Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
Ο Ισμαελ Μπλάνκο είναι στο στόχαστρο δύο ιταλικών ομάδων σύμφωνα με ΜΜΕ της γειτονικής μας χώρας. Τόσο η Τζένοα στην οποία αγωνίζονται και οι συμπατριώτες του Μπλάνκο, Ερνάν Κρέσπο και Λουτσιάνο Φιγκερόα όσο και η Παλέρμο εξετάζουν το ενδεχόμενο απόκτησης του Αργεντινού επιθετικού της ΑΕΚ.
Ο Μπλάνκο έχει εντυπωσιακά ποσοστά στα δύο χρόνια που αγωνίζεται στην χώρα μας με την φανέλα της Ενωσης καθώς έχει αναδειχθεί δύο φορές πρώτος σκόρερ στην Σούπερ Λίγκα και μετράει συνολικά 45 γκολ σε 64 παιχνίδια.
Ωστόσο οι Ιταλοί αναφέρουν ότι οι δύο ομάδες εφόσον επιθυμούν να αποκτήσουν τον Μπλάνκο θα πρέπει να πληρώσουν στην ΑΕΚ 10 εκατ. ευρώ καθώς αυτή είναι η ρήτρα στο νέο συμβόλαιο του Αργεντινού άσου το οποίο και θα έχει ισχύ ως το 2014.

Ωχχχχχχχχχχχ
Ευτυχώς που δεν έχουν μάθει οι Ιταλιάνοι ακόμα ότι εμείς δεν μασάμε από ρήτρες! :grin:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.437
Πόντοι
5.006
  Καλημέρα Αεκτζήδες.Ευχαριστώ παρα πολύ τον κο Θανόπουλο που μου έλυσε όλες μου τίς απορίες.Πλέον η ΑΕΚΑΡΑ μας είναι ένα υγιές σωματείο που προσελκύει το ενδιαφέρον διαφόρων επιχειρηματικών κολοσσών δια να επενδύσουν και να κερδοφορήσουν.Μπράβο για το Θεάρεστο έργο που επιτελέσατε. >:(
  Όλοι εμείς οι απλοί και αγνοί ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ σας ευγνωμονούμε.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
Η ζωντανή ιστορία της ΑΕΚ, ο Μίμης Παπαϊωάννου, μίλησε στο aek365.gr και ξεκαθάρισε τις προθέσεις του για το ενδεχόμενο να αναλάβει κάποιο πόστο στην ΑΕΚ

«Μιλήσαμε χθες με τον κ. Θανόπουλο και μου είπε να περάσω από τα γραφεία της ΑΕΚ ώστε να συζητήσουμε για να αναλάβω κάποιο πόστο στην ΑΕΚ. Του εξήγησα ότι δεν μπορώ να δεχθώ κάτι τέτοιο γιατί πλέον δεν είναι η κατάλληλη στιγμή. Εκτός από το ότι πλέον έχω δουλειές, θεωρώ ότι είμαι σε μία ηλικία που δεν μπορώ να βοηθήσω όπως θα ήθελα την ομάδα. Άργησαν να με θυμηθούν», δηλώνει με παράπονο ο Παπαϊωάννου και συμπληρώνει:

«Δεν νομίζω ότι μπορώ πλέον να φανώ χρήσιμος κάπου. Προπονητής δεν μπορώ να γίνω (αναφέρεται στις ακαδημίες). Δεν έχω την ικανότητα. Ο Πανταζής και ο Νικολάου έχουν ένα πόστο που είναι η δουλειά τους. Εγώ τι να κάνω; Ήταν λάθος τώρα που με θυμήθηκαν. Άλλωστε μπορεί να πάρω και εγώ κάποιο πόστο και μετά από λίγο καιρό να έρθει ένας άλλος, αφού δεν μιλάμε για πρόεδρο αλλά για διαχειριστές, και να μου πουν ότι δεν μου κάνεις, φεύγεις. Όπως έγινε περίπου και με τον Μανωλά. Γιατί να χαλάσουμε τις καρδιές μας; Εγώ δεν θέλω ένα πόστο στην ΑΕΚ για να βγάλω κάποια λεφτά. Την ΑΕΚ εγώ την γνωρίζω αλλιώς. Θα γύρναγα και χωρίς λεφτά αν μπορούσα να βοηθήσω. Σε πολλά πράγματα στην ζωή μας μετράει περισσότερο το συναίσθημα και όχι τα χρήματα. Δεν θέλω κάποια στιγμή να πει ο κόσμος ότι εγώ έλεγα, έλεγα, έλεγα και τελικά κάποια στιγμή με πήραν στην ομάδα μόνο και μόνο για να βγάλω κάποια λεφτά. Για μένα η ΑΕΚ δεν είναι λεφτά. Θα είμαι δίπλα στην ομάδα, θα την παρακολουθώ, αλλά θα την αισθάνομαι όπως θέλω εγώ».

«Οι άνθρωποι που διοικούν την ΑΕΚ τώρα, μπορεί να είναι πολύ καλοί, αλλά δεν είναι επενδυτές. Είναι διαχειριστές. Η ΑΕΚ δεν θέλει κάτι τέτοιο. Θέλει έναν άνθρωπο να μπει και να βάλει λεφτά. Να την κάνει και πάλι μεγάλη. Οι αντίπαλοι προχωράνε και στην ΑΕΚ δεν έχουν λεφτά. Δεν μπορεί κάποιος να θέλει να κάνει την ΑΕΚ μεγάλη χωρίς να βάλει λεφτά. Για να βγάλεις λεφτά, θα πρέπει να ρίξεις λεφτά και αυτό δεν φαίνεται σε αυτή την διοίκηση. Ο Μελισσανίδης ήρθε να πάρει την ΑΕΚ και του είπαν δεν την πουλάνε. Για να γίνει και πάλι η μεγάλη ομάδα του παρελθόντος θα πρέπει να μπουν χρήματα, να γίνει γήπεδο, να έρθουν παίκτες, να επενδυθεί παντού. Το ποδόσφαιρο προχωράει και η ΑΕΚ δεν μπορεί να μένει πίσω. Αλλιώς οι άλλοι ανταγωνιστές της θα απομακρυνθούν και άλλο. Αν δεν είναι γίνει κάποια λάθη, που συνεχίζονται να γίνονται, δεν θα ήταν έτσι η ομάδα». Ερωτηθείσας για το ποια είναι αυτά τα λάθη, είπε:» Δεν είναι καλό να ανοίγουμε πληγές τώρα. Προέχει η ομάδα και όχι αυτά. Σίγουρα όμως θα ήταν αλλιώς τα πράγματα αν ο Νικολάΐδης είχε διαχειριστεί διαφορετικά κάποια πράγματα. Ακόμα και τώρα που φαίνεται ότι έχει φύγει, είναι ακόμα μέσα και έχει λόγο σε κάποια πράγματα. Δεν μπορώ να πω περισσότερα γιατί δεν θέλω»

Παρακάτω αφηγήθηκε μία ιστορία από την εποχή του Λουκά Μπάρλου και όταν ανέλαβε αυτός τις τύχες της ομάδας, κάνοντας έναν παραλληλισμό με τα χρέη που έχει τώρα η ΠΑΕ. «Όταν ήθελε ο Μπάρλος να αναλάβει την ΑΕΚ, είχε ένα δίλλημα. Η ΑΕΚ χρωστούσε 4,5 εκ. δραχμές. Δεν ήξερε τι να κάνει αλλά αποφάσισε αμέσως. Έβαλε έναν δικό του άνθρωπο και τον έστειλε να πάει να πληρώσει όλα τα χρέη. Έλεγε ότι η ΑΕΚ δεν επιτρέπεται να χρωστάει και μέσα σε έναν μήνα ξεχρέωσε τα πάντα. Έτσι έπρεπε να λειτουργεί και αυτή η διοίκηση. Είναι στην ΑΕΚ και η ΑΕΚ δεν θέλει διαχειριστές. Θέλει ανθρώπους που έχουν λεφτά και οι συγκεκριμένοι δεν δείχνουν ότι έχουν».

Όσο για το που μπορεί να φτάσει η ΑΕΚ φέτος, ο Μίμης Παϊωάννου ήταν ξεκάθαρος: «Πολλά μπορούν να συμβούν. Μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα. Άλλωστε έχει προπονητή τον Μπάγεβιτς. Την έχω παρακολουθήσει την ομάδα και πιστεύω ότι μπορεί να καταφέρει κάτι καλό. Το θέμα όμως είναι... και το ξεναλέω, ότι χρειάζονται χρήματα. Ακόμα δηλαδή και να κατακτήσει ένα πρωτάθλημα, κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος και για του χρόνου τι θα συμβεί. Η διάρκεια έρχεται μόνο μέσα από επένδυση και όχι από κάποιον τίτλο που μπορεί να τον πάρεις από σπόντα. Άλλωστε φέτος οι αντίπαλοι δεν έχουν δείξει κάτι σπουδαίο».

Όσο για τον Μπάγεβιτς, τόνισε: «Με τον Μπάγεβιτς μιλάμε. Ξέρω τι γίνεται. Είναι ευχαριστημένος σε σχέση με πέρσι, αλλά θα πρέπει και η διοίκηση να τον στηρίξει. Και εκείνος σίγουρα θα ήθελε περισσότερα χρήματα για μεταγραφές. Θα ήθελε η ΑΕΚ να έχει το γήπεδο της στην Φιλαδέλφεια και να παίζει εκεί. Θα ήθελε ένα προπονητικό κέντρο για να δουλεύει σωστά. Όλα αυτά τον επηρεάζουν, αλλά πιστεύω ότι είναι απόλυτα συγκεντρωμένος στην δουλειά του».

Τα είπε όλα ο Μίμαρος! :sunglasses:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.437
Πόντοι
5.006
+1000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000 :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: Mπράβο και ξανά μανά μπράβο σταράτες κουβέντες αντρίκιες.Πώς φαίνονται οι άνθρωποι που αγαπάνε την αρρώστεια ρε γαμώτο.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα σας αδέλφια μου.Καλημέρα ΑΕΕΕΕΕΕΕΕΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

Ο ΜΠΙΛΑΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ.

Συνημμένα

• SCORE_m.jpg
    SCORE_m.jpg
    20,2 KB · Εμφανίσεις: 14

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Με την στελέχωση του ποδοσφαιρικού τμηματος με τα κατάλληλα άτομα πυο έχουν βοηθήσει την ΑΕΚ αποδεδειγμένα στο παρελθόν,συνεχίζονται οι σωστές κινήσεις της διοίκησης Θανόπουλου προκειμένου την ενίσχυση του ποδοσφαιρικού τμήματος.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.437
Πόντοι
5.006
Με την στελέχωση του ποδοσφαιρικού τμηματος με τα κατάλληλα άτομα πυο έχουν βοηθήσει την ΑΕΚ αποδεδειγμένα στο παρελθόν,συνεχίζονται οι σωστές κινήσεις της διοίκησης Θανόπουλου προκειμένου την ενίσχυση του ποδοσφαιρικού τμήματος.
Καλημέρα σε όλους τους Αεκτζήδες.Σήμερα δεν θα γκρινιάξω γιατί βλέπω απο την χαρα μάδα κάποια θετικές κινήσεις και ενέργειες. :grin:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Χαίρομαι που φαίνεται επιτέλους μια αχτίδα ενότητας.
Και έχουμε ματς την Κυριακή.
Πρέπει να πάμε τουλάχιστον 25.000 λαού.

ΤΟ ΟΑΚΑ ΦΕΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΔΡΑ.

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
χο χο χο. με ζήτησε κανείς? Θέλω να πω στον περήφανο λαό του Ολυμπιακού, ότι χρέη έχουν οι άλλες ομάδες. Εμείς έχουμε απλά υποχρεώσεις!!!!
Και να διαβάζετε μόνο τον Πρωταθλητή.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ναι μωρέ τον τριμάλακα,άνοιξε το βρωμοστομα του κ είπε όλες τις μαλακίες τους όπως πάντα :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
καλα ακομα μιλατε?μετα απο τετοια πουτσα στον τελικο εχετε μουτρα να μιλατε?
ελεος βρωμοχανουμισσες μια ζωη γαμησι θελετε  :fuck2: :fuck1:

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
74.835
Πόντοι
12.056

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166

Προφανώς κ θα μιλάμε.Τι είμαστε γαύροι να μιλάμε μόνο όταν παιρνουμε τίτλους κ όταν δεν παίρνουμε λέμε ότι δεν μας νοιαζει το σπόρ;;;;

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166

αααααααα....
και μην κρίνεις εξ'ιδίων τα αλλώτρια...
για τα περί γαμησιού που λες....

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Προφανώς κ θα μιλάμε.Τι είμαστε γαύροι να μιλάμε μόνο όταν παιρνουμε τίτλους κ όταν δεν παίρνουμε λέμε ότι δεν μας νοιαζει το σπόρ;;;;
εγω ξερω οτι οι μπουκωμενοι δεν μιλανε γιατι μπορει να πνιγουνε  :pipa3: :pipa2:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
για
εγω ξερω οτι οι μπουκωμενοι δεν μιλανε γιατι μπορει να πνιγουνε  :pipa3: :pipa2:
[/quot

για αυτό χρησιμοποιείς μονίμως το πληκτρολόγιο σου για να απαντήσεις γιατί που να χρησιμοποιείσεις το θελκτικό σου στόμα.Είναι μονίμως μπουκωμένο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom