Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 432 άτομα (0 μέλη και 432 επισκέπτες)

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Πρωτα απο ολα η Εβερτον οπως ξερεις φετος ξεκινησε τραγικα στην Premier,σε τρια ματς ισαριθμες ηττες,και η μια ταπεινωτικη απο την Αρσεναλ στην εδρα της με 1-6. Και βεβαια ειναι στην τελευταια θεση.
Οποτε αυτο που λες δεν το νομιζω οτι χαλαρα η Εβερτον θα βγει πρωτη...
Οσο για την Μπενφικα κακως κανεις και την βαζεις στην ιδια μοιρα με την Α.ε.κ... Ουδεμια σχεση,φετος εχει κανει επενδυσεις 30 με 35 εκ.ευρο, εχει παρει Σαβιολα,Κειρισον δανεικο για δυο χρονια απο Μπαρτσα,το μεγαλυτερο ταλεντο του Βραζιλιανικου ποδοσφαιρου που τον αγορασε με 15 μιλλιονια! Εχει Αιμαρ εχει Μαρτινς, εχει πισω το βασικο στοπερ της Βραζιλιας τον Λουιζαο, εχει στην επιθεση μια παιχτουρα Αργεντινο τον Καρντοζο. Και φετος κυριως σκοπος τους ειναι να ριξουν την Πορτο μετα απο πολλα χρονια απο την κορυφη.  Στην ιδια μοιρα ποτε η Α.ε.κ με την Μπενφικα, μην λεμε και οτι θελουμε...
Η εβερτον ειναι κλασσικη αγγλικη ομαδα...4-4-2,δυναμη και τρεξιμο που θα σε σκασει....Το γεγονος οτι παιρνει πουλους στην πρεμιερ ως τωρα δεν μου λεει κατι...Στην αγγλια γινονται παραδοσιακα εκπληξεις,των οποιων θυματα πεφτουν ακομα και η μαντσεστερ και η λιβερπουλ....Σε 2ο μερες που θα τους συναντησουμε λογικα θα εχουν βρει τον περσινο καλο εαυτο τους.. :fuck2: :fuck2:
Η μπενφικα μπορει να εχει παρει παιχτες εγνωσμενης αξιας,αλλα ο καθενας εχει να παιει σοβαρη μπαλα 3 χρονια τουλαχιστον....Επιπλεον εχει αμυνα αργη,και θεωρω πως θα σκοραρουμε απεναντυ της....Δεν εχουμε τις ιδιες πιθανοτητες αλλα σιγουρα δεν ειναι και φοβητρο(για τη 2τερη θεση παντα)....
Για τους λευκορωσσους δεν γνωριζω....Αν καποιος ξερει να πει... :huh:

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
1ον: Αν δε δήλωνε ΑΠΕΡΙΦΡΑΣΤΑ το παραπάνω, όχι σφαίρες αλλά ρουκέτες θα του στέλνατε στο γραμματοκιβώτιο!! :ak:
2ον: Εννοείται βρε παπάρα. :jerking: Σας έδωσε τα πάντα, 6 πρωταθλήματα έχουν φαρδύ πλατύ το όνομά του...
Σε εμάς ήταν ένας ακόμα προπονητής, με τη διαφορά ότι μαζί με τους Καραφλούς μας έβγαλε από τα πέτρινα χρόνια.
3ον: Το "Είτε αρέσει σε κάποιους αυτό, είτε όχι η ΑΕΚ είναι στην «καρδιά» του Ντούσαν." απευθύνεται προφανώς στους "αεκτζήδες"(σε εισαγωγικά γιατί κακό έκαναν στην αεκ με το μίσος προς τον Μπάγεβιτς)

και τα πρωταθληματα του τοτε ο ολυμπιακος χαρη στο μπαγεβιτς τα πηρε.

καλη η παραγκα του κοκκαλη στην αρχη ,αλλα τοτε το σωματειο του ολυμπιακου

ηταν της πλακας σαν ομαδα
. πριν τον μπαγεβιτς δεν ξερανε τι ειναι το ποδοσφαιρο στο γαυρο. ;)

ο μπαγεβιτς τους εφτιαξε την ομαδα,δουλεψε τους αυτοματισμους

της και την εκανε υπερσυνολο,δινοντας του κατι απο την παλια μεγαλη Αεκ οσο ηταν αυτος στον παγκο της.

ΜΕ ΑΥΤΗ την δουλεμενη ομαδα του μπαγεβιτς ο ολυμπιακος συνεχισε τα επομενα χρονια χωρις αυτον,

αφου πλεον ολα ηταν στον αυτοματο πιλοτο
.μια υποτυπωδης διαχειριση χρειαζοταν απο το λεμονη και τους ρεστους

.η ομαδα ειχε ηδη φτιαχτει.και οταν τους εφτιαξε την ομαδα τον πεταξε ο κοκκαλης σαν στιμμενη

λεμονοκουπα επειδη δεν το αντεχε ο εγωισμος του να τον υπερσκιαζει ενας προπονητης. :headbang:

Οσο δεν ηταν στην Αεκ δημιουργησε μια ομαδα που επαιζε το καλυτερο ποδοσφαιρο στην ελλαδα,κερδιζε τον θαυμασμο ολων και

που γιαυτην μιλαμε ακομα τοσα χρονια μετα. Την μεγαλη Αεκ. ;)

τι να πω μακαρι να ειχε τετοιο προπονητη ο παναθηναικος.

εμεις εχουμε κατι σουργελα στον παγκο που και τον ροναλντινιο να τους παρεις,θα τσακωθουνε μαζι του.

ο μπαγεβιτς με αγνωστους παικτες μπορει να σου κανει μια χαρα ομαδα.

την χτιζει απο την αρχη,διδασκει στους παικτες τους αυτοματισμους,και εχει

σωστο τροπο διαχειρισης,ενω ξερει ακριβως τι μπορει να παρει απο ενα παικτη και πως θα το παρει. ;)

οπως ενας σωστος παιδαγωγος.

μακαρι του χρονου να ειναι στον παναθηναικο.

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Η εβερτον ειναι κλασσικη αγγλικη ομαδα...4-4-2,δυναμη και τρεξιμο που θα σε σκασει....

Για τους λευκορωσσους δεν γνωριζω....Αν καποιος ξερει να πει... :huh:
Ήμουν σίγουρος πως σε αυτό στηρίζεσαι σχετικά με την Εβερτον. Αλλά αυτό απο μόνο του δεν αρκεί. Εκπλήξεις γίνονται κυρίως στο θεσμό του Κυπέλου όχι τόσο στο πρωτάθλημα. Ριψοκινδυνεύω μάλιστα να πω πως η Έβερτον διανύει περίοδο ντεφορμαρίσματος...

Για την Μπόρισοφ τα είπαμε. Μόνιμη πρωταθλήτρια (ποιες είναι οι υπόλοιπες ομάδες κανείς δεν ξέρει). Δεμένη ομάδα χωρίς να ξεχωρίζει ιδιαίτερα κάποιος παίκτης. Εκπρόσωπος του Λευκορώσικου ποδοσφαίρου και αυτό νομίζω τα λέει όλα (κάτι ανάλογο είναι και η Σεριφ)

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
μάγκες σόρρυ αλλά την γαμήσατε...πολλή γκαντεμιά ρε παιδ'ί μου.....

pain21

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Ξέρω γιατί τον αντιπαθείς, δε γουστάρεις ο καλύτερος Έλληνας τερματοφύλακας όλων των εποχών να είναι στον αντίπαλο.
Και να κάνει την απόκρουση της δεκαετίας εναντίων σου:

Τον αντιπαθω γιατι εχει κωλοχαρακτηρα και το παιζει δηθεν.
Συνεχισε και εσυ να την παιζεις :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Τον αντιπαθω γιατι εχει κωλοχαρακτηρα και το παιζει δηθεν.
Συνεχισε και εσυ να την παιζεις :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
Βρες μου ποιοι άλλοι κάλυψαν με το σώμα τους άλλο ποδοσφαιριστή, όπως έκανε ο Νικοπολίδης στην Τούμπα.

Όταν μιλάμε για χαρακτήρες, ήθος κλπ, οι αεκατζήδες να κάνετε τουμπεκί :birdman: με όλα αυτά που σύρατε στον Ντούσαν,
ο οποίος σας έδωσε τα πάντα και για αντάλλαγμα του δώσατε πεντοχίλιαρα με τη φάτσα του, σφαίρες στο γραμματοκιβώτιο
και εμετικά συνθήματα.(Εξαιρείται το κορυφαίο "Ντούσαν προδότη, βγάλ'την ΑΕΚ πρώτη!!!" :rockon:)

[size=13pt]Το "παίζει δήθεν"!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Μάθαμε και νέα έκφραση εδώ μέσα. Εσένα πρέπει να σε τιμήσει ο Μπαμπινιώτης. Ή το "παίζεις κάπως" ή "είσαι δήθεν". :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:[/size]

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Kαλά ρε μαλάκα(χαϊδευτικά το λέω) tommaso, σε κάθε θρεντ διαλέγεις κι από άλλη ομάδα; Τελικά τι στον πούτσο είσαι;

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Πάντως φανηκέ χθες σε αρκετά σημεία του αγώνα το πόσο ΄΄ανάσαναν΄΄ αρκετοί παίχτες μας με πρωτοπόρους τους Λατίνους,η έλλειψη κ διαγραφόμενη οριστική φυγή του Τζιμπούρ.
Φάνηκε στις πάσες,στους πανηγυρισμούς,στις αλληλοκαλύψεις,σε αρκετά πράγματα.
όσο ταλέντο κ αν έχει ο Τζιμπούρ,που έχει δεν αμφισβητεί κανείς την αξία του,ωστόσο τα χνώτα του με της υπόλοιπης ομάδας ,δεν ταιριάζουν,και επειδή δεν μπορεί σαφώς να αλλάξει ολόκληρη η ομάδα ,αλλά ο Τζιμπουρ μπορεί,τότε καλό είναι να αποχωρήσει.

Ειδικά αν πάρουμε κ τον Ζόνας,θα καλυφτεί επάξια το κενό του Τζιμπούρ.
Πολύ σωστή παρατήρηση.Αυτές οι λεπτομέρειες πολλές φορές κρύβουν κατ'ουσίαν και την βάση του προβλήματος που στην αρχή φαίνεται παράτερο ή περίεργο.

pain21

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
Βρες μου ποιοι άλλοι κάλυψαν με το σώμα τους άλλο ποδοσφαιριστή, όπως έκανε ο Νικοπολίδης στην Τούμπα.

Όταν μιλάμε για χαρακτήρες, ήθος κλπ, οι αεκατζήδες να κάνετε τουμπεκί :birdman: με όλα αυτά που σύρατε στον Ντούσαν,
ο οποίος σας έδωσε τα πάντα και για αντάλλαγμα του δώσατε πεντοχίλιαρα με τη φάτσα του, σφαίρες στο γραμματοκιβώτιο
και εμετικά συνθήματα.(Εξαιρείται το κορυφαίο "Ντούσαν προδότη, βγάλ'την ΑΕΚ πρώτη!!!" :rockon:)

[size=13pt]Το "παίζει δήθεν"!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Μάθαμε και νέα έκφραση εδώ μέσα. Εσένα πρέπει να σε τιμήσει ο Μπαμπινιώτης. Ή το "παίζεις κάπως" ή "είσαι δήθεν". :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:[/size]
Εσυ τι εισαι ρε μεγαλε εδω μεσα.Ο ηθικος moderator του forum ή ο γκομενος του Νικοπολιδη? Θα μου κανεις υποδειξεις ποιον θα συμπαθω και ποιον οχι?
Θα μου βαλεις κοφτη ποτε να μιλαω και ποτε οχι?Ουτε τον Αντωνακη συμπαθω ουτε και εσενα. Μονο ΑΕΚτζηδες συμπαθω και τον Βυντρα.Τρεχει κατι? Και να με συγχωρεις που εξεφρασα την γνωμη μου χωρις να σε ρωτησω πρωτα.
Το σιγουρο ειναι πως εγω δεν ασχοληθηκα ποτε μαζι σου μεχρι τωρα με τις μαλακιες που γραφεις εδω μεσα. Δε συμφωνω με οτι λες αλλα αδιαφορω. Πολυ επιθετικος και ειρωνας εμφανιζεσαι.Για χαλαρωσε σε παρακαλω και γραφε τις αποψεις σου χωρις ειρωνειες και χαρακτηρισμους.

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Εσυ τι εισαι ρε μεγαλε εδω μεσα.Ο ηθικος moderator του forum ή ο γκομενος του Νικοπολιδη? Θα μου κανεις υποδειξεις ποιον θα συμπαθω και ποιον οχι?
Θα μου βαλεις κοφτη ποτε να μιλαω και ποτε οχι?Ουτε τον Αντωνακη συμπαθω ουτε και εσενα. Μονο ΑΕΚτζηδες συμπαθω και τον Βυντρα.Τρεχει κατι? Και να με συγχωρεις που εξεφρασα την γνωμη μου χωρις να σε ρωτησω πρωτα.
Το σιγουρο ειναι πως εγω δεν ασχοληθηκα ποτε μαζι σου μεχρι τωρα με τις μαλακιες που γραφεις εδω μεσα. Δε συμφωνω με οτι λες αλλα αδιαφορω. Πολυ επιθετικος και ειρωνας εμφανιζεσαι.Για χαλαρωσε σε παρακαλω και γραφε τις αποψεις σου χωρις ειρωνειες και χαρακτηρισμους.

Μακάρι να γίνω κάποτε moderator εδώ, ώστε να μπορώ να λέω στις παρέες μου ότι έχω κάνει και θηριοδαμαστής! :sunglasses:
Συμπαθείς μόνο ΑΕΚτζήδες, αυτό και μόνο τα λέει όλα...Μήπως παράλληλα λες ακόμα προδότη,
το μόνο άνθρωπο που στήριξε εμπράκτως την αεκ όλη του τη ζωή ακόμα και με προσωπικό κόστος;;
Εγώ προσωπικά πάντως, δεν το "παίζω δήθεν", όπως λες για το Νικοπολίδη. Είμαι δήθεν!!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Όπως έχεις βάλει και παρατσούκλι "pain", δείχνεις να έχεις πόνο μέσα σου.
Επειδή κάποιοι έχετε δει το site σαν μέρος ομαδικής ψυχοθεραπείας,
ανοίξτε ένα αντίστοιχο thread και ζητήστε από έναν ψυχολόγο να σας συντονίσει.
Δυστυχώς δε μπορώ να σας βοηθήσω, ακόμα κ'αν ήθελα.

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Καλημέρα ΑΕΚτζήδες. Τι καλημέρα δηλαδή, που ξεκινά με σενάρια τρόμου!!!!! :zombie:
Δείτε τη θετική πλευρά: Μ'ένα σμπάρο μπορείτε να αποκτήσετε Μάντζιο και να κλείσετε και μια τρύπα βάθους 1εκ ευρώ.
Λογιστικά, μια χαρά πρέπει να ακούγεται στον [size=8pt]"πρόεδρό"[/size] σας!!!
Ποια άλλη εφημερίδα θα το έβγαζε;Η Γάτα. Μη βιάζεσται να ξεφησσύξετε ανακουφισμένοι ακόμα όμως.
1 πράγμα πέτυχε φέτος και αυτό ήταν ο Λέτο στο βάζελο.

Συνημμένα

• CAT_b.jpg
    CAT_b.jpg
    188,5 KB · Εμφανίσεις: 16

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
και τα πρωταθληματα του τοτε ο ολυμπιακος χαρη στο μπαγεβιτς τα πηρε.

καλη η παραγκα του κοκκαλη στην αρχη ,αλλα τοτε το σωματειο του ολυμπιακου

ηταν της πλακας σαν ομαδα
. πριν τον μπαγεβιτς δεν ξερανε τι ειναι το ποδοσφαιρο στο γαυρο. ;)

ο μπαγεβιτς τους εφτιαξε την ομαδα,δουλεψε τους αυτοματισμους

της και την εκανε υπερσυνολο,δινοντας του κατι απο την παλια μεγαλη Αεκ οσο ηταν αυτος στον παγκο της.

ΜΕ ΑΥΤΗ την δουλεμενη ομαδα του μπαγεβιτς ο ολυμπιακος συνεχισε τα επομενα χρονια χωρις αυτον,

αφου πλεον ολα ηταν στον αυτοματο πιλοτο
.μια υποτυπωδης διαχειριση χρειαζοταν απο το λεμονη και τους ρεστους

.η ομαδα ειχε ηδη φτιαχτει.και οταν τους εφτιαξε την ομαδα τον πεταξε ο κοκκαλης σαν στιμμενη

λεμονοκουπα επειδη δεν το αντεχε ο εγωισμος του να τον υπερσκιαζει ενας προπονητης. :headbang:

Οσο δεν ηταν στην Αεκ δημιουργησε μια ομαδα που επαιζε το καλυτερο ποδοσφαιρο στην ελλαδα,κερδιζε τον θαυμασμο ολων και

που γιαυτην μιλαμε ακομα τοσα χρονια μετα. Την μεγαλη Αεκ. ;)

τι να πω μακαρι να ειχε τετοιο προπονητη ο παναθηναικος.

εμεις εχουμε κατι σουργελα στον παγκο που και τον ροναλντινιο να τους παρεις,θα τσακωθουνε μαζι του.

ο μπαγεβιτς με αγνωστους παικτες μπορει να σου κανει μια χαρα ομαδα.

την χτιζει απο την αρχη,διδασκει στους παικτες τους αυτοματισμους,και εχει

σωστο τροπο διαχειρισης,ενω ξερει ακριβως τι μπορει να παρει απο ενα παικτη και πως θα το παρει. ;)

οπως ενας σωστος παιδαγωγος.

μακαρι του χρονου να ειναι στον παναθηναικο.
ρε κουτόχορτο.....
1. Η ομ΄δα η "καλοδουλεμένη" του Μπάγεβιτς έπαιξε μπάλα καλή, τέτοια που να θέλουμε να παίζει ο Ολυμπιακός ΜΟΝΟ το 98'!!! Τις υπόλοιπες χρονιές το πήραμε είτε από κεκτημένη είτε επειδή οι αντίπαλοί μας ήταν για τον πούτσο. Και ο ΠΑΟ και η ΑΕΚ.
2. Η ομάδα η καλοδουλεμένη με τους αυτοματισμούς τους χάνει αυτόματα όταν αλλάζει η μισή ενδεκάδα σε 1,5 χρόνο. Τις παπαριές αλλού. Να μάθεις να μη βλέπεις ποδόσφαιρο μέσα από τις εφημερίδες και να μην είσαι προσωπολάτρης.
3. Μακράν το καλύτερο ποδόσφαιρο έπαιξε για μένα η ομάδα επί Μπλαχίν. Επιθετικό και με αυτοματισμούς. Αλλά η άμυνα έμπαζε τότε. Δεν είχαμε καλή. Και ενώ τα ντερμπάκια τα καθαρίζαμε, στα άλλα κάναμε κάτι αδικαιολόγητα λάθη. Και φυσικά τότε υπήρχε η ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΑΕΚ του Μπάγεβιτς (βεβαιως βεβαίως) και του....Μελισσανίδη. Τότε όμως θα θυμάσαι πως η ΑΕΚ δεν είχε παπάρες παίκτες. Είχε Οκόνσκι, Σαβέβσκι, Σαβίσεβιτς, Αλεξανδρή κλπ. Όχι λοιπόν παίκτες συνοθύλευμα που είχε μέχρι πέρσι.
4. Ο Μπάγεβιτς στον ΠΑΟΚ ΤΙ έκανε; Για να καταλάβω δηλαδή .... πάλι έφτιαξε μια ομάδα όνειρο; Ή τα έκανε σαν τα ξινισμένα μούτρα του και κανείς δεν μιλούσε επειδή ήταν ο ...Μπάγεβιτς;

Δεν λέω, ένας προπονητής που έχει πάρει πρωταθλήματα αποπνέει σεβασμό και έτσι πρέπει αλλά αυτό με τον Μπάγεβιτς παραπάει. Όπου έκανε κάτι το έκανε γιατί είχε και ισχυρή διοίκηση πίσω του. Μόλις δεν είχε...μπαρμπούτσαλα.

Ο Μπάγεβιτς ήρθε στον Ολυμπιακό για να συμμαζέψει την ομάδα, για να την κάνει ομάδα, για να βάλει τάξη στα αποδυτήρια. Και έβαλε, καμία αμφιβολία.
Για τον ίδιο ακριβώς λόγο πήγε και ο Σάντος στον ΠΑΟΚ, όπως για τον ίδιο λόγο είχε έρθει και στην ΑΕΚ (και τα έχει καταφέρει και στις δύο περιπτώσεις ασχέτως που δεν παίρνει πρωτάθλημα).
Αλλά στον ΠΑΟ ούτε ο Σάντος μπορεσε να αποδώσει ούτε ο Μπάγεβιτς θα απέδιδε. Και το ξέρει. Γιατί στον ΠΑΟ άλλοι φτιάχνουνε ενδεκάδες και όχι με ποδοσφαιρικά κριτήρια.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
τελικά τώρα ΔΕΝ τους χαλάει ο Μάτζιος βλέπω σγά σιγά...
όπως και να έχει θα είναι καλύτερος χαρακτήρας από τον Τσιμπούρη που έχει κάνει άνω κάτω τα αποδυτήρια.
Τελικά δεν είναι ο παικταράς που θα δώσουνε πίσω τα διαρκείας άμα φύγει κι αυτός.
Τελικά δεν είναι αναντικατάστατος
και τελικά ο Μπάγεβιτς ξέρει καλύτερα και αμα θέλει Μάτζιο...θα ξέρει καλύτερα

η κωλοτούμπα πρέπει να γίνει άθλημα με πρωταθλήτρια την ΑΕΚ.

Άσχετο...το σκέφτομαι καιρό τώρα...τελικά η ΑΕΚ σαν "ηθική πρωταθλήτρια" πρέπει να κάνει για σήμα της τον Κεραυνό Mcqueen. Ταιριάζει και το ...queen (μπλακ χουμορρρρρρρρρ)

trelopapas

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
αυτο ειναι μια αλλη συζητηση περι εμπορικοτητας και αξιας ;) :2funny: :-*

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
τι μου λες ρε συ;
από πότε ο οπαδός κάνει κουμάντο στην τσέπη της ομάδας του; Από πότε νοιάζεται για το πόσα χρήματα θα βγάλει από μια μεταγραφή;
εγώ ξέρω πως ο οπαδός ενδιαφέρεται για το αν η ομάδα θα είναι πλήρης στις διοργανώσεις. Αν θα παίζει καλό ποδόσφαιρο κλπ.
Αρχίζει να μουρμουράει μόνο όταν δεν γίνονται μεταγραφές προς τα μέσα αλλά προς τα έξω βλέπει να γίνονται.
Η εμπορικότητα είναι για αυτούς που πάνε στο αεροδρόμιο να χειροκροτήσουνε τον κάθε παπάρα που έμαθε να κλωτσάει μια μπάλα, να βγάζει μια τσιρίδα ή να βγάζει ένα λόγο που του έχει γράψει άλλος.
Η αξία είναι για τους φιλάθλους που ενδιαφέρονται να δούνε μπάλα.

και παρότι δεν μου αρέσει να περιαυτολογώ....ψάξε βρες αυτά που έγραφα πέρσι μόλις τον πήρατε....μπάχαλο σας έλεγα πως θα σας τα κάνει.

Προσωπικά ο Τσιμπούρης δεν είναι ΟΥΤΕ τόσο καλός σε αξία που να δίνεις 3 μύρια να τον πάρεις ΟΥΤΕ τόσο εμπορικός που να γράφονται σελίδες επί σελίδων για δαύτονε

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Οποιος συγκρίνει τον καρντόσο με τον πελετιέρι δεν ξέρει από ποδόσφαιρο. Ο άνθρωπος έπαιξε Εθνική Αργεντινής πέρυσι. Ελεος. Αλλά είναι τόσο πουλημένοι οι δημοσιογράφοι, που όταν ενδιαφέρθηκε για αυτόν ο Ολυμπιακός πριν κάτι εβδομάδες, τον αποκαλούσαν παικταρά η SPORT DAY και κάποιες 'άλλες αντικειμενικές. Δεν πειράζει όμως.
Αεκάρα γερά αύριο.

αεκ γερά πρωτάθλημα ξανά

μου αρέσουνε οι κρίσεις των μεταγραφών που γίνονται πάντα πριν καν εμφανιστούν οι παίκτες στο χορτάρι με τη φανέλα μιας ομάδας. Το ποστ είναι απλά ενδεικτικό, μην μου παρεξηγηθείς Λιάκο.

Η μαλακια είναι ότι ενώ θα έχουμε 15 μέρες με το ματς με τον ΠΑΟΚ,εντούτοις δεν θα χει ο Δώνης τον Τζιμπούρ γιατί θα είναι με την Εθνική :headbang: :headbang: :headbang:,οπότε παέι στράφιη διακοπή για τον Τζιμπούρ-ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΊΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΕΤΣΙ;;;Δεν προλάβαμε να τα πούμε για τον Τζιμπούρ με την διακοπή.
και μέχρι πριν λίγο τα ίδια πιστεύατε.....αυτά που λένε πως ο χρόνος τα γιατρεύει όλα...λάθος...τη μυωπία δεν τη γιατρεύει...μόνο τα laser.

Φίλε σκοτεινέ,
παρότι θεωρώ πως ο Τσεμπούρης μπορεί να παίξει μπάλα, δεν τον θεωρώ παίκτη επιπέδου. Και ΔΕΝ θα τον ήθελα στον Ολυμπιακό. Ο λόγος είναι απλός. Παίζει με εκνευρισμό πάντα. Μπορεί να αφήσει την ομάδα του στο άψε σβήσε με 10 παίκτες με μια ενέργεια. Και είναι ατομιστής.
Αν καταφέρει αυτά να τα τιθασσεύσει στην ΑΕΚ, μπράβο του και μια χαρά. Αλλιώς...βάλατε ένα ζιζάνιο στα αποδυτήρια σας. Και δεν νομίζω πως αξίζει τα λεφτά του. Υπερτιμημένος.
από τότε τα έλεγα.
Και με βρίζατε.
Όπως έλεγα πως και ο δικός μας ο Αβράμης είναι υπερτιμημένος. Αλλά τουλάχιστον αυτός δεν κάνει άνω κάτω την ομάδα. Αυτούνος ο Τσιμπούρης ρε παιδί μου άλλο πράμα. Ούτε το δεξί του χέρι με το αριστερό του χέρι δεν μπορούνε να τα βρούνε μεταξύ τους.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
ΕΛΕΟΣ ρε Μοϊκάνε,έκατσες κ έψαξες ποστ μου πριν 1 χρόνο;;;; :helpplea: :helpplea: :helpplea:

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
ΕΛΕΟΣ ρε Μοϊκάνε,έκατσες κ έψαξες ποστ μου πριν 1 χρόνο;;;; :helpplea: :helpplea: :helpplea:

κι ομως εκατσε...

καποιοι εχουν αφθονο χρονο στην "προσωπικη" τους ζωη!!

ο τζιμπουρ παντως δεν ειναι αξιοπιστος παιχτης.

μακαρι να κρατησουμε μαντζιο η να παει τουλαχιστον ισπανια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom