και ο δικος σας καλος ποδοσφαιριστης και σχετικα ηρεμος στο γηπεδο!!οσο αφορα οτι επειδη ειμαστε στο θρεντ της ΑΕΚ μιλαμε για ΑΕΚ......αστο..Τον δικο σας της ΑΕΚ ρε νικ στο θεμα της ΑΕΚ ειμαι...
Κι ο αλλος (του Ολυμπιακου)ειναι πολυ ''ταπεινος'' μιας και κανενας δεν του εδινε σημασια.Ενα μπραβο του ειπα και μου ειπε χιλια αυχαριστω!Εχουν καμια συγγενεια οι δυο τους?Ξερει κανεις?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρε μόνο η χανούμα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 117K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
δεν νομιζω να ειναι συγγενεις!!στη βραζιλια ειναι αρκετοι με ονομα σεζαρ..ναι σωστα περι του θρεντ....Καλος ειναι κι ο δικος μας.Δεν μου ειπες ξερεις αν ειναι συγγενεις?Φατσικος μοιαζουν λιγο αν εξαιρεσεις το σκουροτερο του ενος..
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Ζούλιο Σέζαρ για τους Βραζιλιάνους,είναι σαν το Γιώργος Παπαδόπουλος.
Πάντως,''κάποιους'',τους ενοχλει πολύ το στομάχι τους.Πάααρα πολύ.
στα παπαρια μας αν τους τρωει ο κωλος τους και τους ενοχλει το στομαχι τους...δεν εχει ποια..ΤΕΛΟΣ!!Ζούλιο Σέζαρ για τους Βραζιλιάνους,είναι σαν το Γιώργος Παπαδόπουλος.
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Καλά.
peloponisios
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
απο τις περυσινες μεταγραφες σας νομιζω οτι μονο ζεβλακοφ και σεζαρ βγηκανε..
Νικ, λάθος. Δεν είναι μεταγραφές, ελεύθεροι παίχτες ήταν, όπως και όλες οι περσινές κινήσεις. Ελεύθεροι παίχτες με μικρά συμβόλαια, λογικό από τους 6-7, να πιάσουνε 2(και πάλι καλά).
Αν εξαιρέσεις του Μπόρχα, που αν ισχύει το ποσό μάλλον μιλάμε για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, αλλιώς δεν δικαιολογείται.
δεν θελω να ασχοληθω με τον ολυμπιακο...ΧΕΣΤΗΚΑ ποιοι βγηκανε εκανα εναν απλο διαλογο με τον psaxnw που μπορω να "συννενοηθω.." αν θες να μιλησουμε για μεταγραφες του παο οτι θες εδω ειμαι!!Νικ, λάθος. Δεν είναι μεταγραφές, ελεύθεροι παίχτες ήταν, όπως και όλες οι περσινές κινήσεις. Ελεύθεροι παίχτες με μικρά συμβόλαια, λογικό από τους 6-7, να πιάσουνε 2(και πάλι καλά).
Αν εξαιρέσεις του Μπόρχα, που αν ισχύει το ποσό μάλλον μιλάμε για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, αλλιώς δεν δικαιολογείται.
peloponisios
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
αν θες να μιλησουμε για μεταγραφες του παο οτι θες εδω ειμαι!!
Το άλλο με τον Τοτό, το ξέρεις?
ΟΚ, μην σε φορτώνω, ενδεικτικά το ανέφερα γιατί άλλο μεταγραφή από ομάδα σε ομάδα που πιθανώς να περιλαμβάνει και αμοιβή στην μία ομάδα και άλλο υπογραφή συμβολαίου με ελεύθερο παίχτη(μόνο τα συμβόλαια)
megantoine
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
ετσι μπραβο αυτο ειναι σωστο..και να μαντεψω πως αυτοι που δεν καταλαβαινουν δεν ειναι ομοιδεατες σου...δεν με "φορτωνεις" αλλα εχεις δει τι γινετε πλεον εδω μεσα.....πρεπει να μιλαμε με αυτους που καταλαβαινουν....
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Όντως συνωστισμός στην μεσαία γραμμή.
Επιθετικούς δεν ακούω όμως
συμφωνω για μπροστα....τωρα ενδεκαδατο εχουμε τον λυμπε αλλα χρειαζετε αλλος ενας "φονιας"!!Όντως συνωστισμός στην μεσαία γραμμή.
ρε παιδες οσον αφορα τον Λυμπε,εγω γιατι τον θεωρω πολυ βαρυ και αναξιοπιστο παιχτη...τον ειδα κι εχτες γαμησε τα.Βεβαια δεν ειναι κρητηριο στο all star αλλα φαινεται ο παιχτης.Πχ ο Σεζαρ εδειξε παλι τι παιχτουρα ειναι..Κι ο τορο εκανε αρκετα για να δειξει οτι ειναι και ψιλοτεχνιτης..Ο Νινης αριστος και απλος (Να δειτε τα μουνακια πως εκαναν οταν βγηκε ο Νινης για να φυγει..Αγκαλιτσες,φιλακια κι αυτος σε ολα μεσα ο τσογλανακος..χεχεχεχε)
Επισκέπτης
Εγώ θα τον ήθελα τον Rivaldo στην ΑΕΚ. Ένα χρονάκο θα παίξει! Δεν ξέρω όμως κατά πόσο τα φράγκα που θα πάρει αναβάλλουν άλλες μεταγραφές.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 67
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις