Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
τούμπες...κωλοτούμπεςη διοίκηση αποδεδειγμένα είναι κοντά στην ομάδα.
τούμπες...κωλοτούμπεςη διοίκηση αποδεδειγμένα είναι κοντά στην ομάδα.
Οταν λες κωλοτουμπες εννοεις αυτους που βριζανε στη φιεστα του γαβρου το Κοκκαλη ενω μετα τον ξανακανανε θεο και σωτηρα τους? Επισης εννοεις αυτους που γαμοσταυριζαν τον Τζορτζεβιτς που δε μπορει να παρει τα ποδια του και τωρα τον ζητανε πισω?τούμπες...κωλοτούμπες
Θυμηθήκαμε ΑΕΚΑΡΑ σήμερα!Μπράβο σε όλα τα αδέλφια που ήρθανε στην Φιλαδέλφεια!
<<Αναστηθηκε>> ο Ναος
Πολύ καλή η ομάδα για 20'...έδειξε ότι μπορεί να προσφέρει και θέαμα όταν ρολάρει!![]()
Πολύ καλή η ομάδα για 20'...έδειξε ότι μπορεί να προσφέρει και θέαμα όταν ρολάρει!![]()
Μην αγχώνεσαι ρε συ!Θα βάλουμε τον Γκερέιρο... ;)πες μου οτι ο σκοκο μετα την κοκκινη,θα εχει εκτισει την ποινη του
και δεν θα απουσιασει με τον γαυρο?
πες μου θα παιξει τοτε?
Μην αγχώνεσαι ρε συ!Θα βάλουμε τον Γκερέιρο... ;)
Όποιος και να παίξει θα νικήσουμε!το χανει το ματς ο σκοκο?
Όποιος και να παίξει θα νικήσουμε!![]()
Ναι ντοντ γουόρι...θα τον ξεκωλιάσουμε τον γαύρο...η κοκκινη θα μετρησει για την επομενη αγωνιστικη ,οχι για το ματς με το γαυρο? ετσι δεν ειναι?
Πάρε δρόμο ρε πρακτορίσκο!Εμείς πότε παίζουμε αντίπαλοι γιατί με έχεις καταμπερδέψει!Θα φάς πούτσα...![]()
![]()
ξερεις εσύ... :-*Πάρε δρόμο ρε πρακτορίσκο!Εμείς πότε παίζουμε αντίπαλοι γιατί με έχεις καταμπερδέψει!![]()
Θα φας διπλή ψωλιά γαυροπαγουρίνε!ξερεις εσύ... :-*
Κυριακή κοντή γιορτή...![]()
Τον γαύρο κάντον ότι θες...εμένα πάρε φόρα κι έλα να μου κλάσεις τον πούτσοΘα φας διπλή ψωλιά γαυροπαγουρίνε!![]()
![]()
Τον γαύρο κάντον ότι θες...εμένα πάρε φόρα κι έλα να μου κλάσεις τον πούτσο:-*
Γι' αυτό πετάχτηκες να τον υπερασπιστείς πάλι πράκτορα της κακιάς ώρας!Θα φάς πούτσα...![]()
![]()
Ρε μαλάκα για το ματς της κυριακής δεν έγραψες ότι όποιος κι αν παίζει θα κερδίσουμε???Γι' αυτό πετάχτηκες να τον υπερασπιστείς πάλι πράκτορα της κακιάς ώρας!![]()