Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (0 μέλη και 30 επισκέπτες)

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
για
για αυτό χρησιμοποιείς μονίμως το πληκτρολόγιο σου για να απαντήσεις γιατί που να χρησιμοποιείσεις το θελκτικό σου στόμα.Είναι μονίμως μπουκωμένο...
ασε το πιστολακι κατω μωρη και κανε μια σωστη παραθεση

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
το ενα κεφαλι της κοτας το εχω μπουκωσει εγω και το αλλο ο αντωνακης ο κηπουρος
ο κωλος σας περασε η ακομη?

hsdpa2004

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2007
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Φιλαράκι κράτα μικρό καλάθι γιατί το πέρισυ τελείωσε και φέτος δεν σε βλέπω και πολύ καλά

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
καθε χρονος τελειωνει το ιδιο
η αδεκαρα με μπουκωμενα τα 2 κεφαλακια της απο τα νταμπλ του θρυλου
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΧΑΝΟΥΜΙΑ  :pipa2:

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
Δικαιωμά σου να γαμάς κότες όπως και του κηπουρού να κάνει το ίδιο.Αλλωστε ο κάθε ένας εκεί που ανήκει. Οι κότες με τις κότες και οι άνθρωποι με τους ανθρώπους.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
χο χο χο. με ζήτησε κανείς? Θέλω να πω στον περήφανο λαό του Ολυμπιακού, ότι χρέη έχουν οι άλλες ομάδες. Εμείς έχουμε απλά υποχρεώσεις!!!!
Και να διαβάζετε μόνο τον Πρωταθλητή.
:2funny: :2funny: :2funny:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Και την Κυριακή μην ξεχαστούμε έτσι;;;
έχουμε ματς κόντρα στις γιές στις 9.15(πάλι γαμωώρα το ματς)

Εσύ Αεκτζη θα αφήσεις την ΑΡΡΩΣΤΙΑ μόνη;;; :tickedoff:

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Και την Κυριακή μην ξεχαστούμε έτσι;;;
έχουμε ματς κόντρα στις γιές στις 9.15(πάλι γαμωώρα το ματς)

Εσύ Αεκτζη θα αφήσεις την ΑΡΡΩΣΤΙΑ μόνη;;; :tickedoff:
εμεις που παιζουμε σαββατο τι να πουμε;;
α..ρε ολα για την χανουμοαρρωστια

rebel 7

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
Εκτός αποστολής για το παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στον Ηρακλή άφησε τον Ρέφικ Τζεμπούρ ο Ντούσαν Μπάγεβιτς. Ο Γαλλοαλγερινός επιθετικός καθυστέρησε αδικαιολόγητα μισή ώρα στην προπόνηση της Παρασκευής, η οποία ολοκληρώθηκε χωρίς αγωνιστικά προβλήματα.
Όλα έδειχναν πως ο Ντούσαν Μπάγεβιτς είχε αφήσει στο παρελθόν τα όσα είχαν συμβεί με τον Ρέφικ Τζεμπούρ. Ο Σερβοέλληνας τεχνικός δέχθηκε να αρχίσει και πάλι προπονήσεις με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, ωστόσο ο Γαλλοαλγερινός επιθετικός, καθυστέρησε αδικαιολόγητα στην προπόνηση της Παρασκευής και ο "Ντούσκο" αναγκάστηκε να τον αποκλείσει από την αποστολή του παιχνιδιού με τον Ηρακλή.

'Ελα αρκετά με τον καραγκιόζη!  :jerking:

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Εκτός αποστολής για το παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στον Ηρακλή άφησε τον Ρέφικ Τζεμπούρ ο Ντούσαν Μπάγεβιτς. Ο Γαλλοαλγερινός επιθετικός καθυστέρησε αδικαιολόγητα μισή ώρα στην προπόνηση της Παρασκευής, η οποία ολοκληρώθηκε χωρίς αγωνιστικά προβλήματα.
Όλα έδειχναν πως ο Ντούσαν Μπάγεβιτς είχε αφήσει στο παρελθόν τα όσα είχαν συμβεί με τον Ρέφικ Τζεμπούρ. Ο Σερβοέλληνας τεχνικός δέχθηκε να αρχίσει και πάλι προπονήσεις με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, ωστόσο ο Γαλλοαλγερινός επιθετικός, καθυστέρησε αδικαιολόγητα στην προπόνηση της Παρασκευής και ο "Ντούσκο" αναγκάστηκε να τον αποκλείσει από την αποστολή του παιχνιδιού με τον Ηρακλή.

'Ελα αρκετά με τον καραγκιόζη!  :jerking:

Απλά δεν παίζετε η ομάδα σας, respect. :cool2:

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Τετάρτη βράδυ έτρωγα μερικά μέτρα μακριά από το ΝΑΟ......έτσι όπως τον κατάντησε το αρχίδι ο Γρανίτσας.......δυστηχώς έφυγα την επόμενη καθώς είχα ανέβει με τη δικιά μου για συγκεκριμένο λόγο και δεν κατάφερα να πάρω τηλέφωνο τους συναγωνιστές.

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
74.849
Πόντοι
12.056
Τετάρτη βράδυ έτρωγα μερικά μέτρα μακριά από το ΝΑΟ......έτσι όπως τον κατάντησε το αρχίδι ο Γρανίτσας.......δυστηχώς έφυγα την επόμενη καθώς είχα ανέβει με τη δικιά μου για συγκεκριμένο λόγο και δεν κατάφερα να πάρω τηλέφωνο τους συναγωνιστές.

Στην ψαροταβερνα ησουν η στο Ideal???

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Αν θυμάμαι καλά το λέγανε El Dorado....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
η μαλακία του έλληνα είναι τραγική...όλα για το μπαγιόκο.....
εγώ και γήπεδο στο Βοτανικό αλλα ντραγκάο να κάνουνε, όταν θα γκρεμίσουν τη λεωφόρο το ίδιο μαράζι θα νιώσω........ :S

όταν γκρέμισαν το καραισκάκη όπου έχω περάσει πολλές κυριακές με το θειό μου από 3 χρονώνε, ένιωσα σα να γκρεμίζουν το σπίτι μου.....
Και σαφώς αυτό το γκριζο έκτρωμα που έφτιαξαν δεν μπορεί να αντικαταστήσει τα παιδικά μου μεσημέρια........

οι παλιοί τη μπάλλα τη βλέπουν αλλιώς.........
:'( :'( :'( :'(

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166

ΚΑΚΩΣ,που δεν πήρες για ένα γεια.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
η μαλακία του έλληνα είναι τραγική...όλα για το μπαγιόκο.....
εγώ και γήπεδο στο Βοτανικό αλλα ντραγκάο να κάνουνε, όταν θα γκρεμίσουν τη λεωφόρο το ίδιο μαράζι θα νιώσω........ :S

όταν γκρέμισαν το καραισκάκη όπου έχω περάσει πολλές κυριακές με το θειό μου από 3 χρονώνε, ένιωσα σα να γκρεμίζουν το σπίτι μου.....
Και σαφώς αυτό το γκριζο έκτρωμα που έφτιαξαν δεν μπορεί να αντικαταστήσει τα παιδικά μου μεσημέρια........

οι παλιοί τη μπάλλα τη βλέπουν αλλιώς.........
:'( :'( :'( :'(
[/qu

που και που λες κ κανα καλό

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Λοιπόν ασυζητητή σήμερα πρέπει να πάμε όλοι στο γήπεδο.Καλό καιρό έχει,η ομάδα αρχίζει να παρουσιάζει κάτι καλό,η διοίκηση αποδεδειγμένα είναι κοντά στην ομάδα,οι παίχτες αισθανονται ότι κάτι καλό μπορεί να πετύχουν φέτος,οπότε ευκαιρία να βρεθούμε όλοι δίπλα στην ΑΡΡΩΣΤΙΑ ρε πούστη μου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom