Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.441
Πόντοι
5.006
  ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Α Ε Κ Α Ρ Α ΜΟΥ. :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
καλα φαντασου τωρα υπογραψατε μνημονιο συνεργασιας μεταξυ σας,

φαντασου ποσα χρονια θα σας παρει για να μαζετεψετε ολες τις υπογραφες.

εδω εμεις με ολα τα μεσα στην κυβερνηση και την παρασκευη θα βγει η αδεια. ;)

λοιπον γατε.

νοκ αουτ ο γκαλετι. νεα θλαση.

[size=20pt]αμα δεν πατησετε τον γαυρο next week θα ειστε για κλαμματα[/size] ;)
Να το ανοίξωωω???? :2funny: :2funny: :2funny:

600 εισιτήρια σας δώσαμε τελικά για το ματς της κυριακής...άντε καλώς να μας έρθετε :zfuck: :grin:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
καλα φαντασου τωρα υπογραψατε μνημονιο συνεργασιας μεταξυ σας,

φαντασου ποσα χρονια θα σας παρει για να μαζετεψετε ολες τις υπογραφες.

εδω εμεις με ολα τα μεσα στην κυβερνηση και την παρασκευη θα βγει η αδεια. ;)

λοιπον γατε.

νοκ αουτ ο γκαλετι. νεα θλαση.

αμα δεν πατησετε τον γαυρο next week θα ειστε για κλαμματα ;)
Αφού πάλευε ο σωτήρας μας 5 χρόνια να φτιάξει γήπεδο στον πορδύ! :jerking:
Σου είπα όποιος και να παίξει θα τους  :fuck1: !

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Για τους φίλους της ΑΕΚ... :rockon:

Κώδικας:
[URL unfurl="true"]http://rapidshare.com/files/165565211/Athlitiki_Hxw_-_H_Istoria_tis_AEK.pdf[/code[/URL]]

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα Αετόπουλα.
Καλημέρα ΑΕΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΕΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

Πάμε μωρή ΑΡΡΩΣΤΙΑ για το διπλό στο Γκούντισον Παρκ ,αύριο :rockon: :rockon: :rockon:

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
75.052
Πόντοι
12.056
Καλημέρα Αετόπουλα.
Καλημέρα ΑΕΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΕΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

Πάμε μωρή ΑΡΡΩΣΤΙΑ για το διπλό στο Γκούντισον Παρκ ,αύριο :rockon: :rockon: :rockon:

Μια 4ρα ανετη τους εχουμε... :dancing:
Καλημεραααααααααα  :tits2:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Kaλημεραααααααααααααα............. :grouphug: :grouphug: :grouphug: :grouphug: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :coffee:

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Γιατρός είναι ο άνθρωπος , και μάλιστα κορυφαίος στην ειδικότητα του. Θα κοιτάξει σε ποιά ομάδα παίζει ο ασθενής? ή έπαψε να είναι ΑΕΚ επειδή κανει την δουλειά του ?

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
Γιατρός είναι ο άνθρωπος , και μάλιστα κορυφαίος στην ειδικότητα του. Θα κοιτάξει σε ποιά ομάδα παίζει ο ασθενής? ή έπαψε να είναι ΑΕΚ επειδή κανει την δουλειά του ?
φίλε, δεν εξετάζει αυτόνομους αθλητές!! εχει συμβόλαιο και με τις δύο ομάδες. Δηλαδή τώρα ο Νικολάου θα πρέπει να προσπαθήσει να κάνει τον Γκαλέτι ή οποινδήποτε άλλον καλά για να παίξει με την ΑΕΚ. Εάν εσύ το βλέπεις λογικό, εγώ δεν το βλέπω. Αλλο να χειρουργήσει οποιονδήποτε παίκτη και άλλο να είναι ο επικεφαλής γιατρός και των δύο ομάδων.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
Συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra 103,3» παραχώρησε ο Βασίλης Δημητριάδης, ο οποίος αναφέρθηκε στην επιστροφή του στην ΑΕΚ μετά από 9 χρόνια, δεν φοβήθηκε να βάλει ψηλά τον πήχη από την πρώτη κιόλας χρονιά, τονίζοντας ότι η συνεργασία του με τον Μπάγεβιτς μπορεί να επαναφέρει την ΑΕΚ στην κορυφή, ενώ μίλησε και με τα καλύτερα λόγια για τον Νίκο Θανόπουλο και τις απόψεις του πάνω στο ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Δημητριάδης

Για την 2η θητεία του στην ΑΕΚ:

Η σχέση και η συνεργασία μου με τον Μπάγεβιτς είναι πολύ καλή και είχε σαν αποτέλεσμα το πρωτάθλημα. Πρώτη φορά συνεργαζόμαστε με διαφορετικό ρόλο, τιμ μάνατζερ εγώ και προπονητής αυτός. Η ΑΕΚ πρέπει να πάρει το πρωτάθλημα, δεν είναι εύκολο αλλά αυτός είναι ο στόχος και μπορεί. Σε αυτή την πορεία και κατεύθυνση κινούμαστε. Πιστεύω μπορεί να το κατακτήσει με βάση την οντότητα που έχει. Εγώ είμαι για τα δύσκολα και μ' αρέσει να μπαίνω σε δύσκολες αποστολές. Όχι στα εύκολα.

Για τα 15 χρόνια χωρίς πρωτάθλημα:
Είναι πάρα πολλά. Εγώ και ο Μπάγεβιτς ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε, έχουμε την μαγιά. Ξέρουμε τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε, έχουμε και το υλικό. Ξέρουμε να κάνουμε πρωταθλητισμό και να παίρνουμε πρωταθλήματα. Κανείς δεν μπορεί να μας αποτρέψει από αυτό. Έχουμε πάρει πρωταθλήματα σε δύσκολες εποχές. Με την μαγκιά μας και την αγωνιστική ταυτότητα σαν ομάδα.

Για τους Έλληνες και ξένους ποδοσφαιριστές:
Στο ποδόσφαιρο λέμε ότι μιλάμε την ίδια γλώσσα. Οι ξένοι και οι Έλληνες έχουν τις δυνατότητες να συνεννοούνται. Τα υπόλοιπα θα τα δούμε από κοντά σε συνεργασία με την διοίκηση, τον προπονητή και τους ίδιους τους παίκτες. Η ΑΕΚ ξαναγίνεται ΑΕΚ. Έρχονται παιδιά από τα σπλάχνα της. Δεν έχω κανέναν λόγο και ενδοιασμό να μην πιστεύω ότι μπορούμε να πετύχουμε και κάνουμε τον κόσμο να έρχεται χαρούμενος στο γήπεδο. Δεν υπάρχει ομάδα που να μην συνδέεται με το παρελθόν. Ομάδα που ξεχνάει το παρελθόν δεν έχει μέλλον. Πιστεύω ότι η ΑΕΚ με 15 χρόνια χωρίς πρωτάθλημα και 17.500 διαρκείας δίνει ένα μήνυμα. Ο κόσμος μας δίνει ένα στίγμα, ένα μήνυμα ότι είναι κοντά. Με τον κόσμο δίπλα μας μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Για τη διοίκηση:
Μίλησα αρκετές ώρες με τον Θανόπουλο και με εξέπληξε με την ωριμότητά του, την γνώση και την φιλοσοφία του. Δεν το περίμενα, με εξέπληξε ευχάριστα. Η ΑΕΚ από μόνη της μπορεί να τα βάλει με όλους και με όλα. Δεν ενοχλούμε και δεν θέλουμε να μας ενοχλεί κανείς. Μπορούμε να αποτρέψουμε αυτούς που έχουν σκοπό να κάνουν κακό στην ΑΕΚ. Ας μας το κάνουν και θα δουν πως θα αντιδράσουμε. Η ΑΕΚ έχει τον τρόπο και την δυναμική να προστατέψει την ομάδα.

Για τις διαφορές με τους ανταγωνιστές της:
Τα μπάτζετ δεν παίζουν ρόλο. Υπάρχουν για να υπάρχουν. Ο καθένας μπορεί να νικήσει τον οποιονδήποτε. Αυτή είναι η μαγεία. Η ΑΕΚ έχει τον κατάλληλο άνθρωπο στην κατάλληλη θέση και εννοώ τον Μπάγεβιτς, έχει διοίκηση συνεπέστατη όσον αφορά τις οικονομικές της υποχρεώσεις προς τους παίκτες, άρα και ποδοσφαιριστές ανεπηρέαστους. Με την δική μου προσθήκη και των υπόλοιπων παιδιών θα βοηθήσουμε την ομάδα να αποκτήσει αυτοπεποίθηση και πίστη. Είναι σημαντικό να ακούγεται στα αποδυτήρια η λέξη πρωτάθλημα, να το πιστέψουν.

