Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
ΕΤΣΙ ολα τα χανουμια εδω για την αρρωστια μας και το κεφι μας!!!!προεδρε βγαλε τα διαρκειας!!!οσοι δεν πατε γηπεδο και  μπορειτε αγοραστε απο τα φθηνα ετσι για ενισχυση!!!ο μεγαλυτερος χορηγος της ομαδας ειναι ο λαος της!!!!ρε ειμαστε εραστες εμεις ρομαντικοι με την ομαδα μας!!!οταν γιναμε ΑΕΚ το γνωριζαμε οτι δεν θα παιρνουμε καθε χρονο το πρωταθλημα,το γνωριζουμε οτι θα εχουμε λιγα αλλα ΘΑ ΤΑ ΑΞΙΖΟΥΜΕ,δεν θα βραβευουμε κασναφερη μπριακο βασσαρα ζωγραφο παπουτσελη γερμανακο......για καθε τιτλο...
ΓΙΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΕΚ !!!!!!!!!

υ.γ. dark φετος διαρκειας  και στο μπασκετ(και ας μην πηγαινω..)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Φτιαξε με ,φτιάξε με αδερφέ μου.Φτιάξε με γαμώ την τρέλλα μου.
ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΖΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ ΑΕΚ Σ'ΑΓΑΠΩ,ΑΕΚ Σ'ΑΓΑΠΩ,ΑΕΚ Σ'ΑΓΑΠΩ.

:) :headbang1: :think: :rockon: :boobies: :uglystupid: :idiot: :booty: :dancing: :grouphug: :crazy: :blowup: :smitten: :cussing: :headbang2: :hammer: :humpleg: :knockinb: :happybounce: :bounce: :argue: :bottom: :boff: :blahblah1: :happybounce: :bounce: :argue: :happybounce: :happybounce: :happybounce: :happybounce: :happybounce: :happybounce: :happybounce: :happybounce: :happybounce: :happybounce: :happybounce: :happybounce: :happybounce: :happybounce: :happybounce: :happybounce: :happybounce: :happybounce: :happybounce: :happybounce: :happybounce: :happybounce: :happybounce: :happybounce:

ΟΛΟΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy:

Να λυσσάξουν οι οχτροί μας. :ak: :uzi: :blowup: :uzi: :ak: :blowup:

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
τι να σε φτιαξω ρε dark? την αληθεια λεω!!!!αλλα να θυμασε οτι ροδα ειναι και "γυριζει" οταν σηκωσουμε κεφαλι πρεπει να μην "ξεχασουμε".......
ΧΜ......6 ψηφισαν οχι στο πολλ ε?τι ομαδα να ειναι αραγε....

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Αμφίρροπη ψηφοφορία.Λέω να την κρατήσω μέχρι να ξεκαθαρίσει τι θα γίνει με τον Ρίμπο κ μετά έχω άλλη ;)

Λες αυτοί που ψήφισαν αρνητικά να είναι Παλμέιρας; :2funny:

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Αμφίρροπη ψηφοφορία.Λέω να την κρατήσω μέχρι να ξεκαθαρίσει τι θα γίνει με τον Ρίμπο κ μετά έχω άλλη ;)

Λες αυτοί που ψήφισαν αρνητικά να είναι Παλμέιρας; :2funny:
τουλαχιστον ΓΑΜΑΤΗ η απαντηση.....

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
απο εγκυρες πληροφοριες μετα τον ριμπο η ΑΕΚ καλοβλεπει ρομπερτο καρλος, ντουντου, και λοβ!!!!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Αμα πάρουμε κ Ρ.Κάρλος θα γίνουμε ΚΑΠολυμπιακός(α ρε monimo sex) :grin:

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
μονιμο σεξ μουτσος ...συμπαθης "εχθροι"!!!!!ωραια παλικαρια με μπεσα και διαθεση για χαβαλε!!!!

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
που εισαι ρε σονυπ?ΚΑΛΙΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!!!!!!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Μας άφησαν οι συμπαθέστατοι εχθροί κ το site δεν είναι πια το ίδιο.Δες πως έχουν πέσει τα βαζέλια εδώ μέσα.Ο μούτσος ήταν κ ο στυλοβάτης των συλλογών.Πήγαινε που πήγαινε κατά διαόλου ο βάζελος,ανέβαζε κ καμμιά φωτο για να ξεχνιέται....κ ξεχνάγαμε κ μεις τι μπαζογκόμενες έχουμε κ τις δουλειές μας.

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
κολλητος μου γαυρος στην φιεστα μου ελεγε οτι φωναζαν "ποτε ξανα πρωταθλημα στην προσφυγια..." κατι τετοια ελεγε και ο "καπετανιος"και εκανε 7 χρονια να ξαναδει τιτλο..

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Μας άφησαν οι συμπαθέστατοι εχθροί κ το site δεν είναι πια το ίδιο.Δες πως έχουν πέσει τα βαζέλια εδώ μέσα.Ο μούτσος ήταν κ ο στυλοβάτης των συλλογών.Πήγαινε που πήγαινε κατά διαόλου ο βάζελος,ανέβαζε κ καμμιά φωτο για να ξεχνιέται....κ ξεχνάγαμε κ μεις τι μπαζογκόμενες έχουμε κ τις δουλειές μας.
μακαρι να ξαναερθουν....καναμε καλες κουβεντες!!εχουν μεινει ομως και σωστοι βαζελοι αλλα ο μουτσος και ο μονιμο ειναι θεσμος!!!!!ρε μαγκες αν διαβαζετε ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΡΕ!!!!!!!!!!!!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα κ απο μένα στα αγαπημένα βαζέλια μόνιμο & μούτσο.ΒΑΣΤΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ.
Μάλλον τους έφαγε το κοκκαλικό κατεστημένο.Προσπαθεί να φάει κ εμάς,αλλά εμείς είμαστε γρανιτένιοι κ βαστάμε ακόμα.

ΒΑΖΕΛΙΑ ΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΘΡΕΝΤ ΜΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΔΟΥΜΕ

[move] :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy:[/move]

megantoine

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
6
κολλητος μου γαυρος στην φιεστα μου ελεγε οτι φωναζαν "ποτε ξανα πρωταθλημα στην προσφυγια..." κατι τετοια ελεγε και ο "καπετανιος"και εκανε 7 χρονια να ξαναδει τιτλο..
καλα μην φατε...
αλλα ειπαμε,στο τελος τον ξυριζουν τον γαμπρο...

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
οπως παρακαλεσα αδελφια ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ μην ασχολειστε........

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Χθες γνωρισα απο κοντα τον Σεζαρ...πολυ καλος και καταδεκτικος τυπακος μιλαμε και πολυ απλος .Πολυ τον συμπαθησα μεχρι που τον λυπηθηκα οταν εφυγαν ολοι κι εμεινε σε ενα παρκινγκ με τον Μποβιο να περιμενει δεν ξερω ποιον να τους παρει...

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Χθες γνωρισα απο κοντα τον Σεζαρ...πολυ καλος και καταδεκτικος τυπακος μιλαμε και πολυ απλος .Πολυ τον συμπαθησα μεχρι που τον λυπηθηκα οταν εφυγαν ολοι κι εμεινε σε ενα παρκινγκ με τον Μποβιο να περιμενει δεν ξερω ποιον να τους παρει...
ρε πσαχνω γαμω την πουτανα μου ποιον σεζαρ απο τους δυο?

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Οσον αφορα τον Ριμπο στην ΑΕΚ ειμαι γαυρος και πολυ θα το θελα να σας ερθει...Επισης φανταζομαι του χρονου Ολυμπιακος-Αεκ στο Καραισκακι κι ολο το γηπεδο να φωναζει ρυθμικα το ονομα του....

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
ρε πσαχνω γαμω την πουτανα μου ποιον σεζαρ απο τους δυο?
Τον δικο σας της ΑΕΚ ρε νικ στο θεμα της ΑΕΚ ειμαι...
Κι ο αλλος (του Ολυμπιακου)ειναι πολυ ''ταπεινος'' μιας και κανενας δεν του εδινε σημασια.Ενα μπραβο του ειπα και μου ειπε χιλια αυχαριστω!Εχουν καμια συγγενεια οι δυο τους?Ξερει κανεις?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom