Λαθος υποθετεις φιλε νταρκ μιας και ψηφισα να σας ερθει ο Ριμπο και ειμαι και γαυρος...Μην εισαι τοσο προκατηλειμενος.Υπαρχουν και υγειως σκεπτομενοι γαυροι...Και μαλιστα καπου παραπανω ειπα οτι πολυ θα ηθελα να παιζει Ολυμπιακος -ΑΕΚ στο Καραισκακι,να σκοραρει ο Ριμπο κι ολο το γηπεδο να τραγουδαει το ονομα του...Α και μην ξεχνας οτι δεν ηταν λιγοι οι Αεκτζηδες που οταν επερνε ο γαυρος φαουλ εξω απ την περιοχη κολοχτιπιοντουσαν για την διαιτησια..Δεν ξερω αν ησουν σ αυτους..Θελω να δω αν θα λεν το ιδιο οταν ερθει σε σας!Ντέρμπι η νέα ψηφοφορία που έχω βάλει.Βέβαια θα ήταν πιο ενδεικτική αν είχαν ψηφίσει μόνο Αεκτζήδες,αφού εννοείται οτί εμείς κοβόμαστε για το αν θα έρθει ο ΜΕΓΑΣ Ρίμπο στην ΑΕΚ.Υποθέτω ότι ψήφισαν κ οπαδοί άλλων ομάδων κ όχι βέβαια θετικά.Αρα λογικά οι ψήφοι υπέρ του ΜΕΓΑ Ρίμπο είναι περισσότεροι ως προς το ποσοστό.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρε μόνο η χανούμα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 117K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Φιλαράκι μου καλό καταρχάς η ομάδα σου είναι ΠΑΝΩ από οποιονδήποτε παίχτη είτε είναι ο Ρίμπο ,είτε είναι ο Μπενίσκος(καλά που τον θυμήθηκα;).Από την άλλη είναι γνωστό ότι αρκετές φορές πήρε πέτσινα φάουλ που είναι σαν πέναλντι για τον Ρίμπο φέτος ο Ολυμπιακός,αυτό που μου έρχεται στο μυαλό πρόχειρα ήταν στην πρεμιέρα με την Ξάνθη.
Κ εννοείται ότι ΔΕΝ ΘΕΛΩ να πάρω τέτοια φάουλ έρθει-δεν έρθει ο Μέγας Ρίμπο.
Σε ευχαριστώ που ψήφισες.
Κ εννοείται ότι ΔΕΝ ΘΕΛΩ να πάρω τέτοια φάουλ έρθει-δεν έρθει ο Μέγας Ρίμπο.
Σε ευχαριστώ που ψήφισες.
στο δευτερο σκελος συμφωνω μαζι σου!!!!!!στο πρωτο διαφωνω!!!εισαι εξαιρεση που ψηφισες να ερθει στην ΑΕΚ!!!!Λαθος υποθετεις φιλε νταρκ μιας και ψηφισα να σας ερθει ο Ριμπο και ειμαι και γαυρος...Μην εισαι τοσο προκατηλειμενος.Υπαρχουν και υγειως σκεπτομενοι γαυροι...Και μαλιστα καπου παραπανω ειπα οτι πολυ θα ηθελα να παιζει Ολυμπιακος -ΑΕΚ στο Καραισκακι,να σκοραρει ο Ριμπο κι ολο το γηπεδο να τραγουδαει το ονομα του...Α και μην ξεχνας οτι δεν ηταν λιγοι οι Αεκτζηδες που οταν επερνε ο γαυρος φαουλ εξω απ την περιοχη κολοχτιπιοντουσαν για την διαιτησια..Δεν ξερω αν ησουν σ αυτους..Θελω να δω αν θα λεν το ιδιο οταν ερθει σε σας!
Η ομαδα μου για μενα φιλε μου δεν ειναι πανω απο καθε παιχτη μιας και μεσα απ τους παιχτες και το επιτελειο θα παρω χαρα και λυπη..Με το θεμα Ριμπο πηρα μονο λυπη...Επισης λυπη πηρα που βλεπω τον Λεμονη να μενει στον παγκο ενω μετα τη φετινη σουπα και παλι στο CL παραμηθιαζαν τον κοσμο οτι ερχεται προπονηταρας το καλοκαιρι και λοιπα..Πως μπορω να παραβλεψω τους παιχτες και τα προσωπα?Δεν μπορω να πω και με τον Λεμονη στον παγκο ο Ολυμπιακος ειναι μεγαλη ομαδα και κατι θα κανει στην Ευρωπη.Αυτο το η ομαδα ειναι πανω απ ολα τα προσωπα ειναι μεγα παραμυθι..Οχι οτι θα με εσωζε ο Ριμπο αλλα του φερθηκαν σκαρτα και θα ηταν χρησιμος για τον Ολυμπιακο ειτε εντος ειτε εκτος γηπεδου!
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Απλώς ανέφερα ότι πρέπει να ψηφιζαν μόνο Αεκτζήδες,γιατί ήθελα να δω τον παλμό του λαού της ΑΕΚ κ μόνο τι θέλουν κ όχι όλων των φιλάθλων,για αυτό το λέω.Επειδή υπάρχει μια σχετική διάσταση απόψεων στον Αεκτζήδικο λαό για την επικείμενη έλευση του ΜΕΓΑ Ρίμπο.
Βέβαια το τι θέλει ο κόσμος το έχω αισθανθεί από συζητήσεις μου με φίλους κ τα συμπεράσματα είναι τα εξής 2:
1)Ο αυθεντικός κιτρινόμαυρος ΛΑΟΣ γουστάρει με τα 1000 να έρθει ο ΜΕΓΑΣ Ρίμπο στην ΑΕΚ όπου θα μπορέσει να αναδείξει το πλούσιο ποδοσφαιρικό του ταλέντο,ειδικά κ στην Ευρώπη,μιας κ η ΑΕΚ έχει τα εχέγγυα γι αυτό,παρόλο το μεγάλο της ηλικίας του.
2)Κάποιους τους έχει πιάσει πάαααρα πολύ το στομάχι τους κ βλέπω πόσο έχουν ενοχληθεί κ τσιτωθεί άσχημα.
Βέβαια το τι θέλει ο κόσμος το έχω αισθανθεί από συζητήσεις μου με φίλους κ τα συμπεράσματα είναι τα εξής 2:
1)Ο αυθεντικός κιτρινόμαυρος ΛΑΟΣ γουστάρει με τα 1000 να έρθει ο ΜΕΓΑΣ Ρίμπο στην ΑΕΚ όπου θα μπορέσει να αναδείξει το πλούσιο ποδοσφαιρικό του ταλέντο,ειδικά κ στην Ευρώπη,μιας κ η ΑΕΚ έχει τα εχέγγυα γι αυτό,παρόλο το μεγάλο της ηλικίας του.
2)Κάποιους τους έχει πιάσει πάαααρα πολύ το στομάχι τους κ βλέπω πόσο έχουν ενοχληθεί κ τσιτωθεί άσχημα.
ΝΑΙ αλλα η συμπεριφορα του κροκους δεν χαρακτηριζει εσενα!!!!!εσυ χαρακτηριζεσε απο τις αποψεις σου!!!!!Η ομαδα μου για μενα φιλε μου δεν ειναι πανω απο καθε παιχτη μιας και μεσα απ τους παιχτες και το επιτελειο θα παρω χαρα και λυπη..Με το θεμα Ριμπο πηρα μονο λυπη...Επισης λυπη πηρα που βλεπω τον Λεμονη να μενει στον παγκο ενω μετα τη φετινη σουπα και παλι στο CL παραμηθιαζαν τον κοσμο οτι ερχεται προπονηταρας το καλοκαιρι και λοιπα..Πως μπορω να παραβλεψω τους παιχτες και τα προσωπα?Δεν μπορω να πω και με τον Λεμονη στον παγκο ο Ολυμπιακος ειναι μεγαλη ομαδα και κατι θα κανει στην Ευρωπη.Αυτο το η ομαδα ειναι πανω απ ολα τα προσωπα ειναι μεγα παραμυθι..Οχι οτι θα με εσωζε ο Ριμπο αλλα του φερθηκαν σκαρτα και θα ηταν χρησιμος για τον Ολυμπιακο ειτε εντος ειτε εκτος γηπεδου!
Δεν βρισκω τον λογο καποιος γαυρος να μην θελει τον Ριμπο στην Ελλαδα.Ειδικα οπως εξελιχθηκε το θεμα με τον Ολυμπιακο.Νομιζω ολοι θα τον καταχειροκροτησουν οταν μπει στο γηπεδο φορωντας την φανελα της ΑΕΚ.ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΒΡΙΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!Εξ αλλου η αξια του αντιπαλου κανει την χαρα της νικης μεγαλυτερη.Πρωσοπικα θελω υπερδυνατη ΑΕΚ και Βαζελο του χρονου μπας και δουμε λιγη μπαλα.Το ποιος θα παρει κουπα λιγο με νοιαζει μιας και δεν θα αλλαξει τιποτα στη δικια μου ζωη..Μονο η χαρα του 90λεπτου μου φτανει!στο δευτερο σκελος συμφωνω μαζι σου!!!!!!στο πρωτο διαφωνω!!!εισαι εξαιρεση που ψηφισες να ερθει στην ΑΕΚ!!!!
Δεν ειπα εγω οτι με χαρακτηριζει ο κροκους.Ποτε!ειτε κανει κατι καλο ειτε κατι κακο.Τον ευχαριστω που εφερε τον Ριμπο,τον βριζω που τον εδιωξε!ΝΑΙ αλλα η συμπεριφορα του κροκους δεν χαρακτηριζει εσενα!!!!!εσυ χαρακτηριζεσε απο τις αποψεις σου!!!!!
μπορει να μην γουσταρει επειδη πιστευει οτι θα ανεβαση το επιπεδο ανταγωνιστηκης ομαδας η επειδη τον λατρευει και "ποναει" να τον δει με αντιπαλη φανελα η ακομα επειδη νιωθει "ντροπη" για την συμπεριφορα της ομαδας του απεναντι του.....Δεν βρισκω τον λογο καποιος γαυρος να μην θελει τον Ριμπο στην Ελλαδα.Ειδικα οπως εξελιχθηκε το θεμα με τον Ολυμπιακο.Νομιζω ολοι θα τον καταχειροκροτησουν οταν μπει στο γηπεδο φορωντας την φανελα της ΑΕΚ.ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΒΡΙΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!Εξ αλλου η αξια του αντιπαλου κανει την χαρα της νικης μεγαλυτερη.Πρωσοπικα θελω υπερδυνατη ΑΕΚ και Βαζελο του χρονου μπας και δουμε λιγη μπαλα.Το ποιος θα παρει κουπα λιγο με νοιαζει μιας και δεν θα αλλαξει τιποτα στη δικια μου ζωη..Μονο η χαρα του 90λεπτου μου φτανει!
Α και ακουω στο ραδιοφωνο...''Ριζικες αλλαγες στον Ολυμπιακο συζητηθηκαν στο ραντεβου Κοκκαλη-Λεμονη..Ε δεν παν να γαμηθουν κι οι δυο....Μακαρι να παει στην ΑΕΚ ο Ριμπο ''μας'' και να ριξει και κανα μπαλακι στον γαυρο..Πολυ θα το χαρω ενα Ολυμπιακος-Αεκ:4-3 με 3 γκολ του Ριμπο ;)
Οταν θες να δεις μπαλα θες να ανεβει ανταγωνιστηκη ομαδα...μπορει να μην γουσταρει επειδη πιστευει οτι θα ανεβαση το επιπεδο ανταγωνιστηκης ομαδας η επειδη τον λατρευει και "ποναει" να τον δει με αντιπαλη φανελα η ακομα επειδη νιωθει "ντροπη" για την συμπεριφορα της ομαδας του απεναντι του.....
Οταν λατρευεις καποιον θες να τον βλεπεις εστω και σε αλλη ομαδα..μονο να τον βλεπεις φτανει...
Οταν νιωθεις ντροπη περνεις το μερος του οπου κι αν παιζει...
εδω μου τα χαλας λιγο....χαθηκε να ερθει 3-4Α και ακουω στο ραδιοφωνο...''Ριζικες αλλαγες στον Ολυμπιακο συζητηθηκαν στο ραντεβου Κοκκαλη-Λεμονη..Ε δεν παν να γαμηθουν κι οι δυο....Μακαρι να παει στην ΑΕΚ ο Ριμπο ''μας'' και να ριξει και κανα μπαλακι στον γαυρο..Πολυ θα το χαρω ενα Ολυμπιακος-Αεκ:4-3 με 3 γκολ του Ριμπο ;)
η πλοιοψηφια δεν θελει μπαλα!!!θελει κουπες και αυτες προσφερει ο σωκρατης!!!Οταν θες να δεις μπαλα θες να ανεβει ανταγωνιστηκη ομαδα...
Οταν λατρευεις καποιον θες να τον βλεπεις εστω και σε αλλη ομαδα..μονο να τον βλεπεις φτανει...
Οταν νιωθεις ντροπη περνεις το μερος του οπου κι αν παιζει...
Kαι στην τελικη να σου πω κατι?Στον Βαζελο δεν θα ηθελα να δω τον Ριμπο οχι γιατι θα χαλαγε εμενα μιας και σου ειπα πιο πανω οτι δεν με νοιαζει που θα ειναι,αλλα για τον ιδιο τον Ριμπο μιας και καποτε τον συγκριναν,1 Γκονζαλες=2 Ριμπο.....
Στην ΑΕΚ τον θελω γιατι την ΑΕΚ την γουσταρω μιας και ειναι ΚΑΘΑΡΗ ΟΜΑΔΑ!
Στην ΑΕΚ τον θελω γιατι την ΑΕΚ την γουσταρω μιας και ειναι ΚΑΘΑΡΗ ΟΜΑΔΑ!
Α πα πα πα πα πα 4-3 οχι 3-4.χοχοχοχοχοεδω μου τα χαλας λιγο....χαθηκε να ερθει 3-4 η πλοιοψηφια δεν θελει μπαλα!!!θελει κουπες και αυτες προσφερει ο σωκρατης!!!
Τι να τις κανουν τις κουπες μωρε οι ερμοι...Στην τσεπη τους τις βαζουν...Δυστηχως εχουμε σκατομυαλους παρα μα παρα πολλους αλλα και πολυ εχουν ξυπνησει!
κανενα παραμυθι δεν κραταει αιωνια.....Α πα πα πα πα πα 4-3 οχι 3-4.χοχοχοχοχο
Τι να τις κανουν τις κουπες μωρε οι ερμοι...Στην τσεπη τους τις βαζουν...Δυστηχως εχουμε σκατομυαλους παρα μα παρα πολλους αλλα και πολυ εχουν ξυπνησει!
μαγκες ψηφισα ναι για τον ριβαλντο αν και να πω την αληθεια δεν καιγομαι κιολας. θα τον ηθελα αν δεν αλλαξει ο προγραμματισμος της ομαδας αν αποκτηθουν δλδ οι παικτες στις θεσεις που εχουμε ουτως η αλλως αναγκη, κ ερθει ως πολυτελεια να παιξει οσα ματς μπορει κ να δινει το κατι παραπανω.. οχι να αλλαξει ομως η σχεδιαση της ομαδας κ να στηριχτει στον ριμπο γιατι δεν ξερω αν μπορει να ανταπεξελθει κ δεν θα ηθελα να ειναι παντα βασικος παιζει δεν παιζει καλα.. δεν θελω δλδ να εχει παραπανω δικαιωματα οπως στον γαυρο.. παντως αν ερθει πιστευω πως ο σερα θα τον αξιοποιησει σωστα κ θα εχει κ αυτος επιγνωση του ρολου του στην ομαδα...
ΥΓ. στο youtube αν πατησετε leonel nunez εχει μια μεγαλη γκολαρα του πισω απο την σεντρα..ελπιζω να αξιζει κ να τον παρουμε...
ΥΓ. στο youtube αν πατησετε leonel nunez εχει μια μεγαλη γκολαρα του πισω απο την σεντρα..ελπιζω να αξιζει κ να τον παρουμε...
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
Όντως δεν πρέπει να στηριχτούμε στον Ρίμπο αποκλειστικά κ να αφήσουμε τις άλλες ανάγκες να τρέχουν.Θα επιθυμούσα τα λεφτά που θα δοθούν για τον Ρίμπο να δινόντουσαν για να πάρουμε 2 επιθετικούς τύπου Ογκουνσότο,δηλ.φονιάδες.Πιο πολύ ανάγκη έχουμε από 2 τέτοιους επιθετικούς.Τώρα αν πάρουμε κ τον Ρίμπο κ τους 2 επιθετικούς ,φυσικά κ δεν χαλιέμαι κάθόλου.
Με ανησυχεί που αργεί η επικείμενη συνάντηση Καπάνταη κ διοίκησης για την ανανέωσή του κ χάσουμε έναν τόσο πολύτιμο παίχτη όπως ήταν για φετος.
Με ανησυχεί που αργεί η επικείμενη συνάντηση Καπάνταη κ διοίκησης για την ανανέωσή του κ χάσουμε έναν τόσο πολύτιμο παίχτη όπως ήταν για φετος.
DARKSIDEOFTHEMOON
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2006
- Like
- 31
- Πόντοι
- 166
300.000 για 3 έτη είναι για μένα το ιδανικό.
ο καμπανταης πρεπει να μεινει οπωσδηποτε! εκανε τεραστια βελτιωση φετος ακομα δεν ειναι ο βασικος φορ που θελει η αεκ αλλα κ του χρονου θα ειναι πολυ χρησιμος! μεταπωλητικη αξια εχει, περναει καλα, ειναι αριστος επαγγελματιας κ μου φαινεται αδιανοητο να μην συνεχισει στην αεκ!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 67
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις