Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (4 μέλη και 15 επισκέπτες)
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
και δε πα να ριξει χαρη θα μας κανει
Αυτό λέω και εγώ, θα πιέσει σε μια τέτοια περίπτωση ο κόσμος να γίνει η μεταγραφή!! :2funny:
Ή και να χαλάσει, ο κόσμος θα αρκεστεί με το να ρίξει κάποιος έναν πούτσο στη διοίκηση!!!! :pipa3:

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
γειά σας ομοιδεάτες και καλό Φθινόπωρο. Καλή χρονιά να έχει η ΑΕΚάρα.

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
την εχουμε στο τσεπακι την κουπα
μη μασατε αδερφια

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
την εχουμε στο τσεπακι την κουπα
μη μασατε αδερφια
thryloscoupatos.jpg

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
ναι φίλε, εάν εξαιρέσεις ότι είδα την Πέμπτη την ΑΕΚ!!
Ελπίζω και εσύ να ξεκουράστηκες.
Όσο και να ξεκουραστείς...αρκεί να ζήσεις τις κινήσεις της διοίκησης για μια εβδομάδα,να δεις και την ομάδα 1-2 φορές...για να νοιώσεις  πτώμα!  :cheesy:

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Χατζηχρήστος: Μίλησα με τον νέο μεγαλομέτοχο, έρχεται σε λίγες ημέρες! Μου ζήτησε στήριξη…Δευτέρα 24 Αυγούστου 2009, 19:38
Γράφει: sportdog
Στην αποκάλυψη πως η ΑΕΚ σε λίγες ημέρες θα έχει νέο μεγαλομέτοχο προέβη ο Δημήτρης Χατζηχρήστος σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ραδιοφωνικό σταθμό. Ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής δήλωσε ότι έχει ήδη μιλήσει με τον επενδυτή ο οποίος θα αποκτήσει το 51% των μετοχών και συμπλήρωσε πως δεν υπάρχει περίπτωση να πει το όνομά του, αν δεν υπάρξει πρώτα οριστική συμφωνία.

Μιλώντας στον «Arrena Radio» ο Δημήτρης Χατζηχρήστος ανέφερε: «Σε λίγες μέρες η ΑΕΚ θα έχει μεγαλομέτοχο που θα κατέχει το 51%. Αυτή την πληροφόρηση έχω και επειδή δεν μου αρέσει να κρύβομαι, βγήκα και το είπα δημόσια.

Δεν πρόκειται να πω όνομα. Ακόμα δεν το έχω πει ούτε στους φίλους μου. Θα κάνουμε λίγο υπομονή και θα μάθουμε όλοι, εφόσον γίνει»»

Πάντως ο Χατζηχρήστος ξεκαθάρισε ότι όσα αναφέρει δεν πρόκειται για απλές φήμες, αλλά για πραγματική είδηση αφού ο ίδιος έχει ήδη μιλήσει με τον υποψήφιο επενδυτή: «Εμένα η διαβεβαίωση που μου δόθηκε είναι ότι στήριξε με, επιστέψουμε, μέχρι να αποδειχθώ και εγώ μαλ…ς.

Προσοχή δεν είπα ότι θα είναι νέος επενδυτής, αλλά επενδυτής. Μακάρι να γίνει αλλά και πάλι αν δεν γίνει αυτό, δεν τρέχει και κάτι. Ακόμα μία φορά».

Ο 15πεμτος επιδοξος επενδυτης...Το μονο που με κανει να βλεπω σοβαρα αυτες τις δηλωσεις ειναι οτι ο χατζηχρηστος δεν λεει μαλακιες συνηθως... :think:

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
ο μελισσανιδης ειναι? :cheesy: 

ο τιγρης?

ηρθε στο τελος των μεταγραφων :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Όλο έρχονται......αλλά στο τέλος δεν θα βρούνε κανέναν :grin:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
    Κανένα όνομα κανείς θα φιλοτιμηθεί να μας πεί. Σαν την Πυθεία έχουμε καταντήσει :think:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Το γεγονος οτι αν μπει,ΑΝ ξαναλεω,θα μπει οταν τελειωσουν οι μεταγραφες δειχνει οτι δεν εχει ουτε αυτος ρευστο για ξοδεμα....Εκτος αν κρυβεται πισω απο το θεμα ζονας... ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom