Θέλετε να μάθετε τι έγινε τελικά με τον Ριβάλντο και τον Κόκκαλη?
Λοιπόν, αυτά που θα σας πω δεν τα έβγαλα από το μυαλό μου, μου τα είπε ένας τύπος που δεν θα αναφέρω το όνομά του, αλλά είναι πολύ μέσα στα πράγματα με Λούβαρη, Κόκκαλη και γενικά στα περί Ολυμπιακού. Οπότε είναι 99.9999999% η αλήθεια:
Καταρχάς, όπως ίσως γνωρίζετε, το συμβόλαιο του Ρίμπο ήταν 1.9Μ ευρώ για κάθε χρόνο. Στον Ολυμπιακό όμως κόστιζε 3 μύρια ετησίως αν βάλετε μέσα τα σπίτια (πληρωμένα από τον Ολυμπιακό) και το γεγονός ότι είχε φέρει και τις 2 του γυναίκες (την πρώην και την νυν) στην Ελλάδα μαζί με τα παιδιά τους (και του!) και τους είχε σπίτια.
Γυρνάει λοιπόν από την Βραζιλία και πάει στο γραφείο του Λούβαρη να πάρει την επιταγή της δόσης του συμβολαίου αξίας 400.000 ευρώ. Του την δίνει ο Λούβαρης και γυρνάει ο Ρίμπο (γνωστός φραγκοφονιάς!) και του λέει: "Ξέρετε, έβγαλα και μια VISA για την Βραζιλία και πλήρωσα 38 ευρώ! Τα θέλω και αυτά". Ο Λούβαρης αφενός μεν δεν κυκλοφορεί με ψιλά (τι είναι 38 ευρώ για τον Λούβαρη!), τα παίρνει στο κρανίο και φωνάζει τον οδηγό του πάνω, του ζητάει ένα 50άρικο και το πετάει στα μούτρα του Ρίμπο. Μετά πέφτει το καθιερωμένο τηλεφώνημα στον Κόκκαλη, του τα λέει, και ο Κόκκαλης γίνεται τούρκος! Το επόμενο τηλεφώνημα είναι στον Ρίμπο όπου του ανακοινώνουν ότι δεν θα ανανεώσουν το συμβόλαιο.
Είναι γνωστός ο Κόκκαλης για αυτές τις τακτικές. Είναι ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ με τα όλα του και στ' αρχίδια του για το ποιος "υπάλληλος/στέλεχος" του σηκώνει μπαϊράκι. Τον έχει σουτάρει σε χρόνο dt. Το έχει αποδείξει άλλωστε και με τον Μπάγιεβιτς, τον Τζιοβάνι και τόσους άλλους. Ουσιαστικά, με τον μόνο διεθνούς φήμης παίχτη που είχε καλές σχέσεις ο Κόκκαλης ήταν ο Καρεμπέ. Κι αυτό λόγω του χαρακτήρα του.
Αυτά γίνανε λοιπόν, πάντα κατά την μαρτυρία ανθρώπου του Ολυμπιακού. Και όποιος θέλει το πιστεύει!!!