Για τον Μπάγεβιτς:
Είναι ανθρώπινος, φιλικός, απλός και μεστωμένος. Διαφορετικός άνθρωπος απ' ότι τον γνώρισα το καλοκαίρι του '91. είναι πλέον Έλληνας 100%, αντιδράει όπως αντιδρούμε εμείς όταν μας αδικούν. Θέλει όσο τίποτα άλλο να κάνει την ΑΕΚ πρώτη, να της δώσει αίγλη και το πρωτάθλημα. Αγαπάει την ομάδα, ζει για αυτή. Ήταν, είναι και θα είναι ΑΕΚτζής.

Για τον Τζιμπούρ:

Αφήστε το για λίγο καιρό και από Δευτέρα θα τα πούμε.

Για την Έβερτον και το Γιουρόπα Λιγκ:

Έχω δει την Έβερτον, την Μπενφίκα και την Μπάτε, είναι όμιλος με καλές ομάδες. Έχουμε όμως το υλικό, τις δυνατότητες και την εμπειρία και με λίγη τύχη μπορούμε να προκριθούμε στην επόμενη φάση.

[move] :rockon: :rockon: :rockon:[/move]

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
φίλε, δεν εξετάζει αυτόνομους αθλητές!! εχει συμβόλαιο και με τις δύο ομάδες. Δηλαδή τώρα ο Νικολάου θα πρέπει να προσπαθήσει να κάνει τον Γκαλέτι ή οποινδήποτε άλλον καλά για να παίξει με την ΑΕΚ. Εάν εσύ το βλέπεις λογικό, εγώ δεν το βλέπω. Αλλο να χειρουργήσει οποιονδήποτε παίκτη και άλλο να είναι ο επικεφαλής γιατρός και των δύο ομάδων.
:rockon:

Επισκέπτης
γιατρος επισημα του ολυμπιακου ειναι πανω απο τρια χρονια τωρα σας πειραξε ρε παιδια!!!

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Αυτή είναι συνήθως η δουλειά ενός γιατρού.
Κάτι παρόμοιο πρέπει να λέει και ο όρκος του Ιπποκράτη.
Αν εσυ δεν μπορείς να το χωνέψεις, αυτοκτόνα.
Σε όλη την οικουμένη δεν έχουν πρόβλημα σε παρόμοιες περιπτώσεις, εδω  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Αυτή είναι συνήθως η δουλειά ενός γιατρού.
Κάτι παρόμοιο πρέπει να λέει και ο όρκος του Ιπποκράτη.
Αν εσυ δεν μπορείς να το χωνέψεις, αυτοκτόνα.
Σε όλη την οικουμένη δεν έχουν πρόβλημα σε παρόμοιες περιπτώσεις, εδω  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
Διαβαζε καλυτερα τι λεει και ασε τα  :jerking: :jerking:......
Λεει το αυτονοητο...Οτι ιντερ και γιουβεντους δεν γινεται να εχουν τον ιδιο επικεφαλη ιατρικου επιτελειου...Και ο λογος δεν ειναι μονο συναισθηματικος,αλλα και λογος τακτικης.....

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Διαβαζε καλυτερα τι λεει και ασε τα  :jerking: :jerking:......
Λεει το αυτονοητο...Οτι ιντερ και γιουβεντους δεν γινεται να εχουν τον ιδιο επικεφαλη ιατρικου επιτελειου...Και ο λογος δεν ειναι μονο συναισθηματικος,αλλα και λογος τακτικης.....
Πε μου ρε παλικάρι που την βλέπεις την τακτική.
Η ιατρική δεν είναι επάγγελμα είναι λειτούργημα όπου δεν χωρούν τα διάφορα κόμπλεξ του κάθε πουθενά.
Και για να στο κάνω λιανά, αν ο γιατρός της Ίντερ είναι ο μοναδικός στον κόσμο που θα μπορεί να γιατρέψει έναν παίκτη της Γιουβέντους δεν θα το κάνει? Ή μήπως θα φροντίσει να "καθυστερήσει" η επιστροφή του παίκτη?

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
Και τι έγινε ρε hitman?Το πρόβλημα μας είναι να μην γίνει καλά ο Γκαλέτι?
Για να μην το κουράζουμε...αυτοί που τα χώνουνε στο Νικολάου είναι αυτοί που συμπαθούν (για να το πω κομψά) τον ντέμη για τον απλούστατο λόγο ότι ο γιατρός του τα έχει χώσει ουκ ολίγες φορές!Αλλιώς δεν θα τους καιγότανε καρφάκι αν ο Νικολάου παρείχε τις υπηρεσίες του και στον Ολυμπιακό!Δεν σας κάνει εντύπωση που οι γαύροι δεν έχουνε πρόβλημα με το συγκεκριμένο θέμα?Πρόβλημα έχει μόνο η γνωστή μερίδα φιλάθλων της aek!  :sunglasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom