕΤΑΙ.

Επισκέπτης
Θέλετε να μάθετε τι έγινε τελικά με τον Ριβάλντο και τον Κόκκαλη? :) Λοιπόν, αυτά που θα σας πω δεν τα έβγαλα από το μυαλό μου, μου τα είπε ένας τύπος που δεν θα αναφέρω το όνομά του, αλλά είναι πολύ μέσα στα πράγματα με Λούβαρη, Κόκκαλη και γενικά στα περί Ολυμπιακού. Οπότε είναι 99.9999999% η αλήθεια:

Καταρχάς, όπως ίσως γνωρίζετε, το συμβόλαιο του Ρίμπο ήταν 1.9Μ ευρώ για κάθε χρόνο. Στον Ολυμπιακό όμως κόστιζε 3 μύρια ετησίως αν βάλετε μέσα τα σπίτια (πληρωμένα από τον Ολυμπιακό) και το γεγονός ότι είχε φέρει και τις 2 του γυναίκες (την πρώην και την νυν) στην Ελλάδα μαζί με τα παιδιά τους (και του!) και τους είχε σπίτια.

Γυρνάει λοιπόν από την Βραζιλία και πάει στο γραφείο του Λούβαρη να πάρει την επιταγή της δόσης του συμβολαίου αξίας 400.000 ευρώ. Του την δίνει ο Λούβαρης και γυρνάει ο Ρίμπο (γνωστός φραγκοφονιάς!) και του λέει: "Ξέρετε, έβγαλα και μια VISA για την Βραζιλία και πλήρωσα 38 ευρώ! Τα θέλω και αυτά". Ο Λούβαρης αφενός μεν δεν κυκλοφορεί με ψιλά (τι είναι 38 ευρώ για τον Λούβαρη!), τα παίρνει στο κρανίο και φωνάζει τον οδηγό του πάνω, του ζητάει ένα 50άρικο και το πετάει στα μούτρα του Ρίμπο. Μετά πέφτει το καθιερωμένο τηλεφώνημα στον Κόκκαλη, του τα λέει, και ο Κόκκαλης γίνεται τούρκος! Το επόμενο τηλεφώνημα είναι στον Ρίμπο όπου του ανακοινώνουν ότι δεν θα ανανεώσουν το συμβόλαιο.

Είναι γνωστός ο Κόκκαλης για αυτές τις τακτικές. Είναι ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ με τα όλα του και στ' αρχίδια του για το ποιος "υπάλληλος/στέλεχος" του σηκώνει μπαϊράκι. Τον έχει σουτάρει σε χρόνο dt. Το έχει αποδείξει άλλωστε και με τον Μπάγιεβιτς, τον Τζιοβάνι και τόσους άλλους. Ουσιαστικά, με τον μόνο διεθνούς φήμης παίχτη που είχε καλές σχέσεις ο Κόκκαλης ήταν ο Καρεμπέ. Κι αυτό λόγω του χαρακτήρα του.

Αυτά γίνανε λοιπόν, πάντα κατά την μαρτυρία ανθρώπου του Ολυμπιακού. Και όποιος θέλει το πιστεύει!!!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Για 38 ευρώ.Έλα ρε προεδράρα τους τρέλλανες(όντως) πάλι. :headbang1: :think: :rockon: :2funny: :grin: :cheesy: :idiot: :uglystupid: :boobies: :headbang: :booty: :dancing:

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.072
Πόντοι
12.056
Aλλα και αυτος ο γυφτουλας ο Ριμπο???
Ειπαμε...και εγω το ιδιο θα του εκανα...

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Όντως μεγάλος γύφτουλας.Αλλά έτσι τους καλομαθαίνουν όλους αυτούς.Από το εξωτερικό ξεκινάνε αυτά.

Δεν θα ξεχάσω κάποτε που ο Σάντος πήγε στον Μάκαρο τον ψωμιάδη ένα τιμολόγιο που είχε αγοράσει η γυναίκα του σεντόνια αξίας 500 ευρώ.Το πήρε ο Μάκαρος κ του έβαλε εκείνη την στιγμή φωτιά.Δεν ξέρω βέβαια αν του έβαλε την φωτιά με το πούρο του ή χρησιμοποίησε αναπτήρα.

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
νομίζω οτι απο φέτος η ΑΕΚ ξεκινάει αντεπίθεση και 10ετη αυτοκρατορία..μακάρι για την ομαδα μου να κάνω λάθος..ΑΛΛΑ...

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.072
Πόντοι
12.056
Μας βλεπω να πληρωνουμε και τις καποτες του Ριμπο... :2funny: :2funny: :2funny:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Δεν θέλουμε δεκαετία.Δεν είμαστε γραφικοί.Γουσταρουμε να το παίρνουν κ άλλοι για να έχει ενδιαφέρον για όλους.Μια τριετία μου αρκεί.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom