Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Sezar

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Οι υπο δοκιμη παικτες πως σας φανηκαν?
Ο Ραμος καλος ηταν μπροστα αλλα στο Β΄ πισω ο κοτσιδας τον εκανε ρομπα. Τα στοπερακια καλα αλλα λιγο αργα.......
Ο Χρονης εχει θρασος και ξερει μπαλιτσα.
Το θεμα ειναι πως η μεγαλυτερη μεταγραφη φετος της ΑΕΚ ηταν ο Γκουσταβο......Μεγαλη μορφη και μου αρεσει που καποιοι κοροιδευαν περισυ

Επισκέπτης
Είδα όλο το δεύτερο ημίχρονο και παρατήρησα ότι δεν μπορούσαμε να αναπτυχθούμε. Τίποτα στο κέντρο, μόνο ό,τι έκανε ο Μαντούκα από αριστερά. Ο Λάκης από δεξιά 1-2 σέντρες έβγαλε μόνο. Από σέντερ-φορ... έπαιζε κανείς? :) Στην άμυνα καλά όμως.

faxanadu

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
1
λοιπον μαγκες το φιλικο τελειωσε κ θα αναλυσω λιγο αυτα που ειδα!
κατ αρχην ευχαριστη εκπληξη για μενα ηταν ο αραμπατζης. πολυ γρηγορος στις εξοδους, σταθερος, δεν χρειαστηκε βεβαια να κανει καμια μεγαλη αποκρουση αλλα ενεπνεε σιγουρια! εμφανης βελτιωση απο την τελευταια φορα που τον ειχα δει!
οι 2 κεντρικοι αμυντικοι αρκετα μετριοι μου φανηκαν κ ελπιζω να αποκτηθει κανας καλυτερος! δεν νομιζω πως ηταν καλυτεροι του μορα!
ο ραμος εχει ταλεντο ειναι γρηγορος ξερει μπαλα αλλα φαινεται πως δεν εχει παιξει σοβαρο επαγγελματικο ποδοσφαιρο! εχανε πολλες φορες τη θεση του, ηταν μετριος τακτικα, κ γενικα κακος αμυντικα! μπορει να βελτιωθει πολυ βεβαια αλλα αυτη τη στιγμη ειναι χειροτερος απο παουτασο!
ο μπουρμπος αριστερο μπακ δεν μπορεσε κατι το ιδιαιτερο παλεψε ομως, αλλα γενικα νομιζω πως δεν κανει για αεκ!
κυριακιδης πολυ κακη εμφανιση κ δυστυχως οσο συνεχιζει να κανει την ιδια ντριμπλα που αλλαζει κατευθυνση κ τελικα γυριζει πισω αντι να μοιραζει παιχνιδι κ να πηγαινει μπρος δεν γινεται δουλεια..επισης συνεχιζει τα πολλα ασκοπα φαουλ κ το νευρικο παιχνιδι.. δυστυχως φετος θα ειναι μαλλον η τελευταια του ευκαιρια να δειξει αν αξιζει κ αρχιζω να αμφιβαλλω πολυ πως εχει τα φοντα!...
για τους υπολοιπους βασικους απλα θα σημειωσω την πολυ καλη εμφανιση των καφε μαντουκα!
οσο για αναπηρωματικους, ο χρονης φανηκε να ξερει μπαλα κ εχει καλο στυλ αλλα πρεπει να τον ξαναδουμε τοφας κ κουρκουλας δεν μπορουν να κριθουν αλλα ηταν εμφανες οτι ηταν παιχτες ακαδημιων που δεν ειχαν ξαναπαιξει σε τετοιο επιπεδο! αυτα!...

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα στα κιτρινόμαυρα αδέλφια.Για να δουμε πόσοι θα μας επισκεφτείτες σήμερα ελέω αργίας...πιστεύω να είστε αρκετοί.
Η ΑΕΚΑΡΑ ΔΕΝ ΓΑΜΗΣΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΞΕΝΙΤΙΑ.

Ο Ράμος ωραίος,τους άλλους 2 Βραζιλιάνους που δοκίμασε δεν μου έδειξαν κ πολλά.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Χμμμμμμμμ... :think:
Κάποια μηχανόβια πουστρίτσα κυκλοφορεί εδώ μέσα...
χμμμμμ.... :think: :think: :think:

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.074
Πόντοι
12.056
Kαλημερα σε ολους...
Ακομα και στις κοτες με τα τζιπακια... :dancing:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.074
Πόντοι
12.056
Εμαθα οτι ουτε για τσιγαρα δεν βγαινεις πια...
Οι απειλες μου σε εχουν τρομοκρατησει... :dancing: :dancing:
Ξεχασες οτι εχω θειο τον ΜΑΚΑΡΟ... :2funny:

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
καλημερα!!!!!ρε altec αυτο το λαμογιο ο dark καθε πρωι χορευει τον χορο  της βροχης?

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα Νικολάκη.Πλακάκια με την λεουδίτσα τον altec τα κάναμε;
Εμ βέβαια,οι αδερφές-ψυχές με τα παπάκια τα έχετε βρει μεταξύ σας.Αντε φάτε τώρα βρόχα πάνω στα μηχανάκια σας κ αφηστε με εμένα με την τζιπάρα μου να σας πετάω νερά πάνω στα μούτρα σας σαν ψωλοχ...... :birdman:

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Καλημέρα Νικολάκη.Πλακάκια με την λεουδίτσα τον altec τα κάναμε;
Εμ βέβαια,οι αδερφές-ψυχές με τα παπάκια τα έχετε βρει μεταξύ σας.Αντε φάτε τώρα βρόχα πάνω στα μηχανάκια σας κ αφηστε με εμένα με την τζιπάρα μου να σας πετάω νερά πάνω στα μούτρα σας σαν ψωλοχ...... :birdman:
εκει ρε να κολας στην κινηση......να πληρωνεις ενα καρο λεφτα για service και να τρεχεις και να μην φτανεις...ΟΥ ΡΕ...

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Βάλε φράγκα να πάρουμε παικτούρες :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ο Μελλισσανίδης είμαι;

Μάγκες ήμουνα Τρίπολη για Σ/Κ κ έτυχε να δω τις ετοιμασίες της φιέστας του Αστέρα Τρίπολης.Οι άνθρωποι έχουν πάθει παράκρουση.Ετοιμάζουν γήπεδο προκάτ που τους έρχεται απέξω,θα είναι 20.000 θέσεων!!!!,τα πάντα κοινούνται γύρω από το ποδόσφαιρο κ χθες στην φιέστα στην κεντρική πλατεία έψηναν 70 αρνιά κ είχαν συναυλία με τραγουδιστές συμπεριλαμβανομένου κ του Στάμου που τραγουδάει κ τον ύμνο της ομάδας.
Οι Τριπωλιτσιώτες θεωρούν ότι σε 2-3 χρόνια θα χτυπάνε άνετα το ΟΥΕΦΑ.

Περιττό να σας πω ότι όταν θα παίζει η ΑΡΡΩΣΤΙΑ εκεί,θα είμαι από το Σάββατο για να δω τις πολλές κ ωραίες θηλυκές παρουσίες που γνωρίζω στα μέρη οι οποίες θα μου έχουν πάρει κ το εισιτηριάκι μου από την προηγούμενη βδομάδα,για να δω το ματσάκι.Το τερπνόν μετά του ωφελίμου.Όσα πιστά αδέρφια προσέλθετε,αλλά χωρίς τις μηχανές σας κ μας κάνετε ρεζίλι :grin: :grin: :grin:

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Ο Μελλισσανίδης είμαι;

Μάγκες ήμουνα Τρίπολη για Σ/Κ κ έτυχε να δω τις ετοιμασίες της φιέστας του Αστέρα Τρίπολης.Οι άνθρωποι έχουν πάθει παράκρουση.Ετοιμάζουν γήπεδο προκάτ που τους έρχεται απέξω,θα είναι 20.000 θέσεων!!!!,τα πάντα κοινούνται γύρω από το ποδόσφαιρο κ χθες στην φιέστα στην κεντρική πλατεία έψηναν 70 αρνιά κ είχαν συναυλία με τραγουδιστές συμπεριλαμβανομένου κ του Στάμου που τραγουδάει κ τον ύμνο της ομάδας.
Οι Τριπωλιτσιώτες θεωρούν ότι σε 2-3 χρόνια θα χτυπάνε άνετα το ΟΥΕΦΑ.

Περιττό να σας πω ότι όταν θα παίζει η ΑΡΡΩΣΤΙΑ εκεί,θα είμαι από το Σάββατο για να δω τις πολλές κ ωραίες θηλυκές παρουσίες που γνωρίζω στα μέρη οι οποίες θα μου έχουν πάρει κ το εισιτηριάκι μου από την προηγούμενη βδομάδα,για να δω το ματσάκι.Το τερπνόν μετά του ωφελίμου.Όσα πιστά αδέρφια προσέλθετε,αλλά χωρίς τις μηχανές σας κ μας κάνετε ρεζίλι :grin: :grin: :grin:
δεν ξερω αν εισαι ο μελλισανιδης αλλα εισαι "φιλος " μου και θα πηγαινουμε  μαζι να βλεπουμε την αρρωστια......

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Θα παίρνω τον KALI ρε που είναι γνήσιος αδελφός κ φίλος.Εσύ να πας με την πουστρίτσα την άλλη με τα παπάκια σας κ να κάνετε αλλαξοκωλιές.Τώρα,πότε θα τις φάω από την γυναίκα του KALI δεν ξέρω,κ να τραγουδάει δίπλα μου το χανουμάκι του ''μια σκούπα τρωω για κεφαλιά,μονάχα μιά...΄΄

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Μη φοβάσαι τίποτα ,έχουνε γνώση οι φύλακες....Θα λέω πάμε στο γήπεδο με τον Dark να ... :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Γήπεδο θα πηγαίνεις ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο παλιοπουτανιάρη; :rockon:

Stories

Νέο!

Stories