www.sport-fm.gr/article/192189]"Πατησε" Ελλαδα ο Χερσι[/url]
Στην Αθήνα βρίσκεται από το μεσημέρι του Σαββάτου το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ, Γιουσούφ Χέρσι! Κατά την έξοδό του από το «Ελ. Βενιζέλος» ο 27χρονος δεξιός χαφ δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις, επιφυλασσόμενος να απαντήσει σε όλα αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του. Αυτό θα αφορά μονοετή δανεισμό, ενώ παράλληλα στην ολλανδική ομάδα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Περμπαρίμ Χετεμάι, μετά από επιθυμία του ίδιου να αποχωρήσει. Η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές θα αφορά καθαρά ανταλλαγή ποδοσφαιριστών…
«Γνωρίζω από το ελληνικό πρωτάθλημα την ΑΕΚ τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό που είναι οι μεγαλύτερες ομάδες. Δεν θα ήθελα να πω περισσότερα από τη στιγμή που δεν έχω υπογράψει και για αυτό είμαι συγκρατημένος. Γνωρίζω ότι η ΑΕΚ έχει πολλά χρόνια να πάρει πρωτάθλημα, αλλά περισσότερα θα πω όταν ολοκληρωθεί η μεταγραφή μου», ήταν τα λίγα λόγια του Αιθίοπα μεσοεπιθετικού (έχει ολλανδική υπηκοότητα). Επόμενος σταθμός, τα γραφεία της ΠΑΕ, προκειμένου να διευθετηθούν ορισμένες λεπτομέρειες και να υπογράψει το νέο του συμβολαιο.
Τι ειναι παλι τουτο? Αιθιοπας ποδοσφαιριστης?