You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρε μόνο η χανούμα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 117K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Με τεχνικό τον Φερέρ στην ΑΕΚ δεν θα ΠΑΙΞΕΙ ΠΟΤΕ θέση τεχνικού διευθυντή.
megantoine
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
ποτε μην λες ποτε...κ φυσικα αλλη σχεση ειχε ο ιλια με τον σερα κ αλλη ο ριμπο...Με τεχνικό τον Φερέρ στην ΑΕΚ δεν θα ΠΑΙΞΕΙ ΠΟΤΕ θέση τεχνικού διευθυντή.
κ μην ξεχνας ακομη τι προσωπικοτητα ειναι ο ενας κ τι ο αλλος..
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Καλησπέρα αδέλφια μου.Ο Ρίμπο θα δώσει άλλη ώθηση στο παιχνίδι της ΑΕΚ,θα ανεβάσει το πρεστίζ μας στην Ευρώπη και 4-5 γκολάκια με απ'ευθείας φάουλ θα τα χώσει.Ειναι και το πάθος του να ασχολείται με τα νέα παιδιά,να δείτε πόσα αστεράκια θα βελτιωθούν και θα ξεπεταχθούν από τις Ακαδημίες μας...
Σενάριο αρρωστημένου ΑΕΚΤΖΗ:Παίζει Γαύρος -ΑΕΚ στο Καραισκάκη,το ματς πάει για ισοπαλία και στο 80φεύγα κερδίζει φάουλ η ΑΕΚ.Το χτυπάει ο Ρίμπο,γκολ στον Αντωνάκη και...
[move]Πέφτουν και τα τούβλα στο Γαυροστάδιο από τους Επιστήμονες... [/move]
Σενάριο αρρωστημένου ΑΕΚΤΖΗ:Παίζει Γαύρος -ΑΕΚ στο Καραισκάκη,το ματς πάει για ισοπαλία και στο 80φεύγα κερδίζει φάουλ η ΑΕΚ.Το χτυπάει ο Ρίμπο,γκολ στον Αντωνάκη και...
[move]Πέφτουν και τα τούβλα στο Γαυροστάδιο από τους Επιστήμονες... [/move]
alexandros1976
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Mε αφορμη το θεμα ριμπο και αποκορυφωμα τα προχθεσινα θελω να θεσω τις ακολουθες αποριες επειδη δυσκολευομαι να γραφω συχνα (λογω δουλειας)
1,) Ο ριμπο είναι γέρος-κουρασμένος – κορεσμένος-υπερτιμημένος-συνταξιούχος-παλαίμαχος-γυρολόγος η παιχταράς παγκόσμιος τζόβενο???
2,) Η θύρα 7 είναι τσάτσοι του Κόκαλη που τους χαρτζιλικώνει και ιδιωτικός στρατός του που δολοφονει οποιονδηποτε σταθει εμποδιο στον προεδρο ανεξερετως η ο λαός του θρύλου που πάει κόντρα στον αδίστακτο κοκαλη?
3,) ο Κόκαλης έχει ιδιωτικό στρατό την θύρα 7 και την χρηματοδοτει να κανει τις βρομοδουλειες του ο σκατοψυχος, η ειναι ενας προεδρος που πάει κόντρα στο λαϊκό ερισμα διωχνει τον ριμπο κλεινει την εισοδο στα διαρκειας της 7 και κλεινει τους συνδεσμους? με αποτελεσμα να φωναζει η 7 ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΚΟΚΑΛΗ
Και τέλος η αεκ είναι νεανική ομάδα που παίζει μοντέρνο ποδόσφαιρο και δίνει ευκαιρίες σε νέους παίχτες η ομάδα μισθοφόρων που αγοράζει συνταξιούχους που περισσεύουν αλλού?(ζηκος –λυμπεροπουλος-εμερσον-καφες-ιβιτς στο παρελθον και τωρα οι Αρουαμπαρένα και ριμπο)
αν Θελεις φιλε νταρκ μου απαντας ειναι τα τελευταια πραγματα που ρωταω για φετος ...(αν και ξερω οτι δεν θα απαντησεις...)
Ευχαριστω Με εκτιμηση
ενα "μελος"
Υ.Γ.1 Σκεψου αν ολα τα παραπανω ισχυουν ολα μαζι και προκειται για μια παγκοσμια συνωμοσια με σκοπο να βλαψουν την αεκαρα να σταματησει το ντονερ να λεγεται γυρος τα ντολμαδακια γιαλανζτι να ψηλωσει ο κοντος και να γραψει ο φοιβος καινουργια τραγουδακια για το δεσποινακι
Υ.Γ.2 Αν παρετε το Ριμπο παρακαλαω του χρονου τελευταια αγωνι&
#963;τικη να παιζουμε με αεκ για να δει και αυτος την φιεστα που εχασε φετος
1,) Ο ριμπο είναι γέρος-κουρασμένος – κορεσμένος-υπερτιμημένος-συνταξιούχος-παλαίμαχος-γυρολόγος η παιχταράς παγκόσμιος τζόβενο???
2,) Η θύρα 7 είναι τσάτσοι του Κόκαλη που τους χαρτζιλικώνει και ιδιωτικός στρατός του που δολοφονει οποιονδηποτε σταθει εμποδιο στον προεδρο ανεξερετως η ο λαός του θρύλου που πάει κόντρα στον αδίστακτο κοκαλη?
3,) ο Κόκαλης έχει ιδιωτικό στρατό την θύρα 7 και την χρηματοδοτει να κανει τις βρομοδουλειες του ο σκατοψυχος, η ειναι ενας προεδρος που πάει κόντρα στο λαϊκό ερισμα διωχνει τον ριμπο κλεινει την εισοδο στα διαρκειας της 7 και κλεινει τους συνδεσμους? με αποτελεσμα να φωναζει η 7 ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΚΟΚΑΛΗ
Και τέλος η αεκ είναι νεανική ομάδα που παίζει μοντέρνο ποδόσφαιρο και δίνει ευκαιρίες σε νέους παίχτες η ομάδα μισθοφόρων που αγοράζει συνταξιούχους που περισσεύουν αλλού?(ζηκος –λυμπεροπουλος-εμερσον-καφες-ιβιτς στο παρελθον και τωρα οι Αρουαμπαρένα και ριμπο)
αν Θελεις φιλε νταρκ μου απαντας ειναι τα τελευταια πραγματα που ρωταω για φετος ...(αν και ξερω οτι δεν θα απαντησεις...)
Ευχαριστω Με εκτιμηση
ενα "μελος"
Υ.Γ.1 Σκεψου αν ολα τα παραπανω ισχυουν ολα μαζι και προκειται για μια παγκοσμια συνωμοσια με σκοπο να βλαψουν την αεκαρα να σταματησει το ντονερ να λεγεται γυρος τα ντολμαδακια γιαλανζτι να ψηλωσει ο κοντος και να γραψει ο φοιβος καινουργια τραγουδακια για το δεσποινακι
Υ.Γ.2 Αν παρετε το Ριμπο παρακαλαω του χρονου τελευταια αγωνι&
#963;τικη να παιζουμε με αεκ για να δει και αυτος την φιεστα που εχασε φετος
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Για το θέμα του Ριβάλντο κ το αν κάνει στην ΑΕΚ,φίλε Αλέξανδρε,τα έγραψα χθες μέσα από αυτό το θρεντ.Είπα ότι έχει κ θετικά κ αρνητικά η επικείμενη απόκτησή του.Δεν θα σταθώ στα εύλογα θετικά.Θα ξανααναφέρω το μεγάλο αρνητικό,το οποίο είναι ότι αν τελικά αποκτηθεί μαζεύονται αρκετοί παίχτες προχωρημένης ηλικίας(Λύμπε-31,Ζήκος-33,Δέλλας-32,Αρουμπαμαρένα-32,κ ακόμα δεν ξέρουμε τι θα γίνει τελικά με Έμερσον-36).Ο Ριβάλντο οπωσδήποτε αυξάνει τον Μ.Ο ηλικίας,αλλά στον αντίποδα η εμπειρία του κ η προσωπικότητά του θα αντισταθμίσει αυτό το αρνητικό.
Όσο για την κόντρα 7-Κόκκαλη αν κ με αφήνει παγερά αδιάφορο,θα σου πω ότι δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει(ξέχασες τι έγινε κ στο ματς με το Αιγάλεω).ʼλλωστε καλοκαίρι έρχεται,δεν θα πολυπειράξει κ πολύ αυτή η κ καλά κόντρα.Όταν όμως θα γίνουν οι δίκες για την Λαυρίου ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ αυτοί που βρίζουν από την 7 θα λουφάξουν στο άρμα του Κόκκαλη,γιατί η ψειρού θα πλησιάζει.Κ επειδή οι μεν έχουν την ανάγκη του δε & το αντίστροφο,πολύ γρήγορα θα γίνετε μια όμορφη κ αγαπημένη οικογένεια-κ κράτα το αυτό το μήνυμα κ ξαναπαίχτο μου από Σεπτέμβρη μήνα,αν δεν γίνει έτσι-που δεν το νομίζω.
Ο Κόκκαλης πάντα πόνταρε στον μέσο ανεγκέφαλο οπαδό του Ολυμπιακού κ επειδή είναι λαϊκιστής ξέρει πως να τουμπάρει το κλίμα.Περίμενε να δεις κ τις μεταγραφές σας,κ θα δεις τι θα λένε πάλι για τον Κόκκαλη.
Όσο για την κόντρα 7-Κόκκαλη αν κ με αφήνει παγερά αδιάφορο,θα σου πω ότι δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει(ξέχασες τι έγινε κ στο ματς με το Αιγάλεω).ʼλλωστε καλοκαίρι έρχεται,δεν θα πολυπειράξει κ πολύ αυτή η κ καλά κόντρα.Όταν όμως θα γίνουν οι δίκες για την Λαυρίου ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ αυτοί που βρίζουν από την 7 θα λουφάξουν στο άρμα του Κόκκαλη,γιατί η ψειρού θα πλησιάζει.Κ επειδή οι μεν έχουν την ανάγκη του δε & το αντίστροφο,πολύ γρήγορα θα γίνετε μια όμορφη κ αγαπημένη οικογένεια-κ κράτα το αυτό το μήνυμα κ ξαναπαίχτο μου από Σεπτέμβρη μήνα,αν δεν γίνει έτσι-που δεν το νομίζω.
Ο Κόκκαλης πάντα πόνταρε στον μέσο ανεγκέφαλο οπαδό του Ολυμπιακού κ επειδή είναι λαϊκιστής ξέρει πως να τουμπάρει το κλίμα.Περίμενε να δεις κ τις μεταγραφές σας,κ θα δεις τι θα λένε πάλι για τον Κόκκαλη.
alexandros1976
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
1.οταν λες περιμενε και να δω τις μεταγραφες τι εννοεις οτι θα γινουν καλες μεταγραφες η οχι ?Για το θέμα του Ριβάλντο κ το αν κάνει στην ΑΕΚ,φίλε Αλέξανδρε,τα έγραψα χθες μέσα από αυτό το θρεντ.Είπα ότι έχει κ θετικά κ αρνητικά η επικείμενη απόκτησή του.Δεν θα σταθώ στα εύλογα θετικά.Θα ξανααναφέρω το μεγάλο αρνητικό,το οποίο είναι ότι αν τελικά αποκτηθεί μαζεύονται αρκετοί παίχτες προχωρημένης ηλικίας(Λύμπε-31,Ζήκος-33,Δέλλας-32,Αρουμπαμαρένα-32,κ ακόμα δεν ξέρουμε τι θα γίνει τελικά με Έμερσον-36).Ο Ριβάλντο οπωσδήποτε αυξάνει τον Μ.Ο ηλικίας,αλλά στον αντίποδα η εμπειρία του κ η προσωπικότητά του θα αντισταθμίσει αυτό το αρνητικό.
2.μηπως διαβασες την ανακοινωση της 7?
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Εννοώ καλές κ ''πιασιάρικες'' μεταγραφές
Κ δεν διάβασα την ανακοίνωση της 7,θεωρώ τον εαυτό μου νοήμων ον(δεν σε ειρωνεύομαι προς θεού,ούτε σου πετάω μπηχτές)κ όταν θέλω να διαβάσω κάτι επιλέγω κάτι πιο λογικό κ όχι λιβελογραφήματα.
Σου σημειώνω ότι δεν διαβάζω ούτε τις ORIGINAL τις ανακοινώσεις γιατί δεν με ενδιαφέρουν επίσης,κ τους θεωρώ του ίδιου πνευματικού επιπέδου με τα μέλη της 7
Κ δεν διάβασα την ανακοίνωση της 7,θεωρώ τον εαυτό μου νοήμων ον(δεν σε ειρωνεύομαι προς θεού,ούτε σου πετάω μπηχτές)κ όταν θέλω να διαβάσω κάτι επιλέγω κάτι πιο λογικό κ όχι λιβελογραφήματα.
Σου σημειώνω ότι δεν διαβάζω ούτε τις ORIGINAL τις ανακοινώσεις γιατί δεν με ενδιαφέρουν επίσης,κ τους θεωρώ του ίδιου πνευματικού επιπέδου με τα μέλη της 7
alexandros1976
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Καλα σε αυτο που λες συμφωνω απολυτα αν και μπορω να πω οτι 90% συμνφωνουσα με αυτα που ελεγε η 7 μεχρι και την κυριακηΕννοώ καλές κ ''πιασιάρικες'' μεταγραφές
Αλλα απο την κυριακη και μετα τους θεωρω υπευθυνους που χαλασε η γιορτη του Θρυλου(εσενα μπορει να μην σε ενδιαφερει) και ειμαι ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ
Ryu
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2006
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13
- Πόντοι
- 2.007
...πολύ γρήγορα θα γίνετε μια όμορφη κ αγαπημένη οικογένεια-κ κράτα το αυτό το μήνυμα κ ξαναπαίχτο μου από Σεπτέμβρη μήνα,αν δεν γίνει έτσι-που δεν το νομίζω.
+++
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Δικό σας θέμα.Πάντως βλέπω πόση βαρύτητα έχει σε εσάς το τι λέει η 7,πράγμα που σε μας τους υγιείς Αεκτζήδες(ευτυχώς) δεν συμβαίνει.Ισως έχει να κάνει ως απόρροια των σχέσεων Κόκκαλη-7,πράγμα που συνεπάγεται ολόκληρο το κλίμα που δημιουργείται στον ολυμπιακό,γι αυτό κ δίνετε εσείς οι ολυμπιακοί μεγάλη βαρύτητα.
megantoine
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
για να μην μπερδευουμε καποια πραγματα.
η 7 ηταν παντου κ παντα κοντα στον ολυμπιακο με απωτερο σκοπο το καλο του θρυλου.
τωρα αν μερικοι,μια μικρη μεριδα απο αυτους ειχε κ ωφελειες ειναι αλλο θεμα.
μην τους βαζουμε ολους στο ιδιο καζανι.
η δυναμη του ολυμπιακου ειναι ο κοσμος του αλλα καποιες φορες γυρναει αντιστροφα..
η 7 ηταν παντου κ παντα κοντα στον ολυμπιακο με απωτερο σκοπο το καλο του θρυλου.
τωρα αν μερικοι,μια μικρη μεριδα απο αυτους ειχε κ ωφελειες ειναι αλλο θεμα.
μην τους βαζουμε ολους στο ιδιο καζανι.
η δυναμη του ολυμπιακου ειναι ο κοσμος του αλλα καποιες φορες γυρναει αντιστροφα..
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Ρεεεε τι το κάνατε εδώ;το βήμα της θύρας 7;
Θρεντ δεν έχετε να τα πείτε;
Θρεντ δεν έχετε να τα πείτε;
megantoine
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
ναι ρε παμε να φυγουμε ρε
ρε ουστ απο εδω!!!
ρε ουστ απο εδω!!!
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Όντως ξουτ...
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Καλημέρες στους αδελφούς.Τα τελευταία νέα της ομάδας μας άκρως ενδιαφέροντα εδώ:
Ο Γκουστάβο Μαντούκα όπως βλέπετε κ τυπικά παίχτης της ομάδας μας για τα επόμενα 3 χρόνια.Πολύ σπουδαία μεταγραφή(γιατί ουσιαστικά τώρα έγινε η μεταγραφή του).
Νίκοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο :headbang1:
Ο Γκουστάβο Μαντούκα όπως βλέπετε κ τυπικά παίχτης της ομάδας μας για τα επόμενα 3 χρόνια.Πολύ σπουδαία μεταγραφή(γιατί ουσιαστικά τώρα έγινε η μεταγραφή του).
Νίκοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο :headbang1:
καλημερα ΑΔΕΛΦΙΑ μου!!!!!ειμαι μαζι σας και το ξερετε αυτο..!!βλεπω η ΑΕΚΟΠΑΡΕΑ μεγαλωνει..χειμμαρος θα γινει και θα πνιξει τους εχθρους....μια παρακληση ομως ρε αλανια!!!!ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ!!!!! μην γραφετε στα θρεντ τους εχουμε δικα μας "γλεντια" να ασχοληθουμε....
στα θεματα μας τωρα μακαρι να ερθει ο ριμπο να καταλαβει τι σημαινει ελληνικη φιλοξενια μπεσα τιμη σεβασμος....μπορει κουπες να μην παρει(βασσαρασ ζωγραφοσ κασναφερης μπριακος ...εχουν ....αρκετα "γερα " συμβολαια...)αλλα θα δει αλλες αξιες.......βεβαια και να μην ερθει δεν χαθηκε ο κοσμος ..η ζωη συνεχιζετε!!!!
ΜΟΝΟ ΑΕΚ ΡΕΕΕΕΕΕ
ΕΜΠΡΟΣ ΑΗΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
ΔΙΚΕΦΑΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
στα θεματα μας τωρα μακαρι να ερθει ο ριμπο να καταλαβει τι σημαινει ελληνικη φιλοξενια μπεσα τιμη σεβασμος....μπορει κουπες να μην παρει(βασσαρασ ζωγραφοσ κασναφερης μπριακος ...εχουν ....αρκετα "γερα " συμβολαια...)αλλα θα δει αλλες αξιες.......βεβαια και να μην ερθει δεν χαθηκε ο κοσμος ..η ζωη συνεχιζετε!!!!
ΜΟΝΟ ΑΕΚ ΡΕΕΕΕΕΕ
ΕΜΠΡΟΣ ΑΗΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
ΔΙΚΕΦΑΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Ο στυλοβάτης του θρεντ,ο αδερφός μου είναι κ πάλι εδώ.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 67
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις