Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (0 μέλη και 33 επισκέπτες)

aektzis

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2005
Like
17
Πόντοι
1
μια η αλλη ερχεται ειναι η ιδια προσφορα. ακουγεται οτι δεν υπογραφει επειδη ομανατζερ του εχει πολλους γνωστους στη γερμανια και μπορει να τον στειλει εκει.παντως δεν νομιζω να φυγει γιατι θελει ο ιδιος ο παιχτης να μεινει στην αεκ και αυτο μετραει αρκετα  

faxanadu

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
1
εν τω μεταξυ ρε σεις δεν εχω καταλαβει γιατι να φυγει ο μορας! δεν ειναι σουπερ αμυντικος αλλα νομιζω ειναι αρκετα καλος ειδικα στο ψηλο παιχνιδι..επισης ξερει μπαλα την ανεβαζει σωστα κ γενικα εχει ποιοτητα που μπορει να βελτιωθει δεν ειναι κ μεγαλος! βεβαια εχει δειξει αρκετες φορες επιπολαιοτητα κ να μην ειναι πολυ συγκεντρωμενος αλλα νομιζω οτι αυτο ευκολα αλλαζει αν δειξουμε οτι τον πιστευουμε... κ αυτος θα ειναι μια χαρα λυση νομιζω κ δεν θα χρειαστει να ψαχνουμε 2 αμυντικους..

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Στην θέση του Μόρα παίζουν οι εξής:Δέλλας,Παπασταθόπουλος,η επικείμενη μεταγραφή σε αυτή την θέση κ ο Αλεξόπουλος που επανέρχεται.Δεν θα ήταν υπερπολυτέλεια να έχεις 5 αμυντικούς σε αυτή την θέση,όπου παίζουν κατά κανόνα 2;Εκτός κ αν δεν κάνουν μεταγραφή κ αυξηθούν οι ''αρμοδιότητες'' του Σωκράτη οπότε ναι να μείνει ο Μόρας.
Προσωπικά λέω να μην πάρουν κάποιον σε αυτή την θέση αλλά να δώσουν πιο πολύ βάση στον Σωκράτη,κ να εναλλάσεται ο παρτενερ του(Δέλλας,Μόρας,Αλεξόπουλος) με βάση τις ανάγκες.
Σε κάποια ματς ο Σωκράτης έκανε κατι απίστευτες επεμβάσεις που δεν τις έχω ξαναδεί από αμυντικό στην Ελλάδα.Είχε βέβαια τα τσαφάκια του σε κάποια ματς,αλλά είναι στόφα μεγάλου παίχτη.Σημειώνω ότι στην ίδια θέση παίζει κ ο Κκουτρουμάνος που είναι δανεικός,στον Εθνικό νομίζω.

aektzis

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2005
Like
17
Πόντοι
1
ο κουτρουμανος ειναι δεξι μπακ.ειναι δανεικος στον εθνικο μαζι με τον κομβολιδη

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Κάπου είχα διαβάσει ότι παίζει κ ως λίμπερο.Τεσπα είναι συγγενείς θέσεις οπότε μπορεί κ να παίζει κ εκεί.Με τον Σέρα δεν είσαι ποτε σίγουρος.Μπορεί να σου βάλει κ τον Τόζερ λίμπερο.

faxanadu

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
1
καλα ο παπασταθοπουλος ειναι καταπληκτικος για την ηλικια του κ σιγουρα πρπει να αυξηθουν οι αρμοδιοτητες του! απλα ο δελλας μια παιζει δεκα δεν παιζει κ ο αλεξο που εχει μεινει ενα χρονο εξω δεν μπορεις να εισαι κ τοσο σιγουρος για το πως θα επανελθει... γιαυτο λεω οτι ο μορας ειναι μια χαρα λυση.. αυτον τον ραμος ρε παιδια το δεξι μπακ που παιρνουμε πως τον κοβετε? λετε να εγινε τοσο σουπερ το σκαουτινγκ της αεκ που ανακαλυψε ταλενταρα πριν τον δουνε εστω οι μεγαλες της βραζιλιας? λετε να ειναι ετοιμος παιχτης η ταλεντο που αν βγει... γιατι με τον γεωργεα να τραυματιζεται συνεχως θελουμε σιγουρα κ ενα ετοιμο δεξι μπακ καλο!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ειλικρεινά δεν ξέρω.Κ ο Παουτάσο ήρθε μετα βαϊων κ κλάδων κ ήταν μάπα το καρπούζι :P.
Πάντως οι μέχρι τώρα μεταγραφικές κινήσεις δείχνουν ΩΡΙΜΟΤΗΤΑ.Αν βγουν κιόλας θα είμαστε σούπερ τυχεροι.Εκεί που υπάρχει συνωστισμός είναι στα αμυντικά χαφ.Δείτε:
-Κυριακίδης
-Καφές
-Ζήκος
-Ενσαλίβα
-Έμερσον
-Ίβιτς(κατά συνθήκη)
-Τόζερ(κατά συνθήκη)

Κ δεν ξέρω αν μου διέφυγε κάποιος.

Το μάρμαρο ποιος (Κυριακίδης) θα το πληρώσει;

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Ειλικρεινά δεν ξέρω.Κ ο Παουτάσο ήρθε μετα βαϊων κ κλάδων κ ήταν μάπα το καρπούζι :P.
Πάντως οι μέχρι τώρα μεταγραφικές κινήσεις δείχνουν ΩΡΙΜΟΤΗΤΑ.Αν βγουν κιόλας θα είμαστε σούπερ τυχεροι.Εκεί που υπάρχει συνωστισμός είναι στα αμυντικά χαφ.Δείτε:
-Κυριακίδης
-Καφές
-Ζήκος
-Ενσαλίβα
-Έμερσον
-Ίβιτς(κατά συνθήκη)
-Τόζερ(κατά συνθήκη)

Κ δεν ξέρω αν μου διέφυγε κάποιος.

Το μάρμαρο ποιος (Κυριακίδης) θα το πληρώσει;
οποιος δεν αξιζει.....

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
τρελε 21 πες την καλημερα σου και σε μας.....μας ελειψες....

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Όντως ο αδελφός τρελός21 μας εγκατέλειψε κ ας μας παρακολουθεί ακόμα κ τώρα που γράφω. ;) :'(

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Τρελεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεέ :headbang1: :rockon: :boff:

[move]:crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy:[/move]

makemyday

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
6
παιδιά,μιας και αναφέρθηκε η περίπτωσή του,δυστυχώς αν είναι αλήθεια αυτό που μου'πε ένας φίλος που έπαθε-απ'ότι του είπε ο γιατρός-το ίδιο πράγμα με τον Αλεξόπουλο,πολύ δύσκολα θα μπορέσει να συνεχίσει στο ίδιο επίπεδο,χωρίς προβλήματα.είναι από τις "ζημιές" που δεν έχουν πολλά περιθώρια να αναρρώσουν εντελώς και το πρόβλημα μένει για πάντα.κρίμα για τον Αλεξόπουλο που-άσχετα από την συμπάθεια που του είχα από τότε που τον λέγαμε "νέο Καλιτζάκη"-είναι πολύ καλός και αξιόπιστος σέντερ μπακ

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
καλημερα αδελφια...!!!!!! μεχρι τωρα δυο δεξια και δυο αριστερα μπακ εχουμε κλεισει αντε να κλεισει και ο ενσαλιβα και ο ριμπο και εχουμε συνεχια.....μαλον τελος ο λεω...

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.066
Πόντοι
12.056
Καλημερααααααα...παω για δουλεια.... :dancing:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα αδέλφια μου.Η τρίτη μας μεταγραφή είναι κ τυπικά οκ.Ο Έντσο Ράμος θα είναι για τα επόμενα 5 έτη παίχτης της ομάδας μας.Ο Ρίμπο είναι από ότι φαίνεται πολύ κοντά στην ομάδα μας,οπου θα τον εκτιμήσουμε καλύτερα.Ήδη έγινε συνάντηση του Ντέμη με τον νέο χορηγό της ομάδας μας τον κ.Γλου.

Για τον Καμπάνταη έχω να πω ότι θλίβομαι.Θα έπρεπε να εκτιμηθεί περισσότερο η προσφορά του.Πιστεύω ότι τελικά θα βρεθεί η χρυσή τομή κ ο Λεωνίδας θα μείνει μαζί μας.

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
b]Καλημέρα αδέλφια.Μπήκα μπαμ μπαμ για μία καλημέρα και βγαίνω γιατί έχω πήξει.Dark θα τα πούμε με pm..[/b]

[move]Eλα μωρή ΧΑΝΟΥΜΑΑΑΑΑ!!  [/move]

[move] :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:[/move]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom