Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Στα παπαρια μου ο γκαλετι....Ενας ιατρος μιας ομαδας,επειδη εχω βρεθει σε ομαδα ποδοσφαιρου μεχρι γ εθνικη,ξερει καποια πραγματα που καλο θα ηταν να μην γνωριζει ο ανταγωνιστης...Απο παλια χτυπηματα,μεχρι γενετικες ευαισθησιες σε αρθρωσεις .. ;) ;)...Αν εσας δεν σας φαινεται αβολο,2 ανταγωνιστικες ομαδες με κακκες μαλιστα σχεσεις να εχουν τον ιδιο ιατρο,δεν μπορω να κανω κατι περισσοτερο.. Οπως επισης δεν μπορω να πιστεψω οτι ολοκληρη ευρωπη δεν εχει καλυτερο ιατρο απο το λακη νικολαου.... :headbang: :headbang:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
Μια ζωή  αναλάμβανε ο Νικολάου και παίχτες άλλων ομάδων γιατί είναι αυθεντία στο είδος του!Τώρα σας πείραξε?

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα αδέρφια μου,καλημέρα ΑΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΡΡΡΡΕΕΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ.

Παμε μωρή καύλα της ζωής,ΠΑΜΕ ΜΩΡΗ ΑΡΡΩΣΤΙΑ γαμώ την τρέλλα μου για το διπλό στο βρωμόνησο

ΕΜΠΡΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :rockon:ΑΑΑΑΑΑΑΑ :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Κανονικά-κανονικότατα χθες,υπήρχαν κανά-δυο άξια μέλη της γαύρικης παροικίας εδώ μέσα,που φώναζαν για την διαιτησία του εν λόγω ματς.Μπες κ δες στα χθεσινά ποστ,την ίδια ακριβώς ώρα.
Και επειδή,δόξα σοι ο θεός,ξέρω αρκετούς γαύρους κ εκτός σάιτ,η εμπειρία μου μαζί τους,αυτό μου δείχνει.Δεν γνώρισα τον γαύρικο κόσμο εδώ μέσα,και ούτε γεννήθηκα στον ΑΡΗ.

Ακόμα κ για την τεσσάρα που λες,είχανε βγει κα΄ποιοι,λίγοι βέβαια,να φωνάξουν ότι ήταν οφσάιντ το πρώτο γκολ του Μπλανκο.
μάλλον πάλι δεν διάβασες τι σου είπα.
είπα ποιος είπε πως το έχασε ο Ολυμπιακός από τη διαιτησία, όχι αν είπε κάποιος πως αδικηθήκαμε (που δεν αδικηθήκαμε).
Ο καθένας βλέπει κάποιες διαιτητικές φάσεις με τα δικά του μάτια, χρωματισμένα ή μη. Όμως δεν είπε κανείς πως έφταιξε η διαιτησία για το αποτέλεσμα. Απόδειξη πως έφυγε ο γλυστροκέφαλος σούμπιτος.

σόρρυ που σου απαντάω με τόση καθυστέρηση αλλά δεν πολυμπαίνω εδώ και τώρα το είδα.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Σκασίλα μου.
ΣΗΜΕΡΑ Η ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ...
όλα τα άλλα είναι για σας τους γαύρους.

[move]ΕΜΠΡΟΣ ΑΗΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ[/move]

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Το θυμάμαι κ την ξέρω την περίπτωση κ από μέσα από το περιβάλλον του Τιμούρ.
όσον αφορά το ότι πήγε στον γαύρο κ πάλι λέω καλά έκανε,αλλά τον βρήκα υπερφιλόδοξο,τού ότι πήγε στον γαύρο με τον εν λόγω προπονητοφάγο πρόεδρα.
Έδειξε μεγάλη αυτοπεποίθηση,αυτό δεν είναι κακό,αλλά ρε πούστη μου,ξέρεις ότι θα είσαι ο Νο1 υπ'αριθμόν στόχος.
δυστυχώς οι μεγάλες ομάδες της Αθήνας και της ψωροκώσταινας δεν είναι για νέους εκκολαπτόμενους προπονητές, γιατί δεν έχουνε την υπομονή να δούνε έργο.
Τα ίδια έπαθε ο Δώνης πέρσι στην ΑΕΚ, ο Λεμονής κτλ. Ο ΠΑΟ τόσα χρόνια το έκανε και με φτασμένους προπονητές αυτό...οπότε εκεί υπάρχει ακόμα πιο γενικός κανόνας. Είναι ευχής έργο που κρατάνε ένα προπονητή δεύτερο χρόνο.

Από την άλλη, μπορεί κάποιος κάλλιστα να πει πως και ο Σόλιντ κάθησε σε εμάς και δεύτερη χρονιά...και μας ευχαρίστησε δεόντως.

Απλά η μαλακία είναι πως τη μη σωστή επιλογή προπονητή (μόνιμο το χούι των ελλήνων προέδρων αυτό) την πληρώνει πολύ η ομάδα. Και σε θέμα παιχνιδιού και οικονομικά (κάτι που δεν ανακοινώνεται φωναχτά). Από την άλλη δεν μπορεί όλες οι ομάδες να ξύνονται γύρω από ένα προπονητή που έχει κάνει όνομα μονο στην Ελλάδα και στην υπόλοιπη Ευρώπη θεωρείται μέτριος (Μπάγεβιτς - μόνο ελλάδα και σερβία βρίσκει δουλειά)

και φυσικά, όταν είσαι νέος και φιλόδοξος προπονητής, δεν μπορείς να κάνεις τέτοια επικοινωνιακά λάθη όπως έκανε ο Τιμούρης. Ποιος είσαι ρε φίλε; ο Καπέλο;; Χαλάρωσε, αναγνώρισε τις μαλακίες σου και άκου και καμιά συμβουλή. Λες και κένταγε ο Ολυμπιακός και τον αδίκησαν.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
[move]....ΔΙΚΕΦΑΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ...............................[/move]

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Με το… δεξί θέλει να ξεκινήσει η ΑΕΚ τις υποχρεώσεις της στη φάση των ομίλων του Europa League. Η «Ένωση» φιλοξενείται απόψε (21:45, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και ANT1) από την Έβερτον στον «Γκούντισον Παρκ» και η ομάδα του Ντούσαν Μπάγεβιτς θέλει να «αποδράσει» με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα από το Νησί. Ο Σερβοέλληνας τεχνικός ποντάρει πολλά στο σημερινό ματς στην απόδοση των παικτών που θα αγωνιστούν στη μεσαία γραμμή, αφού θέλει να πιέζουν ακατάπαυστα τους Άγγλους όταν έχουν στην κατοχή τους την μπάλα.

Σε ό,τι αφορά το δημιουργικό κομμάτι των «κιτρινόμαυρων», εκεί σημαντικό ρόλο θα παίξουν ο Σκόκο και ο Λεονάρντο, οι οποίοι θα αλλάζουν θέσεις κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης. Ο «Ντούσκο» προσανατολίζεται να παρατάξει την ΑΕΚ με σύστημα 4-3-3 (αν και είχε δοκιμάσει το 4-2-3-1), χρησιμοποιώντας τον Ενσαλίβα αντί του Χέρσι. Στις απαιτήσεις του αγώνα πρέπει να αντεπεξέλθει και ο Γιάχιτς, ο οποίος θα παίξει για πρώτη φορά στην «Ένωση» ως στόπερ.

Έτσι θα παίξει η ΑΕΚ

Συγκεκριμένα, ο Μπάγεβιτς θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Σάχα και στην άμυνα, από δεξιά προς αριστερά, τους Αραούχο, Γιάχιτς, Ζεράλδο και Χουάνφραν. Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν οι Μάκος (δεξιά), Ενσαλίβα (κέντρο) και Καφές (αριστερά). Την επιθετική τριπλέτα θα αποτελέσουν ο Σκόκο (δεξιά) και ο Λεονάρντο (αριστερά) στα πλάγια, ενώ στην κορυφή θα βρίσκεται ο Μπλάνκο.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Αραμπατζής, Ταχτσίδης, Χέρσι, Ιορντάκε, Παυλής, Γεωργέας, Μαντούκα, Άρσε, Γιαχάγια και Νέμεθ. Εκτός έμειναν ο τιμωρημένος Μαϊστόροβιτς και ο Γκερέιρο που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής (τον είχε δηλώσει η Λέγκια). Σε ό,τι αφορά τον Άρσε, οι «κιτρινόμαυροι» ευελπιστούν να διευθετηθεί έστω και την τελευταία στιγμή το πρόβλημα με την μπλε κάρτα του Αργεντινού αμυντικού.

* Περίπου χίλιοι φίλοι του «Δικεφάλου» αναμένεται να ενισχύσουν την ομάδα στο πρώτο της παιχνίδι στη φάση των ομίλων του Europa League.

Πώς θα αγωνιστούν οι Άγγλοι

Το 4-4-1-1 θα χρησιμοποιήσει ο Ντέιβιντ Μόγες απέναντι στην ΑΕΚ. Η ενδεκάδα του Σκοτσέζου προπονητή είναι ο Χάουαρντ (τερματοφύλακας), Γκόσλινγκ (δεξί μπακ), Γιόμπο, Ντιστέν (κεντρικοί αμυντικοί), Μπέινς (αριστερό μπακ), Πίεναρ, Ρόντγουελ (στο κέντρο της μεσαίας γραμμής), Όσμαν (δεξί χαφ), Μπιλιαλετντίνοφ (αριστερό χαφ), Κέιχιλ (δεκάρι) και Ζο (επιθετικός).

Την αποστολή της αγγλικής ομάδας συμπληρώνουν οι Νας, Σαχά, Φελαϊνί, Τέρνερ, Γουάλας, Μπάξτερ, Άκπαν, Άγκαρντ, Ντάφι και Βόαν. Οι Αρτέτα, Φιλ Νέβιλ, Χίμπερτ, Γιαγκέλκα απουσιάζουν για τους «εφοπλιστές», ο Γιακούμπου κρίθηκε ανέτοιμος και ο Χάιτινχα δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής

«Δεν ανταποκρίνεται στην αγωνιστική προσφορά του Μπλάνκο»

Η πρόταση της ΑΕΚ στον Ισμαέλ Μπλάνκο για την ανανέωση του συμβολαίου του μέχρι το 2013 δεν είναι αντάξια της προσφοράς του εξέφρασε ο μάνατζερ του Αργεντινού επιθετικού, μιλώντας στη «SportDay».

«Ελαβα γραπτώς την πρόταση της ΑΕΚ και τις επόμενες ημέρες θα ορίσουμε με τον πρόεδρο την ημερομηνία του ραντεβού μας για να έρθω. Δεν θα ήθελα να πω πολλά πράγματα, παρά μόνο ότι η πρόταση της ΑΕΚ δεν ανταποκρίνεται στην αγωνιστική προσφορά του Μπλάνκο στην ομάδα αυτά τα χρόνια. Θα πρέπει να βελτιωθεί σημαντικά για να ανανεώσει ο παίκτης. Νομίζω πως είμαι ξεκάθαρος και δεν θα ήθελα να κάνω κάποιο επιπρόσθετο σχόλιο», τόνισε ο Χουάν Μπέρος.

Η ΑΕΚ προτίθεται να προτείνει νέο τετραετές συμβόλαιο στον Μπλάνκο, με ετήσιες απολαβές που ξεπερνούν τις 550.000 ευρώ (ίσως να αγγίζουν τις 600.000), συμπεριλαμβανομένων όμως και των μπόνους επίτευξης στόχων. Η πρόταση δεν κρίνεται ικανοποιητική από την πλευρά του «Ζορό», του οποίου οι απολαβές αυτή τη στιγμή ανέρχονται στις 390.000 ευρώ άνευ μπόνους.

«Αυτό που θέλουμε είναι να ανταμειφθεί ο Μπλάνκο ως ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος την τελευταία διετία και ως η "σημαία της ομάδας". Εχει πει πολλές φορές ότι ο Ισμαέλ θέλει να μείνει για πολλά χρόνια, αλλά επιθυμεί ταυτόχρονα να ανταμειφθεί με ένα συμβόλαιο αντάξιο της προσφοράς του», είχε αναφέρει στη «SportDay» ο κ. Μπέρος.

Κούβεντα για Νέμεθ

Στο «Άνφιλντ» βρέθηκε χθες το βράδυ ο Νίκος Θανόπουλος. Ο πρόεδρος της ΑΕΚ παρακολούθησε τον αγώνα της Λίβερπουλ, η οποία νίκησε με 1-0 την Ντεμπρετσένι για την πρώτη αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Champions League. Ο κ. Θανόπουλος αναμενόταν να συναντηθεί μετά το τέλος του ματς (!) με τον Ράφα Μπενίτεθ για να συζητήσουν για τον Κρίστιαν Νέμεθ. Η «Ένωση» θέλει να παρατείνει το δανεισμό του Ούγγρου μέχρι τη σεζόν 2010/11.  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Κοντά στον «αρραβώνα»

Παράταση φαίνεται πως έχει δώσει ο Νίκος Θανόπουλος στο γκρουπ επενδυτών του Ηλία Ηλία για την κατάθεση των 2 εκατ. ευρώ. Η υπόθεση οδεύει προς «αρραβώνα», σύμφωνα τουλάχιστον με όσα διαπιστώνουν οι άνθρωποι της ΑΕΚ στις συζητήσεις μαζί τους.

Οι Κύπριοι επικαλέστηκαν γραφειοκρατικά προβλήματα με την Τράπεζα Κύπρου, δικαιολογώντας έτσι την αδυναμία τους να προλάβουν την προθεσμία που τους είχε δοθεί αρχικά και η οποία εξέπνεε χθες. Εξάλλου, η «Ένωση» είχε δώσει ούτως ή άλλως σιωπηρή παράταση ολίγων ημερών και σύντομα αναμένεται να κατατεθούν τα χρήματα, ενέργεια προαπαιτούμενη για να προχωρήσει η συμφωνία.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
φίλε, δεν εξετάζει αυτόνομους αθλητές!! εχει συμβόλαιο και με τις δύο ομάδες. Δηλαδή τώρα ο Νικολάου θα πρέπει να προσπαθήσει να κάνει τον Γκαλέτι ή οποινδήποτε άλλον καλά για να παίξει με την ΑΕΚ. Εάν εσύ το βλέπεις λογικό, εγώ δεν το βλέπω. Αλλο να χειρουργήσει οποιονδήποτε παίκτη και άλλο να είναι ο επικεφαλής γιατρός και των δύο ομάδων.
καλά ρε πάλι τα ίδια θα λέμε;
εσύ θες να κάνεις νοσοκομείο τον ολυμπιακό για να νικήσεις; Περηφάνια δεν έχεις; Αντί να πεις να γιάνει το παλικάρι, να παίξει και μπάλα και να τον νικήσουμε τον ολυμπιακό στα ίσα, κλαίγεσαι που θα τον γιατρέψει ο γιατρός που θα γιατρέψει και τους δικούς σου παίκτες;
Ο χριστός με ορισμένους!

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Σκασίλα μου.
ΣΗΜΕΡΑ Η ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ...
όλα τα άλλα είναι για σας τους γαύρους.

[move]ΕΜΠΡΟΣ ΑΗΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ[/move]
με ποιον παίζετε;; γιατί παρακολουθώ μόνο τα τεκταινομενα στο champions league...χαχαχαχαχαααχα

καλή επιτυχία by the way. Εγώ σας πιστεύω για την Ελλάδα φέτος...θα κάνετε πορεία κι εσείς...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
τελικά τον Ταχτσίδη τον ανανεώσατε;

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ρε μαλακες που είστε;;;
έχουμε ματσάρα σήμερα στο νησί ΟΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΔΙΠΛΑΡΑ,και έχετε εξαφανιστεί;;;;

τελικά μόνο για γκρίναι εμφανίζεστε ρε πούστη μου,όταν έχετε να γκρινιάξετε :boff:

σας δικαιολογώ.Αν δεν γκρινιάζατε συνέχεια,θα ήσασταν άλλη ομάδα :2funny: :2funny: :2funny:

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
75.026
Πόντοι
12.056
Σκασε μωρη γκρινιαρα  :s&m_1: :s&m_1: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:

kauliarogatos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
8
Like
1
Πόντοι
606
Πάμε μωρή αρρώστια γερά σήμερα

pain21

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
Ρε μαλακες που είστε;;;
έχουμε ματσάρα σήμερα στο νησί ΟΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΔΙΠΛΑΡΑ,και έχετε εξαφανιστεί;;;;

τελικά μόνο για γκρίναι εμφανίζεστε ρε πούστη μου,όταν έχετε να γκρινιάξετε :boff:

σας δικαιολογώ.Αν δεν γκρινιάζατε συνέχεια,θα ήσασταν άλλη ομάδα :2funny: :2funny: :2funny:
Ειμαστε ολοι Αγγλια σημερα σκοτεινε,γι'αυτο εξαφανιστηκαμε απο το site...

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
Και τι έγινε ρε hitman?Το πρόβλημα μας είναι να μην γίνει καλά ο Γκαλέτι?
Για να μην το κουράζουμε...αυτοί που τα χώνουνε στο Νικολάου είναι αυτοί που συμπαθούν (για να το πω κομψά) τον ντέμη για τον απλούστατο λόγο ότι ο γιατρός του τα έχει χώσει ουκ ολίγες φορές!Αλλιώς δεν θα τους καιγότανε καρφάκι αν ο Νικολάου παρείχε τις υπηρεσίες του και στον Ολυμπιακό!Δεν σας κάνει εντύπωση που οι γαύροι δεν έχουνε πρόβλημα με το συγκεκριμένο θέμα?Πρόβλημα έχει μόνο η γνωστή μερίδα φιλάθλων της aek!  :sunglasses:
ρε συ gatte, το πας όπου θέλεις. Τελικά έχεις κόλημμα!! Τι σχέση έχει ο Ντέμης!! Ελεος. Εάν εσύ γουστάρεις να έχεις τον ίδιο γιατρό με τον Ολυμπιακό, δικαιωμά σου. Εγώ δεν το γουστάρω αυτό. Τι να κάνουμε τώρα. Τι σχέση ε΄χει ο ντέμης σε αυτό? ξεκόλλα επιτέλους!!!

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
Τέλος πάντων, ο Σκοτεινός έχει δίκιο. Σήμερα έχουμε παιχνίδι. Πάμε ΑΕΚάρα!!!!

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.441
Πόντοι
5.006
  Θα πανηγυρίσω ή θα στεναχωρεθώ στίς 23:50.Eως τότε κρατώ μικρό καλάθι.Καλή επιτυχία ΑΕΤΕ.

pain21

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
Στο forum των gay,καποιοι συγκαμμενοι στον εγκεφαλο ευχονται καλη τυχη σε Αγγλους και Τουρκους.
Τι να πει κανεις. Ευχομαι να τους απογοητευσουμε και να παρουνε αυριο το μακρυτερο  :bigdick:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Στο forum των gay,καποιοι συγκαμμενοι στον εγκεφαλο ευχονται καλη τυχη σε Αγγλους και Τουρκους.
Τι να πει κανεις. Ευχομαι να τους απογοητευσουμε και να παρουνε αυριο το μακρυτερο  :bigdick:

Ασε ρε ΄΄πόνε΄΄,τους περιποιήθηκα εγώ καταλλήλως τους σκατόμυαλους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom