Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.441
Πόντοι
5.006
Στο forum των gay,καποιοι συγκαμμενοι στον εγκεφαλο ευχονται καλη τυχη σε Αγγλους και Τουρκους.
Τι να πει κανεις. Ευχομαι να τους απογοητευσουμε και να παρουνε αυριο το μακρυτερο  :bigdick:
gay είναι μην τους δίνεις σημασία και αυτά παιδιά του Θεού είναι.Αλλά και θα τους απογοητεύσουμε και θα χαρούνε που θα πάρουνε απο τα τρία το μακρύτερο.Καλή καρδιά βρε. :cool2:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Με αδερφές στην ψυχή,άθλιους δύσμοιρους οπαδίσκους,που η καφρίλα τους τους έχει τυφλώσει,μόνο μια λέξη τους χαρακτηρίζει: :shit:kai μάλιστα άθλια πατημένα,σχεδόν ευκήλια :2funny: :2funny: :2funny:

Δεν αξίζει ούτε την χειρότερη σου χλέπα να τους ρίξεις.
Δε νομίζω χθες ότι βγήκε κα΄ποιος κ ζήταγε να κερδίσει ο γαύρος.

Προσωπικά το χάρηκα μόνο και μόνο για τους βαθμούς της χώρας μας.Δεν χάρηκα επειδή κε΄ρδισε ,γιατί δεν μπορώ.Αλλά για τους βαθμούς χάρηκα.

Από την άλλη όμως δεν θα βγω να προτρεψω τους αντιπάλους τους να τους κερδίσουν.

Αυτές είναι οι διαφορές μας με τα σκατά.

Και άμα τους την λες,πίσω από τον χαρακτηρισμό ΄΄φασίστας΄΄ επειδή λέω τα αυτονόητα,κρύβουν την γύμνια κ την σκατομυαλιά τους.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Άντε γιατί πολύ συμφιλιάστηκα σήμερα με τις κουράδες.

Λοιπόν σήμερα η ΑΡΡΩΣΤΙΑ θα γράψει ιστορία.Παίχτε το κ στο στοιχημα.Θυμηθείτε με το έχω έντονη διαισθηση

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
βαλτε καμια ψηφοφορία αδελφια,τυπου αν θα προκριθούμε η τι θεση θα παρουμε στους ομίλους...παμε γερα σημερα  :rockon:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Πήγα κ έσπρωξα ξερό άσσο μόλις στο στοίχημα ένα πενηντάρι επειδή το έχω ΣΙΓΟΥΡΟ.

Για την ιστορία έχω να παίξω στοίχημα 7 χρόνια ;)

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.441
Πόντοι
5.006
  Σκοτεινέ πάρε μια παροιμία που ταιριάζει γάντι με τους χαιρέκακους <Ο ΕΛΠΙΖΩΝ ΖΩΝΤΑΣ ΑΠΟΘΝΗΣΚΗ ΧΕΖΟΝΤΑΣ>  :dancing: :dancing: :dancing:

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Συγνώμη διπλό εννοούσα.Διπλό η ΑΡΡΩΣΤΙΑ στο Γκουντισον Παρκ,σήμερα με απόδοση 5,75 :rockon:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Καλησπερααααα....4-5-1 με νεμεθ μονο προωθημενο πρεπει να παιξει ο σερβος σημερα....Μπλανκο,παγκο γιατι ειναι χωμα και κανει και τσαλιμακια με το θεμα του συμβολαιου.. :s&m_1:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Έχω-έχω,αλλά αύριο που θα τα χω στην κωλότσεπη τα ευρωπουλάκια,μην φωνάζετε ότι δεν σας το πα.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
ρε συ gatte, το πας όπου θέλεις. Τελικά έχεις κόλημμα!! Τι σχέση έχει ο Ντέμης!! Ελεος. Εάν εσύ γουστάρεις να έχεις τον ίδιο γιατρό με τον Ολυμπιακό, δικαιωμά σου. Εγώ δεν το γουστάρω αυτό. Τι να κάνουμε τώρα. Τι σχέση ε΄χει ο ντέμης σε αυτό? ξεκόλλα επιτέλους!!!
Το κόλλημα είναι όλο δικό σου φιλαράκο μου!Εγώ δεν έκανα  παράθεση στα λεγόμενα σου!Και δεν θα έλεγα τίποτα αν δεν μπαίνανε στην κουβέντα κάποια άτομα που θεωρώ ότι έχουνε κρίση και μυαλό!Από εκεί και πέρα είναι δικαίωμα σου να μην θες ο γιατρός της ομάδας να έχει ιατρικά πάρε δώσε με τον γαύρο...δεν στο απαγόρεψε κανείς...εγώ απλά την γνώμη μου είπα! :sunglasses:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2009 - 14:55

Με Άρτσε κόντρα στην Έβερτον
Mέγεθος κειμένου
  Bookmark & Share
Η μπλε κάρτα του Αργεντινού έφτασε, το δελτίο εκδόθηκε και είναι στο χέρι του Ντούσαν Μπάγεβιτς αν θα τον ξεκινήσει στο σημερινό παιχνίδι

Αποστολή στο Λίβερπουλ: ΚΩΣΤΑΣ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ

Μεταγραφή... της τελευταίας στιγμής για το παιχνίδι με την Έβερτον πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι, καθώς η μπλε κάρτα του Μπιάνκι Άρτσε έφτασε από την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αργεντινής και εκδόθηκε παράλληλα το δελτίο του, με αποτέλεσμα να υπολογίζεται κανονικά για το σημερινό ματς. Νέο αναμφισβήτητα πολύ καλό, αν αναλογιστεί κανείς ότι χωρίς αυτή την εξέλιξη ο Ντούσαν Μπάγεβιτς δεν θα είχε κανέναν κεντρικό αμυντικό στην διάθεση του, πλην των δύο που θα ξεκίναγαν την αναμέτρηση, καθώς ούτε ο Κώστας Μανωλάς βρίσκεται στην αποστολή. Πλέον δεν αποκλείεται να δούμε τον Αργεντινό στην βασική ενδεκάδα στο πλευρό του Ζεράλντο, με τον Σάνελ Γιάχιτς να περνάει στα αμυντικά χαφ, στην θέση του Τασμαντανί Ενσαλίβα, εφόσον βέβαια επιλεγεί το 4-3-3 ως σύστημα.

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Ελα να θυμηθουμε τα παλια..... :rockon: :rockon: :rockon:

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
Το κόλλημα είναι όλο δικό σου φιλαράκο μου!Εγώ δεν έκανα  παράθεση στα λεγόμενα σου!Και δεν θα έλεγα τίποτα αν δεν μπαίνανε στην κουβέντα κάποια άτομα που θεωρώ ότι έχουνε κρίση και μυαλό!Από εκεί και πέρα είναι δικαίωμα σου να μην θες ο γιατρός της ομάδας να έχει ιατρικά πάρε δώσε με τον γαύρο...δεν στο απαγόρεψε κανείς...εγώ απλά την γνώμη μου είπα! :sunglasses:
Νμιζα ότι αναφερόσουν σε μένα όταν έγραφες για τον Ντέμη, γιατί εγώ άνοιξα το θέμα. τέλος πάντων.....

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
Α!! και κάτι άλλο και εδώ κλείνει το θέμα. ο γιατρός της ομάδας μου δεν έχει πάρε δώσε με τον γαύρο. Είναι στην ομάδα του γαύρου ο επικεφαλής γιατρός. Αυτός επιβλέπει τους φυσικοθεραπευτές τον γιατρό του πάγκου και όλους. Είναι δηλαδή υπάλληλος του Ολυμπιακού. Δεν έχει να κάνει με τον Νικολάου πρτοσωπικά, έχει να κάνει με όποιονδήποτε ήταν στη θέση του Νικολάου. Δεν το βλέπω σωστό. Με την ίδια λογική να τους δώσουμε part time και τον Κέζο που και αυτός θεωρείται αυθεντία.
Ετσι το βλέπω εγώ και τέλος το θέμα.  

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom