hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
Θα το ψαξω με 2 φιλους βαζελια για να παω κα εγω τουρκια ....θα μπορουσε να ηταν και χειροτερα για εσας ελπιζω να μας δωσουν εισητηρια να ξαναπαμε τουρκια
Θα το ψαξω με 2 φιλους βαζελια για να παω κα εγω τουρκια ....θα μπορουσε να ηταν και χειροτερα για εσας ελπιζω να μας δωσουν εισητηρια να ξαναπαμε τουρκια
χμ ναι οσο ειναι η θυρα7-οχι ο ολυμπιακος- αλλο τοσο ειναι στην καρδια του ντουσκο η αεκΝικολακη για σενΑ.......
Η ΑΕΚ της καρδιάς του...
Στέκομαι σε μια δήλωση του Ντούσαν Μπάγεβιτς σε ραδιοφωνικό σταθμό όταν ρωτήθηκε σχετικά με την καλύτερη ομάδα που της καριέρας του.
Η πρώτη πρόταση της απάντησης του Ντούσαν Μπάγεβιτς ήταν ... αναμενόμενη «Δεν μπορώ να διαλέξω». Στην δεύτερη πρόταση όμως της απάντησης του τα είπε...όλα «Η ΑΕΚ είναι η ομάδα μου είναι η ζωή μου». Ο «Ντούσκο» έχει φτάσει στην ηλικία των 61 ετών το μόνο που δεν έχει ανάγκη είναι να πουλήσει...οπαδιλίκι στον κόσμο της ΑΕΚ. Άλλωστε και στο παρελθόν έχει αποδείξει ότι στις επιλογές στην καριέρα του δεν έχει μάθει να κρύβεται πίσω από μεγάλες δηλώσεις και υποσχέσεις. Μπορεί να ευχαριστούσε τον κόσμο του Ολυμπιακού ή του ΠΑΟΚ όταν καθόταν στους πάγκους τους ωστόσο σε ότι αφορά ποια είναι η ομάδα της ζωής του ήταν ξεκάθαρος. Είτε αρέσει σε κάποιους αυτό, είτε όχι η ΑΕΚ είναι στην «καρδιά» του Ντούσαν.
αβραμη εσυ εισαι ρε μαλακα???χμ ναι οσο ειναι η θυρα7-οχι ο ολυμπιακος- αλλο τοσο ειναι στην καρδια του ντουσκο η αεκ
1ον: Αν δε δήλωνε ΑΠΕΡΙΦΡΑΣΤΑ το παραπάνω, όχι σφαίρες αλλά ρουκέτες θα του στέλνατε στο γραμματοκιβώτιο!!Νικολακη για σενΑ.......
Η ΑΕΚ της καρδιάς του...
Στέκομαι σε μια δήλωση του Ντούσαν Μπάγεβιτς σε ραδιοφωνικό σταθμό όταν ρωτήθηκε σχετικά με την καλύτερη ομάδα που της καριέρας του.
Η πρώτη πρόταση της απάντησης του Ντούσαν Μπάγεβιτς ήταν ... αναμενόμενη «Δεν μπορώ να διαλέξω». Στην δεύτερη πρόταση όμως της απάντησης του τα είπε...όλα «Η ΑΕΚ είναι η ομάδα μου είναι η ζωή μου». Ο «Ντούσκο» έχει φτάσει στην ηλικία των 61 ετών το μόνο που δεν έχει ανάγκη είναι να πουλήσει...οπαδιλίκι στον κόσμο της ΑΕΚ. Άλλωστε και στο παρελθόν έχει αποδείξει ότι στις επιλογές στην καριέρα του δεν έχει μάθει να κρύβεται πίσω από μεγάλες δηλώσεις και υποσχέσεις. Μπορεί να ευχαριστούσε τον κόσμο του Ολυμπιακού ή του ΠΑΟΚ όταν καθόταν στους πάγκους τους ωστόσο σε ότι αφορά ποια είναι η ομάδα της ζωής του ήταν ξεκάθαρος. Είτε αρέσει σε κάποιους αυτό, είτε όχι η ΑΕΚ είναι στην «καρδιά» του Ντούσαν.
ρε μαλακα εδω μεσα ολοι τουβλα εισαστε?αβραμη εσυ εισαι ρε μαλακα???
δεν ειναι επιπέδου Ουκρανίας φυσικά....αλλά πίστεψέ με....θα σου φύγει ο τάκοςΆμα είναι εδω μεσα ο vonmakoulis που είναι ο πλεόν αρμόδιος να μας πει για εκεί,θα μάθουμε τι παίζει στην Whiterussia
Κατσε ρε αδερφέ. Όχι πως δεν έχει ομάδα η Εβερτον, αλλά στις πρώτες αγωνιστικές της Πρέμιερ μετράει μόνο ήττες (μεταξύ των οποίων και με νεοφώτιστη ομάδα) και μάλιστα δεν έχει σκοράρει καν(?!)...Με βαση την κληρωση ανοιχτη η δευτερη θεση για εμας και την μπενφικα...Πρωτη θα τερματισει ΑΝΕΤΑ η εβερτον....
Πρωτα απο ολα η Εβερτον οπως ξερεις φετος ξεκινησε τραγικα στην Premier,σε τρια ματς ισαριθμες ηττες,και η μια ταπεινωτικη απο την Αρσεναλ στην εδρα της με 1-6. Και βεβαια ειναι στην τελευταια θεση.Με βαση την κληρωση ανοιχτη η δευτερη θεση για εμας και την μπενφικα...Πρωτη θα τερματισει ΑΝΕΤΑ η εβερτον....
Και η ΑΕΚ έσκασε 5 για τον Ιορντάκε!!Οσο για την Μπενφικα κακως κανεις και την βαζεις στην ιδια μοιρα με την Α.ε.κ... Ουδεμια σχεση,φετος εχει κανει επενδυσεις 30 με 35 εκ.ευρο,
Για νέο μας το λες? Αυτό το 'έβγαλε ο πρόεδρος των Ρουμάνων και αμέσως την επόμενη ημέρα το διέψευσε. βρες τίποτα άλλο να μας πεις.Και η ΑΕΚ έσκασε 5 για τον Ιορντάκε!!
www.gazzetta.gr/content/view/40542/2/]http://www.gazzetta.gr/content/view/40542/2/[/url]
Τελευταίοι θα βγούμε και να μου το θυμηθείτε....Μέτρια προς καλή η κλήρωση.
Μένει να δω που θα πάω τελικά για το εκτός έδρας ματς:Πορτογαλία ή Αγγλία;
Η Εβερτον αν δεν κάνω λάθος,ομάδα του Λίβερπουλ δεν είναι;
Και η ΑΕΚ έσκασε 5 για τον Ιορντάκε!!
www.gazzetta.gr/content/view/40542/2/]http://www.gazzetta.gr/content/view/40542/2/[/url]
Σωπα ρε, λογικα θα παλεψεις με την Μπατε για την προνομιουχο τελευταια θεσηΤελευταίοι θα βγούμε και να μου το θυμηθείτε....
Ε!! κάτι ξέρεις εσύ από τελευταίες θέσεις.Σωπα ρε, λογικα θα παλεψεις με την Μπατε για την προνομιουχο τελευταια θεση