Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
κι ομως εκατσε...

καποιοι εχουν αφθονο χρονο στην "προσωπικη" τους ζωη!!

ο τζιμπουρ παντως δεν ειναι αξιοπιστος παιχτης.

μακαρι να κρατησουμε μαντζιο η να παει τουλαχιστον ισπανια.
θα σε παρακαλούσα να μην ξαναμιλούσες για την προσωπική μου ζωή. Δεν έχω εγώ 20,000 μηνύματα ούτε ο κόσμος μου κινείται εδώ μέσα.
Ούτε και χρειάστηκε να ψάξω πολλή ώρα. Θυμόμουνα πως είχα κάνει το σχόλιο στα τέλη των μεταγραφών πέρσι, οπότε ήταν ψάξιμο περιορισμένων ημερομηνιών.
Βοηθάει να μην κάνεις κωλοτούμπες.

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
μου αρέσουνε οι κρίσεις των μεταγραφών που γίνονται πάντα πριν καν εμφανιστούν οι παίκτες στο χορτάρι με τη φανέλα μιας ομάδας. Το ποστ είναι απλά ενδεικτικό, μην μου παρεξηγηθείς Λιάκο.
και μέχρι πριν λίγο τα ίδια πιστεύατε.....αυτά που λένε πως ο χρόνος τα γιατρεύει όλα...λάθος...τη μυωπία δεν τη γιατρεύει...μόνο τα laser.

από τότε τα έλεγα.
Και με βρίζατε.
Όπως έλεγα πως και ο δικός μας ο Αβράμης είναι υπερτιμημένος. Αλλά τουλάχιστον αυτός δεν κάνει άνω κάτω την ομάδα. Αυτούνος ο Τσιμπούρης ρε παιδί μου άλλο πράμα. Ούτε το δεξί του χέρι με το αριστερό του χέρι δεν μπορούνε να τα βρούνε μεταξύ τους.
για να την λες στους άλλους θα πρέπει να ξέρεις και τι γράφεις. εχεις ιδέα γιατί έφυγε ο πεέτιέρι από την ΑΕΚ? Εφυγε γιατί είχε ρήτρα 2,6εκ. και όχι επειδή δεν τον ήθελε ο Μπάγιεβιτς. Προσπαθούσαν να μειώσουν τις απιτήσεις της ομάδας του αλλά δεν έγινε. Οπότε πριν να γράψεις κάτι, μάθε!!!!!!!!!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Μοϊκανέ ,κωλοτούμπα δεν έκανα για τον Τζιμούρ.Όπως είδες κ χθες έγραψα για το πόσο άξιος κ σπουδαίος παίχτης είναι.Στην παρούσα ΑΕΚ όμως δεν χωράει ,πιο πολύ για λόγους μη παικτικούς.Αυτή την στιγμή δεν ταιριάζουν τα χνωτα του με την υπόλοιπη ομάδα,οπότε ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΘΕΩΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΆΙΧΤΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ,καλύτερα να φύγει.

Δεν αναιρω τίποτα,από ότι είχα πει πέρσι,απλά φαίνεται ότι πια δεν κολλάει με την υπόλοιπη ομάδα

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
Μοϊκανέ ,κωλοτούμπα δεν έκανα για τον Τζιμούρ.Όπως είδες κ χθες έγραψα για το πόσο άξιος κ σπουδαίος παίχτης είναι.Στην παρούσα ΑΕΚ όμως δεν χωράει ,πιο πολύ για λόγους μη παικτικούς.Αυτή την στιγμή δεν ταιριάζουν τα χνωτα του με την υπόλοιπη ομάδα,οπότε ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΘΕΩΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΆΙΧΤΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ,καλύτερα να φύγει.

Δεν αναιρω τίποτα,από ότι είχα πει πέρσι,απλά φαίνεται ότι πια δεν κολλάει με την υπόλοιπη ομάδα
και εγώ επίσης τον θεωρώ πολύ καλό παίκτη και επιρρίπτω ευθύνη στον μπάγιεβιτς που ούτε καν προσπάθησε να τα βρει μαζί του.

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
www.sport-fm.gr/article/192189]"Πατησε" Ελλαδα ο Χερσι[/url]

Στην Αθήνα βρίσκεται από το μεσημέρι του Σαββάτου το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ, Γιουσούφ Χέρσι! Κατά την έξοδό του από το «Ελ. Βενιζέλος» ο 27χρονος δεξιός χαφ δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις, επιφυλασσόμενος να απαντήσει σε όλα αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του. Αυτό θα αφορά μονοετή δανεισμό, ενώ παράλληλα στην ολλανδική ομάδα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Περμπαρίμ Χετεμάι, μετά από επιθυμία του ίδιου να αποχωρήσει. Η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές θα αφορά καθαρά ανταλλαγή ποδοσφαιριστών…

«Γνωρίζω από το ελληνικό πρωτάθλημα την ΑΕΚ τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό που είναι οι μεγαλύτερες ομάδες. Δεν θα ήθελα να πω περισσότερα από τη στιγμή που δεν έχω υπογράψει και για αυτό είμαι συγκρατημένος. Γνωρίζω ότι η ΑΕΚ έχει πολλά χρόνια να πάρει πρωτάθλημα, αλλά περισσότερα θα πω όταν ολοκληρωθεί η μεταγραφή μου», ήταν τα λίγα λόγια του Αιθίοπα μεσοεπιθετικού (έχει ολλανδική υπηκοότητα). Επόμενος σταθμός, τα γραφεία της ΠΑΕ, προκειμένου να διευθετηθούν ορισμένες λεπτομέρειες και να υπογράψει το νέο του συμβολαιο.

Τι ειναι παλι τουτο? Αιθιοπας ποδοσφαιριστης? :2funny:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Λιάκο μου,δεν είχε μόνο ο Μπάγεβιτς προβλημα μαζί του.Ο Μπάγεβιτς είχε πρόβλημα μαζί του ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ γιατί είχαν πρόβλημα οι υπόλοιποι παίχτες μαζί του κ αυτό αντανακλούσε πάνω στον Μπάγεβιτς.
Όταν βλέπει ο Μπάγεβιτς (που θα μπορούσε να ήταν ο οποιπσδήποτε Μπάγεβιτς) ότι μια μεγάλη ομάδα παιχτών,στην παρούσα η Λάτιν παροικία,έχει πρόβλημα με βασικό παίχτη,γεγονός που επηρεάζει αγωνιστικά και την ομάδα,τότε φυσικό είναι ο εκάστοτε προπονητής να μην τον επιθυμεί.Τόσες και τόσες φορες εχουν μιλήσει κ υποτίθεται ότι τα χουν βρει,και όμως ο Τζιμπούρ τον χαβά του.Να φύγει,να ησυχασουμε,να βρει κ ηρεμία η ομάδα,που τόσο της λείπει τόσα χρόνια.

Και η δουλειά του προπονητή είναι κ αυτή.Δεν μου κάνεις για τους Χ,Ψ λόγους...φεύγεις.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
www.sport-fm.gr/article/192189]"Πατησε" Ελλαδα ο Χερσι[/url]

Στην Αθήνα βρίσκεται από το μεσημέρι του Σαββάτου το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ, Γιουσούφ Χέρσι! Κατά την έξοδό του από το «Ελ. Βενιζέλος» ο 27χρονος δεξιός χαφ δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις, επιφυλασσόμενος να απαντήσει σε όλα αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του. Αυτό θα αφορά μονοετή δανεισμό, ενώ παράλληλα στην ολλανδική ομάδα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Περμπαρίμ Χετεμάι, μετά από επιθυμία του ίδιου να αποχωρήσει. Η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές θα αφορά καθαρά ανταλλαγή ποδοσφαιριστών…

«Γνωρίζω από το ελληνικό πρωτάθλημα την ΑΕΚ τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό που είναι οι μεγαλύτερες ομάδες. Δεν θα ήθελα να πω περισσότερα από τη στιγμή που δεν έχω υπογράψει και για αυτό είμαι συγκρατημένος. Γνωρίζω ότι η ΑΕΚ έχει πολλά χρόνια να πάρει πρωτάθλημα, αλλά περισσότερα θα πω όταν ολοκληρωθεί η μεταγραφή μου», ήταν τα λίγα λόγια του Αιθίοπα μεσοεπιθετικού (έχει ολλανδική υπηκοότητα). Επόμενος σταθμός, τα γραφεία της ΠΑΕ, προκειμένου να διευθετηθούν ορισμένες λεπτομέρειες και να υπογράψει το νέο του συμβολαιο.

Τι ειναι παλι τουτο? Αιθιοπας ποδοσφαιριστης? :2funny:

Όσο και αν σου φένεται περίεργο ,είναι ο γκόμενος της κόρης του Τεν Κάτε

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Όσο και αν σου φένεται περίεργο ,είναι ο γκόμενος της κόρης του Τεν Κάτε

πλακα κανεις!!!!

και γιατι δεν τον εφερε ο τενκατε στην ομαδα του'?

να τον τεντωνει και να τον εχει σηκω κατσε κατσε σηκω.

να τον ελενχει κιολας.και να του βαζει διπλες προπονησεις

για να μην εχει κουραγιο να πηδηξει την κορη του???

εχει να γινει στο παο - αεκ.. :cheesy: :cheesy:

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
"Ίβιτς μουνάκι, γαμώ την Πετρουλάκη" τύπου;;; :2funny: :2funny:
Στο αεκ - παο θα γίνει αυτό.

με τι ψυχολογια θα αντιμετωπισει ο προπονητης μια ομαδα στην οποια παικτης ειναι ο

αιθιοπας που γαμαει την κορη του?

πως να ειναι συγκεντρωμενος για να στησει την ομαδα.

θα χει και την κορη του να λεει..

ελα ρε μπαμπα.. και η ισοπαλια καλη ειναι ..μη του κανεις κακο.. :2funny:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Για του λόγου το αληθές:

Στη φωτογραφία βλέπετε την κόρη του προπονητή του Παναθηναϊκού Χεν Τεν Κάτε. Και για όσους έχουν απορία πώς μπορεί αυτή η εξαιρετική παρουσία να έχει σχέση με την ΑΕΚ η απάντηση είναι ενδιαφέρουσα. Η εν λόγω δεσποινίς λοιπόν έχει εδώ και πολύ καιρό σχέση με τον υπό μεταγραφή παίκτη της ΑΕΚ Χέρσι! Ναι τον Ολλανδό δεξιό χαφ που βρίσκεται από το μεσημέρι του Σαββάτου στη χώρα μας για να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του στην Ενωση.

Μάλιστα τα Ολλανδικά περιοδικά είχαν γράψει πριν λίγο διάστημα ότι το ζευγάρι είχε επισκεφθεί την πατρίδα μας κάνοντας διακοπές στα νησιά του Αιγαίου. Ένας λοιπόν που θα χαρεί πολύ για τη μεταγραφή του Χέρσι στην ΑΕΚ, είναι ο... Τεν Κάτε καθώς με τη μόνιμη παρουσία εδώ του... γαμπρού του θα βλέπει και την κόρη του περισσότερο.

Από το aek365.gr

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
λοιπον Αεκ και Παο εχουν δεθει πλεον με δεσμους αιματος.

μαζι θα αντιμετωπισουμε την χουντα του γαυρου και θα τον ριξουμε απο την εξουσια.

:2funny: :2funny: :2funny:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
με τι ψυχολογια θα αντιμετωπισει ο προπονητης μια ομαδα στην οποια παικτης ειναι ο

μην τρελλενεσαι.Δεν θα μείνει για καιρό προπονητής του ΠΑΟ ο Τεν Κάτε.

Πάντως έχουμε γίνει ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ.

Κάθε μεταγραφή της ΑΕΚ έχει το κάτιτις της.
Αυτή επειδή για τα δεδομένα της ΑΕΚ΄,φαίνεται ότι κλείνει πολύ εύκολα,είχε το πιπεράτο της κομμάτι για να γίνει ενδιαφέρουσα.

Φαντάζεστε να βάλει κανά γκολάκι στον ΠΑΟ ο Αιθίοπας;

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
χανούμιααααα...θα σας φερθούμε τρυφερά..... :knockinb: :knockinb: :knockinb: ....αύριο...μην φοβάστε δεν θα πονέσετε...θα βάλουμε λιπαντικό........ :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66

Απλά, θα βάλει ΟΛΑ τα τσεκούρια που έχει να του κόψουν την μπάλα!!!!! :hammer: :knuppel: :uzi: :ak:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ρε...μη λέτε βλακείες..άμα τον εγκρινει τον δεσμό δεν τρέχει κάστανο...το πολύ πολύ να ζητήσει να τον πηδήξει και αυτόν...... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom